Her gün görüşmek isteyen anne baba

Akrabalarla mal davası yüzünden kötü oldular görüşmüyorlar malesef.haftada 2 görüşmek normal degil mi sizce de
Gayet normal vicdanınız rahat olsun yaşlılar bencil oluyor ama fark etmiyorlar, maalesef

Çözüm basit görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. Evet küsecekler, bozulacaklar eğer bunu göze alamıyorsanız aynen devam edin ne diyelim. Kabullenin ama şikayet etmeyin sizin seçiminiz bu yönde çünkü. Eşinizi neden zorladığınızı anlamadım. Böyle yaparsanız evliliğinizde sorun yaşamanız kaçınılmaz. Haftada 2 görüşmek fazla

Eşinizi gelmesi için zorlamasaniz,siz gidin o dinlensin mesela.Gelin-kayinvalide için de aynı şeyi düşünüyorum.Gelin de,damat da istemiyorsa zorlanmamali,ama evlat gidebilir bence ,arada 1 saat.
Eşimi götürmedgm oluyodu malesef oda laf söz oldu niye kocan gelmiyo diye

Şahsen her gün annemi arayıp sorarım. Zamanım olunca da gidiyorum torunlarını da görsün diye. Esimin annesini babasini her ikinci gün felan arıyorum. Onlar henüz uzakta oturuyor ama yakına gelince az cok aynı oranda görüşürüm sanırım. Evet hepimizin işi gücü var. Yoğunuz baya. İşlerim de hiç bitmiyor. Ama babasını toprağa vermiş biri olarak sevdiklerimi sonsuza dek yanımda tutamiyacagimi biliyorum. Onun icin elimden geldiği kadar zaman geçiriyorum. Siz zaman geçirmek istemiyorsanız onların bozulmalarini göze alarak çizginizi çizip koruyacaksiniz.baska yapacak birsey yok. Onlarda zamanla mecbur alışacak.

Sadece kimseyi kırmak üzmek istemiyorum yada bak bizim kızımz bizi istemiyo demesinler diyorum ama fazla ince düsünüyorm galiba.eşimi zorlama nedenm neden kocan gelmio gibi söylemler oldu dedim maksat ara bozulmasın yanlıs anlasılmasın

Yaş ilerledikçe ve yaşlılık dönemlerine gelindikçe huylarda davranışlarda degişiklik oluyor alınganlıklar üst seviyeye ulasıyor ister istemez. Anlayış çok önemli ne yazık ki.

Ne yapın, ne edin tavrınızı belirtin net olun.

Sizin haftada görüşme sıklıgınız ne kadar

Keşke zamanım olsa ama yok olmuyo eşim zaten gecesi gündüzü karısık çalısıyo bende hergün evde durmazsam hiç görüşemicez adamla.

Kimse üzülmesin diye kendinizi üzüyorsunuz. Anne babanızla aranız bozulmasın diye bu gidişle eşinizle aranızı bozacaksınız. Sorun gitme sürenizin sıklığından ziyade gitmeye zorlanıyor olmanız bence. Size resmen psikolojik baskı uyguluyorlar. Anne babanızı atın demiyorum ama sizin artık kendi aileniz var. Bunun farkına hem sizin hem ailenizin varması lazım

Eşimi götürmedgm oluyodu malesef oda laf söz oldu niye kocan gelmiyo diye
Çok yorgun dinleniyor deyin.Yok kaldır getir diyecek halleri yok.
Siz elinizden geldiğince gönüllerini yapin.Yaşlandikça,çevrelerinde kimse de kalmadıkça üzülüp sıkılıyorlardır.Ne kadar ömürleri kaldı ki ana babalarimizin

Başka kardeşiniz yok mu bu arada?

Haftada 1 e düşürsem kesin küserler laf söz olur.haftada 2 bile onlara az geliyo.ama benmde evim yerim cocuklarm işim gücüm var
ay niye laf söz olsun anlamıyorum bende anneme yakınım çocuktan önce haftada 2 gidiyodum ee çocuk olunca zor oluyor çocukların düzeni evin düzeni derken haftada 1 gidiyorum oda haftada 1 geliyor hergünde telefonda görüntülü konuşuyoruz yani siz sürekli gittiğiniz için alışmış aileniz bir yerden başlamanız lazım.anne gelmek istiyorum ama bugün bu işim var yapmadan çıkamam daha sonra görüşelim diyeceksiniz onlarda alışacak zamanla

Var biri erkek cok yogun calısıyo yatmadan yatmaya eve gdiyo.biri kız onla benden fazla görüsüolar haftada 3 falan ama onun kocası sabah gidio akşam geliyo evlerinde düzen var bizim ise gecemz gündüzümz birbirine girmiş vaziyette

Anlayışlı bir aileniz varmıs ne güzel bzmkiler okadr anlayışlı degl malesef

Sen görüş ama eşine görüşme konusunda baskı yapma..sen git gel ama eşin yorgun olabilir müsait olmayabilir buda sizin için sorun olur evliliğinizi etkilemesine izin verme

Sen görüş ama eşine görüşme konusunda baskı yapma..sen git gel ama eşin yorgun olabilir müsait olmayabilir buda sizin için sorun olur evliliğinizi etkilemesine izin verme
Evet her seferinde görüşmede bile bize geldiklerinde görüşme zorunda kalıyo.eşimde hiç alışkın degil kendi ailesiyle bile arada bir görüşür.onlarda herzaman gelmezlerdi acıkcası bize

İlla kocanızı götürmek zorunda mısınız? Yani ben belli bir yaştan sonra kalp kırılmaması taraftarıyım. Yakınlarmış size işten dönerken bir 15 20 dakika uğrayıverin. Özledim sizi ama çok işim bi göreyim dedim deyin ne olacak sanki. Haftada on günde bir de ailecek görüşürsünüz. Bu kadar erinmeyi anlamıyorum valla iş çocuk baktırmaya gelince her gün görmeye can atmayı biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…