- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Hafta da 5 cok fazla olmaz mı ama… kaynanan kapına dayanırDJFKFLFLG arkadasların evine gelir bebek ellerin kokteyl yaparlan arkadaslarimizla ne zaman gorusucezz sjdkdhdkdhsjd evlilik sozlesmesine 1 madde daha ekleniyor
hayatimda butun aksam evde oturdugum gun sayisi 3 falan turkiyedeyken hdkdhddkdh burda mecbur oturup kk okuyoruz
alaaddin tarifini calip her aksam evde partilemeceHafta da 5 cok fazla olmaz mı ama… kaynanan kapına dayanırDJFKFLFLG arkadasların evine gelir bebek ellerin kokteyl yapar
Sizin eşiniz hafta sonları çıkıyormuş ben hiç görmüyorum valla gerçi görmesem daha iyi :) kızım üç yaşında daha üçümüz birlikte dışarı sadece gezmek için bir kez çıkmışızdır kötü insana düştüğünde hayat gerçekten zor...Eşim her hafta sonu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kahveye okey oynamaya ya da arabayla geziyolar, veya cafe falan.
Neyse ben hiç bişey demiyorum, gitsin kafasını dağıtsn diye ama bugün bana hiçbişey demeden aramış arkadaşını direkt napıyosun, dışarı çıkalm tamam geliyorum dedi. Bugün de bir sinir geldi, bana söylemeden arkadaşını arayıp gidiyosun dedim,zaten her haftasonu gidiyosun falan baya trip attım, o da şaşırdı ,sen böyle biri değilsin nasıl oldu da böyle tepki veriyorsun diye
Sanırım her haftasonu gitmesi beni içten içe sinir etti , birde o arkadaşları hep bekar, hiç evli arkadası yok,garip geliyor
Bizde de kalmadı kovid hortladığından beri. Ya da yaşlandık bilmiyorum. Bi de herşey çok pahalı.Maşallah ne enerji var hepinizde.
Arkadaşlarla dışarı çıkmak hele ki haftada iki diyorsunuz ben şok!
Biz mi çok yoğun çalışıyoruz yoksa biz mi yaşlandık bilemiyorum da haftada bir dışarda yemek yiyelim bize yetiyor. O da aile yemeği olur kendimiz için.
Zaten ayrı takılmazdık
Şu covid geldiğinden beri arkadaş ortamımız da kalmadı. Malum kronik hastalıklarımız vs.
Hayat pahalı deniyor da kafeler sebil değil ya.Bizde de kalmadı kovid hortladığından beri. Ya da yaşlandık bilmiyorum. Bi de herşey çok pahalı.
Çarşamba cumartesi mutlaka birlikte çıkardık biz. Ya eğlenmeye ya yemeğe, bazen arkadaşlarla bazen yalnız. Cuma eşim stüdyoya girerdi, ordan çıkışta takılırlardı gruptakilerle, ben de kendi arkadaşlarımla takılırdım çoğu zaman. Pazar hava güzelse piknik ya da sahil değilse arkadaşlarla ev ortamı artık kime denk gelirse. Baya baya düzenli programımız vardı. Şimdi hafta 7 biz 8 evdeyiz. İşin kötüsü çıkasım da yok.
Anladım canımCumartesi, pazar gün içerisinde birlikteyiz akşamları çıkıyor
erkeklere değil insanlara alan verilmesi gerektiğini söylüyoruz. (Konu sahibi hariç). Kadın erkek farketmeden her insanın evinden eşinden çocuğundan ayrı arkadaşlarıyla zaman geçirmeye ihtiyacı olur genelde. Siyam ikizi değiliz ki her şeyi birlikte yapalım.Bazı kadınlar erkeklere alan verilmesi gerektigini,onun mükemmel harika komplike kafasını bosaltması için arkadaşlarıyla falan gezmesi gerektigini , desarj olmaya ihtiyacı oldugunu falan dusunuyorlar kocalarının.
İlginç.
Mesela ben de , bos vaktinde eşimle gezeyım, bana özel gun olmaksızın bir seyler yapsın, su aksam masaj yapsın 1 saat, öbür aksam dişari cıkalım falan diye beklıyorum. Cocuk dogurmusum. Ikı senedir evde hapisim. Ev işi cocuk işi,iş.. kılo almısım veremıyorum. Kafasını dagıtması gereken bıızız,kadınlar. benım esım her hafta bıyle gitse kı gidemez, sorun cıkarırım. Zaten oyle bırıyle evlenmezdim. Erkek ,kadına nasıl değerli hissettirecegini bilmeli.ve bu evlılıkte sürmeli. Evde elde tutulacak olan erkekd egil benım gozumde kadındır. benım heyecanım biterse,bu evlılıgın de bi guzellıgı kalmaz yanı.
