- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Öyle söyleme. .Allah çaresiz dert vermesin.bunun çaresi var biliyorsun.Rabbim affetsin ama hastalik olmasini dilerdim.
bi hastalik olsa tedavisi olurdu gecici olurdu
Okuyorum lazerde ignelide sonuc alamayan yananlar vs.
Bir bayan icin en zor durumlardan
Bilmiyorum care olmadi diyenler de var..Öyle söyleme. .Allah çaresiz dert vermesin.bunun çaresi var biliyorsun.
Alti yil antibiyotik kremler vs.Sizde bir de kıl kökü iltihabi var. Ve tedavisi olan bi rahatsizlik. Neden uygun bir tedavi uygulamamis size?
Genetikse lazerle güzel sonuç alırsınız ağda ve ip sivilce yapar yüzünüze vurmayın gerekmedikçe ama lazerden başka birşey çözüm olmaz durumunuza geçmiş olsunEvet ayrintili testesteron kan ultrason vs. bakildi.
Zaten babam cok killi genetik olmasi normal ki doktor da genetik dedi.
Alti yil antibiyotik kremler vs.
Alti ay da roaccutane tedavisi
Duzeldim bir sene sonra bozuldu
Simdi tekrar roaccutane yazayim diyor
Artik ilaclara inancim kalmadi
Gecici olarak tedavi ediyor kalici hasarlar birakiyor.
Saclarimi dudaklarimi mahvetti ilaclar
Dogal yollara yoneldim
Sogan suyu hayit otu vs. ama pek umidim yok
Cnm eğer beyaz tenliysen alex doğru seçim ama buğday veya esmersen alex olmaz diod olmalı birde yüzün içinde çift cihaz çalışan bir yer bulman lazım seans sonrası kıl kökü falan gözükmez diodda tertemiz olur bir hafta yada 2 hafta sonra çıkar çıkanlarda dökülür aynı zamanda sonra 2. Seans yalnız iyibir merkez seçmen lazım.6 seans yada 7 seansta biter kalanlar olursa tek tük onlarda iğneliyle toplanır.Ayrıca lazere başladığında sivilcelerinde kurur çünki lazerin kurutucu özelliği vardır.Birde roakutan kullandıysan bir yıl sonra başlaman lazım lazere lekelenmelerin olabilir gittiğin merkeze roakutan kullandığın tarihleri belirtmen lazım .Tabii bunlar genetikse geçerli eğer hormon problemin varsa özellikle pko lazer işe yaramaz tam bitiyo gibi olur bir anda yeniden fışkırırSiz bu alex lazerle igneliyi denediniz mi
Kaç yaşındasınız? Hiçbir şey için geç değildir.Nefes alıyorsak umut var demektir.Evet genclik yillarim depresyonla gecti
Ben su an atansam parayla fiziksel olarak duzelsem de manen bana actigi yaralarin kapanacagini sanmiyorum.
Zamaninda ailem calismama musaade etseydi ya da devlet rapor verseydi.. Artik cok gec bazi seyler icin.
Okadar etkili mi cidden. Hemen gidip alasım geldicanım hiç lazere para dökme derim.zaten döke saça bi olduk biz azalsada çözüm değil.git hemen bir plips lumea al her yerine atış yap bu aletle 4 ayda teşekkür edeceksin bana muhteşem bir alet.yüzümede atıyorum çok ama çok memnunum.şimdi bi kıl görsem anında tak tak atış tek tüğe bile tahammülüm yok.birde bebek totsuna alışıyosun bir tüğ bile bozuyo sanki bütün güzelliği geliyor o kadar yani.
ayy ben de deneyeyim ya,inşallah benimkiler de azalır.Canm senın o ornek olarak gösterdiğin resim var ya benm gorumcem o resimden cok daha kıllı. Hemde aşırı aşırı kıllı. onun da genetikmşş aileden geliyormuş. Benm eşimde birazcık kıllı ama erkek oldugu için göze batmıyor. Neyse 6 yıldır lazere gitti görümcem hiç azalmamıs artık gitmiyor. Pazarda gezerken bi kadın görümcemi durdurdu ve dediki önceden ben de senin gibiydim naneyi hep ac karnına yedim yeşil naneyi ve de elimle yeşil naneyi yırtıp yüzüme sürdüm bıkmadan usanmadan bitti gitti kıllar dedi. Görümcem De denedi bikaç defa gercekten de azaldı. Sürekli yapsa belki tamamen bitecek ama üşeniyor. Canım bunu mutlaka ama mutlaka yap
İnşallah canım mutlaka deneayy ben de deneyeyim ya,inşallah benimkiler de azalır.
Sivilceden dolayi yapamiyorum su anCanim agdani evde yapsan? Limonla sekeri karistirip yapanlar var ona alerjin olmaz belki.Bide killarini aldiktan sonra limon tuz sur gec ve ince cikariyor.
Lazer uygun fiyatlida var baya zaten en baslarda sık gidiliyor sonra nadir gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?