Her gece rüyamda görüyorum

Aaa sen omusun? Kankiyle konusur gibi yengesinin hakkinda nasil boyle konusur diye catmistim hatta
Sen o gereksiz insan icinmi bu kadr uzuluyon canim benim ya.
Gecer gecer daha cok taze yaran. Kalk temizlik yap, kalk yemek yap.
Zamani oldur.
Öyle yapıyorm canım ama bu şeylerden kurtulamıyorum nedense...İnsan ister istemez takıyo kafasına çok kötü şeyler yaşattı çünkü Ailecek mutluluklarını yaşadılar ben ağlarken

yanlarina kalmaz ..seni ömrünce unutamaz ne o nede kuzeni.. hep aklinda bir acaba kalacak..ama sen bu konuyu coktan kapatmis ve unutmus olacaksin..

kuzenide pardon karisida hep bir acabayla yasayacak..acaba hala onu düsünüyormu diye..

yarin birgün sana geri dönmek isterse hic sasirma, hersey beklenir bu gibilerden..

sen onca yil bekle bir baltaya sap olmasini, en güzel yillarini ver.. o napsin.. yanina kalmaz hic merak etme..

mutlu oldugunu sanmam..

hm oyle diyosun..o zmn tencere yuvarlanmis kapagini bulmus kardes nediyek
Sen kurtulduguna surket

Öyle yapıyorm canım ama bu şeylerden kurtulamıyorum nedense...İnsan ister istemez takıyo kafasına çok kötü şeyler yaşattı çünkü Ailecek mutluluklarını yaşadılar ben ağlarken

Abisi hic farketmedimi yengesiyle bu kadr yakinlasmalarini merak ettim ben ya?

bence çok abartılacak bir durum değil
zaten çok sık rahatsız etmiyormuş bu durum seni
o 2 günde takılı kalmışsın anlaşılan
kendi kendine eşim artık benim yanımda, bunlar geçmişte kaldı de, yüksek sesle de hem de :)

Valla onu bende anlamadım canım..Yenge sevgisi normal abisine duyduğu sevgi gibi insan olarak seviyodur dicem de diyemiyorum çünkü hiç öyle görünmüyo davranışlarından

iyide hangi abi karisiyla kardesinin dans etmesini dogru bulur? kim supesiz bulurki bunu?
Allah allah.
neyse amaaann.
Kendi pisliginde bogulsun o sahsiyet.
Sen kendi halini dusun su an, ondan tek bi sekilde ocunu alabilirsin.
Oda mutlu olmakla, bunu bi bil once.
Sonra somut adimlar at cok mutlu olki, onu kopekler gibi pisman et.

Aslinda hic aklima bile gelmiyor o günler. Esim zaten unutturdu sag olsun.
Ben onlari affettim de, tarih affetmeyecek zannedersem ailesini, akrabalarini...

Mutluluğumu da mutsuzluğumu da göremez o bana ulaşabileceği hiç bir yer facebook, telefon falan hiç bişeyim yok. Allahından bulsun başkada bişey demiyorum rabbime havale ettim

ayrılalı 4 yıl olacak hala arada rüyalarıma uğrar sağ olsun. unutturmaz kendini
başlarda daha sıktı tabi

Mutluluğumu da mutsuzluğumu da göremez o bana ulaşabileceği hiç bir yer facebook, telefon falan hiç bişeyim yok. Allahından bulsun başkada bişey demiyorum rabbime havale ettim

Merak etme, arkadastan arkadasa dolasa dolasa o zat ogrenir zaten senin mutlulugunu.
Tabi once napicaz? mutlu olmayi deniycez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…