Bu soylediklerinizin hepsi karsilikli olmali. Iki taraftan biri digerinden daha degerli ya da vazgecilmez degildir bence. Karsilikli sevgi,saygi,ilgi,alaka olursa o evlilik duzgun bir evliliktir. Ama ben cocuk dogurdum, el ustunde tutulmaliyim tavri cok itici.Bazı kadınlar erkeklere alan verilmesi gerektigini,onun mükemmel harika komplike kafasını bosaltması için arkadaşlarıyla falan gezmesi gerektigini , desarj olmaya ihtiyacı oldugunu falan dusunuyorlar kocalarının.
İlginç.
Mesela ben de , bos vaktinde eşimle gezeyım, bana özel gun olmaksızın bir seyler yapsın, su aksam masaj yapsın 1 saat, öbür aksam dişari cıkalım falan diye beklıyorum. Cocuk dogurmusum. Ikı senedir evde hapisim. Ev işi cocuk işi,iş.. kılo almısım veremıyorum. Kafasını dagıtması gereken bıızız,kadınlar. benım esım her hafta bıyle gitse kı gidemez, sorun cıkarırım. Zaten oyle bırıyle evlenmezdim. Erkek ,kadına nasıl değerli hissettirecegini bilmeli.ve bu evlılıkte sürmeli. Evde elde tutulacak olan erkekd egil benım gozumde kadındır. benım heyecanım biterse,bu evlılıgın de bi guzellıgı kalmaz yanı.
Evet elbette. her haftasonu bıreysel olan yapılması, alandan ziyade kafasına gre takılmak oluyor sankı. bence ilişkilerde bu dogru bu yanlıs diye bır sey yok.ben ilgi delisiyimdir ilişkimde. esim de bu durumdan rahatsiz degil.onun da hassas oldugu baska konular var. Yanı sıyah beyaz olmuyor ılıskılerde.dısaridan ben cok bencil gorunebılırım ama bızım ılıskımızde bu sorun degil mesela.erkeklere değil insanlara alan verilmesi gerektiğini söylüyoruz. (Konu sahibi hariç). Kadın erkek farketmeden her insanın evinden eşinden çocuğundan ayrı arkadaşlarıyla zaman geçirmeye ihtiyacı olur genelde. Siyam ikizi değiliz ki her şeyi birlikte yapalım.
Benim görüşüme göre evlilikte kimsenin elde tutulması gerekmiyor. Kadın ne kadar değerli hissetmek istiyorsa erkek de o kadar değerli hissetmek ister. İyi bir evlilikte bu tip hesaplar yapılmamalı.
bence degil. Bı kdının gectigi sğreçten gecmıyor bır erkek.ben uc defa dusuk yaptım. Dokuz ay kendıme igne vurdum.altı ay bulantı sürdü. Vesaire vesaire.. bıraz anlayısa,fazladan ilgiye, hatta sımartılmaya ihriyacım var. annenın bebegını buyutrken yaptigi fedakarlıgı hangi baba yapabılır. Esler de bıraz o dengeyı saglamak için caba sarfetmeli.hıc oyle dusunmuyorum.cagın vebası yanı kadın erkek esit degil benım fikrim.elma ile armut esit olamaz,iki farklı türüz. Kadının ilgiye ,sevgiye olan ihtiyacı erkekten daha fazla. Yanı ben ılıskımı boyle yasıyorum.ılıskılerde siyah ve beyaz yoktur. Herkes kendı dogrusuna gore yasar.boyle totaliter yaklasımlar asıl bence itici.Bu soylediklerinizin hepsi karsilikli olmali. Iki taraftan biri digerinden daha degerli ya da vazgecilmez degildir bence. Karsilikli sevgi,saygi,ilgi,alaka olursa o evlilik duzgun bir evliliktir. Ama ben cocuk dogurdum, el ustunde tutulmaliyim tavri cok itici.
Arada olur ama sürekli olması doğru değilEşim her hafta sonu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kahveye okey oynamaya ya da arabayla geziyolar, veya cafe falan.
Neyse ben hiç bişey demiyorum, gitsin kafasını dağıtsn diye ama bugün bana hiçbişey demeden aramış arkadaşını direkt napıyosun, dışarı çıkalm tamam geliyorum dedi. Bugün de bir sinir geldi, bana söylemeden arkadaşını arayıp gidiyosun dedim,zaten her haftasonu gidiyosun falan baya trip attım, o da şaşırdı ,sen böyle biri değilsin nasıl oldu da böyle tepki veriyorsun diye
Sanırım her haftasonu gitmesi beni içten içe sinir etti , birde o arkadaşları hep bekar, hiç evli arkadası yok,garip geliyor
Bu nasıl evlilik?hepsini geçtim evli bi adam arabayla dolaşmaya çıkmak ne alaka.kadınlar neden böyle fedakarlık yapıyor sonrada dert yakınıyor.paşamıza bak sen kafa dağıtmak için hafta sonu çıkıyormuş Peki ya senin kafan nasıl dağılıyor bütün hafta işe gidiyor bi hafta sonu evde o sürede de senle vakit geçirmek yerine arkadaş peşinde.senin psikolojini düşünmeyen bi insanın nasıl böyle keyfini düşünüyorsun?problem eşinizde degil sizde!saldım çayıra dersen kayıran çokEşim her hafta sonu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kahveye okey oynamaya ya da arabayla geziyolar, veya cafe falan.
