Her gün arayıp sıkboğaz eden,ısrarcı arkadaş

Müge anlı gibisiniz😊şaka bi yana her ihtimaliniz mantıklı ben bitirdim kafamda bu kişiyi bu yorumlardan sonra

1 kere bile müge anlı izlemedim desem :) ama bunu çok kişiden duyuyorum, savulsun valla veliahtı var :KK71:

şaka bir yana inşallah sadece aklından zoru olan biridir, diğer iki ihtimal gerçek değildir.

1 kere bile müge anlı izlemedim desem :) ama bunu çok kişiden duyuyorum, savulsun valla veliahtı var :KK71:

şaka bir yana inşallah sadece aklından zoru olan biridir, diğer iki ihtimal gerçek değildir.
İnşallah ya zaten eşimin ailesiyle problemimiz hiç bitmedi bi de böyle bi sorun çıksa çok sarsılır evliliğimiz hatta esime daha önce demistim başka bi kadın mevzusu olursa bosanirim senden diye.o arkadaşın başka konuşmaları filan da olmuştu ama eşini seviyor ev almaya çalışıyorlar taksit ödüyorlar kurulu düzeni var ne yapabilir ki diye düşündüm.eşim de arkadaşının eşiyle konuşacak biri değil.en ufak hatası olmadı kadın kız meselelerinde.bence idare edilmeye alışmış bi ruh hastası

İnşallah ya zaten eşimin ailesiyle problemimiz hiç bitmedi bi de böyle bi sorun çıksa çok sarsılır evliliğimiz hatta esime daha önce demistim başka bi kadın mevzusu olursa bosanirim senden diye.o arkadaşın başka konuşmaları filan da olmuştu ama eşini seviyor ev almaya çalışıyorlar taksit ödüyorlar kurulu düzeni var ne yapabilir ki diye düşündüm.eşim de arkadaşının eşiyle konuşacak biri değil.en ufak hatası olmadı kadın kız meselelerinde.bence idare edilmeye alışmış bi ruh hastası
eşinize güveniyorsanız ve ondan yana şüphenizi çeken bir durum yoksa en temizi net şekilde o kadını hayatınızdan çıkarmak o zaman.
en kötü ihtimalle eşiniz de o erkek arkadaşıyla dışarıda görüşür.

Akşam mesaj atmisti cevap vermedim.şimdi de niye cevap vermiyon yazmış.😁daha ne çeşit insanlarla karşılaşıcaz acaba

Biraz önceki arkadaş yazmış ben de yazayım. Evimize girip çıkan anneme ayy abla sen bu adama nasil dayanıyorsun diyen anneme pasta börekler yapıp getiren üniye gitme yaşında çocukları olan ve whatsapp durumunda kocasıyla hergün aşk tazelercesine fotograflar paylaşan kadının babamla ilişkisini ben de bundan bi 7 8 ay önce yakaladım. Üstelik o da eşini alıp bizimkilere akşam oturmasına falan geliyordu.
bende yazayım benimde üst komşumla eşlerimiz 25 yıllık iş arkadaşları 9 yıl sonra bizim memlekete tayinleri çıktı bu bayanla yıllarca eşlerimiz samimi olduğu halde biz fazla iletişim kuramadık sadece kendisinin üniversite okuduğu aynı oda arkadaşı şimdide iş arkadaşını sürekli evine aldı enn samimi can arkadaşı kocasının sevgilisi oldu,ve şimdi kocasıyla evlendi ,herzaman kızdım ona herkeze karşı soğuk davranırdı birtek onunla iyiydi,onunla arkadaş olduğu kadar bizimle olamadı diye

bende yazayım benimde üst komşumla eşlerimiz 25 yıllık iş arkadaşları 9 yıl sonra bizim memlekete tayinleri çıktı bu bayanla yıllarca eşlerimiz samimi olduğu halde biz fazla iletişim kuramadık sadece kendisinin üniversite okuduğu aynı oda arkadaşı şimdide iş arkadaşını sürekli evine aldı enn samimi can arkadaşı kocasının sevgilisi oldu,ve şimdi kocasıyla evlendi ,herzaman kızdım ona herkeze karşı soğuk davranırdı birtek onunla iyiydi,onunla arkadaş olduğu kadar bizimle olamadı diye
Bu kadar yorumun üstüne artık kadına selam bile veresim kalmadı korktum 😅tedbirli olcam artik

