Her bir noktam irin ve kıldan oluşuyor

Deneyecegim tesekkurler

Keşke böyle durumlarda bir doktor şu şekilde bir rapor verse;bu kişinin bu sorunu yüzünden psikolojisi çok etkileniyor dolayısı ile sağlıklı bir hayat süremiyor bu yüzden ücretsiz olarak kendisinin tedavi edilmesini ve tüm masrafin devletimiz tarafından karşılanacagini ilgililere bildiririm.

Ahhh ahhh keşke. .

Evet simdiye kadar ailem musaade etmiyordu calismama
Zaten vitrin islere olmam bu tipke. agir islere de yapamazsin diyorlardi . Simdi bi sey demiyorlar. Yazin dusunuyorum

Evet genclik yillarim depresyonla gecti
Ben su an atansam parayla fiziksel olarak duzelsem de manen bana actigi yaralarin kapanacagini sanmiyorum.
Zamaninda ailem calismama musaade etseydi ya da devlet rapor verseydi.. Artik cok gec bazi seyler icin.

Evet genclik yillarim depresyonla gecti
Ben su an atansam parayla fiziksel olarak duzelsem de manen bana actigi yaralarin kapanacagini sanmiyorum.
Zamaninda ailem calismama musaade etseydi ya da devlet rapor verseydi.. Artik cok gec bazi seyler icin.
Gec filan değil. .durumunuzu bir dermeteloga anlatın.belki rapor konusunda size fikir verir.

canım hiç lazere para dökme derim.zaten döke saça bi olduk biz azalsada çözüm değil.git hemen bir plips lumea al her yerine atış yap bu aletle 4 ayda teşekkür edeceksin bana muhteşem bir alet.yüzümede atıyorum çok ama çok memnunum.şimdi bi kıl görsem anında tak tak atış tek tüğe bile tahammülüm yok.birde bebek totsuna alışıyosun bir tüğ bile bozuyo sanki bütün güzelliği geliyor o kadar yani.

gerçekten çok iyi olurdu. ne güzel söylemişsiniz.

gerçekten çok iyi olurdu. ne güzel söylemişsiniz.
Aslında insanların psikolojisini direkt etkileyen hastalıklarda devletin yardım etmesi gerekirdi. Keske ekonomisi çok daha büyük bir ülke olsaydık. Kanser tedavisinin masrafını bile sigortanız yoksa devlet karsilamiyorsa ne denir ki ((

Hep zaten bu tür konulari arastirarak vakit geciriyorum
Vücud icin alexander yuz icin igneli duydum hep
Bu ipl dediginiz cihazi da cok arastirdim kesin cozum degil killari uyutuyor yaziyordu. Elinde surekli cihaz olacagi icin sorun yok. Ama cogu kisi derinin altinda kil koklerinin gozuktugunu yazmis. Batik gibi olacak hem de derinin altinda o kadar ugrastiktan sonra.. Herkese olmuyodur belki ama boyle bir sorun varsa beni es gececegini dusunmuyorum. O kadar sansli degilim.

Pco yani polikistik over sendromu olanlarda yoğun kıllanma oluyor diye duymuştum. Bende de var polikistik ama sonradan çıktı bu durum ve kıl sorunum yok çok şükür ancak en baştan beri bu sorunu olanlarda görülüyormuş. Tavsiyem reglinin 2. veya 3. günü bir kadın doğum uzmanına git hormon testi yaptır ve ultrasonla da yumurtlamana baksınlar polikistik yapı görünüyor mu diye ama özellikle o dönem gitmen lazım hormon testleri o günlerde tam sonuç veriyor reglin düzenli mi mesela yoksa gecikir mi ona göre ilaç verirler.

canım 4 ay sonra kıl kökleride kalmaycak başlarda evet öle oluyor ama normal lazerdede aynı durum ilk aylarda deri altında kök oluyor.oda kökten kasıt direnişleri çıkmaya çalışıyolar sonra pes ediyolar.

Yeğenimde buna benzer bir sorun var
Görseldeki kadar yoğun değil ama fazla kılı var
Tetkiklerinde bir şey çıkmadı
Lazer pahalı diye de epey zaman yanaşmadı
Çok bilinen bir yerde komple vücut için 12 seansı 1200 TL ye anlaştı sonunda, öğrenci kendisi, kredi kartına taksit yaptırdı aydan aya ödüyor, eskisi kadar pahalı değil, böyle bir şey düşünmez misin

Rabbim affetsin ama hastalik olmasini dilerdim.
bi hastalik olsa tedavisi olurdu gecici olurdu
Okuyorum lazerde ignelide sonuc alamayan yananlar vs.
Bir bayan icin en zor durumlardan

Ama yine de kalici degil diye biliyorum

bu aletin uzun vadede cilt kanserine yol açabileceğine dair şüphlerim var ya da diğer kanser türlerine. Ama öncelikle cilt kanseri..
Bu tür aletler kısa vade için test edilip üretlir ama uzun vadedeki sonuçları üreticiyi bağlamıyor.

Dusunuyorum ama sivilcelerimden dolayi olmaz diye dusunuyorum. Sivilceler de butun vucudumda
Sorun surda ki bu sivilce tedavisinde deri inceliyor
Her hangi bir mudahalede sivilce tekrar cikiyor
O kadar zararli ilac bosuna..
Boyle yarali sivilceli bi deriye de yaparlar mi

Sizde bir de kıl kökü iltihabi var. Ve tedavisi olan bi rahatsizlik. Neden uygun bir tedavi uygulamamis size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…