Her gün görüşmek isteyen anne baba

Görüşün ne olacak ki .
Işler her zaman olacak işler bitmez ama ömür biter . Yarın bir gün anneniz babanız vefat ederse üzülmez mısınız gitmedim diye .. Tabii öyle çok bağlılık yoksa birşey diyemem..

Annem yan bina da oturuyor kayinvalidem arka sokakta ablam bi alt mahalle de oturuyor.
Annemlerle de kayinvalidemlerle de haftaiçi 1 gün 1 2 saat oturup eve geçiyoruz haftasonu yarim gün annemde yarim gün kayinvalidem de geçiriyoruz . Islerimi de bi şekilde hallediyorum . Ablamda anneme geldiğinde görüşüyoruz .
Eşim biraz söylense de pek takmıyorum sonuçta oda annesine gidince bende gidiyorum .
Galiba biz bağlıyız birbirimize . Evlendim artık ayrı yuvam var sizinle işim bitti diyemez ki insan . Seni doğuran büyüten onlar sonuçta..
Eşimle de vakit geçirebiliyorum. Ev işlerimi de yapabiliyorum . Annemlerle de görüşebiliyorum. Gezebiliyorum .
Ayrıca çalışıyorum ...

Daha önce anadolu yakasında oturuyorduk cuma gidip pazar dönüyorduk 1 gün kayınvalidemde 1 gün annemde kalıp dönüyorduk böyle daha yorucu oluyordu ama en sonunda taşındık yakınlarına .
Sizinde uzaksa 1 gün kalabiliyorsanız ..

Sizi anlıyorum basınız sagolsun cok zordur eminim.fakat bazende hayat şartları diye bişey var cocuklar iş güç ev eş derken insan cok zaman bulamıyo acıkcası.haftada 2 görüşüyorum fakat pek kıymet bilinmiyo gibi hep fazlası bekleniyo fazlasınada şartlarım el vermiyo bazende eşimle ailem arasında kalıyorum adamda haklı

Zaten haftada 2 gün vaktimi ayırıyorum ama fazlasına zamanım yok cocuklarm var dersleri var iş güç ev koca derken bi bakıom hafta biitmiş.sadece daha fazlası imkansız benm şartlarımda yoksa elbette anne babamı seviyorum

Evet aynı durumdayız ama siz sanşlısınz eşiniz görüşmeye sizden hevesliymiş ne güzel.ben her seferinde zorla görüştürüom oda haklı sıkılıyo galiba ne diyeym.haftada 2 günümü ayırıyorm zaten ama fazlasına vaktim malesef yok.cocuklarm var okula gidiyo dersleri var hergün ödev vs derken akşamlarıda ödevle dersle geciyo zamanımız

Valla bende anneme hafta da 2 gün gidiyorum bir ctesi gunleri tek başıma kahvaltıya bir de hafta içi akşam yemeğine( eşimle ) amA ona rağmen anneme az geliyor trip atıyor.. Kayın validem hiç öyle değil, canım kaynanam.. gitmesen etmesen hiç laf etmez .. çalışıyorsunuz kızım yoğunsunuz ne zaman gelmek istiyorsanız o zaman gelin der.. annemin demesi gerekeni kayınvalidem söylüyor. Var böyleleri takılmayın. Ben takılmıyorum 3 yıldır durum böyle. Annemin gönlü olsun diye gidiyorumm.. Gitmezsem trip yiyorum çünkü ne yapayım :) :) :)

Anlıyorum aslında haftada 2 yine de iyi . Siz böyle devam edin .
Eşiniz her seferinde gitmesine gerek yok .
Bazen siz tek yada çocuklarla gidin .
Bende tek gidiyorum bazen eşimle gidiyorum .
Kocan derse diye sorarlarsa işten yeni geldi yatıyor deyin geçin 5 dk sonra unutuluyor zaten .
Yaşlı insanlar idare etmek lazım siz 2 gün devam edin . Elinden geleni yapıyormuşsunuz zaten ama adamı çok zorlamayın. 1 hafta tek 1 hafta eşli gidin...
Sıkmayın canınızı . Bi çözümü bulunur mutlaka ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…