Kesinlikle ruh sağlığı bozuk . ve böyle fingirdek komsu evinden cikmayan, senin kocan benim abimcilerin sonu genelde evin adamını ayartmak oluyor Allah korusun . En iyisi görüşmeyi kesmek .
Akşam mesaj atmisti cevap vermedim.şimdi de niye cevap vermiyon yazmış.😁daha ne çeşit insanlarla karşılaşıcaz acaba

Yorumlarda ek olarak yazdiginiz detaylara bakarak sunu anladim ki, kocaniza kafayi takmis onu arayip darlayamayacagi icin sizin uzerinizden kaleye girmeye calisiyor.

Bi kere öncelikle esinizden numarasini engelleyin esinizi de bilgilendirin gorusmek istemediginizi de soyleyin bastan.

Tavirlari huyları hic hos degil. Birakin tamamen ciksin hayatinizdan kim ki o uzerinde dusunuyorsunuz

Canım kusura bakma o saatte eşimle işimiz vardı msjini goremedim diye cevap yazın sabah😉😂
Siz de sürekli eşinizle foto paylasin
görüşmek istedigin de esimle baska planimiz var ya da çocuğum ve eşimle vakit geçirmek istiyorum diye cevap verin.

Bir şekil de de bir konu açın mesela eşinizle aranız da hiç bir gizli saklınız olmadığını,eşinizin telefonuna rahatlıkla baktığınızı söyleyin. bu şekil de varsa bir niyeti belki cesaret edemez.

Sız bu ısı gızlıden arastırın.dsınıxle bı durum olabılır bence de. O kadına da ben musaıt olunca ararım her gun aramana gerek yok bunara ısım var deyın kapatın konuyu

Esinize mesaj atmis bu kadin siradan bir durum degil bu yaptigi .Bana kadin hic normal gelmedi.O mesaj konusinda da celiskiler var gibi.Esiniz sormus kadinin esine yani kendi arkadasina ve o da ben attim demis yani eşinizin beyanı bu( dogru anlamisimdir umarim).Kadina sormussunuz arama kayitlarinda vardi ondan yazdim demis hani sen misin esin mi bilemedim anlaminda bir aciklama gibi algiladim ben.Simdi ben dogru anladiysam eger esinin dedigi mi dogru yoksa kadinin dedigi mi.Bir tuhaf durum.Ben olsam daha da görüşmezdim dertsiz basima.dert mi alacagim derdim ve cok fena da bozardim "sürekli ariyorsun beni ,arama hatta bir sure gorusmeyelim en dogrusu bu , cidden sinirlendim sana ve gorusmek istemiyorum seninle" diye.Neyse.Bir seyler yapin uzaklasin bu tuhaf kadindan yoksa cok üzülürsünüz.Cinsel arayislari bile olabilir kadinin ve kocanizda en yakin mesafedeki secenek olmus.Birde diyelimki iletisimi koparamadiniz bu durumda konusmaya devam etseniz bile bu ruh hastasina cocugunuzu felan emanet etmeyin 2 dakkaligina bile olsa.Normal degil kadin cunku.Her turlu role girer iyi kadin dertli kadin mutlu kadın inanmayin onun rollerine..

