Her kadın anne olmak ister Mİ?

kaç yaşındasın bu arada

Her kadın istemez bence.
Eşime haksızlık yapıyor olduğumu düşünmesem çocuk istemezdim.
Hala istemiyorum, eşim istediği için tamam diyorum.
Uğraşım bu sebeple.

Anneliği hisseden ister
Marjinal düşüncelerde olanlar, yarınına çıkacağından bi haber olanlar, aslında sorumluluk almayıp çocuğa iyi bir gelecek verebilirmiyimin arkasına sığınanlar ve daha çok uzar gider.
Kişi sevmiyorsa istemiyorsa bahanelerin yolu uzun
Allah isteyene nasip etsin hele böyle hesap kitap yapan 1 yıl 5 yıl falan diye yıl biçenlere hiç anlam veremiyorum orası da ayrı bir mevzu

Her kadin anne olmayi istemek zorunda degil.

Hayattaki tek vasfimiz cocuk cikarmak degil ki hayati derecede onemli bir konu olsun bu.

Bu konuda da en buyuk yargilamalar kadinlardan geliyor yine. Aaa evlenmesen napican, evlendin aaa cocuk yapmazsan napican? Sana ne be -.-

marjinal mi ? ne alaka. bu kadar yazilandan bunu mu anladiniz. mesela cocugum olsa sizin anlama seklinizde birileriyle ayni ortamda bulunacak olmSindan korkarim....

Her kadın anne olmak istemez. İstemek zorunda da değildir. Ancak bu istek yaşa göre çok fazla değişebilen bir durum. 30 yaşıma kadar ben de bebek düşünmüyordum. Aynı endişeleri taşıyor ve bebek yapma isteğini kendimde bulmuyordum. Ancak 30'umdan sonra biyolojik saat denen şey beni, beynimi, hormonlarımı öyle bir ele geçirdi ki, hayatımda kucağıma bebek almamış, hiçbir çocuğa agucuk yapmamış ben, hamilelik hayalleri kurmaya başladım.
Kendinizi bu konuda iyi dinlemenizi öneririm. Eğer 30'lu yaşlarınızın ortasını geçtiğinizde bile bebek düşüncesi size sıcak gelmiyorsa, siz hayatta annelik dışında görevler edinecek birisiniz demektir. Lütfen dış seslere kulaklarınızı kapatın ve bedeninizin sesini iyi dinleyin.

korkularınız yerınde korkular, sız kendınıze guvenemedıgınız ıcın anne olmak ıstemıyorsunuz en azından su andakı durum bu, bende kendı adıma evlenmek ıstemeyen ama 30 undan sonra cocuk sahıbı olmak ısteyen bırıydım ve ıkı ay sonra anne olacagım...
onu hıssetmek, esınızın babalık duygusunu yasaması, o mınnacık kıyafetlere ve odasına bakıp karmakarısık duygular hıssetmek, dogdugunda o masum gulusu-kokusu kendıne has ozellıklerı ıle bır bebegı sahıplenmek ona kol kanat germek kolay degıl elbette ama bence sızden bır parça olması çok hoş bır duygu....
tabı herkes cocuk sevecek,anne olacak dıye bır kaıde yok...
ama bıyolojık saat geldıgınde bıraz olsun ıstegınız varsa gerısını pekte dusunmuyorsunuz..
bız ev aldık bır ton borc var ama bebegımın de aılelerın destegı ve kendı cabamızla herseyı tam...
Allah rızkını verıyor gercekten bır tane olsun tam olsun dıyorum ve ısteyen herkese de Allah versın dıyorum.

Kendini ölesiye döven kocasından çocuğu babasız kalmasın diye boşanamayan kafa

Ben de aynen her harfine katılıyorum
Bir cümlede amadan önceki her şey hükmünü yitiriyor işte.

Vlla bnde 1 senelik evliyim bnde istemiyorum daha yaşım erken diye istemiyorum . Esimle gezip to zmn istiyorum rahat rahat o yüzden istemiyorum kendimle anca uğraşıyorum o yüzden ugrasmk istemiyorum kanmda pihtilasmada var 9 ay igne vurulcm istemiyorum . Esimle uzaklasriz diye korkuyorum istemiyorum neden çok . Ama belki bir zamanı vardır birgun isteyecegimz

Aslinda her kadin dogasi geregi anne olma gudusuyle dogmali da ya bastirirsin ya da dogustan eksiktir vs istemezsin. Istemiyosan dogurma herkes anne olacak diye ne dini bir kural var ne hukuksal

tabi ki her kadın anne her erkek baba olmayı istemek zorunda değil, hatta keşke herkes istemese, sadece iyi imkanlar sunabilecek, bilinçli ebeveyn olabilecekler istese de onlar neslin devamını sağlasa...
öyle böyle doğan büyüyor işte diyip doğuranlar yüzünden dünya manyaktan geçilmiyor, ve manyaklar yüzünden de dünya her geçen gün daha yaşanmaz bir yere dönüşüyor.

bence her kadın bi gün ister yada pişmanlık duyar.. ajda pekkan hayattaki tek pişmanlığım çocuk istemeyişim demiş mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…