Her hafta sonu dışarı çıkıyor

Birlikte vakit geçirme durumunuz ne kadar

Biz eşimle sevmeyiz sosyalleşmeyi, biz bize yeteriz diyen üye değil miydiniz siz eşiniz yaldır yaldır sosyalleşiyor siz olmadan
Cumartesi ,pazar gün içi birlikteyiz ,ya da aktiviteler yapıyoruz ama akşamları çıkıyor, o konumda da demiştm eşimin arkadaşları var zaten bişey demiyorum diye

Birkaç konu önce asosyal olduğunuzu, eşinizin de buna uyum sağladığını evliliğinizde sorun yaratmadığını söylemiştiniz. Ama adam belli ki kendi sosyal çevresinde sosyalleşiyor bir şekilde. Bunu da haftada bir yapıyor sadece. Bence bu konuda çok sorun çıkartmamalısınız.

Cumartesi ,pazar gün içi birlikteyiz ,ya da aktiviteler yapıyoruz ama akşamları çıkıyor, o konumda da demiştm eşimin arkadaşları var zaten bişey demiyorum diye

Ben müsaade etmiyorum şahsen..
Heleki akşam.
Akşam 10'dan sonra gelse surat asarım bilir burnundan gelir.
Gündüz kahvede ne yapıyorsa yapsın akşam çıkmak nedir..
Akşam çıkıp gece yarısı mı geliyor?
Kalsın gittiği yerde evde karısı çocuğunu yalnız bırakmak bana ters geliyor..

11 yaşından sonra çocukları da belli saatler evde yalnız bırakabilirsiniz diyor uzmanlar.
Kaldı ki yetişkin insanı yani

Bazı yorumları eşime okudum kıymetimi daha çok bilsin diye.

Bana normal geliyor haftada bir arkadaşlarla dışarı çıkılması. Gündüz zaten bereberiz diyorsunuz, akşamında birkaç saat arkadaşlarıyla vakit geçirsin eşiniz ne olmuş?

Dedem hep evli adam çok bekar arkadaşıyla takılmalı der kendiside işten eve evden işe gelirmiş ,aile ziyaretleri vs olurmuş tabi ama öncelik hep ailesininmis ki halada öyle
Ben eşimin sürekli çıkmasını istemem şahsen, arada elbette ayrı plan yapılır ama bu bir rutine bağlanmalı, kadında erkekte evine,ailesine zaman ayirmali

Evlendiğimizden beri eşim hiç arkadaşlarıyla bir yere gitmedi bensiz.Evlenmeden önce arkadaşlarıyla sık sık hafta sonu için başka şehire gidip bir gece kalıyorlardı.Hiçbir kısıtlama da yapmıyorum hatta diyorum git diye.Bizim olay biraz abartı ama her hafta sonu çıkmış olsa sorun çıkartırdım.

Eşime dışarı çıkması konusunda hiç baskım olmadı bu güne kadar aksine o evde vakit geçirmeyi sever binde bir arkadaşları ile görüşür. En yakın arkadaşım eşine pürüz çıkarır göndermek istemez eşi surekli dışarı çıkar. Kısıtlanınca daha cazip geliyor sanırım

Arabayla mi geziyorlar, yaş 15 16 herhalde bekarliga doyamadan evlenince böyle oluyor herhalde. Her hsonu ondan önce siz plan yapın rutine bindirin
Kesin son ses Serdar Ortac'da dinliyordur bunlar :)
Kol,yari beline kadar camdan arabanin disina salinmis.. Yaka bagir,gobek deligi hizasina kadar acilmis :)
Cidden 90'larda vardi boyle haller,simdiye kadar da devam etmis demek ki :) Esiniz gelenekci :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…