Her kadın anne olmak ister Mİ?

Her kadini bilmem ama benim gebeligim beklenmedik bi anda gelismisti , ilk ogrendigimde aklimda milyonlarca soru vardi...ama bebegimi karnimda hissetmeye basladigimda tum sorularim kayboldu ,bi tek evladimin kucaklayacagim gunu dusundum.Elhamdulillah simdi 7 yasina giricek ,bir gun bile pismanlik duymadim. Cocuklari seviyorum , anneden cok cocuklarimla cocuklasiyorum Ben ,oglum ve kizim bazen evi dagitiyor bazen beraber temizlik yapiyor bazen tangur tungur market alisverine gidiyor bazen egleniyor bazen muhabbet ediyoruz Bence anne olmak ancak yasaninca anlasilacak bi durum .Elbette hastaliklar ,uykusuzluklar ,inatlasmalar v.s oluyor ama evlat kokusu gibisi yok , "annem" diyince tum zorluklar unutulup gidiyor.Rahman isteyen herkese nasip etsin insh

4 saat oldu ertesi gun hapi nedir ki normal yasmin kullaniyorum. Korkulcak bisi yokta yinede takildim tesekkurler cvplariniz icin

ella adı
git al 72 saat içinde iç
ilk 12 saatte içersen %95 önler gebeliği

kızın konusunu da mahvettin :)
nişanlını gönder bence bi koşu nöbetçi eczaneden ella bulsun
fiyat 50 tl

Bunca kimsesiz cocuk varken yurtlarda illede dpgurdugumu sevicem mantigini anlamiyorum ben. Binlerce bi care kalmis evlat var bence evlat edinmek anne olmaktan daha kutsal birsey.

Bizim gunlerimiz ayni ben neden hissedemiyorum hala bebegimi
kişiden kişiye değişebilio canm. Karın yapısıyla falan alakalı. Bn son 3 gundr çok net hissediyorum.hatta bugun eşimin elini koydum tam o anda yine oynadı eşim bn soylemeden hemn tekme attı hissettim dedi. çok net hissedilio benm şuan... Sende kendini dinle bugunlerde hissedersin. gobek deliğinin 4 parmak aşşağısında atıyo. Benmki ozellikle hep sağ tarafımda

Yahu madem bu kadar endişe duyacaksın bari korun be arkadaşım.

Bunca kimsesiz cocuk varken yurtlarda illede dpgurdugumu sevicem mantigini anlamiyorum ben. Binlerce bi care kalmis evlat var bence evlat edinmek anne olmaktan daha kutsal birsey.
Evet katılıyorum. Nedense ileride evlat edinmek fikri çok sıcak geliyor bana.
Nasıl bir dilema yaşıyorsam artık.

Bu arada nickinizdeki şarkıyıda çok severek dinlerim. Makedon göçmenisiniz sanırım.
Insanın yurduna söyleyebileceği en güzel türkülerden

Ben de hic istemiyordum
yani o anaclik ruh yok bende...
su an kendimi anneden ziyade sanki bana emanet edilmis bir canli olarak goruyorum...tabi ki de cok seviyorum
ama nasil desem anne edasinda degilim daha
gerci daha cok yeni...

Cok sehirler ve kasabalar gordum, senden daha guzeline rastlamadim.Ahh bitola benim guzel memleketim evet baba tarafindan makedonya gocmeni, anne tarafindanda yunanistan gocmeniyim. Cok seviyorum memleket turkulerini. Sende gavur izmirliysen vardir bir gocmenlik Ben bekarim anneligin ic gudusel olarak kadinlarin bircogunda oldugunu dusunuyorum. Bir gun bir cocugun annesi olmayida cok istiyorum. Dogurmam sart degil butun kimsesiz yavrucaklari kucaklamak istiyorum.

Göçmenlik yok bizde.
Ama Hajri Demirovski de (söz yazarı ve bestecisi) Karşıyaka' da yaşadı uzun yıllar. Nurlar içinde yatsın.
Ilk yurtdışı seyahatlerime ailenizin köklerinin olduğu yerlerden başlamıştım.
Birde Atatürkçü olunca Bitola ve Selanik e gitmeden olmaz zaten, çooook özel yerler bizim için, sizlerde öylesiniz
Sevgiler

Benimde bu aralar kafamda bu sorular var. İstiyorum anne olmak ama bi yandanda korkuyorum. Şuan 24 yasindayim ondan sanirim ama olsun isterim bebegim. Bu da bi lütuf bence. Allah bizi bunla sınamasin ben sinanmak istemem. Ama şu kendini bilmez insanlarin bebek baskilari sorulari beni bunaltiyor. Sızene ya. Hele görümcem sanki ona dogurcam bıktırdı. Éşimle bile konusmus ne zaman yapacaksiniz diye. Hayir yapsam bakmaz sevmez bile. Derdi ne anlamadim

Nurlar icinde yatsin cok degerlidir benim icin. İzmirinde izmirlilerinde ayri bir yeri vardir bende cok guzel yerlerdir gercekten bir baskadir benim memleketim. Vatansiz kalmak cok zor neler yasanmis. Cok sukur vatanima milletime. Turkiyedexhuzur icinde yasamak en buyuk temennim sizede sevgiler hayirli geceler

Berimki aile baskısyla oldu o zaman istemiyordum çok ağladım çok erkendi ve esim beni anlamıyordu ..bersat bi hamılelik.. maddı imkanlar kısıtlı.. iyiki olmus dilorum yanıma gelip öpüp koklaynca dünyalar benim oluyor. Çok sükür isteyen herkese nasip etsn allahım ama ben isterdim sadece bi süre evliliğe alısmak istemistim.. her kadın ister dilorm

Aynı şeyleri düşünmüşüz
Yıllardır şu yada bu nedenle istemedim.
Mesele, kendini hazır hissetmende & şartların uygun olmasında imiş.
Şartları uygun hale sokuyoruz ( madden),
Psikolojik olarak da hazırız. Bu yaz düşünüyoruz, inşallah. Bu arada yeni evlisin, kasma kendini, akışa bırak canım. Doğru zaman geldiğinde bunu istemeyecek, hissedeceksin!

Ben çok fazla istiyorum anne olmak. Anac bi yapıya sahibim zaten :)
Sevdiğim adamdan bi meyve dünyaya getirmek , ona bakmak o kutsal duyguyu yaşamak istiyorum.
Hayat güzel olmasa ne olur ben onun hayatını güzelleştirmek için herşeyi yaparım. Ölürüm onun için gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…