- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
gün içerisinde birlikte birşeyler yapıyoruz, ama hep ikimiz yapıyoruz sadece o haftasonu akşam çıkıyor arkadaşları var o konuda da yazmıştım evli arkadaşı yok diye ve ben birşey demiyordum da artık bana hiçbişey söylemeden arkadaşını arayıp geliyorum falan demesi üzdü, birkaç haftadır da böyle ,gidiyorum diyip gidiyordu, haklısınız belki de yine dememeliydim boş yere tadımız kaçtıBirkaç konu önce asosyal olduğunuzu, eşinizin de buna uyum sağladığını evliliğinizde sorun yaratmadığını söylemiştiniz. Ama adam belli ki kendi sosyal çevresinde sosyalleşiyor bir şekilde. Bunu da haftada bir yapıyor sadece. Bence bu konuda çok sorun çıkartmamalısınız.
Dememelisiniz çünkü her insanın sosyalleşmeye ihtiyacı var. Arladaşları evli olsalar da siz gitmeyeceksiniz yine tek başına gidecek adam.gün içerisinde birlikte birşeyler yapıyoruz, ama hep ikimiz yapıyoruz sadece o haftasonu akşam çıkıyor arkadaşları var o konuda da yazmıştım evli arkadaşı yok diye ve ben birşey demiyordum da artık bana hiçbişey söylemeden arkadaşını arayıp geliyorum falan demesi üzdü, birkaç haftadır da böyle ,gidiyorum diyip gidiyordu, haklısınız belki de yine dememeliydim boş yere tadımız kaçtı
Eşim bir yere gidelim diye talep etse ben gidiyorum geçen yemeğe gittiğimiz gibi. Yani sanılan gibi gitmem diye bir tatsızlık çıkarmıyorum ona da bişey belli etmiyorum ama öyle bir çevremiz yok eşimin de yok benim de. Zaten yapım gereği böyle bir girişimim yok yeni çevre edinme konusundaDememelisiniz çünkü her insanın sosyalleşmeye ihtiyacı var. Arladaşları evli olsalar da siz gitmeyeceksiniz yine tek başına gidecek adam.
Ya bizde eşimle müziği açıp geziyoruz valla yapacak bişey yoksa ama erkek erkeğe de nasıl oluyor bilmiyorumKesin son ses Serdar Ortac'da dinliyordur bunlar :)
Kol,yari beline kadar camdan arabanin disina salinmis.. Yaka bagir,gobek deligi hizasina kadar acilmis :)
Cidden 90'larda vardi boyle haller,simdiye kadar da devam etmis demek ki :) Esiniz gelenekci :)
Ben dedim ki onlar evlensin görürüm dedm o da diyor ki birisi evli mesela onu da arayıp evden almışlar o sürekli gelmiyordur dedm geçen haftada geldi diyor. Ama onun keyif aldıği erkek erkeğe takılıp 101 falan oynamak ,ev ortamı oturup çay içmeyi sohbet etmeyi sevmiyorEvli arkadaşı hic mi yok? Esimde arkadaşlarıyla görüşür bazen yalnız görüşür bazende eşleri vs hepsi toplanır görüşürüz.
Aslında bende normal karşılıyorum da böyle artık gidiyorum ben diyip gitmesi sinirlendirdi. Umarım çocuk olunca böyle şeyler yapmaz , yani beni çocukla bırakıp kendi keyif yapmaz o zaman işler çok daha fazla değişir işteÇocuk olunca işler değişebiliyor biraz ama özellikle çocuksuz evlilikte her hafta birkaç saat arkadaşlarla dışarı çıkılması neden bu kadar öcü gibi görülmüş acaba, anlamadım açıkçası.
Gündüz beraber vakit geçiriyorlarmıs akşamda arkadaşlarıyla çıkabilir gayet normal bir şekilde.
Sadece işinizr gelen yorumlara cevap veriyorsunuz. Her ne kadar durumu kabullenmiş ve normal karşılıyor gibi görünsenizde laf söylemektende korktugunuz için aslında susuyorsunuz.Eşim bir yere gidelim diye talep etse ben gidiyorum geçen yemeğe gittiğimiz gibi. Yani sanılan gibi gitmem diye bir tatsızlık çıkarmıyorum ona da bişey belli etmiyorum ama öyle bir çevremiz yok eşimin de yok benim de. Zaten yapım gereği böyle bir girişimim yok yeni çevre edinme konusunda
Film izliyoruz, maça gidiyoruz, yemeğe, alışverişe gidiyoruz gün içerisinde falan ama ben fazla ikilemli bir insanım ya. Birşeyi gayet normal bulurken gitsin açılsın başka insanlar görsün hep benle olacak değil ya derken bir anda tepki verebiliyorum demek ki normal karşılarken bile acaba bu normal mi diye düşünüyorum, dünde böyle bana sorma gereksinimi duymadan arkadaşını arayıp buluşma ayarlıyor ya nasıl sinir geldi o da özür diledi ama sinirim geçmedi tabi erkek bu ya özür diledim niye uzatıyorsun diyor. Sanki nereye gidiyorum da diye savunmaya geçti. Ama bu son zamanlarda sıklaşmaya başladı ilk zamanlar her haftasonu akşam çıkmıyordu 8 de gidip 12 de geliyor bahsettiğm şey 4 saatlik bir zaman ama bende ikilemde kalıyorum bazen birşeylere ne tepki vermeliyim bilmiyorumSadece işinizr gelen yorumlara cevap veriyorsunuz. Her ne kadar durumu kabullenmiş ve normal karşılıyor gibi görünsenizde laf söylemektende korktugunuz için aslında susuyorsunuz.
