- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Bende evliliğin eşiğinden döndüm hemde çok kötü bi şekilde..Derdimi buraya döktüm duygularımı bi kenara bıraktım mantıklı düşündüm şükrettim iyi ki olmamış dedim bana yaptıklrını düşündükçe nefret ettim. Yaptım onları canım çok dert yandım çok yazıp sildm ama yinede nafile hep rüyalarımda
AnlaştıkTamam o gelsin bana gelirse sana gönderim bende onu beğenmiyorum.
Kardes sen psikolog muydun. Yanlis mi hatırlıyorum?bence bu iyiye işaret
rüyalar bilinçaltının boşaltılmasına vesile olur
dolayısıyla bilinçaltı boşaldıkça rahatlarsın
Yuhh diyorum devir karaktersizlerin devri..biz bosandik..evliydik..hic iyi degildi aramiz..bana düzelecegiz, seni birakmam derken bir yandan da sevgilisi varmis..birgün gitti ve gidis o gidis, faceden ögrendim sevgilisiyle beraber yasadilar bir süre..bu sürede biz bosandik..o dönem benimle hic iletisime gecmeyen insan, hersey bittikden sonra geri dönmek istedi bana..hergün is cikisi yalvar yakar pesimdeydi.. baskasiyla beraberim dedim, düstü yakamdan, saygi duyarim ama ne Zaman beni geri istersen, nasil ulasagini biliyorsun dediinsanda biraz gurur olur..
Senin yüzünden mi evlenmiş ?
Boş zamanım çok ondan düşünüyorum galiba başka şeylerle meşgul olamıyorum 3 ay olduBos zamaninmi cok acaba?
O yuzden geliyor belki hep aklina.
Asiri mesgul olman lazimki biseylerle unutasin olanlari.
Ne kadr oldu ayrilali canim?
Yuhh diyorum devir karaktersizlerin devri..
Siz birlikteyken değerini bilememiş de sen mutluyken mi dank etmiş beyfendiye..Kudursun hayatı boyunca yaşayacak işte pişmanlığını ders olsun onaevet. çok uğraşti affettmek için. ihaneti affetmek ? midem almaz dedim. aylar sonra da başka birisiyle birlikte oldum. beni yeni sevgilimle görünce çıldırdı, çok tehdit etti. gene dinlemedim. o sinirle gidip evlenmiş (!) hem de dayı kızıyla.. şaka gibi di mi .. düşünüyorum da.. evrimini tamamlayamamiş herifler yüzünden ne çok zaman ve enerji kaybı yaşiyoruz be..
evet. çok uğraşti affettmek için. ihaneti affetmek ? midem almaz dedim. aylar sonra da başka birisiyle birlikte oldum. beni yeni sevgilimle görünce çıldırdı, çok tehdit etti. gene dinlemedim. o sinirle gidip evlenmiş (!) hem de dayı kızıyla.. şaka gibi di mi .. düşünüyorum da.. evrimini tamamlayamamiş herifler yüzünden ne çok zaman ve enerji kaybı yaşiyoruz be..
Kardes sen psikolog muydun. Yanlis mi hatırlıyorum?
Bedava psikolog bulmusken bi sey soracam da
evet. çok uğraşti affettmek için. ihaneti affetmek ? midem almaz dedim. aylar sonra da başka birisiyle birlikte oldum. beni yeni sevgilimle görünce çıldırdı, çok tehdit etti. gene dinlemedim. o sinirle gidip evlenmiş (!) hem de dayı kızıyla.. şaka gibi di mi .. düşünüyorum da.. evrimini tamamlayamamiş herifler yüzünden ne çok zaman ve enerji kaybı yaşiyoruz be..
Aynen Allah ıslah etsinyani böyle birini özlemekte salakligin daniskasi bence..
Yurt disindan gelen dayi kizi?? hani ayrilmaniza sebeb olmustu???
Dayi kizina acidim ben ya. Pardon ama boyle karaktersiz biriymis .
Bu akraba kızları tehlikeli oluyodayı kızı da az değil bacım. evlerinde duvarda benim fotolarım var, bakıp ağlamiş, ben sana aşiğim bu kızın yerinde olmak için neler vermezdim falan demiş, benim eski nişanlıcığımda acımış kıza işte öyle öyle başlamiş =)) amann ikisi de birbirinin dengi işte. yani dayı kızına acımam. ama asıl puştluk tabiki de erkeklerde.
evet .. biz bu olaydan sonra barişmadık ama. bitiş o bitiş.. şimdi evli almanyaya gitti kuzeniyle pardon karısıyla =))
ayy inanmiyorum ya..sokk oldumm, bir baltaya sap olamadi ondan almanyayi secti sanirim..
hadi o gitmeye niyetliymisde, dayi kizininda Hazir olmasi ayri bir mesele..seni kuzeniyle aldatmadi ama degilmi?? Allah korumus ne diyeyim.. evlenseydin fln bu seni yari yolda birakirdi..
bu 2ci nisanlandi sanirim..bir yüzün gülmedi seninde, ama hayirlisi herseyinn..ne diyelim, ne yapalim bilmemki..
Konu sahibinden ozur dileyerek konuyu isgal ediyorum...sor kardeş
Boş zamanım çok ondan düşünüyorum galiba başka şeylerle meşgul olamıyorum 3 ay oldueski konuma bakarsan ayrılık sebebnide görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?