- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Aynı benim gibi canım bende istemiyorum artık onu kabullendim artık bu durumu ama rüyalarım beni rahat bırakmıyo ondan nefret etmeme rağmen rüyamda görüyorum benimda canım çok yandı. Sizin ayrılma sebebiniz neydi sen neden öfkelisin bu kadar.ara ara bende görüyorum rüyalarimda onu.. bazen o Kadar gercekci oluyorki rüya.. etkisinden kurtulamiyorum bütün gün..
ben cogu zaman onun bana sarildigini yada biryerlerde beni bekledigini, benimde onuna yanina gitmek istedigimi ama hep bir sekilde engel ciktigini görürdüm..
onunla hic iyi bir sekilde ayrilmadik.. kendime itiraf etmekde bile zorlansam bazen onu cok özlüyorum, onunla gecirdigim zamani.. ama yeniden beraber olsak bile, hic birseyin eskisi gibi olmayacagini bildigim icin uzak duruyorum..cok canimi yakti cünkü...
Bende öyleyim o kadar etkisinde kalıyorum ki ağlayarak uyanıyorum bakalım ne zamana kadar sürecek bu böyleBen 2 sene boyunca her gece gördüm.. gün boyu iyiyim hoşum, işimdeyim gücümdeyim, ama sabah bi uyanıyorum gene aynı his.. ve beni çok etkiliyordu bu rüyalar. sadece rüyamda görüyordum.. sonra ben de üstüne gittim bu durumun onu uyanıkken düşündüm, onu derken yaşananları.. baya sürdü bu.. kafamın içinde çözmeye çaliştim sindirmeye çaliştim.. sanırım başardım. şimdi 6 ay kadar çok iyiyim. sadece bi kez gördüm onda da pek etkilenmedim.
Dalga geçmeBende rüyamda biskolata erkeklerini görüyorum asdfgjjjlşbu aralar Kıvanç geliyor
Silemedim malesef ne kadar nefret etsemde hırs yapmışım pişman olsun istiyorum bende aldatıldım çok kötü bi şekilde hemdeDonmedi :). ayrilan bendim. Cunku beni aldatti karaktersiz herif...
Mesaj atti biseyler yaz bi cevap yaz nolur diye. Ben hic yazmadim.
Kendimden biliyordumki eger bir kez yazarsam hep yazicaktim ve yine ikna edecekti beni.
Bende cabuk bitti ruyalar cunku beynimde bitirmistim onu tamamen.
Sen demekki hala silip atamamissin beyninden.
Sürekli aklımda ama sevgiliykende aklımdaydı hep..Ona rağmen görmezdim ayrıldıktan sonra görmeye başladım heprüyalarınızda gördüğünüz şeyler gerçekleşir mi peki bundan dolayı mı rahatsızsınız .gün içinde çok sık onu düşünüyorsanda sık görebilirsin .
Dedimki belki bugün de sana gelirler okursan aklına girerDalga geçme
Silemedim malesef ne kadar nefret etsemde hırs yapmışım pişman olsun istiyorum bende aldatıldım çok kötü bi şekilde hemde
Ben 2 sene boyunca her gece gördüm.. gün boyu iyiyim hoşum, işimdeyim gücümdeyim, ama sabah bi uyanıyorum gene aynı his.. ve beni çok etkiliyordu bu rüyalar. sadece rüyamda görüyordum.. sonra ben de üstüne gittim bu durumun onu uyanıkken düşündüm, onu derken yaşananları.. baya sürdü bu.. kafamın içinde çözmeye çaliştim sindirmeye çaliştim.. sanırım başardım. şimdi 6 ay kadar çok iyiyim. sadece bi kez gördüm onda da pek etkilenmedim.
Ben kıvançı beğenmiyorum o girmesinDedimki belki bugün de sana gelirler okursan aklına girerkızma hemen
Tamam o gelsin bana gelirse sana gönderim bende onu beğenmiyorum.Ben kıvançı beğenmiyorum o girmesinMehmet Günsür olabilir
Bende evliliğin eşiğinden döndüm hemde çok kötü bi şekilde..Derdimi buraya döktüm duygularımı bi kenara bıraktım mantıklı düşündüm şükrettim iyi ki olmamış dedim bana yaptıklrını düşündükçe nefret ettim. Yaptım onları canım çok dert yandım çok yazıp sildm ama yinede nafile hep rüyalarımdacok normal, bende herseye ragmen belki yinede bi hayat kurabiliriz diye bi umit barindirirdim.
O kadr hayaller vardi sonucta. Evlenicektik. Hep mutlu olucaktik.
Helede geceleri zor oluyordu, Herkes uyurken etraf sakinken ben dusuncelere dalardim.
Sonra her aklima gelisinde aldim elime telefonu ve '' neden onla olmaz artik?''diye bi baslik actim kendime.
Her aklima geleni yazdim.
Sonra yine her aklima gelisinde o yazdiklarimi okudum. Su an kurtuldum.
tavsiye ederim.
bahsi geçti ya bu gece kesin gene görecem. hay yüzlerini şeytan görsün..
Bilmiyorum o kadar çok nefret ediyorum ki özlüyomuyum seviyomuyum hiç bişey bilmiyorum nefret duygum daha ağırÖzlediniz mi acaba?
Sürekli aklımda ama sevgiliykende aklımdaydı hep..Ona rağmen görmezdim ayrıldıktan sonra görmeye başladım hep
Senin yüzünden mi evlenmiş ?evet. beni de aldatti. ben de hırs yapmiştim. daha doğrusu yapmişim farkında değilim. beni aldattiği kadınla evlendiğini öğrendikten sonra görmeye başladım ben. öncesinde yoktu. tmm aldatti ben de affetmedim diyordum. ama bana evlendim ben hem de senin yüzünden diyince.. şaftım kaydı. kendimi onarana kadar canım çıktı.
Yok olmuyo ister istemez aklımın bi köşesindekafanı meşgul edecek bir şeyler bul o zaman düşünmessen belki görmessin rüyalarında .
Aynı benim gibi canım bende istemiyorum artık onu kabullendim artık bu durumu ama rüyalarım beni rahat bırakmıyo ondan nefret etmeme rağmen rüyamda görüyorum benimda canım çok yandı. Sizin ayrılma sebebiniz neydi sen neden öfkelisin bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?