Her gun kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zormuş seninkide ama benim babam beter bişey
Ben 3 kardestim ablam evlendi gitti kardesm erkek babam cok duskundu bisey alinca ona alirdi operdi oynardi sarilirdi biz bayramdan bayramaydi yani benimde zoruma giderdi ama o evdesin o evde kalmaya devam edene kadar sineye cek

ediyorum ama aynı yıllardır

Müslümanım ama çaresiz kaldım kurtuluş yolum bu
İyi annende arkandan sürekli olarak ölüp ölüp dirilsin..belki oda intihar eder senden sonra belkide üzüntüden felç geçirir. Ömür boyu sakat kalır yazık..ama sen düşünme bunları. Kendine odaklan tabi.

Ben 3 kardestim ablam evlendi gitti kardesm erkek babam cok duskundu bisey alinca ona alirdi operdi oynardi sarilirdi biz bayramdan bayramaydi yani benimde zoruma giderdi ama o evdesin o evde kalmaya devam edene kadar sineye cek
Edemiyorum artık belki öldüğümde kıymetim bilinir

Annem benim yanımda babam ayaklarımın üstünde duramam diye yollamıyo şehir dışına gidemezsin diyo ama gidicem yazın
bence git. devlet yurdunda kalırsın. burs alırsın. kendileri bilirler. genelde ana babaya asi gelinmemesi gerektiğini düşünürüm. ama seninkiler aile gibi davranmıyor. yaz üniversite kopar hayatını

Bu yasıma kadar onun için katlandım o olmasaydı çoktan ederdim

Daha az önce kavga ettik hala ağlıyorum bıktım artık yaşamak istemiyorum
Bana babam keserle bile saldirdi oldurmeye kalkti . bizdede erkek evlat ayrimciligi vardi erkek kardesim ne isterse aninda almistir ayrica hic is yaptirmazdi kardesime ben evde kulkedisi muamelesi gordum hep okuldan gel bulasiklari yika evi topla surekli dert bendeydi.hemde bi yere oturucaksin ordan kalk bi senin kalktigin yeri bile doverim derdi. Ama ne bilim varliginda olmesini istedim ama yoklugundada hep babami aradim yanimda olsun istedim hep. Vefat ettikten sonra 2 sene baba diyenleri duymak istemedim bile.

Böyle olmaktan korkuyorum işte bana iyi davransa biraz sevgi gösterse ben neler yaparım onun için sırf onun adı kirlenmesin diye doğru düzgün sevgilim bile olmuyo sadece bi kere oldu

Intihar edince sanki guzel bir yasam bekliyor.elini atese tut bir bekle bakalim dayanabilecekmisin.
Bak canim babama agir konusuyorum diyorsun.babalar evlatlarindan saygisizlik gordu mu ne dediklerini bilmiyorlar.peki senin hic mi hatan yok..azicik huyuna gitsen saygi gostersen idare etsen.

Kardeşim basımdan asağı fıstık kabuklarını döktü bende yere sirkeledim kafamdakileri ve babam bana neden onları yere döktüm diye bi ton laf etti Nasıl saygı gösterebilirim

Böyle olmaktan korkuyorum işte bana iyi davransa biraz sevgi gösterse ben neler yaparım onun için sırf onun adı kirlenmesin diye doğru düzgün sevgilim bile olmuyo sadece bi kere oldu
Olsun cnm o senin baban seni kotulugunu istemez. Sen yinede ona iyi davran.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…