Esinize mesaj atmis bu kadin siradan bir durum degil bu yaptigi .Bana kadin hic normal gelmedi.O mesaj konusinda da celiskiler var gibi.Esiniz sormus kadinin esine yani kendi arkadasina ve o da ben attim demis yani eşinizin beyanı bu( dogru anlamisimdir umarim).Kadina sormussunuz arama kayitlarinda vardi ondan yazdim demis hani sen misin esin mi bilemedim anlaminda bir aciklama gibi algiladim ben.Simdi ben dogru anladiysam eger esinin dedigi mi dogru yoksa kadinin dedigi mi.Bir tuhaf durum.Ben olsam daha da görüşmezdim dertsiz basima.dert mi alacagim derdim ve cok fena da bozardim "sürekli ariyorsun beni ,arama hatta bir sure gorusmeyelim en dogrusu bu , cidden sinirlendim sana ve gorusmek istemiyorum seninle" diye.Neyse.Bir seyler yapin uzaklasin bu tuhaf kadindan yoksa cok üzülürsünüz.Cinsel arayislari bile olabilir kadinin ve kocanizda en yakin mesafedeki secenek olmus.Birde diyelimki iletisimi koparamadiniz bu durumda konusmaya devam etseniz bile bu ruh hastasina cocugunuzu felan emanet etmeyin 2 dakkaligina bile olsa.Normal degil kadin cunku.Her turlu role girer iyi kadin dertli kadin mutlu kadın inanmayin onun rollerine..
Dediklerinizi dikkate alicam tekrar tekrar okudum eşime bu gece tekrar sordum hani falanca arkadaşının hanımından mesaj gelmişti o mu yazmış kocası mı sordun mu diye o da sormadım dedi halbu ki o zaman kocasiymis demisti.insanın içine kurt düşmesi ne zormuş😃

Başka evde oturuyorduk.ben geçtiğimiz yaz memlekete gittim1aylığına yeni geldim onun mesajını gördüm eşimin telefonunda.hemen gidip eşine söyle hanımının numarasi sen mi yazdın o mu diye.sadece selamun aleykum yazmıştı.eşim gelip kocası yazmış dedi bilmiyorum artik.kadının ozel ini burda yazmak gerçekten istemezdim ama 2.çocuğu olduktan sonra eşini hiç kendine yaklastirmamis yani cinsel hayatı yokmuş.ben de düşündüm eşimi arayinca ama dedim kendi eşiyle bile soğuk diye suphelenme dedim kendi kendime.bunu buraya yazmaktan gerçekten utandım aslinda
Eşiyle soğuk olması tam tersi süphelenme sebebi bence.. hiç normal hereketler değil belli ki psikolojisi bozuk. Bana da gelmeye çalışan bir tip vardı. Ha bire bugün mü gelelim yarın mı gelelim der dururdu. Anında kestim. Edersem ben davet ederim seni ne demek yarın yemeğe sizdeyiz.

Merhaba hanımlar 1 hafta önce taşındım.yan binamda eşimin arkadaşı oturuyor onlar vesile oldu bu eve gelmemize.diğer evimiz rutubet olmuştu acilen çıktık.eşimin arkadaşının hanımını 1.5 yıldır tanıyorum.biraz değişik huylari var birlikte görüştüğümüz 2 kişi daha vardı onlar huyunu sevmedi arkadaşlık etmedi,gelip gitmeyi kestiler.onlardan birine giymedigim kiyafetlerim var versem giyer misin diye biraz da ısrarla sormuş o da tamam demiş.daha sonra gönlünden ne koparsa kıyafetler için para verir misin demiş.arkadaşım çok sinir oldu odur budur kesti gorusmeyi kıyafetleri geri verdi.ben de bir gün olsun ne onu çağırdım ne kendim geliyim dedim.o tanidigimdan beri sık sık arar cagirirdi artık zorla giderdim defalarca söylemesinden sonra.kapıyı çalıyorum mesela kayınvalidesi evde duydu ama açmadı diyor.yağmurda cocugumla beklemistim aramıştım öyle açmıştı.o kadar ısrarla cagirmasina rağmen bir gün yanımda doğru düzgün oturmadı düzgün sohbet etmedik .buraya tasindigimdan beri her gün arıyor ben acmazsam eşimi ariyor öyle geçerli acil sebep te yok taşınır taşınmaz başladı yerlesince kahvaltıya gelelim.yarın müsaitsen gelelim kahvaltıya.pazar günü sizde yemekteyiz.her seferinde geri çevirdim evimin işi bitmedi çocuğum hasta diye.her gün muhakkak mesaj atıyor o an görüp yazmazsam üst üste çağrı atıyor görmem için.daha önce de onun yüzünden bi kaç sefer zor durumda kaldım gitme gelme ısrarı yüzünden.geçen ona söyledim artık sinir olduğumu işlerim var kızım durmuyor sen de üst üste arayinca sinir oldum diye.haklısın ben de hamilelikte sinirliydim dedi.sizce ben bu arkadaşa derdimi nasıl anlatmaliyim böyle sıkıntılı bi görüşme istemiyorum şu an tamamen hayatımdan çıkarmak ta istemiyorum ama her gün araması yazması beni bunaltıyor işimin gucumun arasında
Ay bu hikaye bana birini hatirlatti.Sayesinde esimle bosanioduk.Kadin her gun kapimdaydi her sabah artik kapiyi acip direk salona geciodum.Surekli bir seyler istemesi cabasi...Sayesinde evde resmen savas cikti. Beni gidip kv ile esimle cekistirmis aramizda özel konusulan konulari iftiralariyla suslemis.Peki neden beni kiskaniomus esimin beni tatillere goturmesi cocuklarimin olmasi hatta yeni aldigimiz arabamizi kiskaniomus🙄Esimle bosanmadan dönduk mal kadin namusuma laf soylemeye kalkinca kocamin akli basina gelmis orada durr demis.Oturmus dusunmus aylar sonra esimle barisinca kadinin tum yalanlari ortaya cikti yuzume bakamiodu pislik.Ama ilahi adalet esi de onun gercek yuzunu anlamis ve bosanmak icin yapmadigi kalmamis kadin inatla direniodu en son.Bu arada kadin esimin babasinin teyzesinin oglunun karisi 😁Biri herhangi bir sebepten sinirlari asiyorsa bu isin icinden bir seyler cikioo dikkat et derim

