Her gece acikiyorum :S

Benim 1-2 kilo eksiğim var aslında 45 kiloyum bacaklarıma biraz kilo alsam çok iyi olcak:27:

Çevremdeki tüm erkeklerden fazla yiyorum ama işte yediğimden fazla vcye gidiyorum:27::27:

hımmm çözdüm bu işi sanırım sorun burda hımmmm

:1::1::1::1::1:

Arkadaşım benim gibi olmak için sinameki içiyo,işe yarıyor ben bir kez içmiştim de içmez olaydım tüm gün evden çıkamadım da neyse:27::27::27:

bende bitki çayı içiyorum.zayıf bi arkadaşım ver 1 tane de ben içeyim dedi.o gün ben 2 tane içtim tık yok o 1 tane içti bütün gün wc ye mekik dokudu.anlamadım ki bu nası adalet :)

Merak ettim kizlar aranizda bu saatte acikan ve hic üsenmeden yemek yiyen varmi? Az önce bi tabak makarna götürdüm aksam yemeginden kalma :27::27:
Midem bos olunca uyuyamiyorum bir türlü napiiim, neredeyse her gece böyle :26:
Ama yedikten sonra kendimi bi tuhaf hissediyorum agirlik cöküyor ya birden.
Elimi biseye sürmeden hemen uyumak istiyorum varmi önerileriniz?

çok normal acıkman canım:52::52:

bu saate kadar oturursak elbet acıkırız:27::27:
ben acıkınca canım ne isterse yapıyorum veya hamburger alıyorum:52::52:

bende bitki çayı içiyorum.zayıf bi arkadaşım ver 1 tane de ben içeyim dedi.o gün ben 2 tane içtim tık yok o 1 tane içti bütün gün wc ye mekik dokudu.anlamadım ki bu nası adalet :)

Eed arkadaşım da 3 tane içince etkisini görüyormuş ben yarım bardak içsem fena oluyorum tadı çok kötü o çayın zaten:27:

Sanada yapem miiii :27:

beni kötü emellerine alet etme,daha biraz önce soslu mısır,çikolata ve lahana dolması yedim.Dikkat:akşam yemeğinden bahsetmiyorum,bunlar gece arası.65 kilo olmuşum zaten,bizim burada benim gibilere boğazı ötüyor derler,işte benden o boğazı ötenlerdenim.sanırım bu işin en güzel sırrı erken yatmak ve yatmadan önce yememek.Eee böyle sağlıklı yaşamda beni bozar,sonra gelsin yine kilolar,en iyisi yarın ben yürüyüşe başlayayım:44:

Olacağı varmış demek :27: senin mide alışıktır ondan etki yaratmıyodur. Başka yöntemlere geçme zamanı arkadaşım :27:

aç karına içeceksin tatlım,tok karına içersen etkisi olmuyor,ben evlenmeden önce bu sayede 1 ayda 5 kilo vermiştim.

beni kötü emellerine alet etme,daha biraz önce soslu mısır,çikolata ve lahana dolması yedim.Dikkat:akşam yemeğinden bahsetmiyorum,bunlar gece arası.65 kilo olmuşum zaten,bizim burada benim gibilere boğazı ötüyor derler,işte benden o boğazı ötenlerdenim.sanırım bu işin en güzel sırrı erken yatmak ve yatmadan önce yememek.Eee böyle sağlıklı yaşamda beni bozar,sonra gelsin yine kilolar,en iyisi yarın ben yürüyüşe başlayayım:44:

Kesin başlarsın canım :9:
Sorunda o zaten, erken yatayım diyorum mide rahat vermiyo haliyle uyuyamıyorum. Her ne kadar kendimi zorlasamda yok olmuyo :D
Sen benden de fazla götürmüşsün haftalık gıdayı bi gecede tüketmişsin maşallah :27:
Bu arada lahana yemişsin şimdiden çok büyük geçmiş olsun :52:

aç karına içeceksin tatlım,tok karına içersen etkisi olmuyor,ben evlenmeden önce bu sayede 1 ayda 5 kilo vermiştim.

süpersin ya ben hep yemekten sonra içiyordum bunu öğrenmem iyi oldu,bunun dışında bir şeyler yaptın mı acabaa:52:

Bu çok kötü bir alışkanlık..
Dönem dönem yaşıyorum..
İnsan düzensiz bir hayat yasıyorsa yattıgı kalktıgı saat bellı değilse
bu yeme alıskanlıklarınada yansıyor ..

Mesela 11:30 kahvaltı
7 de aksam yemegı yıyoruz ,
ben gece saat 2-3 gb acıkıyorum kalkıyorum atıstırıyorum
sonra pişman oluyorum ..
kısır dongu boyle gıdıyor ..
Ne zaman sabah namazından sonra kalkıp yuruyuse cıkarsam
hayatıma sporu ve duzenlı yasamayı alırsam o zaman yeme alıskanlıklarımda kendılıgınden duzelıyor..

Bu çok kötü bir alışkanlık..
Dönem dönem yaşıyorum..
İnsan düzensiz bir hayat yasıyorsa yattıgı kalktıgı saat bellı değilse
bu yeme alıskanlıklarınada yansıyor ..

Mesela 11:30 kahvaltı
7 de aksam yemegı yıyoruz ,
ben gece saat 2-3 gb acıkıyorum kalkıyorum atıstırıyorum
sonra pişman oluyorum ..
kısır dongu boyle gıdıyor ..
Ne zaman sabah namazından sonra kalkıp yuruyuse cıkarsam
hayatıma sporu ve duzenlı yasamayı alırsam o zaman yeme alıskanlıklarımda kendılıgınden duzelıyor..

Hava -5 derece olunca insanın totosu yemiyo dışarı çıkmayı yoksa bende severim yürümeyi :52:

süpersin ya ben hep yemekten sonra içiyordum bunu öğrenmem iyi oldu,bunun dışında bir şeyler yaptın mı acabaa:52:

unutma burada püf noktası aç karına içmek ve bimde satılan greenwood diye bir bitki çayı var onu dene,şiddetle tavsiye ederim,diğer yeşilçaylar bana okadar etkili olmadı,bu çay çok iyi.birde o dönem yürümeye çalışıyordum ama illa yürüycem diye şartlanmamıştım yoksa bende ters teper,mesela çarşıya dolmuşla değil yürüyerek gidiyordum.ama çay başlı başına yetmişti bana.

Son düzenleme:
Hava -5 derece olunca insanın totosu yemiyo dışarı çıkmayı yoksa bende severim yürümeyi :52:

Giy montunu sar atkını ,
O sabahın mis gb havasını çek içine
İlk yarım saat usuyorsun ama tempoyu tutturunca cok guzel oluyor..
Geçen yıl ekim'de başlayıp ocakta yuruslerını bıtırmış bırı olarak yazın yurumekten daha keyıflı oldugunu dusunuyorum.

Ama o sıcak yataktan kalkma kısmı ıcın evet totosu yemek herkezın harcı değil :)))

Back
X