Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Konu sahibi kendi yanına gelen adama bişey demezken kadınlara derse o bariz kıskançlıktan olurdu bence
Konudaki herkes bana aşırı rahat geldi, konu sahibi de dahil

Hanımlarlada bi problem yaşamadık sadece bize tuhaf geldiğinden bidaha konuşmadık görüşmedik

Sorun flört veya diğer anlamlar değil hanımlar
Yani çekinme yok aileden biri gibi davranıyolar diyorum
Niye diğer yöne çekiyorsunuz
Öyle olsa kadınlar kocama asılıyo diye konu açardım

O konu benim o başka eltim

Ya bu kadınlar ne haddsiz istediği kadar kötü niyetli olmasınlar ne cesaret ne saçmalık yok iyi bakamamışsın yok kapı açmalar yaptığın yemeğe laf sokmalar yani eşinizi bilemem ama burda size saygısızlık yapılıyor ve bunu halletmesi gereken kişi sizsiniz örneğin kapıyı açan bayana laf arasında lütfen evimde kapıyı ben ya da eşim açarsa daha münasip olur deyin ya da iyi bakakamışsın diyen bayana siz kendi eşinize iyi bakın benim eşimi dert etmeyin kendinize deyin ne bileyim o anda anında lafınızı söyleyin çünkü bu eşinize göz koymak filan değil burda size ciddi saygısızlık yapılıyor

Ama eşim şakacı girişken vs bile demiyorsun
Benim eniştemde her yerde ilgi odağıdır ama aşırı şakacıdır mesela
İlle de kocan onlarla flörtleşiyo demiyoruz ki etkiye tepki bu işler diyorum ben
Öyle olsa senin dışında biçok insan bu durumu yaşıyo olmaz mıydı ? Mutlaka eşinin tavrıyla da alakalıdır bence

Ya nasıl duramaz arkadaşım geldi cıvık rahat nerden emin pluyosunki gelemez diye
Geldi ama pişman ettim ha bidaha gelebilir mi hayır sıkar
Ama ilkine nasıl engel olcn

Eeee?? o halde sorun ne anlayamadım...
Bundan niye rahatsız oluyorsunuz. Demek ki kadınları çekindiği bir erkek değil.
Diğer yöne çekme hususunda sebep şu, genellikle yeni tanışan insanlar erkek olsun kadın olsun hemen yakın davranmazlar. Bu işin normali budur.
Söz konusu kadın ve erkek olunca ve tanışılır tanışılmaz yakın davranılınca herkes altında bir şeya arar sizin öyle bir şey yok demeniz bir şeyi değiştirmez belki farketmemişsinizdir diye düşünülüyor.
Ama yok diyorsanız da yoktur, demek ki eşiniz böyle yakın görülen biri.

Ya nasıl duramaz arkadaşım geldi cıvık rahat nerden emin pluyosunki gelemez diye
Ama sen konunu eksik yazmışsın o zaman
Hep karşı taraf bişeyler yapmış siz öyle durmuş izlemişsiniz gibi anlatılmış
Bunu yaptık o konu kapandı deyip yenisini anlatsaydın keşke

peki konu sahibinde bir sorun yok mu sence?
hani bunlar olurken o da hiç tepki vermemiş ki.
ben en çok ona takıldım.
Canım ne dicem
Kalk kız utanmıyormusun o benim kocam mı diyim
İnsanların kendi utanmalı
Kocası bile rahatsız olmamış ben eltisini kocasından kıskanan kadın mı olcm
Hiçç işim olmaz ve ayrıca onun niyeti başka diye bin kez yazdım pirim vermem
Sadece bni gıcık etmk için bile olsa eşime nasıl rahatlar onu anlamıyorm

Konu sahibi kendi yanına gelen adama bişey demezken kadınlara derse o bariz kıskançlıktan olurdu bence
Konudaki herkes bana aşırı rahat geldi, konu sahibi de dahil
Ya nerden biliyosun demediğimi
Konu o değilki onu yazayım sana

"bu tarz laubali hareketleri onaylamıyorum" diyebilirsin.
"kocasını kıskanan kadın" da bence "bu durumlara ses çıkarmayan ama bir derdim vara konu açan kadın"dan daha tutarlı davranmış olur.
Bir arkadaş da yazmış, bu davranışlar eşinizden ziyade sizinle alakalı ve size karşı yapılmış bir saygısızlık.

Canım konu benim onlara daha sonra had bildirmem mi sence
Yapmadığımı ne biliyosunuz
Konuya yönelin

E iyide cnm öyle olsa zaten cvbımı bilcem bundan dicem de mi
Öyle olmadığı halde niye böyle diyorum ona cvp bulamıyorum

Canım konu benim onlara daha sonra had bildirmem mi sence
Yapmadığımı ne biliyosunuz
Konuya yönelin

Size yardımcı olmaya çalışıyoruz burda insanları azarlar gibi konuşmayın haddinizi bilin ne dedim ben üstelik kahin değilim ne bileyim ben ne yapıyorsunuz o sırada size öneri sunuyorum madem o kadar biliyorsunuz kendiniz halletseydiniz konu açana kadar bencede kapatılsın konunuz isabet olur

Ya hadi bn farketmedim eşim evli yanlarında kocaları olan kadınlara ilk dakkadan bi şey yayıyo bi ayar veriyo diyelim
Kim bundan emin olup daha ilk buluşmada karşılık verirki hemde eşinin ynında
Bide eşleri niye cvp vermz gayet nrmal karşılar biri bna bunuda açıklsın

Cıvık rahat gibi kelimeler kullandığımı hatırlamıyorum. Ama madem misafir o zaman eşi de gelsin onun yanında. Ayrı ayrı niye oturuyolar ki. Suç değil yaptıkları evet ama benim kafama yatmaz bu. Etrafa dağıtılan bi relax hava var ki demek ki ondan oluyo senin de bu sıkıntıların. Her seferinde aynı şeylerle karşı karşıya kalmanın başka bi açıklaması yok maalesef. Bişeyler değişmeli..

Eşleri de olumsuz bir şey hissetmiyordur durumdan. Erkek erkeği tanır ne düşündüğünü tahmin eder.
Ya da o anda kızmasa da evde kızıyorlardır bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…