- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
- Konu Sahibi deniz54321
-
Siz ölünce onun hayati nasil guzellesmis olacak ki? Allah bir evlat nadip eder umarim size o duyguyu yasarsiniz ama onun icin yapabileceginiz en onemli sey hayatta kalmaniz ve onu cok sevmenizBen çok fazla istiyorum anne olmak. Anac bi yapıya sahibim zaten :)
Sevdiğim adamdan bi meyve dünyaya getirmek , ona bakmak o kutsal duyguyu yaşamak istiyorum.
Hayat güzel olmasa ne olur ben onun hayatını güzelleştirmek için herşeyi yaparım. Ölürüm onun için gerekirse
Evet doğru tabi :)))Siz ölünce onun hayati nasil guzellesmis olacak ki? Allah bir evlat nadip eder umarim size o duyguyu yasarsiniz ama onun icin yapabileceginiz en onemli sey hayatta kalmaniz ve onu cok sevmeniz
En kisa zamanda kucaginiza alirsiniz insallahEvet doğru tabi :)))
Hani derler ya gerekirse herşeyi yaparım onu demek istemiştim
Tabiki yaşamamız lazım onlar için
Daha evli değilim ama teşekkür ederim :)) İsteyen herkes dilerim annelik duygusunu yaşar .En kisa zamanda kucaginiza alirsiniz insallahokadar cok ölüm duyuyoruz ki son zamnlarda siz oyle yazinca ister istemez yasamanin onemini vurgulamak istedim. Yanlis anlamayin sakin
Ben de aynı düşüncedeyim ama bi yandan ileride coluksuz çocuksuz ot gibi bi başıma ya da eşimle kalıp da pişman olursam diye de düşünüyorum.İstemekle istememek arasında gidip geliyorum aylardır.Ah şu rahatın bozulması olayı yok mu işte tüm mesele buBir buçuk yıllık evliyim eşim çocuk istemesin diye dua ediyorum resmen. Neden çocuk yapmak istenir gerçekten anlayamıyorum. Para kaybı, zaman kaybı, rahatın bitiyor, uykusuzluk, gezmek bir dert, tatile gitmek dert, kendi hayatını kenara itip ona göre yaşıyorsun, eşinle başbaşa kalmak için fırsat kolluyorsun. Çok mu gaddarım? Geçen gün doktora gittim doktor şimdi çocuk yapmazsan ilerde çok zor olucak gibi görünüyor dedi çok üzüldüm. Allah ın sopası yok derler ya...
Ben hiç annelik arzusuyla yanıp tutuşmadım, hiç bir zaman birinin karısı, çocuklarının anası olma hayali kurmadım mesela. Bende mi var anormallik diye düşündüğümde oldu çünki bakıyorum doğada her canlı ana baba olma içgüdüsüyle yanıp tutuşuyor, bendeyse üremek için en ufak bir istek oluşmadı şimdiye kadar. İnsanlar için tek sebep üremek değil belkide, size muhtaç bir varlığa doyasıya sevgi vermek, içindeki boşluğu doldurmak olabilir belki, işte o boşluk bende hiç oluşmadı yani. Ama ilerde bir çocuğa koruyucu annelik yapmak isterim imkanım olursa, ama sürekli katlanamam, bir çocuğun sorumluluğunun altından kalkamam gibi geliyor.
Bir buçuk yıllık evliyim eşim çocuk istemesin diye dua ediyorum resmen. Neden çocuk yapmak istenir gerçekten anlayamıyorum. Para kaybı, zaman kaybı, rahatın bitiyor, uykusuzluk, gezmek bir dert, tatile gitmek dert, kendi hayatını kenara itip ona göre yaşıyorsun, eşinle başbaşa kalmak için fırsat kolluyorsun. Çok mu gaddarım? Geçen gün doktora gittim doktor şimdi çocuk yapmazsan ilerde çok zor olucak gibi görünüyor dedi çok üzüldüm. Allah ın sopası yok derler ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?