Bi rahatsizligim sebebiyle ameliyat olmam gerekiyordutraş bıçağıyla bütün vücudunu mu
Deneyecegim tesekkurlerAma genetik olarak kadında erkek tipi kıllanma olur mu ki bu konuda bilgi sahibi değilim.
Ben de kıl konusunda babama çekmişim kollarımda yoğundur kıllar ama erkek tipi değil.
Siz kadın doğuma gitmişsiniz sanırım. Bence endokrine de gidin.
Evet simdiye kadar ailem musaade etmiyordu calismamadilerim en kısa sürede çare bulursunuz çok üzüldüm.
artık lazer o kadar da pahalı değil aslında 3-4 seans bile gitseniz ciddi anlamda azalma olur.
part time bi yere girip çalışsanız?
para olmayınca tavsiyelerin bir anlamıda kalmıyor ne yazıkki
Keşke böyle durumlarda bir doktor şu şekilde bir rapor verse;bu kişinin bu sorunu yüzünden psikolojisi çok etkileniyor dolayısı ile sağlıklı bir hayat süremiyor bu yüzden ücretsiz olarak kendisinin tedavi edilmesini ve tüm masrafin devletimiz tarafından karşılanacagini ilgililere bildiririm.
Ahhh ahhh keşke. .
Gec filan değil. .durumunuzu bir dermeteloga anlatın.belki rapor konusunda size fikir verir.Evet genclik yillarim depresyonla gecti
Ben su an atansam parayla fiziksel olarak duzelsem de manen bana actigi yaralarin kapanacagini sanmiyorum.
Zamaninda ailem calismama musaade etseydi ya da devlet rapor verseydi.. Artik cok gec bazi seyler icin.
Keşke böyle durumlarda bir doktor şu şekilde bir rapor verse;bu kişinin bu sorunu yüzünden psikolojisi çok etkileniyor dolayısı ile sağlıklı bir hayat süremiyor bu yüzden ücretsiz olarak kendisinin tedavi edilmesini ve tüm masrafin devletimiz tarafından karşılanacagini ilgililere bildiririm.
Ahhh ahhh keşke. .
Aslında insanların psikolojisini direkt etkileyen hastalıklarda devletin yardım etmesi gerekirdi. Keske ekonomisi çok daha büyük bir ülke olsaydık. Kanser tedavisinin masrafını bile sigortanız yoksa devlet karsilamiyorsa ne denir ki ((gerçekten çok iyi olurdu. ne güzel söylemişsiniz.
Hep zaten bu tür konulari arastirarak vakit geciriyorumcanım hiç lazere para dökme derim.zaten döke saça bi olduk biz azalsada çözüm değil.git hemen bir plips lumea al her yerine atış yap bu aletle 4 ayda teşekkür edeceksin bana muhteşem bir alet.yüzümede atıyorum çok ama çok memnunum.şimdi bi kıl görsem anında tak tak atış tek tüğe bile tahammülüm yok.birde bebek totsuna alışıyosun bir tüğ bile bozuyo sanki bütün güzelliği geliyor o kadar yani.
Hep zaten bu tür konulari arastirarak vakit geciriyorum
Vücud icin alexander yuz icin igneli duydum hep
Bu ipl dediginiz cihazi da cok arastirdim kesin cozum degil killari uyutuyor yaziyordu. Elinde surekli cihaz olacagi icin sorun yok. Ama cogu kisi derinin altinda kil koklerinin gozuktugunu yazmis. Batik gibi olacak hem de derinin altinda o kadar ugrastiktan sonra.. Herkese olmuyodur belki ama boyle bir sorun varsa beni es gececegini dusunmuyorum. O kadar sansli degilim.
Rabbim affetsin ama hastalik olmasini dilerdim.Aslında insanların psikolojisini direkt etkileyen hastalıklarda devletin yardım etmesi gerekirdi. Keske ekonomisi çok daha büyük bir ülke olsaydık. Kanser tedavisinin masrafını bile sigortanız yoksa devlet karsilamiyorsa ne denir ki ((
Ama yine de kalici degil diye biliyorumcanım 4 ay sonra kıl kökleride kalmaycak başlarda evet öle oluyor ama normal lazerdede aynı durum ilk aylarda deri altında kök oluyor.oda kökten kasıt direnişleri çıkmaya çalışıyolar sonra pes ediyolar.
iyide ne istiyosun sen kalıcı bi çözüm daha keşfedilmedi.sadece rahatlatıyor ben buna bile şükrediyorum sonuçta bende kıllı bi insandım yani.Ama yine de kalici degil diye biliyorum
bu aletin uzun vadede cilt kanserine yol açabileceğine dair şüphlerim var ya da diğer kanser türlerine. Ama öncelikle cilt kanseri..canım hiç lazere para dökme derim.zaten döke saça bi olduk biz azalsada çözüm değil.git hemen bir plips lumea al her yerine atış yap bu aletle 4 ayda teşekkür edeceksin bana muhteşem bir alet.yüzümede atıyorum çok ama çok memnunum.şimdi bi kıl görsem anında tak tak atış tek tüğe bile tahammülüm yok.birde bebek totsuna alışıyosun bir tüğ bile bozuyo sanki bütün güzelliği geliyor o kadar yani.
Dusunuyorum ama sivilcelerimden dolayi olmaz diye dusunuyorum. Sivilceler de butun vucudumdaYeğenimde buna benzer bir sorun var
Görseldeki kadar yoğun değil ama fazla kılı var
Tetkiklerinde bir şey çıkmadı
Lazer pahalı diye de epey zaman yanaşmadı
Çok bilinen bir yerde komple vücut için 12 seansı 1200 TL ye anlaştı sonunda, öğrenci kendisi, kredi kartına taksit yaptırdı aydan aya ödüyor, eskisi kadar pahalı değil, böyle bir şey düşünmez misin
Siz bu alex lazerle igneliyi denediniz miiyide ne istiyosun sen kalıcı bi çözüm daha keşfedilmedi.sadece rahatlatıyor ben buna bile şükrediyorum sonuçta bende kıllı bi insandım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?