Benim soyledigim gibi karsilikli ilgi,alakaniz olsa zaten boyle beklentiler icine girmezsiniz. Demek ki esiniz sizinle ilgilenmiyor, siz de simartilmak istiyorsunuz.sizin esinize nasil yaklastiginizi bilmiyoruz sadece isteklerinizi siralamissiniz cunku.belki adami itip,kakip sonra ben cocuk dogurdum, dogurana kadar dokuz doğurdum diye hakettiginizden fazla degeri kendinize hak goruyorsunuz. Bilemeyiz. Ben iliskimi boyle yasiyorum diyerek zaten bencilliginizi de dile getirmissiniz. Zira iliskim degil iliskimizdir o. Totaliter kelimesinin anlamini da bilmiyorsunuz. Acin,okuyun,ogrenin.Evet elbette. her haftasonu bıreysel olan yapılması, alandan ziyade kafasına gre takılmak oluyor sankı. bence ilişkilerde bu dogru bu yanlıs diye bır sey yok.ben ilgi delisiyimdir ilişkimde. esim de bu durumdan rahatsiz degil.onun da hassas oldugu baska konular var. Yanı sıyah beyaz olmuyor ılıskılerde.dısaridan ben cok bencil gorunebılırım ama bızım ılıskımızde bu sorun degil mesela.
bence degil. Bı kdının gectigi sğreçten gecmıyor bır erkek.ben uc defa dusuk yaptım. Dokuz ay kendıme igne vurdum.altı ay bulantı sürdü. Vesaire vesaire.. bıraz anlayısa,fazladan ilgiye, hatta sımartılmaya ihriyacım var. annenın bebegını buyutrken yaptigi fedakarlıgı hangi baba yapabılır. Esler de bıraz o dengeyı saglamak için caba sarfetmeli.hıc oyle dusunmuyorum.cagın vebası yanı kadın erkek esit degil benım fikrim.elma ile armut esit olamaz,iki farklı türüz. Kadının ilgiye ,sevgiye olan ihtiyacı erkekten daha fazla. Yanı ben ılıskımı boyle yasıyorum.ılıskılerde siyah ve beyaz yoktur. Herkes kendı dogrusuna gore yasar.boyle totaliter yaklasımlar asıl bence itici.
Ezerletilmiş dogrularla hayat yasanmaz.
Bence agresifleşmenşze gere yok. Kelımeyi cok yerınde kullandım.demek istedigimi anlayamadıgınızı dusunuyorum. Hayat da ilişkiler de belırlı kurallara kalıplara gore yasanmaz. aşkı da ewlılıgı de ilişkileri de totaliterleştiremezsiniz. Bakın yine dogru yerde kullandım.Benim soyledigim gibi karsilikli ilgi,alakaniz olsa zaten boyle beklentiler icine girmezsiniz. Demek ki esiniz sizinle ilgilenmiyor, siz de simartilmak istiyorsunuz.sizin esinize nasil yaklastiginizi bilmiyoruz sadece isteklerinizi siralamissiniz cunku.belki adami itip,kakip sonra ben cocuk dogurdum, dogurana kadar dokuz doğurdum diye hakettiginizden fazla degeri kendinize hak goruyorsunuz. Bilemeyiz. Ben iliskimi boyle yasiyorum diyerek zaten bencilliginizi de dile getirmissiniz. Zira iliskim degil iliskimizdir o. Totaliter kelimesinin anlamini da bilmiyorsunuz. Acin,okuyun,ogrenin.
Karslilikli sevgi,saygi,ilgi,alaka olmali diye yazdigim yoruma iliskileri totaliterlestiremezseniz yazinca dogru kullanmis olmuyorsunuz. Zira benim dusuncem pozitif fakat siz diktatorluge benzetmissiniz. Agresiflesmiyorum aksine anlamaya calisiyorum. Kendi kendime kadin bunlari istiyor ama belki de karsiliginda kocasinin beklentilerini yerine getiriyordur diye dusunuyordum kafamin icinde. Belki kadini mutlu eden sey simartilmak,ilgi manyagi olmakke adami da mutlu eden sey de isten eve gelince onune sicak bir yemek konmasidir ve bu kadin bunu yapip karsiliginda ilgiyi aliyordur diye dusundum.Bence agresifleşmenşze gere yok. Kelımeyi cok yerınde kullandım.demek istedigimi anlayamadıgınızı dusunuyorum. Hayat da ilişkiler de belırlı kurallara kalıplara gore yasanmaz. aşkı da ewlılıgı de ilişkileri de totaliterleştiremezsiniz. Bakın yine dogru yerde kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?