Karinca yagi denedim olmadiRoaccutane kullanmayın ikinci kez, çok ağır bir ilaç o sorumluluk almıyorlar, sıfırdan bir daha sarsma vücudunu.
Bir süre alternatif tıp denesen? Karınca yağı filan diyorlardı, gerçi bunlar biraz daha bölgesel işlemler.
En azından yüzün için, nane kürü diye bir şey duymuştum bi araştırsan?
Deniz tuzu aldim sulandirip suruyorum bazenGeçmiş olsun canım..birazda bitkisel şeylere yonelsen..mesela yüzünü aldıktan sonra, limonu kes yüzüne sur..asit olduğu için hem kıl köklerini zayıflatır, hemde sivilcelere iyi gelir..bide deniz suyu dene aynı şekilde uygula deniz suyu sivilcelere çok iyi geliyor
Param olursa size sorarim ins.Cnm eğer beyaz tenliysen alex doğru seçim ama buğday veya esmersen alex olmaz diod olmalı birde yüzün içinde çift cihaz çalışan bir yer bulman lazım seans sonrası kıl kökü falan gözükmez diodda tertemiz olur bir hafta yada 2 hafta sonra çıkar çıkanlarda dökülür aynı zamanda sonra 2. Seans yalnız iyibir merkez seçmen lazım.6 seans yada 7 seansta biter kalanlar olursa tek tük onlarda iğneliyle toplanır.Ayrıca lazere başladığında sivilcelerinde kurur çünki lazerin kurutucu özelliği vardır.Birde roakutan kullandıysan bir yıl sonra başlaman lazım lazere lekelenmelerin olabilir gittiğin merkeze roakutan kullandığın tarihleri belirtmen lazım .Tabii bunlar genetikse geçerli eğer hormon problemin varsa özellikle pko lazer işe yaramaz tam bitiyo gibi olur bir anda yeniden fışkırır
Aslinda vucud icin bu yuzden cok endisem yokBence sivilce tedavisini simdilik geri plana alip once tuylerden kurtulmaya bakın, ilac tedavisinden bikac ay sonra lazere baslanabiliyor. Ben 8 seansta tun tuylerden kurtuldum ama benim zaten sorunum yoktu, eski ev arkadasim aynen bu resimdeki gibiydi, once ipl yaptirdi bir fayda goremedi sonra alex e gecti bitis garantili, hala devam ediyor. Tamamen bitmedi ama eski haliyle alakasi yok, az tuylu bir kadina donustu. Boyle kalsam buna da raziyim diyor.
Onun hicbir hormonel sorunu yoktu tamamen genetikti.
Bundan hic haberim yoktuDevlet hastanelerinde ücretsiz iğneli epilasyon yapıyorlardı bazı durumlarda ama şartları bilmiyorum tam olarak. Bir araştırın isterseniz.
Yok yahu kaldırılır mı hala yapılıyor, lazerden daha etkili.Bundan hic haberim yoktu
İgneli yontem yapilmiyor kaldirildi diye duymustum
Arastiracagim tesekkurler
Sedefli ağda denediniz mi pekiEvet alerjim var agdaya
Yok sir denedim ama bi daha yapabilcegimi sanmiyorum kendi basima yapamiyorum zaten kardesim yardim etmisti yuzumde felakete yol acti alerji olmusti o lekeler ve damar catlamalari hala duruyor . Kollarimdaki killar bi haftada geri cikti. Yuz kol ve bacak yapabildik butun gunum gitti.Sedefli ağda denediniz mi peki
Haklisiniz hem de cok ailem bile anlamiyor. Babam istese her ay taksitle yaptirabilecek güçte ama bana kıllı seven de vardir diyor. Bir baba bir kızına nasil böyle konusur anlamiyorum..arkadaşım bu tüm vucuttaki kıllanma bir hastalık ve tedavisi oldukça pahalıdır .Sana tavsiyem eğer bir an önce kurtulmak ve hayatını düzene koymak iş bulmak belki de yuva kurmak istiyorsan öncelikle utanıp sıkılmayı ve başkalarının laflarını önemsemeyi bırak bu senin hayatın annen kardeşin bile senin acını anlayamaz tam olarak.Sana tavsiyem en tepeden başlayarak buna cumhubaşkanı başbakan özel hastane hele unıversite sahibi hastane sahipleri zahide yetiş seda...s.. gibi kadın programları yardım dernekleri yani bulabildiğin heryere mailler at mektuplar yaz inan birinden biri cevap verecektir ve seni ulaşamayacağın tedavilere ulaşmanı sağlayacaklardır.ınstagram facebook ta hesap aç.Umarım herşey yolunda gider
ikisinide denedim çözüm alamadım sadece azaldı.iğnelide çözüm aldım oda 10 sene sonra hepsi geri çıktı.iğneliyi yüzüme yaptırdım tanıdık yaptı.tek seansta kökten çözdü.ama iğneliyi şimdi uyanık merkezler elektirğini az verip müşteriyi git gel yapıyolarmış.para kazanmak için.halbuki iğnelinin elektriğini doğru verseler tek seaans bile çözüm.alekstede durum aynı jullünü düşük atıp gel git gel git.bizde para kazanalım senden durumu var.Siz bu alex lazerle igneliyi denediniz mi
o kadar etkili canım aldım çok seviyorum valla.yazık etmişim kendime ağdayla haksızlık etmişim.7 yıl önce gelmiş türkiyeye bilmiyordum bütün paramı yatırır alırdım.ama mesela bir arkadaş vurda 2 sene önce almış evde bekliyo diyo.niye yapmıyorsun bilmiyorum dedi.ben yapmaya başlayınca oda çıkarmış dolaptan kullandım dedi.aslında iyi bir alet diyor.insanları anlamıyorum gerçekten.ne istediklerinide.Okadar etkili mi cidden. Hemen gidip alasım geldi
çok korktum şimdi.bu aletin uzun vadede cilt kanserine yol açabileceğine dair şüphlerim var ya da diğer kanser türlerine. Ama öncelikle cilt kanseri..
Bu tür aletler kısa vade için test edilip üretlir ama uzun vadedeki sonuçları üreticiyi bağlamıyor.
Bence sedefli ağda denemelisin.sir agda gibi değil. Cok farkli. Can yakmiyo bile hem deYok sir denedim ama bi daha yapabilcegimi sanmiyorum kendi basima yapamiyorum zaten kardesim yardim etmisti yuzumde felakete yol acti alerji olmusti o lekeler ve damar catlamalari hala duruyor . Kollarimdaki killar bi haftada geri cikti. Yuz kol ve bacak yapabildik butun gunum gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?