her akşam burdalar bıktım:(

bu erkekler ayrı evde yaşamanın nasıl bir rahatlık olduğunu bilmiyor o yüzden ailesiyle kalıyor.
benim eltilerim hep evin içine gelin gelmişler bi biz ayrı eve çıktık eşim abimler nasıl yapmışlar aynı evde yaw deyip şaşkkın şaşkın düşünüyor.
bi tatile falan gitseniz başbaşa bi hafta falan belki anlar bu rahatlığı kaderiminoyunu hı ne dersin

evet canım dokundurtmuştum o laftan sora yine olay oldu geldi anneme şikayet etti beni 1haftalına gelmesin size diye..yarın gidicem galiba bakalım nolucak...her evden çıkmaya kavga gürültüyle çıkıyorum ama bunları yaşayıp sora o eve dönmek de kolay değil..ben istiyorumki güzelce çıkayım evden tamam kızım git hasret gider ben seni anlıyorum dese ellerinden öperim ama kadında böle şeyler yok...geçende evden tam çıkıcaktık eşimle hatta bunla ilgili konumda var annenle konuşmam lazım git git sen dedi sora kıyamet koptu tabi ..işten çıktım canım başka iş arıyorum..ben buraya yazıyorumki içimi döküyorm yoksa size dediiğim çoğu şeyi onlarada sölüyorum yani

canım el ayak çektiğimde oluyor ama sonu laf sokma huzursuzluk kavga....bende bıktım artık...görümcem hiç çağarmıo bizi ee hergece burda yiyip içip yatıo ne çağaracak...bide anasıyla ikisi temizlik hastası...onun eine gitmeye çekiniyorum peşimizden evi falan temizlio ..aynı kaynanamda le...

arkadaşım sen bir oturuyorsun, nasıl bir özel hayat hayal etmiştin
ironinin farkındamısın
ayrıca görümcen gelmediği zaman eşinlen beraber odanıza kapanabiliyorsan rahatça o varkende odanıza çekilmeniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Kayinvaldene gereken cevabı eşin verebilir
Hergün gelen insan misafir değidir, kaldıkı orası onun Babaevi o zaten hiç misafir değil
madem bukadar rahatsızsın sende her akşam eşinlen plan program yap, dışarıya çık
mecbur değilsin onlar ile her akşam her akşam beraber oturmaya.
Daha önce hangi sözler vaadler verildi bilmiyorum ama senin asıl derdin eşinle olmalı seni bir oturmaya o zorluyor
seni ayrı eve çıkarması gereken, rahat ettirmesi gereken eşindir ne görümcen nede kayinvalden
yanlış yerlere saldırıyorsun bence
sorunuu eşinlen hallet
seneye demiş, bilemedim ama sanki bu seneler senin için bitmicekmiş gibi hissettim biran
eşin bu mantıkda devam ederse sen daha çooook konu açarsın buraya çünkü orası senin evin değilki gelen gidene karışma hakkın olsun
ayrica lafları ile seni huzursuz ediyorsa kayinvalden sende o laflari ona iade et. Sen kızını hergün nasıl görüyorsan bende anneme gider istediğim kadar kalırım kimsede karışamaz de.Istediği kadar surat asın hiç umursamazdım

beraber değil ama 30 dk mesafeye 15 gün yatılı gelebiliyolardı ( ma aile dönüşümlü )

bırak söylenen şikayet eden kayınvaliden olsun sen hayatını yaşa o şikayet etsin
polemiğe girmezsen inan huzurun bozulmaz
ben şunu öğrendim çok söylenen bi şekilde haklıda olsa ciddiye alınmıyo
kavgadan kaçan söylenmeyen haksızda olsa saygı görüyo

Farkettim de benim mesajıma cevap verme gereği bile duymamışsın Bu durumdan kurtulman için tek yapman gereken bu.. Sen kendin için en iyisini bilirsin arkadaşım..

Mutluluklar

bilemiyorum büyük konuşmayım ama ben bu zamana kadar beni üzeni kıranı bende kırarım man tığıyla yaşadım ve uyguladım bu durumda baya bi huzursuzluk çıkartırdım ,

madem benim huzurum yok mutlu değilim o evdeki herkeste aynı şekilde mutsuz olurdu gerekirse kurtuluşum istenmemekse istemesinler beni elimden geleni yapardım inanın , ha eşimde bunalıp mutsuz olduğu için bana sırt dönücekse varsın dönsün aylardır benim çektiğim sıkıntıyı görmeyen adama 2 sıkıntı verdim diye gidecekse kendi bilir ne çektiğimi anlar belki,

sırf annene gidiyorsun diye kendinde söz hakkı gören huzursuzluk çıkartan bir kadına oğlu ses etmiyor sa sen ayrı eve çıkarken onlara söylerken olacakları sen düşün, kolay gibi görünmüyor maddi şartlarınızdan da bahsetmişsin 1 milyar civarı parayla birde olmuşken iyisi olsun diyor eşiniz. bak gör seneye de öbür seneye sarkar sonra çocuk olur masraf artar böyle böyle ömür geçer zaten kv kp elden ayaktan düşer o zaman da onları yanlız bırakmak olmaz der vs v s,

