Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Sen benim kocam olcaktin diye cümleye giren o kadin nasil bu kadar rahatmis okuyunca şok oldum haklısın eşinin davranislari nasil konuskan mi

Ne geniş insan bunlar bu ne rahatlık en sevmediğim tipler

Şaka dimi
Hani kameralar nerde
Peyniiiiiiir
Sonrada şaka kısmı geçilir her ihtimale karşı hem koca hemde o kadınlar teeek tek yolu nur...kocanın suçu yoktur demeden testi kırılmadan konu halledilir...

İnsanlara bu yüzü veren eşiniz.Karşıdaki insanlarda sınırsız rahat insanlar ama ilk önce eşinizi uyarın.Bu rahatlığı o insanlara veren eşiniz.

Konuyu okuyunca insan önce bi "plajda kaynının dizine yatmak mi yuh!" diye düşünüyor ama bence bu bahsettiğiniz kişiler eşinizden yaşça oldukça büyük kişiler. Hem aradaki yaş farkı hem de eşinizin yaşından çok küçük gösterdiğini yazmışsiniz, kadınlar muhtemelen küçük kardeşleri gibi gördükleri için öyle davranıyorlar. Sempatik küçük kardeş samimiyeti olabilir. Eşleri de bu yüzden rahatsız olmuyordur. Yine de mesafeli durmaları gerekiyor tabi ama bu dediğim gibiyse pek yuh! Denecek bir durum yok. Çok yakın yaştalar derseniz evet tabii ki de yuh derim.

Eşinizden o yüzü bulmazlarsa yapamazlar. Bırakın sahilde eşimin dizlerine başka kadınların yatmasını, ben bile yatacaksam iki defa düşünürüm. Öylesine keskin bir duruşu vardır.
Eşinize durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Toparlasın kendini.
Örneğin, kadın dizine uzandığında kalksın yanınızı gelsin, ne diye oturmaya devam ediyor?

Eşiniz yüz veriyor mesafeli olsun
Terbiyesiz hadsiz sınır çizemeyen kadın çok
Hiçbir arkadaşımın eşine sen benim kocam olsaydın gibi basit saçma sapan cümleler kurmadım
Kadınlarda da var gevşeklik kocalarının da rahatsız olmaması ne kadar değişik
Herseyin bir sınırı var
Bende aşırı kıskanç fesat kadınları sevmem kocasını bulunmaz hint kumaşı sanıp herkesten kıskananı ama senin durum farklı
Sen haklısın .
Sana bakmıyor eşin zayıfsın dendiğinde ben olsam canım sen mi bakmak isterdin Yoksa derdim alınırsa alınsın

kadının kocasının mutfakta durması bana daha anormal geldi eşi içerde iken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…