- Konu Sahibi Durummleyla
-
İşte insan nasıl davranacağını bilmio bi yanda anne baba bi yanda eşim cocuklar kendi sorumluklarm keşke herkes daha anlayışlı olsa evlat olarak bende zor durumda kalıyormBiz bu durumu kayinvalidemle cok yasadik malesef .. uzun yillar gorev gibiydi her hafta sonu cuma gidip pazar donerdik . farkli sehirlerdeydik .. gitmedigimiz hafta sonunun ertesi haftasi yanmistik . naz kapris kusme of zor gunlerdi . ozunde cok iyi bir insandir gidince guler yuzludur guzel agirlar ama malesef cocuklardan sonra iki uc haftaya dustu gidis gelisler ..
sonra yeni evlenen gorumceme yapti ayni baskiyi yakin oturuyorlardi her gun yemegi orda yesin istedi
eniste bey kabul etmedi cok sikintilar yasadilar gorumcem cok arada kaldi .
kayinvalidemler turkiyeye kesin donus yapti simdi senede 2 kez ancak gorusuyoruz .bencillik gercekten cok kotu . simdiki aklim olsaydi mesafemi kesinlikle koyardim ..
Niye görüşmüyorum? Bende görüşmüyorum da kendimi tek sanıyordum bu konuda.Malum herkes bi aile düşkünü ben de anlamadım bende mi tuhaflıkBen kendi ailemle de esimin ailesiyle de görüşmüyorum. Ancak esim kendi annesiyle haftada 1,bazen 10 gunu de buluyor. Bu sekilde görüşüyor.
Mesela birazdan gidicek. Erken gelirim dedi.
2 gune bir görüşse ben söylenirdim galiba.
Yani ailenize tatlı dille bunu izah edin. Bir de laf soz hic bitmiyor demissiniz ne gerek var sinir olmaya ..
Haftada 1 yeterli bence o bile çok.
Bende cok aile sevgisi yok sizi anlayamiyorum ama sanki normali bu gibi.
Sizin de bir hayatınız var sonuçta.
Aynısını bende oldu kaynanam evlendiğimiz 1 haftasında hemen eve gelip emir verdi ağlayarak her hafta sonu bana geleceksiniz diye, ki ben yoğun çalışıyordum, bizde de mecburi vazifeydi, evi düzenleyemeden kaynanaya gidiyorduk eşimle sonraki gelinlere bu mecburi hizmet uygulanmadıBiz bu durumu kayinvalidemle cok yasadik malesef .. uzun yillar gorev gibiydi her hafta sonu cuma gidip pazar donerdik . farkli sehirlerdeydik .. gitmedigimiz hafta sonunun ertesi haftasi yanmistik . naz kapris kusme of zor gunlerdi . ozunde cok iyi bir insandir gidince guler yuzludur guzel agirlar ama malesef cocuklardan sonra iki uc haftaya dustu gidis gelisler ..
sonra yeni evlenen gorumceme yapti ayni baskiyi yakin oturuyorlardi her gun yemegi orda yesin istedi
eniste bey kabul etmedi cok sikintilar yasadilar gorumcem cok arada kaldi .
kayinvalidemler turkiyeye kesin donus yapti simdi senede 2 kez ancak gorusuyoruz .bencillik gercekten cok kotu . simdiki aklim olsaydi mesafemi kesinlikle koyardim ..
Anlatsam roman olur ama artik haketmiyorlar hicbirseyi. Beni cok gariban bıraktılar. Esimle sorun yaşadığımda falan resmen oh damat diline saglik diceklerdi. O derece el iyisiler. Beni sevmiyorlar da zaten. Bir de düğün arefesi cok kavgalastik. E anlasamiyorum en iyisi görüşmemek dedim. Bir de üstüne parasal seyler de oldu. Sen neden görüşmüyorsun?Niye görüşmüyorum? Bende görüşmüyorum da kendimi tek sanıyordum bu konuda.Malum herkes bi aile düşkünü ben de anlamadım bende mi tuhaflık
Annenızı babanızı karsınıza alın konuşun canım.Bence anlatış gösterıceklerdır.Merhaba hanmlar kendi ailenizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz?ben kendi ailemle haftada 2 bir günü genelde dısarıda bulusurz diger günü ya bende ya annemlerde görüşürz.eşimin ailesi uzakta oturuo.sorun şu ki annem babam hergün birlikte olmak istio fakat benmde ayrı evim yerim işim gücüm cocugum eşim var.kaldıki eşim Kendi ailesiyle aylarca görüşmezken adamı haftada 2 gün kendi ailemle görüşmek için zorluyorum.oda haklı yogun çalısıo gecesi gündüzü yok.bense haftada 2 günden fazlasını aileme ayırmaya kalksam bu sefer hem benm işlerim bitmiyo hem evimin işleri hemde bu sefer eşimi hiç göremem aynı evin içinde.bu seferde ailem darılıyo küsüyo kaldım arada.hos sürekli biaraya gelmeye kalksak ailede laf söz dedikoduda bitmiyo ama neyse
Aynı şeyler desem! Annem ben bakarken evlen evlen diye tutturdu. Evlenecem herşeye bi kulp buldu. Hiç çenesi durmadı. Kaynanam da sağolsun hiç boş durmadi. Anneme sinirinden ben arada kaynadım . Nişanlılık zamanı çok kavgalar oldu .Neyse evlendim zaten kaynanamla irtibatı kestim . Ama annemle görüşüyorduk.Hamile kaldım. Benim kaynamajn yaptıklarını elaleme anlatmış. Kendisine dedikodu malzemesi çıkmış. Sonra dayanamadı evime geldi bana eşimi kötüledi kaynanamin yaptıklarını anlattı. Bu arada ben 9 aylik hamileyim ve gebelik sekerim var çok riskli bir durumdayım. Ama dinlemedi mesajlar mesajlar.Durmadu yapma dedim. Çocuğum ölebilir. Yok . Bizde çocuk doğurduk dedi .Delirdim. Gelmesin dedim doğumuma. Yine abim dayanamamış söylemiş geldi . Barıştık. 40 g7n bende kalacak .burnumdan getirdi. O bana değil ben ona hizmet ettim . Tasinicaz iş var ya yine arıza çıkardi. Kocamın yanında el oğluna güvenme koyar kapının önüne sana 30 sene ben baktım dedi .ki ben çalıştım kimseye mutaf olmadım 20 yaşından beri .O günden beri bende bitti.Mesaj attı torunumu özledim için yanıyor diye. Yok dedim. Sizler bgni çok yalnız bıraktınız.Hicbitinizu istemiyorum. Ve hala soğumadı için. Bazen ağlıyorum. Neden diyorum ya neden ben böyle bir aileye denk geldim . Bencil kıskanç çocuklarını düşünmeyen bir aileyeAnlatsam roman olur ama artik haketmiyorlar hicbirseyi. Beni cok gariban bıraktılar. Esimle sorun yaşadığımda falan resmen oh damat diline saglik diceklerdi. O derece el iyisiler. Beni sevmiyorlar da zaten. Bir de düğün arefesi cok kavgalastik. E anlasamiyorum en iyisi görüşmemek dedim. Bir de üstüne parasal seyler de oldu. Sen neden görüşmüyorsun?
