Her gün arayıp sıkboğaz eden,ısrarcı arkadaş

Koca mevzusunu geçtim, siz taşınmışsınız size kahvaltıya gelmeye çalışıyor. Kársınıyor herhalde. Tam tersine onun yemek yapıp, kahvaltı hazırlayıp sizi çağırması lazım. Gelemeseniz bile börek mörek yapıp getirmesi lazım ama kadın cins işte
Vallahi ya.her yer karman çorman bi de ona kahvaltı hazirlicam dusuncesizlige bak söylediğim halde kaç sefer ısrarla gelmek istedi kabul etmedim

Aman uzak dur yardımsever gözükür kırmıyım komşum sonuçta dersin bu sefer işin içinden çıkamazsın demin geçen senenin konusuna denk geldim kimseye güven olmaz zaten cinselliğini etrafına tanıdıklarına anlatan insan açtır gözünü aç gerekirse tersle .

Aman uzak dur yardımsever gözükür kırmıyım komşum sonuçta dersin bu sefer işin içinden çıkamazsın demin geçen senenin konusuna denk geldim kimseye güven olmaz zaten cinselliğini etrafına tanıdıklarına anlatan insan açtır gözünü aç gerekirse tersle .
Gerçekten kimsenin ozelini bilmek istemiyorum ilgilendirmiyor bana sordu sizin nasıl diye normal dedim konuyu kapattım hoş değil konuşulması eşim de o konuda ozelimizle ilgili kimseye bi şey anlatirsan hakkimi helal etmem dedi ilk evlendigimizde sadece bu konuda eşini sıkıntıya sokmamasi gerektiğini evlilikte önemli olduğunu söyledim

Benim kardeş bildiğim yılların dostu arkadaşım eşimi çok acil olmadikca arayamz, aramaz da zaten çok seviyeli kendini bilen bir insan. Bir araya gelince çok güzel muhabbet ederiz hep birlikte ama bu farklı olay. Bu kadın hangi cesaretle her ulasamadiginda arıyor ki? Bence rahatsız olduğunuz konulari dile getirin mutlaka. Uyarsa ne âlâ uymazsa keyfi bilir. Evlenen arkadaslarimizi bile aramiyiruz akşam olunca rahatsızlık vermeyelim diye cekiniyoruz millette ki rahatliga bak

Yani onu da burda kimse tanımaz beni de.yazmak istemezdim zaten beni ilgilendirmez ama eşimin telefonunda mesajını görmem evde olmayacağı bi zamanda gereksiz yere onu araması ya da eşimle ilgili bazi konuşmaları soruları.normalde suphelenebilirdim ama dedim durumu böyleyken benim eşimle hiç işi olmaz. Ondan yazma gereği duydum.ihtimal vermemistim burdaki hanımların verdiği örnekleri görene kadar.
olur mu
daha eşine karşı cinsel isteği yoksa şüphelenmelisiniz
kedi eşine yoktur başkasına vardır
keşke son eşinizi aradığında hakkından gelseydiniz
eşim hiç sevmez öyle şeyleri bende sevmem vs diye

Engelleyip silin, kafayi mi yemis nedir bu israr yani yapacak baska isi yok mu bi kadinin, ben sinir oldum valla okurken

Kadına dikkat edin bence,
Evinize de çok almayın, çok gidip gelmeye gere yok.

Siz her mesaja gülerek cevap veriyorsunuz. Olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz hala konu sahibi. Kadın kocaniza takmış o yüzden size eve gelmek istiyor bol bol, ama siz oraya gidince kapıyı bin nazla açıyor. Kocaniz ve kadın mesaj konusunda size bir öyle bir böyle deyip yalan söylemişler siz hala gülüyorsunuz pes.Aynı şeyi benim esim yapsa mahvederdim onu kadın farklı sen farklı konusuyon hayırdır derdim!!!!

