- Emoji Skoru
- 63.310
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi azimlibiri
-
O zaman hosgeldiniz aramizaBu topik tam bana göre çünkü her sabah soyunup dökünüp iki tartıda birden tartılıyorum
Tabii ki başaracağız pes etmek yokkSuper 2 kilo gitmis sizden de hemencecik, odemlerimizi attik glikojen depolarimiz bosaldi hep beraberbundan sonrasi icin artik pes etmemek lazim. Benim de midem kuculdu sanki aclik hissetmedim hic. Basaricaz ben inaniyorum
Ben de öyle yapıyorum yaa hatta ben Bi uyumadan önce bir de uyandıktan sonra tartılıyorumBu topik tam bana göre çünkü her sabah soyunup dökünüp iki tartıda birden tartılıyorum
Günaydınnn kızlarrBoyum 165, güncel kilom 73.20
Sürekli kendimi aç bırakarak kilo vermeye çalıştım ama verdiğim kiloları tekrar aldım. Sağlıklı beslenerek ve günlük 10 bin adım atarak kilo vereceğim. Her gün de buraya güncel kilomu yazacağım.
4 Mayıs Pazartesi : 73.20
1. Gün : 70.70 (-2.50)
2. Gün : 69.90 (-0.80)
3. Gün : 69.30 (-0.60)
4. Gün : 69.50 (+0.20)
5. Gün : 69.20 (-0.30)
6. Gün : 69.30 (+0.10)
7. Gün : 68.50 (-0.80)
11 Mayıs Pazartesi : 68.50 (-4.70)
8. Gün : 68.30 (-0.20)
9. Gün : 68.40 (+0.10)
10. Gün : 68.00 (-0.40)
Çok fazla ödemim var her yerim şiş parmağıma yüzük girmiyor öyle söyleyim muhtemelen ilk hafta bol ödem vereceğim ama bu da güzel bişey ödem gittikçe rahatlıyorum hafifliyorum. Sıra geldi yağlara. Akıllı tartı var evde her pazartesi yağ kas ölçümü de yapacağım kas kaybetmeyip yağdan vermeye çalışacağım takipteyiz devammSuper 2 kilo gitmis sizden de hemencecik, odemlerimizi attik glikojen depolarimiz bosaldi hep beraberbundan sonrasi icin artik pes etmemek lazim. Benim de midem kuculdu sanki aclik hissetmedim hic. Basaricaz ben inaniyorum
Yaa çiçeğimm çok güzel. Eksi görmek her türlü güzel ve insanı mutlu eden bir şey. Bu azimle yarına görürsün 67 li sayılarıGünaydınnn kızlarr
10. Günde düne göre 400 gram daha vermişim67 yi görmeyi ümit ediyordum ama bu da güzel bir sonuç.. 67 yi görmek de yarına kaldı artık
Tabii ki moral bozmadan yola devam, disiplin ve devamlılık şart ve bu güç de bizde varBugun tam 78 ciktim tartida 300 gr tipis tipis geri gelmis. Bunlar tabi normal dalgalanmalar. Napiyoruz moralimizi bozmuyoruz. Pes etmiyoruz. Simdi kahvaltimi hazirliyorum 2 yumurtadan taze soganli kuru mantarli omlet, 5 cherry domates ve 5 zeytin. Bir 2 dal taze nane.Tabi yanine bol bol cay. Arada bir avuc ici kuru uzum 10-15 badem yerim. Ogleden sonra kiymali yumurtali taco proteinli wrap ile. Yaninda ayran. Bugunku menumuz de boyle.
Is tempom cok yogun, her gun yuruyus yapamiyorum ama 2-3 gunde bir 10 bin adim gibi bir tempoda yuruyorum. 15 bin adim ok ama 25 bin baya cok sankiTabii ki moral bozmadan yola devam, disiplin ve devamlılık şart ve bu güç de bizde var
Sağlıklı beslenmeyi sporla destekliyor musun? Ben günlük 15 bin adım hedefimden hiç şaşmadım mesela.. Ha 20 bin oldu 25bin oldu ama altına düşmedim.. Bu şekilde Hedef koyarsan sen de daha kolay olur ilerlemen
Kaç parti ben de öyleBen de öyle yapıyorum yaa hatta ben Bi uyumadan önce bir de uyandıktan sonra tartılıyorum
Ben de tartıyı banyoya koydum gidip gelip tartılıyorum manyağa bağladım iyiceKaç parti ben de öyle
Az önce çok acıktım diye yine tartıldım bakalım eksi çıkacak mı diyeBen de tartıyı banyoya koydum gidip gelip tartılıyorum manyağa bağladım iyice
Sen kaç kilosun, boyun kaç merak ettim doğrusuAz önce çok acıktım diye yine tartıldım bakalım eksi çıkacak mı diye
Efenim ben 58 kiloydum aldım aldım şuan üç gün önce diyete başladım 69.70 ileSen kaç kilosun, boyun kaç merak ettim doğrusu
Mezurayla ölçüm bana sıkıcı geliyor.. Her gün aynanın karşısına geçtiğimde inceldiğimi görmek daha motive edici oluyor@azimlibiri sen de mezura ile ölçüm yapıyor musun hem tartılıyorum hem mezura ile ölçüyorum mezurayı her seferinde sarmak zor geldiği için tartı kadar takıntılı değilim
Ben de 85 e kadar çıkmıştım 65 e kolay geldiğim için saldım 73 e çıktım ama hedefim bu sefer 60 ın altı inşallahEfenim ben 58 kiloydum aldım aldım şuan üç gün önce diyete başladım 69.70 ileboyum 160
Mezura ile ölçmeye üşendim bu sefer ben de. Ayna da görünüyor zaten. Boy ve başlangıç kilomuz Hemen hemen aynı gibi. Hadi bakalım bayrama 64 altı olacak mıyız@azimlibiri sen de mezura ile ölçüm yapıyor musun hem tartılıyorum hem mezura ile ölçüyorum mezurayı her seferinde sarmak zor geldiği için tartı kadar takıntılı değilim
Kız naptın bayrama ne kaldı şurada 66 falan desen anlayacağımMezura ile ölçmeye üşendim bu sefer ben de. Ayna da görünüyor zaten. Boy ve başlangıç kilomuz Hemen hemen aynı gibi. Hadi bakalım bayrama 64 altı olacak mıyız
Ramazanda diyet yapmıştım 2.5 kilo vermiştim 67.45 görmüştüm sonra baklava tepsisine bir daldım olan olduGünaydınnn kızlarr
10. Günde düne göre 400 gram daha vermişim67 yi görmeyi ümit ediyordum ama bu da güzel bir sonuç.. 67 yi görmek de yarına kaldı artık