Zor duruyorum şuan basıp gidicem o derece( Sırf ücretli izin paramdan mahrum olmamak için duruyorum...
işi bitirmek için kalmak zorıunda degilsiniz. mesai saatleriniz belli. iş yetişmiyorsa yani olmuyorsa olmuyordur. yarın yaparım dersin işten cıkarsın. seni işten cıkartırsa da haksız olacak. bu yuzden sana cıkman için zorlama yapıyor gibi..Kızlar selam dün kü konumu biliyorsunuz iş yerim ve hamilelik sorunu. Üstüme fazla gelmeye başladılar :/
Artık son raddelerimi yaşıyorum. İki gündür bir sürü iş istiyor benden yetişmeyeceğini kendi bildiği halde dün eve gittiğimde akşam 9 u geçiyordu( az önce de yanına çağırdı şefimle beraber bizi, 10 aydır burdasın biraz daha fazla şeyler bekliyorum senden dedi. :O elimden geleni yaptığımı düşünüyorum dedim. Bir sürü saydı saydı. Şunu yapın bunu yapın vs. Sonrada gelmiş bana diyor ki özel durumun var üzmek istemiyorum daha fazla :O ağlamaktan içim dışıma çıktı. İş üstüne iş verip oyalıyor. Akşamları kalın gerekirse diyor (( Sabır Allahım Sabırrrr (
yapma arkadaşım sakın bak!Kızlar selam dün kü konumu biliyorsunuz iş yerim ve hamilelik sorunu. Üstüme fazla gelmeye başladılar :/
Artık son raddelerimi yaşıyorum. İki gündür bir sürü iş istiyor benden yetişmeyeceğini kendi bildiği halde dün eve gittiğimde akşam 9 u geçiyordu( az önce de yanına çağırdı şefimle beraber bizi, 10 aydır burdasın biraz daha fazla şeyler bekliyorum senden dedi. :O elimden geleni yaptığımı düşünüyorum dedim. Bir sürü saydı saydı. Şunu yapın bunu yapın vs. Sonrada gelmiş bana diyor ki özel durumun var üzmek istemiyorum daha fazla :O ağlamaktan içim dışıma çıktı. İş üstüne iş verip oyalıyor. Akşamları kalın gerekirse diyor (( Sabır Allahım Sabırrrr (
Seni o kadar etkiliyorsa çık canım bebeğide etkilersin bu şekilde hem mutsuz bi hamilelik geçirmende kötü. Ama inat edersen ağlamazsan diren inadına çalış çünkü sana bişey yapamazlar.Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum hepinize.. Dün akşam evde ağla ağla mahvoldum baş ağrısından zor uyudum.
ve sabah yine geldim işe.. Ama gram çalışasım yok Allah biliyor ya
inat etmeye çalışıyorum canım bırakmakta istemiyorum çünkü 4 aylık doğum izni parası hakkım yanacakSeni o kadar etkiliyorsa çık canım bebeğide etkilersin bu şekilde hem mutsuz bi hamilelik geçirmende kötü. Ama inat edersen ağlamazsan diren inadına çalış çünkü sana bişey yapamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?