- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Hiç hatırladığın güzel anıların yok mu annenle kardeşinle ilgili? Varsa hatırladığın en iyi anları da yazsana ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Çünkü belki sen şuan olayı yeni yaşamış olmanın sıcaklığıyla aşırı duygusal tepki gösterip hep kötü anları hatırlıyor olabilirsin, bizde sırf onlara bakıp yorum yaparsak durup dururken ailenle aranı açmış oluruz.
madem ayıracaktı ne diye 2 çocuk yaptı ki? Sinirlerim zıpladı gece gece.
Kızım sen hırs yap; girebileceğin en iyi ünv.ye at kapağı. Oku kurtar kendini. Olmaz böyle hergün hergün. Hatta şehir dışında kazan başın rahat olur.
Ben de anneyim böyle şeyleri çok gördüğüm için 2.'yi yapmayacağım. Sıkı korunuyorum vallahi.
ay bu nasıl bir saçmalıktır ya!! ne gerizekalı bir kardeşin var zeki mi bu adam senın kardeşin yok artık !!!! kesinlikle değil zeki adam önce beynini kullanmayı öğrenir. nerde ne deyip nerde ne demiyeceğini, yada gerizekalıysanız gerçekten (?! ) sizinle muhattap olmasının zaman kaybı oldugunu bilir. Çok komik gerçekten çok komik benimde arkadaslarım var tıpta okuyan ve kendılerını inanılmaz zeki sanıyorlar bir kısmı zekı diğer topluluklardakı ınsanlar gıbı. ne zekası ayrıca benim matematiksel zekam çok yüksek insanlarla iletişim kuramıyorum. toplum içine girdiğimde gerizekalı damgasımı yiyeceğim konusamadığım için ? üniversite sınavına hiç çalışmadım tıpta okumakta hiç istemedim şimdi gayet başarılı bir mühendislik öğrencisiyim. sınav nedir ki? 10 yıl sonra kaç puan aldığının hiç bir önemi yok mesleğinde mutlumusun hayatın seni tatmin ediyor mu? önemli olan bu! anlattığın şeyler senin açından çok kötü ama karşıdan bakan bir insan olarak ailene çok gülüyorum acınası haldeler. Çalışırsın bütün soru tiplerini öğrenirsin dereceye gırersın , böyle bir amacın yoksa nıye kasacaksınkı bu hayat senın hayatın tadını çıkart. kimseye kulak asma. maddi özgürlüğünü kazan git mutlu olacagın hayat için gir o sınava ve mutlu olacagın mesleği yap. kusura bakma çok sinirlendim .
Keşke bunu birde onlar anlasa hadi burdaki sınavlarda başarılı olsa bu işin birde öteki taraftaki sınavı var ...
Ciddi misinsu an cok üzüldüm. ailene aile demee bin şahit. Yazık günah değil mı doğurmasaydın o zaman
keşke 2 olsa 3 kardeşiz ama hep söyler diğer 2 çocuğunun yeri kendinde ayrıymışş..
Ben hırs yapıp çalışıyorum ama kafama öyle kazıdımki gerizekalı olduğumu ben bile iannaıyorum.
Geçen sene sınava girmeden önce sınav yerine sülalelcek gittik 6-7 kişi burası çok sıcak memleket hava sınav günü 40 derce artı nem birde sınav yeri çok uzak çıktı 1 buçuk saat yol gittik sıkış sıkış bayılmak üzereyim.Herkes sınav salonuna alınıyor babama döndüm dedimki babacım bana dua edin sınavda ama bu seferlik sizi öpmeden sınava gireyim zaten öğrencileri sınava alıyorlar dedim.O anda herkes başarı diledi herkesin duasını aldım ben bayan polise doğru yürüyorum kontrol edecek sonra sınaca giricem annem geldi kulağıma dediki'' sen zaten baştan kaybettin sınavdada hiçbirşey yapamacaksın''.Düşünün ne moralle sınava girdiğimi..
keşke 2 olsa 3 kardeşiz ama hep söyler diğer 2 çocuğunun yeri kendinde ayrıymışş..
Ben hırs yapıp çalışıyorum ama kafama öyle kazıdımki gerizekalı olduğumu ben bile iannaıyorum.
