Her gece acikiyorum :S

ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.:52::52::52::52::52:

Hahaha güldürdün beni gece gece bende hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştım halende çalışıyorum :))

ayyyyy yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki anlatamamm
içimden acıktım diye geçiriyorum forum anasayfasında konunu görmüşüm
"yuhh artık açlıktan yazıları bile abuk subuk okuyorum ordada acıkmak yazıyor"
diye delirdiğimi düşünüyordum ki tek acıkanın ben olmadığımı anladım.. şükür :1:

ayyyyy yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki anlatamamm
içimden acıktım diye geçiriyorum forum anasayfasında konunu görmüşüm
"yuhh artık açlıktan yazıları bile abuk subuk okuyorum ordada acıkmak yazıyor"
diye delirdiğimi düşünüyordum ki tek acıkanın ben olmadığımı anladım.. şükür :1:

Ye anam ye şu 3 günlük dünya'da aç mı kalalım :52:
Üstüne de keyif sigarası oooohhh :ssz:

akşam yemeğinden kalan makarnayı yerken bu topiği gördüm bende geç saatlere kadar oturursam mutlaka yerim acıkıyorum bide yanımda 1 kase soslu mısırım var büyük bardakta kola

Ben de böyleyim ya hem de bu saatler acıkıyorum hep tam dolaptan cola ve mandalin almıştım bu yazıyı gördüm:27:

Neyseki metobolizmam çok hızlı kilo almıyorum ama bu yediklerimin acısı bir gün çıkıcak gibi hissediyorum:27:

Ben de böyleyim ya hem de bu saatler acıkıyorum hep tam dolaptan cola ve mandalin almıştım bu yazıyı gördüm:27:

Neyseki metobolizmam çok hızlı kilo almıyorum ama bu yediklerimin acısı bir gün çıkıcak gibi hissediyorum:27:

Bişeycik olmaz merak etme, ben yıllardır böyleyim ve 60 kiloyu bi geçemedim nedense :27:

Bişeycik olmaz merak etme, ben yıllardır böyleyim ve 60 kiloyu bi geçemedim nedense :27:

Benim 1-2 kilo eksiğim var aslında 45 kiloyum bacaklarıma biraz kilo alsam çok iyi olcak:27:

Çevremdeki tüm erkeklerden fazla yiyorum ama işte yediğimden fazla vcye gidiyorum:27::27:

Back
X