İşin sonu size çıkmamış Allahtan

Valla hiçbir arkadaşımda eşimin numarası yok. Olamazda. Kaldıki neden attı sorusuna ikiside çelişkili cevap veriyorsa ilk iş telefon dökümüne bakmanız gerekir. Sanırım gerçeklerle yüzleşmek istemediğiniz için üzerinde durmamış gibi yaptınız yada yapıyorsunuz. Bilemedim yani arızalı biri o kesin ısrarla çağırıp kapı açmamak falan bilerek sizinle oynamaya çalışıyor

Başka evde oturuyorduk.ben geçtiğimiz yaz memlekete gittim1aylığına yeni geldim onun mesajını gördüm eşimin telefonunda.hemen gidip eşine söyle hanımının numarasi sen mi yazdın o mu diye.sadece selamun aleykum yazmıştı.eşim gelip kocası yazmış dedi bilmiyorum artik.kadının ozel ini burda yazmak gerçekten istemezdim ama 2.çocuğu olduktan sonra eşini hiç kendine yaklastirmamis yani cinsel hayatı yokmuş.ben de düşündüm eşimi arayinca ama dedim kendi eşiyle bile soğuk diye suphelenme dedim kendi kendime.bunu buraya yazmaktan gerçekten utandım aslinda
siz nereden öğrendiniz.kadından ise eğer kadın baya baya özelini açmış.(güvenmiş)başkasındansa eğer çok ayıp:KK20:

Bir anda görüşmeyi kesin aradiginda açmayın asla yazinca cevap vermeyin. esinizin haberi olmadn esinizin telefonundan engelleyin ki onu aramasin. Kapınıza gelirse evde yokmus gibi ses etmeyin acmayin. O sekilde kurtulursunuz. Yoksa boyle tiplerle mesafeli kalmak istesenizde onlar kalmazlar.

siz nereden öğrendiniz.kadından ise eğer kadın baya baya özelini açmış.(güvenmiş)başkasındansa eğer çok ayıp:KK20:
Yani onu da burda kimse tanımaz beni de.yazmak istemezdim zaten beni ilgilendirmez ama eşimin telefonunda mesajını görmem evde olmayacağı bi zamanda gereksiz yere onu araması ya da eşimle ilgili bazi konuşmaları soruları.normalde suphelenebilirdim ama dedim durumu böyleyken benim eşimle hiç işi olmaz. Ondan yazma gereği duydum.ihtimal vermemistim burdaki hanımların verdiği örnekleri görene kadar.

Back
X