Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok sükür öyle bi aliskanligim yok.. ama aksam yemegini yemediysem benimde migdem gurul gurul eder uyuyamam..sonra giderim ufak bisiler atistirirm migdem sustururm..
eger kuzenimle sabahliyorsak ozaman sabaha kadar bisiler yeriz.. kahvaltilik olsun..cips,..cikolata,..cerez.. vs.. hatta bikeresinde herkes uyurken biz makarna yapip yemistik..bide üzerine sarimsakli yogurt yaninda buz gibi kolaaa...
ama bunu allahtan sadece yaz tatillerinde kuzenimin yanina gidince yapiyorum.. yoksa kapidan sigmam her aksam yapsammm
Ben bu sorunla epey mücadele ettim. Şimdi minik taktiklerle gece aşermelerimi durduruyorum. Kuruyemiş ve kuru meyve yemek gibi taktikler. Yazın da bol bol baharatlı salatalık yiyorum. Bol su içiyorum, çünkü vücut nemini kaybedince de aşeriyor En güzeli de, haşlanmış veya çiğ sebzeleri yoğurt sosuyla yiyorum.
İlk önce neden böyleyim diyordum, kan şekerimi falan ölçtürmüştüm her şey normaldi. Doktorum gün içinde dengesiz yemenin gece aşermelerine sebep olabileceğini söylemişti. Gün boyunca aşırı veya çok az yediğinde oluyormuş. Tabii benim en büyük sebebim stresti. Hormonlar da etkili oluyormuş. Bir arkadaşımda serotonin dengesizliği yüzünden aşerme vardı.
Hani çok aşırı bir gece iştahınız varsa en azından kan değerlerinize baktırın derim ben.
En erken yatma saatim 4 olduğu için geceleri acıkıyorum maalesef. Yiyebilsem her gece hiç üşenmez sofralar hazırlarım kendime. O kadar severim gece yemek yemesini, bişeyler atıştırmayı. Ama gelgelelim çok çabuk kilo alabilen bir yapıya sahip olduğum için maalesef kendimi tutmak zorundayım. Keşke senin gibi çok zayıf olsam da her gece yesem Gece gece şöyle sıcacık bir çayy yanına güzel bir tostt ohhhh üstüne de çikolata off offf
En erken yatma saatim 4 olduğu için geceleri acıkıyorum maalesef. Yiyebilsem her gece hiç üşenmez sofralar hazırlarım kendime. O kadar severim gece yemek yemesini, bişeyler atıştırmayı. Ama gelgelelim çok çabuk kilo alabilen bir yapıya sahip olduğum için maalesef kendimi tutmak zorundayım. Keşke senin gibi çok zayıf olsam da her gece yesem Gece gece şöyle sıcacık bir çayy yanına güzel bir tostt ohhhh üstüne de çikolata off offf
Merak ettim kizlar aranizda bu saatte acikan ve hic üsenmeden yemek yiyen varmi? Az önce bi tabak makarna götürdüm aksam yemeginden kalma
Midem bos olunca uyuyamiyorum bir türlü napiiim, neredeyse her gece böyle :26:
Ama yedikten sonra kendimi bi tuhaf hissediyorum agirlik cöküyor ya birden.
Elimi biseye sürmeden hemen uyumak istiyorum varmi önerileriniz?