Her gün görüşmek isteyen anne baba

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba hanmlar kendi ailenizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz?ben kendi ailemle haftada 2 bir günü genelde dısarıda bulusurz diger günü ya bende ya annemlerde görüşürz.eşimin ailesi uzakta oturuo.sorun şu ki annem babam hergün birlikte olmak istio fakat benmde ayrı evim yerim işim gücüm cocugum eşim var.kaldıki eşim Kendi ailesiyle aylarca görüşmezken adamı haftada 2 gün kendi ailemle görüşmek için zorluyorum.oda haklı yogun çalısıo gecesi gündüzü yok.bense haftada 2 günden fazlasını aileme ayırmaya kalksam bu sefer hem benm işlerim bitmiyo hem evimin işleri hemde bu sefer eşimi hiç göremem aynı evin içinde.bu seferde ailem darılıyo küsüyo kaldım arada.hos sürekli biaraya gelmeye kalksak ailede laf söz dedikoduda bitmiyo ama neyse

Bu konu hep KV için açılır ama böylesi de varmış demek. Küsecek, kırılacak bir şey yok. Bana haftada 2 bile çok geliyor eşimin ailesi için sıkılıyorum. Gereksiz buluyorum. Eşiniz gidiyorsa yine iyiymiş. Bizim çocuk da yok. Sıkıntı oluyor, yetişemiyorum diyeceksiniz her seferinde. Aranız yakın mı mesafe olarak?

Ben kendi ailemle de esimin ailesiyle de görüşmüyorum. Ancak esim kendi annesiyle haftada 1,bazen 10 gunu de buluyor. Bu sekilde görüşüyor.
Mesela birazdan gidicek. Erken gelirim dedi.
2 gune bir görüşse ben söylenirdim galiba.
Yani ailenize tatlı dille bunu izah edin. Bir de laf soz hic bitmiyor demissiniz ne gerek var sinir olmaya ..
Haftada 1 yeterli bence o bile çok.
Bende cok aile sevgisi yok sizi anlayamiyorum ama sanki normali bu gibi.
Sizin de bir hayatınız var sonuçta.

Kv Allah'tan uzakta oturuyo.ailemi seviyorum ama benimde ayrı bir düzenm var yoksa tüm işlerim kalıyo cocuklarmn dersleri var benm işimmgücüm ev işlerm var yinede haftada 2 görüsüorm biri dışarıda biri genelde ev arası normal geliyo bana sürekli birlikte olunmaz ki

Mesafe koy araya. Haftada yada iki haftada bir görüşmek yeterli olur. Senin ayrı evin, ayrı düzenin olduğunu anlamaları ve kabullenmeleri lazim

anneniz görüşmek istediğinde işlerinizin olduğunu söyleyip gitmeyin haftada 1e düşürün ki alışsınlar sizinde kendine ait bir düzeniniz olduğuna
Haftada 1 e düşürsem kesin küserler laf söz olur.haftada 2 bile onlara az geliyo.ama benmde evim yerim cocuklarm işim gücüm var

Sanırım ne söylerseniz söyleyin size darılacaklar hiç akrabalar gelmiyor mu veya onlar gitmiyor mu

Mesafe koy araya. Haftada yada iki haftada bir görüşmek yeterli olur. Senin ayrı evin, ayrı düzenin olduğunu anlamaları ve kabullenmeleri lazim
Keşke anlasalar haftada 2 gün görüşüoz onda bile laf söz oluyo annemin bazen suratı asılıyo.bende yetişemiorm malesef işlerm kalıyo.artı eşim gecesi gündüzü karışık calısıyo evde dinlenmek istio haklı olarak onuda zorluyorm görüşmeye

Sanırım ne söylerseniz söyleyin size darılacaklar hiç akrabalar gelmiyor mu veya onlar gitmiyor mu
Akrabalarla mal davası yüzünden kötü oldular görüşmüyorlar malesef.haftada 2 görüşmek normal degil mi sizce de

Olmaz böyle. Merak etme başta kuserler sonra alışırlar. Yarın eşin isyan bayrağını çekip kırıcı olursa daha kötü

Olmaz böyle. Merak etme başta kuserler sonra alışırlar. Yarın eşin isyan bayrağını çekip kırıcı olursa daha kötü
İşte bundan korkuyorum suan adamın sesi cıkmıyo benm vesilemle haftada 2 görüşüo yarın öbürgün yeter artık derse aramz bozulsun istemem.haftada 2 görüşmek normal diye düsünüorm

Evet aramız cok yakın.yürüme mesafesi ama kendi hayatm kendi ailem var benmde cocuklarmn dersleri var.işim gücüm evim var olmuyo daha fazlası yani acıkcası yetişemiyorum

İşte bundan korkuyorum suan adamın sesi cıkmıyo benm vesilemle haftada 2 görüşüo yarın öbürgün yeter artık derse aramz bozulsun istemem.haftada 2 görüşmek normal diye düsünüorm
Haftada 2 fazla. Sen ve senin çekirdek aien müsait olursa, canları isterse hafta sonu Bırgun yada 2 haftada bir görüşmek yeterli. Eşin Bırgun yeter artık der benden söylemesi

Eşinizi gelmesi için zorlamasaniz,siz gidin o dinlensin mesela.Gelin-kayinvalide için de aynı şeyi düşünüyorum.Gelin de,damat da istemiyorsa zorlanmamali,ama evlat gidebilir bence ,arada 1 saat.

Empati yaparsan anlayacaksın. Senin kv kp yakın olsa sürekli görüşmek isteseler ne hissederdin? Eşinden ne yapmasını beklerdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…