Geçen sene sınava girmeden önce sınav yerine sülalelcek gittik 6-7 kişi burası çok sıcak memleket hava sınav günü 40 derce artı nem birde sınav yeri çok uzak çıktı 1 buçuk saat yol gittik sıkış sıkış bayılmak üzereyim.Herkes sınav salonuna alınıyor babama döndüm dedimki babacım bana dua edin sınavda ama bu seferlik sizi öpmeden sınava gireyim zaten öğrencileri sınava alıyorlar dedim.O anda herkes başarı diledi herkesin duasını aldım ben bayan polise doğru yürüyorum kontrol edecek sonra sınaca giricem annem geldi kulağıma dediki'' sen zaten baştan kaybettin sınavdada hiçbirşey yapamacaksın''.Düşünün ne moralle sınava girdiğimi..
Ay yok artık ya. Canım benim sen hiç üzülme. Yarın çok sevgili oğlu el kızını alınca bakacak mı yüzüne??
şu anda çok sinirliyim ne diyeceğimi şaşırdım. iyi ki komşunuz filan değilim. Komşunuzken bunu öğrensem bi daha yüzüne bakmam. Yazıklar olsun. Güzelim sen bakma ne diyorlarsa desinler. Kendini kurtarmaya bak sen.
Kızlar çok kötüyüm ben ya inanın bunları ağlayrak yazıyorum,inş. yarına sağ çıkmam da ölürüm.
Az önce yine annemlle tartıştım.Aslında tartışma değildi annemle kardeşim şaka amaçlı birşey yapmıştı(ne olduğunu sormayaın sinirden hatırlamıyorum) sonra kardeşim dediki en salağımız eda olduğu için hemen o yer dedi.Bende dedimki ''hıı evet ben salağım ama ben salaksam sen de salaksın ne de olsa kardeşimsin dedim'' Annem ordan başladı o çocuk salak olduğu içinmi türkiye derecesi getiriyor ,sen kendine bakdedi.Kardeşimde ailenin en salağı en gerizekalısı sensin zaten dedi.biz kardeşimlebirbirimize vurmaya başladık.Babamda eda hep senin suçun her zman ortamın düzenini bozuyosun dedi.Kardeşim başladıı gerizekalısın artık kabullen geçen sene de hiçbirşey yapamadın bu senedede yapamadın millet neler yapıyor sen salak olduğun için kafan basmıyor gerizekalısın dedi.Annemde onu destekledi sonrada eda tıp kazanır bu sene deyip dalga geçti kardeşimde ''hıı hıı çöpçü üniversitesi tıp fakültesi ''dedi baya dalga geçip güldüler sonrada afedersiniz''n.h kazanır''dedi.
Kızlar benim sorunum üni kazanıp kazanmamamla dalga geçilmesi değil hergün gerizekalı muamelesi görüyorum ve artık kendimi o kadar inandırdımki zekamın geri oldğuna.Allahım inşallah beni görüyordurda daha fazla yaralanmadan alır canımı...
Keşke bunu birde onlar anlasa hadi burdaki sınavlarda başarılı olsa bu işin birde öteki taraftaki sınavı var ...
canım benımde böyle bir arkadasım var küçük kız kardesini daha çok seviyor annesı hatta bız lısedeyken aşağılamayı bırakıp yanımda tokat atmıştı hiç unutmam. kız nasıl kötü olmuştu. bana annemden daha çok annelik yapıyorsun derdi. üniyi kazandı hemde aynı sehırde ama uzak dıye ayrı yaşıyor aılesınden bırlıkteykende hıç duymazdan gelırdı alışmıştı artık. gıdıyım kurtulayım diyordu. gitti ve kurtuldu şimdi burslu okuyor, ve çok mutlu eskıye oranla yalnız onun para bakımından hıc sorunu yoktu annesı böyle ollmasına ragmen gayet pahalı hedıyeler alırdı en ıyı markalardan gıyerdı. böylede garıp bır olay sadece duygusal yonden yorulmustu. uzakta çok mutlu okadarını dıyım sana . az kalmıs zaten senınde kurtulmana. eylülde başka bıryerde oldugunu hayal et :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?