- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
- 43
- Konu Sahibi minikannis
-
Valla bende o da yok. Bıktım sürekli yapmaktan...Halen evli olsaydım ki sadece kağıt üstünde evliyim haftaya kurtuluyorum nasipse, aynen bu cevabı verirdim. Seks yapacağımızı umduğum akşamlarda bi heyecan basardı sadece o da o kadar
12 yildir birlikteyiz ben asigim. İlk gunden hic bir farki yok. Askim hala ayni. Gelmesine saatler sayarim, heyecanlanirim. Yuzunu saatlerce izlerim. Goz kapagi kivrimlari kirpikleri burun kemigi... her gun baksam farkli bir sey gorurum.herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
hiç bir evlilik büyük bir aşkla devam etmez.herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
İfade müthiş,kulaklarimizdan kalpler cikiyor
Hayır ilk zamanlardaki gibi aşık değilim.herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
Omg12 yildir birlikteyiz ben asigim. İlk gunden hic bir farki yok. Askim hala ayni. Gelmesine saatler sayarim, heyecanlanirim. Yuzunu saatlerce izlerim. Goz kapagi kivrimlari kirpikleri burun kemigi... her gun baksam farkli bir sey gorurum.
elini tutmak bir gun yumusak bir hisken bir gun bana guc verir.
Teni hep o kokar, terlese de yeni dus alsa da. Cunku her kokusu icime cekmeye deger.
Herhalde hahahahOmgsizinki aşkıda geçmiş suan kara sevdadan gün alıyorsunuz zannımca
Aşırı iyi anlatmışsınİnsanlarin aşktan ne anladigine göre degisir bunun cevabi. Aşkin tanimi kişilere göre degişiyor.
Bana göre aşk, heyecandan karin agrisi cekmektir mesela.İlklerin heyecanidir.
Benim tanimladigim duygulari 373663 yil sonra yasiyorum diyen gösteriş yapiyordur net.
6 sene boyunca her Allahin gunu adami gordukce karin agrisi da cekilmez.
Dogal olarak o ilk zamanlardaki tedirginlik, heyecan zamanla gidiyor, evlenilmese bile gider zaten.
Yerine güçlü bir sevgi kalır daha dogrusu kalmali, önemli olan da odur.
İnsan hiçbir duyguyu devamli tavanda yaşayamaz üzüntü, mutluluk, öfke, aşk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?