- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
Ben dayanamicam kızlaryallaaaaah mutfağa
![]()
sen zayıfmışsın ama beni de yoldan çıkaracaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dayanamicam kızlaryallaaaaah mutfağa
![]()
sen zayıfmışsın ama beni de yoldan çıkaracaksın![]()
59kg olmuşum canım yaaa![]()
ama boyda önemli şimdi :)
ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.![]()
iyisin iyi :)164 fln yanlış hatırlamıyorsam...üşenmeden çift kaşarlı tost yaptım 2 tane bu arada![]()
Hahaha güldürdün beni gece gece bende hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştım halende çalışıyorum :))
ayyyyy yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki anlatamamm
içimden acıktım diye geçiriyorum forum anasayfasında konunu görmüşüm
"yuhh artık açlıktan yazıları bile abuk subuk okuyorum ordada acıkmak yazıyor"
diye delirdiğimi düşünüyordum ki tek acıkanın ben olmadığımı anladım.. şükür![]()
akşam yemeğinden kalan makarnayı yerken bu topiği gördüm bende geç saatlere kadar oturursam mutlaka yerim acıkıyorum bide yanımda 1 kase soslu mısırım var büyük bardakta kola
Ye anam ye şu 3 günlük dünya'da aç mı kalalım
Üstüne de keyif sigarası oooohhh![]()
Afiyet bal şeker olsun tatlım ben silip süpürdüm bile vallah![]()
Ben de böyleyim ya hem de bu saatler acıkıyorum hep tam dolaptan cola ve mandalin almıştım bu yazıyı gördüm
Neyseki metobolizmam çok hızlı kilo almıyorum ama bu yediklerimin acısı bir gün çıkıcak gibi hissediyorum![]()
amaaan yiyeyim anasını satayım gelinliği azıcık daha büyük alırız noolcak sanki..
gözüm döndü gene yaa![]()
Korseler ne güne duruyo kız![]()
Afiyet olsun şekerim, bende tostları götürüyorum anam peyniri de bi güzel akmış kenardan cızır cızır ediyordu makinanın arasındamidem bayram ediyo vallah
Bişeycik olmaz merak etme, ben yıllardır böyleyim ve 60 kiloyu bi geçemedim nedense![]()
bu nasıl bir anlatımdır ya;resmen tostun kokusu burnuma geldi![]()