Her ay daha da eksiye girmek :(

Dogumdan sonra her ay bebeginizi doktora gotureceksiniz , kıs geliyor disari gezmeye hava almaya cikaracakdiniz , tum bunlari arabasiz yapabilecek misiniz?

Kv den el altından kızlarına mı harciyor yoksa???
Açıkçası şimdiye kadar hiç düşünmemiştim ama o 1900 ü duyunca acaba dedim bir çeyrek mi alıyor her ay kızı için. Çünkü biz iki memuruz ama kızı bi mağazada çalışıyor ve hep kızının çok yorulduğunu garanti bir işinin olmadığını söyler sürekli.
O zaman işte eşime demişim ne almış annen de o kadar çok tutmuş dedim . O da baktım kartına hep market harcaması demişti. Şimdi şu süreçte tekrar aynı konuyu açasım gelmiyor belki tekrardan sorabilirim bu ay kart borcu ne kadar diye.

Dogumdan sonra her ay bebeginizi doktora gotureceksiniz , kıs geliyor disari gezmeye hava almaya cikaracakdiniz , tum bunlari arabasiz yapabilecek misiniz?
Doktor işini taksiyle hallederiz, gezme işini de ocak ve şubatta havalar çok soğuk olur sanırım bilemiyorum artık ne yapacağız. Ama inan ki şimdi bile eşim görümcemi işten almaya gitti. Her gün almıyor ama hangi izinli günü olsa gider alır, bırakır. Yani hava kötü olunca olsa sadece ama o da yok, Hani yokluğu daha faydalı olacak bi süre.

Niye sadece sormakla yetiniyorsunuz ki, siz de bakın extreye..eşinizin doğru söyledigi ne malum..

Belkide kizinin mutfak market ihtiyacini kv niz yapıyordur kredi kartından

Son düzenleme:
Bencede satin arabayi.yani maddi yonden sikinti ceken herkese tavsiyem. Arabanin benzini bakimi vs bitmez . Sikistiginda taksi isini gorur aynen. Heleki evin merkezi bir yerdeyse super. Ama bu isi esinle konusman lazim . 1900 sirf market olamaz bence.bir ay olur diger ay olmaz en azindan

Bence sen de sormakla kalma, ekstreleri kendin kontrol et. Siz sadece kendinize değil k.valideni de gecindiriyorsunuz sanırım. Yetmez tabi. Eşin konuşsun bebek geliyor artık o da kontrollü harcasın biraz.

Her sey zamlandı çoğu kisi bu durumda
Elektrikten doğal gaza suya ete meyveye
Yani eskisinden daha az alıyoruz ama eskisinden daha fazla para harciyoruz

Bana da en mantıklısı satmak geliyor, diğer ayları sormadım bakalım.

ahaaa en sevdığım konu yuppiiii.biz 6 kişi 1000 lirayla geçiniyoruz artanıyla da çeyrek altın alıyoruz her ay

ha ha valla doğru.bu hafta arabamla konuştum kafayı yiyip benzinli maalesef:söyleee çabukkk itiraf et napıyon sen aldığım benzini içiyormusun satıyormusun çabbukkkk itiraf etttt

Ve bütün her şeyin zamlanma nedeni benzin
Meyveden ekmege kadar ama asla fiyatını dusurmuyorlar

Ama şöyle bir durumda var
Toplu ulaşım araçları berbat
En büyük sehirlerde bile doğru düzgün satinde çıkan otobüs yok
Otobusler travmaylar o kadar dolu ki bazen ayakta bile gidemiyorsun durakta kala kalıyorsun
Otobüs dolmuş şoförleri krallığını ilan etmis ıstedikleri saatte kalkip yolcu paylaşıyorlar kendi aralarinda
Trafik kurallari hak getire
Daha tacizci pislikleri otobüs teyzelerini kavgaları otobüsten düşmeleri saymıyorum
Yani toplu taşıma daha büyük rezillik insanlar bu yuzdende arabalarini birakamiyoar

Yalnız cidden kaynananiz tek başına yaşıyorsa nasıl 1900 lira market masrafı çıkarmış
Bunu bir araştırın

komşu sayılırız ha ha .bizim taraflardanmışsınız

Ben eşimin ailesine bu kadar masraf yapsam kalem kalem nereye ne kadar ödenmiş öğrenirim eşimden. Siz aşırı çekingen duruyorsunuz bu konuda, sebebi nedir? Tek başına kadın 1900 lira kart extresini nasıl yapmış? Tamam aileye destek çıkılır ama bu şekilde siz ne uzar ne kısalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…