Her bir noktam irin ve kıldan oluşuyor

adiyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
62
10
1
34
Vucudumda kıl olmayan yer yok
Bir bayan olarak bu durum cok zor
Doktora gittim hormonlarim normal bu durumumum genetik oldugunu soyledi. İs lazer ve igneliye kaliyor para da yok hala kpss calisiyorum zaten para olsa da duzelmez bu durum gibi geliyor. Cunku her tarafim sivilce. roaccutane tedavisi de oldum bi sure etki etti bi sene sonra daha beter ciktilar. Artik yuzum kipkirmizi damarlar cikmis. Cok hassas bundan sonra bi islem goremez gibi.
Alti sene hep cildiyeye gittim butun ilaclari kullandim en agirina kadar. Bu ilaclar killanmayi da artiyor zaten genetik olarak killiyim daha da beter ediyor. Kılı alıyorum tekrar sivilce. Ve ekstra lekeler
İki senedir gitmiyorum
Doktor tekrar r.... İlacina baslatalim dedi istemiyorum
Biktim artik
Lanetli bir insan miyim diye dusunuyorum

Çok geçmiş olsun, ağda kullanmayı denediniz mi?

Aynanin basinda iple alabildigim kadari almaya calisiyorum
En azindan biyik , sacimla kaslarimi ayiriyorum
Ama yanaklarimi ellemiuorum
Bu kadari bile baya vaktimi aliyo
Bununla vakit oldurmekten de biktim

Son düzenleme:
para yoksa öneriler de havada kalıyor.

yine de yazayım. sonra değerlendirirsiniz belki.

bir arkadaşım ciddi cilt problemlerine cildiyede çözüm bulamadı,

SPA merkezlerinden birine gitti, bir aylık düzenli tedavi gördü, sonrasında da daha az sıklıkla devam etti, çok ciddi oranda düzelme yaşadı.

Bu resimdeki gibi yuzum
Ama vucudum erkeklerinki gibi
Sirtim gobegim kalcam gogsum kollarim her yerim boyle

iple alındığında daha sert çıkmazmı lazerde yaptıramıyosanız almayın bence iple :/

Çok geçmiş olsun konu sahibi. Görseldeki gibi yoğun tüylenme sorunu yaşıyorsanız bir endokrinoloji uzmanı ile görüşmenizde fayda var. Belki hormonlardan değil ama başka bir hastalıktan da olabilir.
Kadin hastaliklarina gittim. Butun testlerim yapildi her sey normal cikti. Zaten babam da asiri killi. Ben babama cekmisim

iple alındığında daha sert çıkmazmı lazerde yaptıramıyosanız almayın bence iple :/
Yok bi biyik bolgesi bi de alni aliyorum
Butun vucudumu iki sefer kafam bozuldu tras bicagiyla aldim zaten artik ugrasmiyorum

Tüm hormonlara ayrıntılı bir biçimde bakıldı mı?
Pko var mı diye, testesterona vs?
Ben hormonlardan olduğunu düşünüyorum hala.
Arkadaşım da aynı durumda. Yüzünde göbeğinde sırtında belinde her yerinde erkek gibi var onunda.
Beraber endokrine gittik.
Hem pko hem testesteron yüksekliği çıktı onda.
Bir dr a daha gitmenizi öneririm.

Ay valla üzüldüm Şifa nerdeyse umarım denk gelirsiniZ

Başta abartıyosun gibi gelmişti de fotoğrafı görünce anladım inşallah bi çözüm bulursun

dilerim en kısa sürede çare bulursunuz çok üzüldüm.

artık lazer o kadar da pahalı değil aslında 3-4 seans bile gitseniz ciddi anlamda azalma olur.
part time bi yere girip çalışsanız?
para olmayınca tavsiyelerin bir anlamıda kalmıyor ne yazıkki

Evet ayrintili testesteron kan ultrason vs. bakildi.
Zaten babam cok killi genetik olmasi normal ki doktor da genetik dedi.

Evet ayrintili testesteron kan ultrason vs. bakildi.
Zaten babam cok killi genetik olmasi normal ki doktor da genetik dedi.

Ama genetik olarak kadında erkek tipi kıllanma olur mu ki bu konuda bilgi sahibi değilim.
Ben de kıl konusunda babama çekmişim kollarımda yoğundur kıllar ama erkek tipi değil.
Siz kadın doğuma gitmişsiniz sanırım. Bence endokrine de gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…