Bende aynı şeyi yaşıyorum Allah'tan babam bizden bağımsız annemle bize gezmezEvet yürüme mesafesi.amacm sadece dengede tutmak kimse kırılsın incisin istemem
Ailen saygısızlık yapıyor sana ve şartlarına saygı duymuyor.Benim eşim de ailemle mesafelidir asla zorla götürmem böyle bir hakkım yok.Biz de yürüme yol kadar yakınız ama eşim sevmiyor istemiyor çocuğum değil ki elinden tutup götüreyim evet annem darılıyor hep başkalarının damatlarını örnek veriyor ama eşimin de istemediği bir şey yapmasını ben istemem.Herkes birbirini olduğu gibi kabul edecek mecbur.Eşimi götürmedgm oluyodu malesef oda laf söz oldu niye kocan gelmiyo diye
Vallahi son lafınız olayı özetledi.kıymet bilinmiyo ne yapsan yaranamıyosun hep bir beklenti.gerci bu beklenti olayında birde kızkardeşim var o annemle babamı fişekliyo onun etkisi büyükAilen saygısızlık yapıyor sana ve şartlarına saygı duymuyor.Benim eşim de ailemle mesafelidir asla zorla götürmem böyle bir hakkım yok.Biz de yürüme yol kadar yakınız ama eşim sevmiyor istemiyor çocuğum değil ki elinden tutup götüreyim evet annem darılıyor hep başkalarının damatlarını örnek veriyor ama eşimin de istemediği bir şey yapmasını ben istemem.Herkes birbirini olduğu gibi kabul edecek mecbur.
Eşine küserlerse de küssünler adam her hafta gitmeye mecbur mu.
Milletin öz çocuğu o kadar gitmiyor az kıymet bilsinler
Artk zaten onuda götürmücem ne yapsam kıymet bilinmiyo zatenHaftada 2 gun cokmus. Esiniz bir sey demiyor. Ilginc...
Merhaba,Merhaba hanmlar kendi ailenizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz?ben kendi ailemle haftada 2 bir günü genelde dısarıda bulusurz diger günü ya bende ya annemlerde görüşürz.eşimin ailesi uzakta oturuo.sorun şu ki annem babam hergün birlikte olmak istio fakat benmde ayrı evim yerim işim gücüm cocugum eşim var.kaldıki eşim Kendi ailesiyle aylarca görüşmezken adamı haftada 2 gün kendi ailemle görüşmek için zorluyorum.oda haklı yogun çalısıo gecesi gündüzü yok.bense haftada 2 günden fazlasını aileme ayırmaya kalksam bu sefer hem benm işlerim bitmiyo hem evimin işleri hemde bu sefer eşimi hiç göremem aynı evin içinde.bu seferde ailem darılıyo küsüyo kaldım arada.hos sürekli biaraya gelmeye kalksak ailede laf söz dedikoduda bitmiyo ama neyse
Biz 2 taraflada aynı mahalledeyiz haftada 1er kez görüşürüz ikimizde çalışıyoruz, eşimin tek pazar izinli ben cumarteside evdeyim eğer işim gücüm erken biterse cumartesi günleride 1 saat uğruyorum anneme onun dışında görüşmüyoruz.Merhaba hanmlar kendi ailenizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz?ben kendi ailemle haftada 2 bir günü genelde dısarıda bulusurz diger günü ya bende ya annemlerde görüşürz.eşimin ailesi uzakta oturuo.sorun şu ki annem babam hergün birlikte olmak istio fakat benmde ayrı evim yerim işim gücüm cocugum eşim var.kaldıki eşim Kendi ailesiyle aylarca görüşmezken adamı haftada 2 gün kendi ailemle görüşmek için zorluyorum.oda haklı yogun çalısıo gecesi gündüzü yok.bense haftada 2 günden fazlasını aileme ayırmaya kalksam bu sefer hem benm işlerim bitmiyo hem evimin işleri hemde bu sefer eşimi hiç göremem aynı evin içinde.bu seferde ailem darılıyo küsüyo kaldım arada.hos sürekli biaraya gelmeye kalksak ailede laf söz dedikoduda bitmiyo ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?