Eşim tabiki çıkabilir ama her haftasonu çıkamaz tabikii hiç mi cumartesi akşamı sabaha kadar dizi keyfi yapmıyorsunuz, bir manzaraya gidip oturmuyorsunuz , yürüyüş yapmıyorsunuz
Yaaa benimkide çıksın da isterse hergun çıksın nolur Allahım çok aminEşim her hafta sonu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kahveye okey oynamaya ya da arabayla geziyolar, veya cafe falan.
Neyse ben hiç bişey demiyorum, gitsin kafasını dağıtsn diye ama bugün bana hiçbişey demeden aramış arkadaşını direkt napıyosun, dışarı çıkalm tamam geliyorum dedi. Bugün de bir sinir geldi, bana söylemeden arkadaşını arayıp gidiyosun dedim,zaten her haftasonu gidiyosun falan baya trip attım, o da şaşırdı ,sen böyle biri değilsin nasıl oldu da böyle tepki veriyorsun diye
Sanırım her haftasonu gitmesi beni içten içe sinir etti , birde o arkadaşları hep bekar, hiç evli arkadası yok,garip geliyor
Haklısınız burdan öyle görünüyordur tüm konulara bakınca ama eşim de şaşırdı sen böyle davranmazdın diye demek ki anlattıklarım kadar baskıcı değilim. bazı konular baya geçmişte kaldı gündemimiz dahi değil yani ne sucuk kaşar konusuymuş peşimi bırakmıyor konu yılını doldurdu mu hatırlamıyorumYani özür dilerim, yazmayayım dedim ama dayanamadım. Hanımefendi siz bu adamdan ne istiyorsunuz?
Kendinizde sosyal fobi denebilecek düzeyde kendini izole etme hali mevcut, evde mutlusunuz, misafirliğe davet edildiğinizde anksiyeteniz tavan yapıyor konuşmakta, sohbet etmekte zorlanıyorsunuz diye, eşinizi de zorla kendi kalıplarınıza sokmaya çalışıp, onun adına da “ biz böyle mutluyuz” diyorsunuz. Adamın maaşını yönetip yediği kaşara sucuğa kadar karışıp müsrif diyorsunuz. Kaldı ki eve giren para yalnızca eşinizin maaşı.
Biraz fazla baskılıyorsunuz eşinizi. Yazıktır bu kadar üstüne gitmeyin. Yakında patlak verirse eşiniz hiç şaşırmam.
Arkadaşlarla görüşmeyi ev gezmesi çay sohbet üçgenine sıkıştırmazsanız belki ister.Haklısınız burdan öyle görünüyordur tüm konulara bakınca ama eşim de şaşırdı sen böyle davranmazdın diye demek ki anlattıklarım kadar baskıcı değilim. bazı konular baya geçmişte kaldı gündemimiz dahi değil yani ne sucuk kaşar konusuymuş peşimi bırakmıyor konu yılını doldurdu mu hatırlamıyorumkarışma sebebm de bir şeyi alıp abartılı yemesi abartılı şekilde tüketmesiydi ,koca bir kaşar bir günde bitiyorsa orda bi sorun vardı bana göre, ondan da bana garip geliyodu çok şükür kendisi farkına vardı da diyet yapıyor asosyal kısma gelirsek ben eşime söyledim evli arkadaşların varsa görüşelim diye ki hiç yapım değil eşim istiyorsa diye yokladım ama o böyle ev gezmelerini sevmediğini söyledi belli birkaç arkadaşı var, onun sevdiği şey dışarda erkek erkeğe takılmak,oyun oynamak falan, sevmiyor benim gibi istemiyor düzenli görüştüğümüz birileri olsun, kendi de asosyal olduğunu söyler , yani ben bir kalıba sokmadm
harbi mi ya ben turkiyede olunca kendim de her aksam cikiyorum yani her hafta sonu degil her aksam hajsshjaah evlenince upgrade olucaksak biraz tirstim simdi.Eşim arkadaşlarıyla zırt pırt görüşemez böyle. Cok ciddi olay cıkar, bence sizde olay cıkarmalısınız
Ahahaha yok yok her evlilik öyle değil bebeyim korkma.harbi mi ya ben turkiyede olunca kendim de her aksam cikiyorum yani her hafta sonu degil her aksam hajsshjaah evlenince upgrade olucaksak biraz tirstim simdi.
haftanin 3 gunu zoie yapan yassye evlilik soku
Kanka adamın agzına sıcarımjdfkfkflfl simdi evlenince gündüz görüşmeyip akşam aşk kuşu takılacaksınız haftada 1 falan çıkarsınızharbi mi ya ben turkiyede olunca kendim de her aksam cikiyorum yani her hafta sonu degil her aksam hajsshjaah evlenince upgrade olucaksak biraz tirstim simdi.
haftanin 3 gunu zoie yapan yassye evlilik soku
lan arkadaslarimizla ne zaman gorusucezz sjdkdhdkdhsjd evlilik sozlesmesine 1 madde daha ekleniyorKanka adamın agzına sıcarımjdfkfkflfl simdi evlenince gündüz görüşmeyip akşam aşk kuşu takılacaksınız haftada 1 falan çıkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?