olur mu
daha eşine karşı cinsel isteği yoksa şüphelenmelisiniz
kedi eşine yoktur başkasına vardır
keşke son eşinizi aradığında hakkından gelseydiniz
eşim hiç sevmez öyle şeyleri bende sevmem vs diye
Eşim o son aradigi gün karşımda uyuyordu.sersemlikle açtı alo dedi kadın alo der demez kapattı.kim dedim bilmiyorum boşver dedi uyumaya çalıştı.sonra baktım oydu.hakkaten niye o an aramadim bilmiyorum.kendi kocası da çok kızar bilse bunlar sürekli her gün mescide derse giden iki arkadaş .kadına sonra sorduğum zaman eşiyle eşim konuşurken arama kayıtlarında kalmış senin sandım dedi ben de icimden terslik var ama neyse dedim.şu an böyle bi mesele net ortaya çıksa kaldiramam hiç hazır değilim.ama gidip kadının eşinin ailesine her şeyi anlatırım.inşallah daha ileri boyutta en ufak bile bi şey olmaz

Eşim o son aradigi gün karşımda uyuyordu.sersemlikle açtı alo dedi kadın alo der demez kapattı.kim dedim bilmiyorum boşver dedi uyumaya çalıştı.sonra baktım oydu.hakkaten niye o an aramadim bilmiyorum.kendi kocası da çok kızar bilse bunlar sürekli her gün mescide derse giden iki arkadaş .kadına sonra sorduğum zaman eşiyle eşim konuşurken arama kayıtlarında kalmış senin sandım dedi ben de icimden terslik var ama neyse dedim.şu an böyle bi mesele net ortaya çıksa kaldiramam hiç hazır değilim.ama gidip kadının eşinin ailesine her şeyi anlatırım.inşallah daha ileri boyutta en ufak bile bi şey olmaz
burnuma hiç iyi kokular gelmiyor nedense :kahve:

Eşiniz niye alo der demez kapattı garip.. Kadına sinir oldum valla en sevmediğim tip

bende yazayım benimde üst komşumla eşlerimiz 25 yıllık iş arkadaşları 9 yıl sonra bizim memlekete tayinleri çıktı bu bayanla yıllarca eşlerimiz samimi olduğu halde biz fazla iletişim kuramadık sadece kendisinin üniversite okuduğu aynı oda arkadaşı şimdide iş arkadaşını sürekli evine aldı enn samimi can arkadaşı kocasının sevgilisi oldu,ve şimdi kocasıyla evlendi ,herzaman kızdım ona herkeze karşı soğuk davranırdı birtek onunla iyiydi,onunla arkadaş olduğu kadar bizimle olamadı diye
Ben de anlatayım o zaman. Arkadaşım anlatmıştı. Askeri lojmanda iki komşu ailecek çok samimi olmuşlar. Birinin, diğerinin kocasıyla ilişkisi başlamış. Aldatılan kadın mesela diyormuş ki eşim bana çiçek aldı. Ertesi gün diğer kadın carlıyormuş sen nasıl karına çiçek alırsın diye

Gerçekten kimsenin ozelini bilmek istemiyorum ilgilendirmiyor bana sordu sizin nasıl diye normal dedim konuyu kapattım hoş değil konuşulması eşim de o konuda ozelimizle ilgili kimseye bi şey anlatirsan hakkimi helal etmem dedi ilk evlendigimizde sadece bu konuda eşini sıkıntıya sokmamasi gerektiğini evlilikte önemli olduğunu söyledim
sizin nasıl, ne kadar iğrenç bir soru ya... Evlendiğim günün ertesi, çok yakın arkadaşım arayıp oldu mu demişti. Kusasım geldi

Ben de anlatayım o zaman. Arkadaşım anlatmıştı. Askeri lojmanda iki komşu ailecek çok samimi olmuşlar. Birinin, diğerinin kocasıyla ilişkisi başlamış. Aldatılan kadın mesela diyormuş ki eşim bana çiçek aldı. Ertesi gün diğer kadın carlıyormuş sen nasıl karına çiçek alırsın diye
Hadi kadın adilik yapmış ama erkeklerde boyut daha farklı bence öldürmeye kadar gidebilir karısıyla ilişkisi olan arkadaşını bi de asker.adam hiç düşünmemiş midir acaba arkadaşım öğrenirse ona ne cevap veririm,neler olur

