Her gün tartı sonucumu paylaşacağım

Selamlar, boyum 1.73 kilom 78.2 kg. 2 gundur diyetteyim baya dusuk kalorili basladim bi anda 2 kilo gitti hatta baslangic 80.2 kg idi.
BEnce düşük kalorili beslehmeyin ben de 176 72 gibi diyete başladım doğum ve emzirme kilosu bakıyorum arsştırmalara kalori azlığı önerilmiyor 78 kilo birinin kilo başına 1,5 gram protein alması lazım lif önemli

Evet biliyorum ama o kadar biktim ki su halimden. Biraz ilk gunler sok gibi hem moral oluyor artik biraz daha dengeli devam edicem.

Umarim hemen verirsiniz, haftada 1 kilo gider bence 1000 kalorilik bi diyetle karbonhidrati azaltip biraz yuruyusle destekleyip.
1000 kaloriyi benim 9 aylık bebeğim alıyor ben zaten verdim 9 kilomu bu arada. 1000 kalori bence az

Bildiginiz gibi yapin o zaman
Yaptım ve verdim 9 kilomu hatta ben değil 70 yaşındaki babaannem 90 kşlodan 70e düştü senelerdir kpruyor çünkü benim bildiğim değil bilimin bildiği pcosuma rağmen senelerdir zayıftım bir de ömrü diyetle geçip 2 adım ilerleyip 3 kilo alanlar var bir de benim gibi yemekle arasını düzeltenler

Baya sinir bozucu bi uslubunuz var. Uyumsuz musunuz hep boyle? Biraz ozguvensizliktendir bu bilmis haller. Hic isim olmaz boyle bi ortamda.

Baya sinir bozucu bi uslubunuz var. Uyumsuz musunuz hep boyle? Biraz ozguvensizliktendir bu bilmis haller. Hic isim olmaz boyle bi ortamda.
Bence senin algın tamamen. 1000 kaloriye kötü demek özgüvensizlikse okey cahil olmaktan iyidir

Günaydınnn
Evet gördüğünüz gibi çok inatçı bir metabolizmam var malesef
9. Gün sonucunda 100 gram almışım düne göre..
Zaten biliyordum yine 68 de takılacağımı yaklaşık bir senedir şu 68 i kıramadım ama bu sefer kıracağım.
Bu benim bildiğim bir şeydi o yüzden stres yapmadan devam edeceğim inşallah yarın dünkü kilomun da altına düşeceğim belki 67 yi de görürüm neden olmasın

İstesek, irade göstersek yaparız. yaz geliyor sıcakta kilo hiç çekilmez. güzel güzel kilo verip, güzel elbiseler giyeceğiz inşallah bunu düşünüp motive olalım
Bende de fena halde var malesef eşim bile şaşırıyor bu kadar yiyebildiğime yani doyma noktam yok resmen
bol yeşillik salata ve protein ye sadece kilo aldıran karbonhidrattan uzak duralım
İğne dediğiniz zayıflama iğnesi mi?
Evet mounjaro canım

Tamamdır, anlaştık. O zaman bekliyorum ben de her gün tartı sonucunuzu
Ben diyetteyken her gün tartılmam genelde. Vücut stres oluyo ve kitliyo kendini kilo veremiyorum. Ama şimdi iğnenin etkilerini kontrol amaçlı her gün tartılıyorum birazdan tartılıp sonucumu yazacağım

Başlangıç: 67.15
1. Gün: 66.30
2. gün(bugün): 65.20

Aç kalmıyorum bu arada kesinlikle.

2 ana +1 ara öğün şeklinde besleniyorum

protein miktarına ve suya özellikle dikkat ediyorum.

spor yapıyorum (fitness + yürüyüş)

Buraya not olarak bırakayım tartıldıkça yazarım.

Tabrik ederim, çok iyi gidiyorsunuz
Ben de umarım yarın 67'yi görürüm

Kizlar bugun 500 gr daha eksildi sabah tartida 77.7 kg geldim. 2 ogun besleniyorum kahvalti ve ogleden sonra 3'e kadar 2.ogun. protein agirlikli, yumurta, yogurt ve et oluyor ogunlerde. Tamamen dogal ve sekersiz besleniyorum. 4.gunu de disiplinli bir sekilde atlattim. 6 saatlik yeme periyodum var 18 saat ac kaliyorum. Intermittent fasting yapiyorum yani. Hedefim 2.5 ay bu sekilde devam edip hedef kiloma ulasmak. 1. Agustos'a gun sayiyorum

Super 2 kilo gitmis sizden de hemencecik, odemlerimizi attik glikojen depolarimiz bosaldi hep beraber bundan sonrasi icin artik pes etmemek lazim. Benim de midem kuculdu sanki aclik hissetmedim hic. Basaricaz ben inaniyorum

`