Dilerim ki dediklerim olmaz dilerim ki ben haksız çıkarım

evet canım maaşına zam yapılıyo her sene ve seneye borçlarımız tamamen bitmiş olucak ufak tefek ama olsun borç borçtur..ondan dolayı seneye istiyor..bende diyorumki bu sene al kiraya ver seneye kadar nasılsa evim var çıkıcam deyip bişeye kafa takmam diyorum bilmiyorum belki öyle olur..zorla gelmedim evet ama bunların peşini toplamayada gelmedim diyorum eşime okadar olucak diyo hiç beni düşünmüo ailesi konusunda..bilmiyorum canım küçükde olsa bir ev aldırıcam ona inşallah bu sene başarırım bunu..bende çalışınca valla tadından yenmez güzel bir iş arıyorum bakalım

Farkettim de benim mesajıma cevap verme gereği bile duymamışsın Bu durumdan kurtulman için tek yapman gereken bu.. Sen kendin için en iyisini bilirsin arkadaşım..

Mutluluklar
tatlım inamıcaksın ama tam sana yazdım cevapla tuşuna basıyorum gitmiyor meğer internet şeyisini kapatmışım..hani oluyo ya leptopta neti açma kapama tuşu...kucağımda olduğu için böle sorun olmuş...sana da şunu yazmıştım....çocuk meselesi başka canım ..kadın hastalığım var bebeğim olmuyor zaten şuanada kadar olmadı bide ertelersem yıllar yılı olmucak diye korkuyorum çünkü başakalrı gibi hamile kalmayı planladığım zaman hemen kalamıyorum 9 ay olucak hiç korunmadım ama olmadı bazı sorunlar var çünkü...dediğim gibi bebek konusu başka eşim seneye çıkıcaz dediği içinde pek sorun olucanı sanmıyorum seneye kadar ki ben seneye kadar hamile kalacammı o da belli değil...hemen hamile kalma şansım olsaydı planlı hareket edebilirdim nebilim korunup çıkmaya yakın bırakırdım hamile kalırdım evimde doğururdum falan...ama bu başka bişe canım

canım çok haklısın yaa bende anlamıyorum yeni evlisiniz hiçmi başbaşa kalma isteğiniz yok...her gece burda olurmu insan yaa...inanamayacaksın ama gerdek sabahı bile koşa koşa buraya geldiler yaa pessss...el öpmeye gelmek falan nerdeee o sabahtan beri burdalar...düşün yani..insan biraz utanır nebilim koşa koşa geldiler buraya ben utandım valla.........1 artı 1 falan neyse bulup aldırıcam canım ama nette çok buluyorum ne uygun fiyatlı evler var şuanda gösteriyorum eşime koşş ev buldum dyorum bi hevesle illa bişe buluo şuan buldun dye hemen gidip nasıl aim o evi dio borç var dio seneye dahada güzelini buluruz diyo artık dilimde tüy bitti canım vallai çokkk çaresizim ....yeteneğim var allaha şükür canım evlendiğiden beri iğne oyası yapıp satıyorum sipariş alıyorum 3-5 kazanıyorum babam bazen harçlık verio bana harcamıyorum kenara koyuyorum geçende baktım 3 çeyrek 1 yarım altın yapmışım çok sevindim..

Son düzenleme:
işte en büyük sorunda bu canım...olamazz yaa böle bişey ...kendi kızı hergece burda ben gidince olay çııo bakalım yarın gidicem busefer neler olucak acaba...babam şuan benim yaşadığım şehirde ,peşine takılıp gitcem inşallah laflarıyla babamı da huzursuz etmez..savunucam canım o kadına asla boyun eğme zaten..ama benim derdim neden bu kavga gürültü anlayışsızlık ben herşey iyi yolla olsun istiyodum

ben size bi konuda hiç katılmıyorum. ne demek o ev senın evın değil ki gelene gidene karışamazsın. o evin temizliğini bu kadın yapıyosa,o eve gelin gitmişe ve o evde yaşıyosa o ev onun da evidir onun da söz sahibi vardır. gelin diye hizmetçi değil ya o da bir birey ve eşinin ailesiyle yaşıyo diye özel hayat istemesi bir ironi değil en doğal hakkıdır. sadece konu sahibinin anlattıgı olayda hakları eziliyo. ama bu demek değil ki ailesiyle yaşıyo diye kimsenin özel bir hayat yaşamaya hakkı olmasın

işten çıktım başka iş arıyorum
çocuk meselesi başka canım deli gibi istiyorum işte en ktüsüde olmadığı zaten..olmuyor bebeğim bundan sonrada nasıl olur bilmiyorum zaten pcosum..seneye çıkıcamız için (inşallah tabi) çocuk konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum...onlar yüzünden bebek hayallerimi ertlemek istemiyorum canım zaten olmuyo bide ertlersem kimbilir nezaman olur ..bu acıya dayanamam..koynumda olsun hergece bebeğim ..eşim sahip çıkmıyo bana pek bebeğimle avunurum gerçekten çok i
isitiyorum bunu
evet canım sabrediyorum ama napim.sırf ailem için...normalde asla sabretmem çok agrasif bir kalemde herşeyi bitiren biriydim bekarken ama evlenince iş değişti bilmiırm elim kolum bağlandı sanki...kendimden çok ailemi düşünüyorum...burda az bi sorun olsa ve babam bunu duysa hastalanıyo artık onlarada bişey demiyorum sadece sizler

hayır canım içime kapanık değilim aslında sadece elimden bişe gelmiyor ..inan herşey delirmekle çözülmüyor ...yaşadm ve grdüm yine bu evdeyim..

