Her hafta sonu dışarı çıkıyor

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
Eşim her hafta sonu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kahveye okey oynamaya ya da arabayla geziyolar, veya cafe falan.

Neyse ben hiç bişey demiyorum, gitsin kafasını dağıtsn diye ama bugün bana hiçbişey demeden aramış arkadaşını direkt napıyosun, dışarı çıkalm tamam geliyorum dedi. Bugün de bir sinir geldi, bana söylemeden arkadaşını arayıp gidiyosun dedim,zaten her haftasonu gidiyosun falan baya trip attım, o da şaşırdı ,sen böyle biri değilsin nasıl oldu da böyle tepki veriyorsun diye

Sanırım her haftasonu gitmesi beni içten içe sinir etti , birde o arkadaşları hep bekar, hiç evli arkadası yok,garip geliyor

Siz nezman zaman geçiyorsunuz, şimdiye kadar olay çıkartmadığınız hata benceeee

Bir hafta sonu var onuda eşiyle geçirmesi gerekiyor ..
eşiniz ilerde anlar pişman olurda geç olur, o bekar arkadaşları sevgili / eşi olunca o ortamda hep kopucakkk ilk başta kendisi yapmaya başlasın

Sabah uyuyor zaten onu da saymazsak , Öğlen vakti bir aradayız , dışarı çıkıyoruz bazen
Bunu rutin haline getirin .Hafta sonu bir gün sadece alışveriş için dışarı çıkıp dönüp akşam yemeği hazırlığını , hafta içi için yemeklik hazırlama (biz kıyma alıp köfteye dönüştürüp buzluğa atarız ..tavuğu marine eder soslar buzluğa koyarız ki hazır olsun) olayını halledin.Sonrasında hala dışarı çıkmak istiyorsa buluşsun arkadaşları ile ..diğer gün pikniğe çıkın ..yanınıza çayınızı/kahvenizi ve sandviç vs hazırlayıp bir parkta keyif yapın. Bu döngü sizi de biraz rahatlatır çift olarak biraz daha ortak zaman geçirmenizi sağlar.Yanlış hatırlamıyorsam ders çalışıyorsunuz siz de evde..siz de sürekli ders çalışmanın verdiği bunalımdan çıkar vakti daha iyi kullanmaya başlarsınız

Ben olsam bende çok sinirlenirdim.Bekar gibi takılmasın bu erkekler ya

Standartların dışındasınız o kesin

Arkadaşlarıylada vakit geçirsin elbet ama her haftasonu arkadaşlarıyla geziyosa sizinle ne zaman geziyor bu adam? Ben bu erkekleri anlamıyorum ya eşin yeri başkadır dostun yeri başkadır. Neden eşlerine vakit ayırmıyolar ki?
Tepki verincede sen böyle biri değildin diye şaşırmış bak yaa hala iğneyi kendine batırmıyor.

Niçin beraber gitmiyorsunuz bir yerlere

Eşim arkadaşlarıyla zırt pırt görüşemez böyle. Cok ciddi olay cıkar, bence sizde olay cıkarmalısınız

Ee evli arkadaşları olsa siz görüşmezsiniz yine görüşemez adam.
Geçen konunuzda size denmişti eşiniz sosyal biriyse sıkılır bir müddet sonra diye o da böyle biz ikimiz sıkılmıyoruz falan demiştiniz. Öyle değilmiş adam sosyallik arıyor işte. Siz de katılsanız belki başka alternatifler bulur.
Umarım konu sahiplerini karıştırmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…