Her hafta sonu dışarı çıkıyor

gün içerisinde birlikte birşeyler yapıyoruz, ama hep ikimiz yapıyoruz sadece o haftasonu akşam çıkıyor arkadaşları var o konuda da yazmıştım evli arkadaşı yok diye ve ben birşey demiyordum da artık bana hiçbişey söylemeden arkadaşını arayıp geliyorum falan demesi üzdü, birkaç haftadır da böyle ,gidiyorum diyip gidiyordu, haklısınız belki de yine dememeliydim boş yere tadımız kaçtı

Dememelisiniz çünkü her insanın sosyalleşmeye ihtiyacı var. Arladaşları evli olsalar da siz gitmeyeceksiniz yine tek başına gidecek adam.

Kusura bakmasin, her haftasonu arkadaş neymiş? Sizde evde padişahım seferden gelsin diye mi bekliyorsunuz? Arada bir olur ama her haftasonu da eşiyle plan yapmadan, ona sormadan arkadaş aranıp kalkıp gidilmez. Ilk baş tepki vermemişsiniz o da normallestirmis bu durumu tepki verince ne oldu sana diyor.

Dememelisiniz çünkü her insanın sosyalleşmeye ihtiyacı var. Arladaşları evli olsalar da siz gitmeyeceksiniz yine tek başına gidecek adam.
Eşim bir yere gidelim diye talep etse ben gidiyorum geçen yemeğe gittiğimiz gibi. Yani sanılan gibi gitmem diye bir tatsızlık çıkarmıyorum ona da bişey belli etmiyorum ama öyle bir çevremiz yok eşimin de yok benim de. Zaten yapım gereği böyle bir girişimim yok yeni çevre edinme konusunda

Evli arkadaşı hic mi yok? Esimde arkadaşlarıyla görüşür bazen yalnız görüşür bazende eşleri vs hepsi toplanır görüşürüz.

Ya bizde eşimle müziği açıp geziyoruz valla yapacak bişey yoksa ama erkek erkeğe de nasıl oluyor bilmiyorum

Çocuk olunca işler değişebiliyor biraz ama özellikle çocuksuz evlilikte her hafta birkaç saat arkadaşlarla dışarı çıkılması neden bu kadar öcü gibi görülmüş acaba, anlamadım açıkçası.
Gündüz beraber vakit geçiriyorlarmıs akşamda arkadaşlarıyla çıkabilir gayet normal bir şekilde.

Evli arkadaşı hic mi yok? Esimde arkadaşlarıyla görüşür bazen yalnız görüşür bazende eşleri vs hepsi toplanır görüşürüz.
Ben dedim ki onlar evlensin görürüm dedm o da diyor ki birisi evli mesela onu da arayıp evden almışlar o sürekli gelmiyordur dedm geçen haftada geldi diyor. Ama onun keyif aldıği erkek erkeğe takılıp 101 falan oynamak ,ev ortamı oturup çay içmeyi sohbet etmeyi sevmiyor

Aslında bende normal karşılıyorum da böyle artık gidiyorum ben diyip gitmesi sinirlendirdi. Umarım çocuk olunca böyle şeyler yapmaz , yani beni çocukla bırakıp kendi keyif yapmaz o zaman işler çok daha fazla değişir işte

Sadece işinizr gelen yorumlara cevap veriyorsunuz. Her ne kadar durumu kabullenmiş ve normal karşılıyor gibi görünsenizde laf söylemektende korktugunuz için aslında susuyorsunuz.
Eşim tabiki çıkabilir ama her haftasonu çıkamaz tabikii hiç mi cumartesi akşamı sabaha kadar dizi keyfi yapmıyorsunuz, bir manzaraya gidip oturmuyorsunuz , yürüyüş yapmıyorsunuz

Film izliyoruz, maça gidiyoruz, yemeğe, alışverişe gidiyoruz gün içerisinde falan ama ben fazla ikilemli bir insanım ya. Birşeyi gayet normal bulurken gitsin açılsın başka insanlar görsün hep benle olacak değil ya derken bir anda tepki verebiliyorum demek ki normal karşılarken bile acaba bu normal mi diye düşünüyorum, dünde böyle bana sorma gereksinimi duymadan arkadaşını arayıp buluşma ayarlıyor ya nasıl sinir geldi o da özür diledi ama sinirim geçmedi tabi erkek bu ya özür diledim niye uzatıyorsun diyor. Sanki nereye gidiyorum da diye savunmaya geçti. Ama bu son zamanlarda sıklaşmaya başladı ilk zamanlar her haftasonu akşam çıkmıyordu 8 de gidip 12 de geliyor bahsettiğm şey 4 saatlik bir zaman ama bende ikilemde kalıyorum bazen birşeylere ne tepki vermeliyim bilmiyorum

Yaaa benimkide çıksın da isterse hergun çıksın nolur Allahım çok amin
Güzelce konuşun bi haftasonu sizle çıksın bi haftasonu arkadaslariyla
Buyukbasta hiç çıkmaz
Hiç mi bunalmiyosun hic mi arkadaşınla bisey paylaşmak istemezsin ya bu nasıl insan

Yani özür dilerim, yazmayayım dedim ama dayanamadım. Hanımefendi siz bu adamdan ne istiyorsunuz?

