Her gün tartı sonucumu paylaşacağım

Super 2 kilo gitmis sizden de hemencecik, odemlerimizi attik glikojen depolarimiz bosaldi hep beraber bundan sonrasi icin artik pes etmemek lazim. Benim de midem kuculdu sanki aclik hissetmedim hic. Basaricaz ben inaniyorum
Tabii ki başaracağız pes etmek yokk

Reactions: Lea
Günaydınnn kızlarr
10. Günde düne göre 400 gram daha vermişim 67 yi görmeyi ümit ediyordum ama bu da güzel bir sonuç.. 67 yi görmek de yarına kaldı artık

Super 2 kilo gitmis sizden de hemencecik, odemlerimizi attik glikojen depolarimiz bosaldi hep beraber bundan sonrasi icin artik pes etmemek lazim. Benim de midem kuculdu sanki aclik hissetmedim hic. Basaricaz ben inaniyorum
Çok fazla ödemim var her yerim şiş parmağıma yüzük girmiyor öyle söyleyim muhtemelen ilk hafta bol ödem vereceğim ama bu da güzel bişey ödem gittikçe rahatlıyorum hafifliyorum. Sıra geldi yağlara. Akıllı tartı var evde her pazartesi yağ kas ölçümü de yapacağım kas kaybetmeyip yağdan vermeye çalışacağım takipteyiz devamm
Günaydınnn kızlarr
10. Günde düne göre 400 gram daha vermişim 67 yi görmeyi ümit ediyordum ama bu da güzel bir sonuç.. 67 yi görmek de yarına kaldı artık
Yaa çiçeğimm çok güzel. Eksi görmek her türlü güzel ve insanı mutlu eden bir şey. Bu azimle yarına görürsün 67 li sayıları

Bugun tam 78 ciktim tartida 300 gr tipis tipis geri gelmis. Bunlar tabi normal dalgalanmalar. Napiyoruz moralimizi bozmuyoruz. Pes etmiyoruz. Simdi kahvaltimi hazirliyorum 2 yumurtadan taze soganli kuru mantarli omlet, 5 cherry domates ve 5 zeytin. Bir 2 dal taze nane.Tabi yanine bol bol cay. Arada bir avuc ici kuru uzum 10-15 badem yerim. Ogleden sonra kiymali yumurtali taco proteinli wrap ile. Yaninda ayran. Bugunku menumuz de boyle.

Tabii ki moral bozmadan yola devam, disiplin ve devamlılık şart ve bu güç de bizde var
Sağlıklı beslenmeyi sporla destekliyor musun? Ben günlük 15 bin adım hedefimden hiç şaşmadım mesela.. Ha 20 bin oldu 25bin oldu ama altına düşmedim.. Bu şekilde Hedef koyarsan sen de daha kolay olur ilerlemen

Reactions: Lea
Is tempom cok yogun, her gun yuruyus yapamiyorum ama 2-3 gunde bir 10 bin adim gibi bir tempoda yuruyorum. 15 bin adim ok ama 25 bin baya cok sanki Sadece bazen bu kadar yuksek adim kaslari yorabiliyor, kilo vermeyi guclestirebilyor. Araya hafif gun koyup vucudu dinlemek iyi gelebilir.

@azimlibiri sen de mezura ile ölçüm yapıyor musun hem tartılıyorum hem mezura ile ölçüyorum mezurayı her seferinde sarmak zor geldiği için tartı kadar takıntılı değilim

@azimlibiri sen de mezura ile ölçüm yapıyor musun hem tartılıyorum hem mezura ile ölçüyorum mezurayı her seferinde sarmak zor geldiği için tartı kadar takıntılı değilim
Mezurayla ölçüm bana sıkıcı geliyor.. Her gün aynanın karşısına geçtiğimde inceldiğimi görmek daha motive edici oluyor

Mezura ile ölçmeye üşendim bu sefer ben de. Ayna da görünüyor zaten. Boy ve başlangıç kilomuz Hemen hemen aynı gibi. Hadi bakalım bayrama 64 altı olacak mıyız

Mezura ile ölçmeye üşendim bu sefer ben de. Ayna da görünüyor zaten. Boy ve başlangıç kilomuz Hemen hemen aynı gibi. Hadi bakalım bayrama 64 altı olacak mıyız
Kız naptın bayrama ne kaldı şurada 66 falan desen anlayacağım
Mezura ile ölçmeye gelince aynaya bakmakla kıyaslama ölçün bir cm bile insanı nasıl teşvik ediyor.

Günaydınnn kızlarr
Ramazanda diyet yapmıştım 2.5 kilo vermiştim 67.45 görmüştüm sonra baklava tepsisine bir daldım olan oldu almak çok kolay vermek zor bu akşam spor salonunda baya bir baktım vücuduma dedim daha çalışacaksın insan ideal kilosuna varınca o kiloyu korusa +2 sınırı koysa bu çok zor olmamalı ama neden başaramıyorum bilmiyorum

`