- 17 Ağustos 2011
- 25.633
- 163.153
- 798
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Birlikte vakit geçirme durumunuz ne kadarEşim her hafta sonu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kahveye okey oynamaya ya da arabayla geziyolar, veya cafe falan.
Neyse ben hiç bişey demiyorum, gitsin kafasını dağıtsn diye ama bugün bana hiçbişey demeden aramış arkadaşını direkt napıyosun, dışarı çıkalm tamam geliyorum dedi. Bugün de bir sinir geldi, bana söylemeden arkadaşını arayıp gidiyosun dedim,zaten her haftasonu gidiyosun falan baya trip attım, o da şaşırdı ,sen böyle biri değilsin nasıl oldu da böyle tepki veriyorsun diye
Sanırım her haftasonu gitmesi beni içten içe sinir etti , birde o arkadaşları hep bekar, hiç evli arkadası yok,garip geliyor
Cumartesi ,pazar gün içi birlikteyiz ,ya da aktiviteler yapıyoruz ama akşamları çıkıyor, o konumda da demiştm eşimin arkadaşları var zaten bişey demiyorum diyeBiz eşimle sevmeyiz sosyalleşmeyi, biz bize yeteriz diyen üye değil miydiniz sizeşiniz yaldır yaldır sosyalleşiyor siz olmadan
Cumartesi, pazar gün içerisinde birlikteyiz akşamları çıkıyorBirlikte vakit geçirme durumunuz ne kadar
Olabilir aslında düşünmedim ama bizde yapacak bişey bulamaynca tur atıyoruz bazenArabayla mi geziyorlar, yaş 15 16 herhaldebekarliga doyamadan evlenince böyle oluyor herhalde. Her hsonu ondan önce siz plan yapın rutine bindirin
Nolur çık nolur bir göreyim der bence YengençSiz iki akşam kizlarla dışarıda takılacağız deseniz ne der?
Benim için önemli olan şey bu.
Ne diyeceksiniz zaten adam iş dışında da arkadaşları ile görüşmek istiyor çok normalCumartesi ,pazar gün içi birlikteyiz ,ya da aktiviteler yapıyoruz ama akşamları çıkıyor, o konumda da demiştm eşimin arkadaşları var zaten bişey demiyorum diye
Hafta ici calisiyorsa,haftasonlari da arkadaslariyla geziyorsa size ne zaman vakit ayiriyor bu adam ?
Kiminle diye de sorabilir bence, zira ortada “kızlar” yokNolur çık nolur bir göreyim der bence Yengenç
Cumartesi ,pazar gün içi birlikteyiz ,ya da aktiviteler yapıyoruz ama akşamları çıkıyor, o konumda da demiştm eşimin arkadaşları var zaten bişey demiyorum diye
Diyelim ki diye başlasın cümleye diyeceğim ama orda bile empati kurdurması zorKiminle diye de sorabilir bence, zira ortada “kızlar” yok
11 yaşından sonra çocukları da belli saatler evde yalnız bırakabilirsiniz diyor uzmanlar.Ben müsaade etmiyorum şahsen..
Heleki akşam.
Akşam 10'dan sonra gelse surat asarım bilir burnundan gelir.
Gündüz kahvede ne yapıyorsa yapsın akşam çıkmak nedir..
Akşam çıkıp gece yarısı mı geliyor?
Kalsın gittiği yerde evde karısı çocuğunu yalnız bırakmak bana ters geliyor..
Kesin son ses Serdar Ortac'da dinliyordur bunlar :)Arabayla mi geziyorlar, yaş 15 16 herhaldebekarliga doyamadan evlenince böyle oluyor herhalde. Her hsonu ondan önce siz plan yapın rutine bindirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?