- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Öyle yapıyorm canım ama bu şeylerden kurtulamıyorum nedense...İnsan ister istemez takıyo kafasına çok kötü şeyler yaşattı çünküAaa sen omusun? Kankiyle konusur gibi yengesinin hakkinda nasil boyle konusur diye catmistim hatta
Sen o gereksiz insan icinmi bu kadr uzuluyon canim benim ya.
Gecer gecer daha cok taze yaran. Kalk temizlik yap, kalk yemek yap.
Zamani oldur.
beni bu kızla aldatti. adamla 5 sene birlikteydik. kendimden çok ona güvenirdim. herkes parmakla gösterirdi (dürüstlüğünü) ailem dostlarım bayılırdı efendiliğine.. bi kere aldatti, bunu da eline yüzüne bulaştirdi. insan kuzeniyle aldatir mi be ? bi de gitti evlendi =)) ayy allah selamet versin.. benden uzak olsunlar da.. sülalecek..
dayı kızı da az değil bacım. evlerinde duvarda benim fotolarım var, bakıp ağlamiş, ben sana aşiğim bu kızın yerinde olmak için neler vermezdim falan demiş, benim eski nişanlıcığımda acımış kıza işte öyle öyle başlamiş =)) amann ikisi de birbirinin dengi işte. yani dayı kızına acımam. ama asıl puştluk tabiki de erkeklerde.
Yok ne kusuru..Bilgilenmiş oluyoruz işte :)konu sahibi, konunu ben de baya işgal ettim yav kusura bakma e mi =)
Öyle yapıyorm canım ama bu şeylerden kurtulamıyorum nedense...İnsan ister istemez takıyo kafasına çok kötü şeyler yaşattı çünküAilecek mutluluklarını yaşadılar ben ağlarken
Konu sahibinden ozur dileyerek konuyu isgal ediyorum...
Biz esimle ailesinin onayi olmadan evlendik. Turkiye'yi gectim, kitalar otesinden evlenmemesi icin tepkiler alarak hatta..
Heran bir mani çıkacak diye hizlica evlendik zaten.
Tabi baskilara dayanamayip 2 gun aramadi. Ayrıldık gibi oldu. 3. gün arayip hadi evlenelim dedi tabi.
O 2 gun ölüm gibiydi benim icin.
2 yildan fazladir evliyiz ve ben enaz ayda bir kere ayrildigimizi görürüm. Telefonlarima cevap vermedigini gorurum rüyamda. Korkuyla ve ucukla uyanirim bu kabuslardan.
Şimdi bu ne ki?
Mesleginin verdigi bir korkuda var. Ya basina bir is gelirse gibi. Ondan mi acep?
Valla onu bende anlamadım canım..Yenge sevgisi normal abisine duyduğu sevgi gibi insan olarak seviyodur dicem de diyemiyorum çünkü hiç öyle görünmüyo davranışlarındanAbisi hic farketmedimi yengesiyle bu kadr yakinlasmalarini merak ettim ben ya?
Valla onu bende anlamadım canım..Yenge sevgisi normal abisine duyduğu sevgi gibi insan olarak seviyodur dicem de diyemiyorum çünkü hiç öyle görünmüyo davranışlarından
Aslinda hic aklima bile gelmiyor o günler. Esim zaten unutturdu sag olsun.bence çok abartılacak bir durum değil
zaten çok sık rahatsız etmiyormuş bu durum seni
o 2 günde takılı kalmışsın anlaşılan
kendi kendine eşim artık benim yanımda, bunlar geçmişte kaldı de, yüksek sesle de hem de :)
Aslinda hic aklima bile gelmiyor o günler. Esim zaten unutturdu sag olsun.
Ben onlari affettim de, tarih affetmeyecek zannedersem ailesini, akrabalarini...
Mutluluğumu da mutsuzluğumu da göremez o bana ulaşabileceği hiç bir yer facebook, telefon falan hiç bişeyim yok. Allahından bulsun başkada bişey demiyorum rabbime havale ettimiyide hangi abi karisiyla kardesinin dans etmesini dogru bulur? kim supesiz bulurki bunu?
Allah allah.
neyse amaaann.
Kendi pisliginde bogulsun o sahsiyet.
Sen kendi halini dusun su an, ondan tek bi sekilde ocunu alabilirsin.
Oda mutlu olmakla, bunu bi bil once.
Sonra somut adimlar at cok mutlu olki, onu kopekler gibi pisman et.
benim hergün hergünayrılalı 4 yıl olacak hala arada rüyalarıma uğrar sağ olsun. unutturmaz kendini
başlarda daha sıktı tabi
4 sene de çok be canım nasıl unutamadın bu zamana kadarayrılalı 4 yıl olacak hala arada rüyalarıma uğrar sağ olsun. unutturmaz kendini
başlarda daha sıktı tabi
Ağlama bak bende ağlarımBana da oluyorrr
SanırımBilinç altın saplantı mı yapmış ne...
Mutluluğumu da mutsuzluğumu da göremez o bana ulaşabileceği hiç bir yer facebook, telefon falan hiç bişeyim yok. Allahından bulsun başkada bişey demiyorum rabbime havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?