Bak işin rengi değişti şimdiden.
Allah aşkına kocana selam yazmış, var mı ötesi? Ben hiç iyi niyetli bulmadım. Birşey sormak isteseydi sana sorardı. Sana mesaj atıp arayabilirdi değil mi? İyi niyetli gördüm seni ama kadın iyi niyetli değil bana göre. Ayrıca cinsel hayatı yokmuş kocasına soğukmuş diye düşünme. Bizimki de öyleydi, kocasının suratına bakmazdı. Ama 2 çocuklu aile babası tatlı geldi. Sen kadınla hiç muhatap olma derim, eşine de mesaj atmamasını, güzel bir dille söylemelisin.
Ya ozelinizi desmek istemem ama siz nasil ogrendiniz ve sonrasinda ne oldu

Ya ozelinizi desmek istemem ama siz nasil ogrendiniz ve sonrasinda ne oldu
Utanç verici değil aslında gurur verici bir olay o yüzden deşmiyorsunuz. :) Kadın öpüşürken babamla fotoğraf çekilmiş, babamda bunları "aşkım" isimli bilgisayar klasörüne kaydetmiş,bende tesadüfen gördüm. Hemen anneme söyledim annemde babamı evden kovdu :KK70: ha kadını da bir güzel rezil ettik ama ben değilim dedi (kendi yatak odası gözükmesine rağmen). Şimdi hala annemle uğraşır, kocası babamın arkadaşı olduğu için sürekli kocası aracılığından babam yoluyla "Cheryl ın sevgilisi eve geliyor, annesi çok değişti kendine bakıyor güzel giyiniyor" falan diyormuş, hala yüssüz gibi annemle konuşmaya çalışır, kapıyı çalıp "çaya geliyim mi" der, hiç unutmam bir keresinde cevap vermeden çat diye kapıyı kapattım suratına, gurursuz mudur nedir hala anneme bana yapışma derdinde. Ee Allah çektiriyor işte, bizim durumumuzla babamın bize borçları bırakıp gitmesiyle çok dalga geçmişti, fakir falan demişti, gün geldi devran döndü, anneciğimin durumu bal kaymak oldu fındık bahçesi bile aldı kadın, şimdi kendi ailesi sürünüyor. Beter olsun inşallah anneciğimin döktüğü gözyaşları kan olup çıksın gözünden.

Utanç verici değil aslında gurur verici bir olay o yüzden deşmiyorsunuz. :) Kadın öpüşürken babamla fotoğraf çekilmiş, babamda bunları "aşkım" isimli bilgisayar klasörüne kaydetmiş,bende tesadüfen gördüm. Hemen anneme söyledim annemde babamı evden kovdu :KK70: ha kadını da bir güzel rezil ettik ama ben değilim dedi (kendi yatak odası gözükmesine rağmen). Şimdi hala annemle uğraşır, kocası babamın arkadaşı olduğu için sürekli kocası aracılığından babam yoluyla "Cheryl ın sevgilisi eve geliyor, annesi çok değişti kendine bakıyor güzel giyiniyor" falan diyormuş, hala yüssüz gibi annemle konuşmaya çalışır, kapıyı çalıp "çaya geliyim mi" der, hiç unutmam bir keresinde cevap vermeden çat diye kapıyı kapattım suratına, gurursuz mudur nedir hala anneme bana yapışma derdinde. Ee Allah çektiriyor işte, bizim durumumuzla babamın bize borçları bırakıp gitmesiyle çok dalga geçmişti, fakir falan demişti, gün geldi devran döndü, anneciğimin durumu bal kaymak oldu fındık bahçesi bile aldı kadın, şimdi kendi ailesi sürünüyor. Beter olsun inşallah anneciğimin döktüğü gözyaşları kan olup çıksın gözünden.

Kadinin kocasinda da iyi mide varmis. Nasil cesaret yahu. Insan komsusuna bile güvenemiyor artik. Anneniz ve sizin adiniza cok sevindim dusmes kalkmaz bir allah demişler. Ettiklerini ceksinler insallah

Back
X