- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Senin nasıl oluyodu anlatır mısınEveeeet bir ara ben de öyleydim, çok normal.
Sonra kendiliğinden geçiyor.
Panik yok
Senin nasıl oluyodu anlatır mısın
Ne kadar sürdü uyku uyuyamıyorum tuhaf bişeybendede olurdu.
Sonra gecti
Aynı benim gibi ama ilk zamanlar rüyamda mutlu görürdüm şimdi hep mutsuz görüyorumaynı şekilde. ayrıldıktan sonra bir süre her gece rüyamda gördüm.
her sabah üzülüyordum, etkisinde kalıyordum
sonra geçti
o dönem uyumak bile zor geliyordu. yine göreceğim lanet olasıcayı diye
Aynı benim gibi ama ilk zamanlar rüyamda mutlu görürdüm şimdi hep mutsuz görüyorum
3 ay da fazla be canım kurtulamadım bi türlübence bu iyiye işaret
rüyalar bilinçaltının boşaltılmasına vesile olur
dolayısıyla bilinçaltı boşaldıkça rahatlarsın
Ama ben nefret ediyorum ondan unutmak için elimden geleni yapıyorum..Ona rağmn hep rüyalarımdaAslında onu ruyanizda gormenizin nedeni gerçek olmasını istediğiniz için geçici bi mutluluk veriyo bi nevi uyuşturucu
Ne kadar sürdü uyku uyuyamıyorum tuhaf bişey
Siz neden ayrıldınız ki canım anlatırmısın ve nasıl döndü? Benim ki çok farklı bişey..Ben hergün hergün görüyorum ayrılmamızda benimde bi suçum yok hatta nefret ediyorum ondan ben ama yine de rüyalarımda..Ben 2-3 kere gordum ilk aylarda, zaten dahada gormedim.
Seninki gibi fazla gormedim yani, ama belki bu benden kaynaklaniyor.
Cunku biliyordum bu ayrilikta benim sucum yoktu, elimden gelen herseyi yapmistim ben.
Bazende bi hala israr mesajlari yolladiginda gordum.
Sonrada bitti.
Düşünüyorum ama sevgiliyken de sürekli aklımdaydı ve ilk kez başıma böyle bişey geliyo 3 ay boyunca sürekli onu görüyorum bu son zamanlarda kötü görüyorum ağlayarak uyanıyorum nerdeyseDusunmeyi biraktiginda gecer dusunmuyorum gecmiyor diyorsan sen dusunmeyi biraktigini saniyirsun sadece
Siz neden ayrıldınız ki canım anlatırmısın ve nasıl döndü? Benim ki çok farklı bişey..Ben hergün hergün görüyorum ayrılmamızda benimde bi suçum yok hatta nefret ediyorum ondan ben ama yine de rüyalarımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?