Kendinizde sosyal fobi denebilecek düzeyde kendini izole etme hali mevcut, evde mutlusunuz, misafirliğe davet edildiğinizde anksiyeteniz tavan yapıyor konuşmakta, sohbet etmekte zorlanıyorsunuz diye, eşinizi de zorla kendi kalıplarınıza sokmaya çalışıp, onun adına da “ biz böyle mutluyuz” diyorsunuz. Adamın maaşını yönetip yediği kaşara sucuğa kadar karışıp müsrif diyorsunuz. Kaldı ki eve giren para yalnızca eşinizin maaşı.

Biraz fazla baskılıyorsunuz eşinizi. Yazıktır bu kadar üstüne gitmeyin. Yakında patlak verirse eşiniz hiç şaşırmam.

Haklısınız burdan öyle görünüyordur tüm konulara bakınca ama eşim de şaşırdı sen böyle davranmazdın diye demek ki anlattıklarım kadar baskıcı değilim. bazı konular baya geçmişte kaldı gündemimiz dahi değil yani ne sucuk kaşar konusuymuş peşimi bırakmıyor konu yılını doldurdu mu hatırlamıyorum karışma sebebm de bir şeyi alıp abartılı yemesi abartılı şekilde tüketmesiydi ,koca bir kaşar bir günde bitiyorsa orda bi sorun vardı bana göre, ondan da bana garip geliyodu çok şükür kendisi farkına vardı da diyet yapıyor asosyal kısma gelirsek ben eşime söyledim evli arkadaşların varsa görüşelim diye ki hiç yapım değil eşim istiyorsa diye yokladım ama o böyle ev gezmelerini sevmediğini söyledi belli birkaç arkadaşı var, onun sevdiği şey dışarda erkek erkeğe takılmak,oyun oynamak falan, sevmiyor benim gibi istemiyor düzenli görüştüğümüz birileri olsun, kendi de asosyal olduğunu söyler , yani ben bir kalıba sokmadm

Arkadaşlarla görüşmeyi ev gezmesi çay sohbet üçgenine sıkıştırmazsanız belki ister.

İki çift bir akşam çıkıp dışarda okey oynayabilirsiniz madem okey oynamayı seviyor. Müzikli bir yere eğlenip dans etmeye gidebilirsiniz. Kalabalık bir grup pikniğe gidip yanınıza bir kutu oyunu alıp eğlenebilirsiniz.

Yani gencecik insanlarsınız yazık değil mi ömrünüz iş, ev, aile, kahve arasında geçiyor.

Neredeyse 7 senelik evliyiz. Öncesinde 2 yıllık uzak mesafe ilişkimiz vardı.

Çocuktan ve şehir değiştirdikten sonra pandemi haftası da 2.bebe gelince sosyalliğimiz biraz sekteye uğradı. Ama bir gün bile birbirimize arkadaşlarla çıkma konusunda laf etmedik. Yeri geldi her hafta çıktık yeri geldi 1 ay evde kaldığımız oldu. Bazen o çocukla kaldı ben gittim bazen tam tersi. Birlikte takıldığımız da oldu ayrı ayrı da. Şehir dışına bile arkadaş buluşmasına gitmişliğimiz var birbirimizden ayrı.

Ayrı gidip sevdiğimiz yere sen de seversin diyip sonra beraber gideriz ya da toplulukla gidip beğendiğimiz yere bi gün de başbaşa gelelim der gideriz.

Yani ne bileyim bunlar sorun olmamalı bir ilişkide bana göre.

Eşim arkadaşlarıyla zırt pırt görüşemez böyle. Cok ciddi olay cıkar, bence sizde olay cıkarmalısınız
harbi mi ya ben turkiyede olunca kendim de her aksam cikiyorum yani her hafta sonu degil her aksam hajsshjaah evlenince upgrade olucaksak biraz tirstim simdi.

haftanin 3 gunu zoie yapan yassye evlilik soku

harbi mi ya ben turkiyede olunca kendim de her aksam cikiyorum yani her hafta sonu degil her aksam hajsshjaah evlenince upgrade olucaksak biraz tirstim simdi.

haftanin 3 gunu zoie yapan yassye evlilik soku
Kanka adamın agzına sıcarımjdfkfkflfl simdi evlenince gündüz görüşmeyip akşam aşk kuşu takılacaksınız haftada 1 falan çıkarsınız

Kanka adamın agzına sıcarımjdfkfkflfl simdi evlenince gündüz görüşmeyip akşam aşk kuşu takılacaksınız haftada 1 falan çıkarsınız
lan arkadaslarimizla ne zaman gorusucezz sjdkdhdkdhsjd evlilik sozlesmesine 1 madde daha ekleniyor

hayatimda butun aksam evde oturdugum gun sayisi 3 falan turkiyedeyken hdkdhddkdh burda mecbur oturup kk okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…