Olurbende her gün sorun yaşıyorum gel dertleşelim belki iyi gelir
Neyi anlatıyım babam ayrımcı erkek kardesimle en ufak tartışmada bana bağırıyo beddua ediyo daha fazlası var burada anlatmak istemiyorum ama artık ağır geliyor yaşadıklarım yaşamak istemiyorumsacmalama sakin bir delilik yapma anlatirsan belki yardimci olabiliriz
19yaş kaç
Daha az önce kavga ettik hala ağlıyorum bıktım artık yaşamak istemiyorumBennimde babamdan cekmedigom kalmadi sofrada bile kufur ederdi bende senin gibi intihar etmeyi bile dusundum hatta kollarimida keiyordum o zamanlar lisedeyken. Ama suan cok pismanim keske babam olsa yanimda onu cok ozluyorumm...
yaşımızda yakın bende bir kaç gün sonra 20 :)
üniversiteye gidecek misin
ne gibi kavga dövüyormu
Ama çok üstüme geliyo babamı gördükçe evlenmeyi düşünemiyorum güvenemiyorum çünkü erkeklereİntihar çözüm yani öylemi?Sahiden nasıl bu kadar güçsüz ve mantıksız olabiliyorsun?Senin yaşında bir genç kıza yakışıyor mu böyle pes etmek.?
Dünyada ne dertler var biliyorsun değil mi?Sen daha şimdiden böyleyken ilerde çoluk çocuğun olunca kv derdi koca derdi evlat derdi vs ile nasıl başa çıkacaksın?
Güçlü ol biraz ya..ne bu böyle ayıp valla.!
Evetüniversiteye gidecek misin
Sürekli kavga artık bıktım fiziksel şiddete kadar gitti 19 yaşındayım artık dayanamıyorumBi sakin ol. Konus anlat rahatlarsin. Intihar etmek de ne demek? Yazik degil mi guzel canina? Guclu ol hepimiz zaman zaman sorunlar yasiyoruz kaldiramayacagimizi tukendigimizi hatta intihari dusunuyoruz. Ama bir anlik ofke kizginlik guzelim hayatimiza son vermeye deger mi?
Hmmyaşımızda yakın bende bir kaç gün sonra 20 :)
Herkesi baban ile kıyaslama..herkes aynı değil. Hem evlenmesende olur ne olmuş ki..sen okulunu oku meslek edin iş bul çalış. Güçlü ve hickimseye ihtiyacı olmayan bir kadın ol..takdir gör. İnan bana başarı mutluluk getirir.Ama çok üstüme geliyo babamı gördükçe evlenmeyi düşünemiyorum güvenemiyorum çünkü erkeklere
ee üniversiteye gidince ilelebet görmezsin daha. tatillerde. o da belki. köprüyü geçene kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?