Dayanamıyorum artık ona ağır konuşuyorum iş şiddete gidince sonra pişman oluyorum günah diye ama napıyım dayanamıyorum ölmek istiyorum artık ilaçlar yanımda içicem ama annem ne yapar diye düşünüyorumHerkesi baban ile kıyaslama..herkes aynı değil. Hem evlenmesende olur ne olmuş ki..sen okulunu oku meslek edin iş bul çalış. Güçlü ve hickimseye ihtiyacı olmayan bir kadın ol..takdir gör. İnan bana başarı mutluluk getirir.
Bende ayni dertten muzdariptim bana karsi ailede ilgi yoktu sıkılmistim artik baska konularda dahil olunca intihar ettim yogun bakimda yattim geldgm gun babam beni dovmstu az bi aradan tekrar intihar ettm babam da bunalima girdi artk hayatmin bittigni dusundm ama cok sukur kendimide ailemide toparladm keske yapmasaydm intihar diyorum calstm esimle tanistim cok sukur ara sira tartssakda onu cok seviyorum dugundede en cok babam sarilp agladi hakkini helal et dedigmde birakmadi beni eklemek istedm yine geldi huzunler
Henuz genceciksin tatlim ya. Babanin fiziksel siddet uygulamasi elbette dogru degil. Ruhunu da yaralamistir. En kotu baba babasizliktan iyidir sozu var cok da severim. Gun gelir gulerek hatirlarsin olanlari.Sürekli kavga artık bıktım fiziksel şiddete kadar gitti 19 yaşındayım artık dayanamıyorum
Onu hiç görmek istemiyorum sürekli eziyet beni kendi ayaklarının üstünde iki gun duramazsın bu sebeple şehir dışına yollamadı okumaya ama yaza gidicemee üniversiteye gidince ilelebet görmezsin daha. tatillerde. o da belki. köprüyü geçene kadar ...
canim sabret iyi bir universiteye git iyi.bir meslegin olsun. bir de her karanlik gunlerin bir aydinligi vardirNeyi anlatıyım babam ayrımcı erkek kardesimle en ufak tartışmada bana bağırıyo beddua ediyo daha fazlası var burada anlatmak istemiyorum ama artık ağır geliyor yaşadıklarım yaşamak istemiyorum
Çok ağırıma gitti içim yanıyor ölmek istiyorum dayanamıyorum artıkHenuz genceciksin tatlim ya. Babanin fiziksel siddet uygulamasi elbette dogru degil. Ruhunu da yaralamistir. En kotu baba babasizliktan iyidir sozu var cok da severim. Gun gelir gulerek hatirlarsin olanlari.
Ben de 22 23 yaslarimdayken sanirim annemle kavga etmistim. Annem elimi isirmisti o gun o kadar canim ruhum yanmisti ki senin su an hissettiklerini hissetmistim. Ama aradan birkac saat gecince annemle konuyu konusup gulmeye baslamistik. Hala da hatirladikca guleriz.
Lutfen boyle seyler icin aklina kotu seyler getirme. Hepimiz insaniz ve aile anne baba cok baska bir sey...
Sen neden ettin nasıl ettinIntihar kolaymo saniyosun canm arkandakileri dusun ben dusnmedim ama annem her gun aglamis kapida beklemis harab olmus keske olmasaydi diyorum
Ayaklarımın üstünde duracağıma inanmıyorcanim sabret iyi bir universiteye git iyi.bir meslegin olsun. bir de her karanlik gunlerin bir aydinligi vardir
Ben şuanda ağlıyosam onun yüzünden öyle babayı düğünümde istemem etmesin hakkınıda helal zaten etmiyorum dediBende ayni dertten muzdariptim bana karsi ailede ilgi yoktu sıkılmistim artik baska konularda dahil olunca intihar ettim yogun bakimda yattim geldgm gun babam beni dovmstu az bi aradan tekrar intihar ettm babam da bunalima girdi artk hayatmin bittigni dusundm ama cok sukur kendimide ailemide toparladm keske yapmasaydm intihar diyorum calstm esimle tanistim cok sukur ara sira tartssakda onu cok seviyorum dugundede en cok babam sarilp agladi hakkini helal et dedigmde birakmadi beni eklemek istedm yine geldi huzunler
annene söyle. o da babandan yana olursa 18 yaşını geçtin yaz tercih git. baban okutmak istemiyor mu seniOnu hiç görmek istemiyorum sürekli eziyet beni kendi ayaklarının üstünde iki gun duramazsın bu sebeple şehir dışına yollamadı okumaya ama yaza gidicem
Bekarlik cahillik basi bosluk diyelim evde artik sklmstim arkadaslarim okudu gitti ben liseden terk kimse yok ailede ilgi yok biriyle tanistim iyi gelmisti seviyo dedim ilgi gorunce sevindim ayrildk ailem ogrendi falan falanSen neden ettin nasıl ettin
Himm içte seni öbür tarafta zebaniler parti yaparak karsilasin..dini inancın nedir bilmiyorum ama yinede yazayım. Bu çok büyük bir günah.Dayanamıyorum artık ona ağır konuşuyorum iş şiddete gidince sonra pişman oluyorum günah diye ama napıyım dayanamıyorum ölmek istiyorum artık ilaçlar yanımda içicem ama annem ne yapar diye düşünüyorum
Intihari aklndan cikar ben o gunleri unuttum bile cok sukur simdi 1 bucuk yasinda melegim var ve hamileyim iyikide toplamisim kendimi diyorum yoksa bunlari nasil bulurdum sende oyle dusun evlenceksin yuvan olcak artk baban degil cocuklarin olcak bez nerde sut cokmu sicak atesimi var gece 3 neden agliyo tokmu acmi biyerimi agriyo boyle tatli telaslarim olcak insallahBen şuanda ağlıyosam onun yüzünden öyle babayı düğünümde istemem etmesin hakkınıda helal zaten etmiyorum dedi
O kadar isterimki bi ailem olmasını mutlu olabilmeyiIntihari aklndan cikar ben o gunleri unuttum bile cok sukur simdi 1 bucuk yasinda melegim var ve hamileyim iyikide toplamisim kendimi diyorum yoksa bunlari nasil bulurdum sende oyle dusun evlenceksin yuvan olcak artk baban degil cocuklarin olcak bez nerde sut cokmu sicak atesimi var gece 3 neden agliyo tokmu acmi biyerimi agriyo boyle tatli telaslarim olcak insallah
Sürekli beddua ediyor banaSacmalama ya ne intihari.yasin kucuk hele unv. Git is hayatina atil.ne psikopatlar goreceksin bu kadar zayif olma.
Babani oldugu gibi.kabullen soylediklerini cokta ciddiye alma.
Insanlar nelerle savas veriyor.ac bdv deki konulari oku.guclu ol.
Müslümanım ama çaresiz kaldım kurtuluş yolum buHimm içte seni öbür tarafta zebaniler parti yaparak karsilasin..dini inancın nedir bilmiyorum ama yinede yazayım. Bu çok büyük bir günah.
Evet anneni düşün birde.hak ediyormu bu acıyı?
Topla kendini ve aklı başında bir genc kıza yakışanı yap.uniye git okulunu bitir ve kendi düzenini kur.
Zormuş seninkide ama benim babam beter bişeyBekarlik cahillik basi bosluk diyelim evde artik sklmstim arkadaslarim okudu gitti ben liseden terk kimse yok ailede ilgi yok biriyle tanistim iyi gelmisti seviyo dedim ilgi gorunce sevindim ayrildk ailem ogrendi falan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?