nempol Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2014 3.206 4.116 83 17 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lile123 #61 İntihar çözüm mü sanıyorsun , onun yerine okulunu okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmayı denesen daha iyi olmaz mı ?
İntihar çözüm mü sanıyorsun , onun yerine okulunu okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmayı denesen daha iyi olmaz mı ?
Hayatinanlamisensin Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2016 6.437 7.716 198 17 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lile123 #62 Ozge234 .!.: Kendi odam bile yok bu yasıma kadar bana hiç bişey veremediki odamda olsun Genişletmek için tıkla... Yoksa yok odan cokmu dert adamin durumu yok belki.yok fistik dokuldu basima..biz 4 kardes koyde bir odada buyuduk hicte odam olmadi diye kizmadim.bak simdi kendievimdeyim heryer oda ama ben o gunleri ozluyorum.
Ozge234 .!.: Kendi odam bile yok bu yasıma kadar bana hiç bişey veremediki odamda olsun Genişletmek için tıkla... Yoksa yok odan cokmu dert adamin durumu yok belki.yok fistik dokuldu basima..biz 4 kardes koyde bir odada buyuduk hicte odam olmadi diye kizmadim.bak simdi kendievimdeyim heryer oda ama ben o gunleri ozluyorum.