görümcem hamile diye vicdan yapıyorum ..anlayışla karşılamaya çalışıyorum....hamile olmasaydı bende elimi bişeye sürmezdim ....çok haklısın neden gelmek istemesinki....ama ne oldu biliyoomusun..biara ben hergece geliyolar yoruluyorum zöel hayatım kalmadı diye surat yaptım görümceme ama farkında değildim somurtmuşum sanırım 2 gün gelmedi görümcem..kaynanam laf soka soka bi hal oldu benim yanıma gelip gelip bu kız gelmek istemio artık bu eve neden acaba diye laflar soktu?sora anneme şikayet etmiş grümcesi gelince odaya kapanıo hiç muhabbet etmio onla diye..

madem öyle ozaman arkadaş çıksın kayinvalde ve kayinpederinin karşısına, burası benimde evim bundan böyle görümcem veya başkası benim rizam olmadan bu eve istediği gibi girip çıkamaz desin
sence nolur?
ay kızım çok haklısın biz düşünemedik bundan sonra sana sormadan kimse gelemezmi derler veya nederler?
öyle çok özel hayata saygıları olan düşünceli bir aile olsa oğluna sen kendi ayaklarının üzerinde durmadan bi evi bile geçindiremiceksin evlikik senin neyine derdi emin ol. Özel hayat kavramı olsaydı o evde arkadaş odasına çekildiği zaman kayınvaldesi gelip kapıya dayanama cürettini göstermezdi.
Kimse yanlış anlamasın ama bir oturmak bence hizmetçilik ile eş değer. Ne farkı varki?

merak etme görümceninde burnundan getirecek bir kayınvaldiesi vardır elbet cicim ayları bitince görürürm ben görümcenin kocasını her gün sizde ne işimiz var diye bekle sadece
kaynanası var ama canım kocası düşman ailesiyle asla grüşmüyor görümceme tenbih ediyomuş saın onları eve alma diye...adam bize bize koşa koşa gelio yaa görümcem bazen hadi gidelim evimize işim var dio daha yeni geldik dio damat

bana kalırsa ben küçük eski eve de razıyım..ya bırak evi ben kira istiyorumda adam c,innet geçirio kira deyince..babası çok gaza getirmiş bunu zamanında kirada durulmaz diye...görümcem kirada ama gıkları çıkmıo nedese.

canım bana nişanlıyken kaynanamlar falan burası senin evin istediğin gibi değiştir istediğini yap dediler bende saf olduğum için kandım sahiplenmeye kalkıştım ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve aslaaaaaaaa olmadı.....bir perdeye gelin geldim oturma odasına perde yaptırdılar ben beğendim bei götğrdüler ...perde eve geldiğinden beri kayınpedere varana kadar çok pişmanız keşke bu perdeyi almasaydık kayınpeder bile benim sevdiğim perdeler var ondan yaptırcam buraya dedi.....lanet olsun hepsine.....bi perdeyi çok gördüler bana..hani benim evimdi ,hani ....gerçekten beraber oturmak hizmetçilikten başka bişey değil çoğu zaman...asla burası senin evin demediler düğünden sonra....en ufak bi değişiklik yapmak istesem yarım saate eski haline getirildi ....mesela mutfakta sıvı el sabunluğu koydum soğan falan doğrunca elimi yıkıodum kokmasın die daaha önceden deterjan vardı içinde ...ben değiştirdim peşimden o dktü deterjan koydu ..ben böle yapıyorum dedi...allah kahretsin

çokkkkk sinirim bozukkkk.şuan odamdayım kananamın lafını duydum ...görümcem bugün evini taşıyo kaynanamda diyoki "" ay o yorulmuştur hemen pilav falan yapalımda akşama acıkmıştır o "falan diyo..şimdi bana birsürü yemek siparişi vercek akşam birsürü misafir yine ...eşimin teyzeleri görümceme yardım etmişler heralde her merasimden sonra buraya koşa koşa geliolar...ben yarın babamla gidim en iyisi çok bunaldım çok

malesefki o varken odaya çekilmek sorun oluyor canım...onlar gelince kaynanam hemen odaya geliyor "oğlummmmmmmm ablacın ve enişten geldi hadi gelin bak ayıp oluyo "diyor....ve anneme bile şikaye etti az bi odada dursa onlar varken gitmiş anneme kızım gelince odanadan dışarı çıkmıo demiş nasıl sinirliyim şuan yaa...zaten bende biliyorum orası benim evim asla değil aslada olmasında zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…