- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi deniz54321
-
Ertesi gün hapı için zaman gecmediyse cokYani bilginiz vardir diye sordum kalabalik yaptiysam afedersiniz
4 saat oldu ertesi gun hapi nedir ki normal yasmin kullaniyorum. Korkulcak bisi yokta yinede takildim tesekkurler cvplariniz icinErtesi gün hapı
4 saat oldu ertesi gun hapi nedir ki normal yasmin kullaniyorum. Korkulcak bisi yokta yinede takildim tesekkurler cvplariniz icin
yeni bir konu açsan ya da ilgili bölümde bir konuya yazsan. ne alaka yani gelip buraya yazıyorsun4 saat oldu ertesi gun hapi nedir ki normal yasmin kullaniyorum. Korkulcak bisi yokta yinede takildim tesekkurler cvplariniz icin
kişiden kişiye değişebilio canm. Karın yapısıyla falan alakalı. Bn son 3 gundr çok net hissediyorum.hatta bugun eşimin elini koydum tam o anda yine oynadı eşim bn soylemeden hemn tekme attı hissettim dedi.Bizim gunlerimiz ayni ben neden hissedemiyorum hala bebegimi
Ozur dilerim tesekkurnişanlını
Ilk defa buraya yaziyorum nerde nasil yapcami bilemedim k.bakmayin iyi gecelerbölümd
Yahu madem bu kadar endişe duyacaksın bari korun be arkadaşım.Merhaba. Ben 1 yıllık nisanliyim polikistik over sendromum var 7 yildir yasmin kullaniyorum 3 ay ara verdim tekrar tarlusal ile adet olup adetimin 3. Gun tekrar yasmine basladim bugun 7. Gunum nisanlimla ilk iliskimi yasadim icime bosaldi yarim saat sonra gece icecegim yasmin tableti ictim korunmus olma olasiligim nedir?
Evet katılıyorum. Nedense ileride evlat edinmek fikri çok sıcak geliyor bana.Bunca kimsesiz cocuk varken yurtlarda illede dpgurdugumu sevicem mantigini anlamiyorum ben. Binlerce bi care kalmis evlat var bence evlat edinmek anne olmaktan daha kutsal birsey.
Cok sehirler ve kasabalar gordum, senden daha guzeline rastlamadim.Ahh bitola benim guzel memleketimEvet katılıyorum. Nedense ileride evlat edinmek fikri çok sıcak geliyor bana.
Nasıl bir dilema yaşıyorsam artık.
Bu arada nickinizdeki şarkıyıda çok severek dinlerim. Makedon göçmenisiniz sanırım.
Insanın yurduna söyleyebileceği en güzel türkülerden
Cok sehirler ve kasabalar gordum, senden daha guzeline rastlamadim.Ahh bitola benim guzel memleketimevet baba tarafindan makedonya gocmeni, anne tarafindanda yunanistan gocmeniyim. Cok seviyorum memleket turkulerini. Sende gavur izmirliysen vardir bir gocmenlik Ben bekarim anneligin ic gudusel olarak kadinlarin bircogunda oldugunu dusunuyorum. Bir gun bir cocugun annesi olmayida cok istiyorum. Dogurmam sart degil butun kimsesiz yavrucaklari kucaklamak istiyorum.
Benimde bu aralar kafamda bu sorular var. İstiyorum anne olmak ama bi yandanda korkuyorum. Şuan 24 yasindayim ondan sanirim ama olsun isterim bebegim. Bu da bi lütuf bence. Allah bizi bunla sınamasin ben sinanmak istemem. Ama şu kendini bilmez insanlarin bebek baskilari sorulari beni bunaltiyor. Sızene ya. Hele görümcem sanki ona dogurcam bıktırdı. Éşimle bile konusmus ne zaman yapacaksiniz diye. Hayir yapsam bakmaz sevmez bile. Derdi ne anlamadimGerçekten her kadın anne olmak ister mi? Yaklaşık 3 yıllık evliyim ve aklımda bin türlü soru var. Neden istemediğimi maddeler halinde sıralamak istiyorum. Bir tür iç dökme..
1- Ya ona düzgün bir hayat için gerekli maddi imkanları sağlayamazsam
2-Ya manevi anlamda yeterli olamaz da iyi bir anne olmazsam
3-Hayat çok da güzel bir şey değil ki neden bir de çocuk isteyeyim ( asla isyan etmiyorum, herkesin kendine göre derdi var)
Daha bir çok şey vardı aslında aklımda ama nedense bu üç madde en çok kafama takılan. Belki de güzel bir çocukluk geçirmediğim içindir çocuk istememem. Benden bir tane daha gerekmez bu dünyaya. Ha bir gün istersem olacak diye bir şartta yok Rabbimin takdiri.
Bilmiyorum kızlar böyle bir içimi dökmek istedim. Benim gibi düşünenler var mı merak ediyorum.
Nurlar icinde yatsin cok degerlidir benim icin. İzmirinde izmirlilerinde ayri bir yeri vardir bendeGöçmenlik yok bizde.
Ama Hajri Demirovski de (söz yazarı ve bestecisi) Karşıyaka' da yaşadı uzun yıllar. Nurlar içinde yatsın.
Ilk yurtdışı seyahatlerime ailenizin köklerinin olduğu yerlerden başlamıştım.
Birde Atatürkçü olunca Bitola ve Selanik e gitmeden olmaz zaten, çooook özel yerler bizim için, sizlerde öylesiniz
Sevgiler
Aynı şeyleri düşünmüşüzGerçekten her kadın anne olmak ister mi? Yaklaşık 3 yıllık evliyim ve aklımda bin türlü soru var. Neden istemediğimi maddeler halinde sıralamak istiyorum. Bir tür iç dökme..
1- Ya ona düzgün bir hayat için gerekli maddi imkanları sağlayamazsam
2-Ya manevi anlamda yeterli olamaz da iyi bir anne olmazsam
3-Hayat çok da güzel bir şey değil ki neden bir de çocuk isteyeyim ( asla isyan etmiyorum, herkesin kendine göre derdi var)
Daha bir çok şey vardı aslında aklımda ama nedense bu üç madde en çok kafama takılan. Belki de güzel bir çocukluk geçirmediğim içindir çocuk istememem. Benden bir tane daha gerekmez bu dünyaya. Ha bir gün istersem olacak diye bir şartta yok Rabbimin takdiri.
Bilmiyorum kızlar böyle bir içimi dökmek istedim. Benim gibi düşünenler var mı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?