Konu sahibi kendi yanına gelen adama bişey demezken kadınlara derse o bariz kıskançlıktan olurdu benceben eşime ayrı dünyayı dar ederdim de, o sonra yani.
önce o kadınlara tepki gösterirdim hem de kıskançlık şeklinde değil.
mesela bir misafir nasıl kapı açar ilk gittiği evde, ya da bir kadın nasıl karın sana bakamamış der. hani kv dedi dese burada herkes dellenir, haddini bildir diye, ama misafir olunca kk kadınları eşinle hallet diyor, garibime gitti.
Hanımlarlada bi problem yaşamadık sadece bize tuhaf geldiğinden bidaha konuşmadık görüşmedikpeki bir şey sormak istiyorum , eşinizin davranışları nasıl kadınlar kadar rahat davranıyormu , anlattıklarınızdan anladıgım kadarıyla sorununuz eşinizle değil karsınıza çıkan hanımlarla ilgili , eğer öyleyse yani eşiniz laubali yanaşmıyorsa bence sıkıntı yok heee eğer oda sırnaşık bir tipse bence kocanıza çekidüzen vermeniz gerekecek
O konu benim o başka eltimBi de karıştırıyo olabilirim ama
Senin kaynın eltine ayrı ev açacam diye sizden borç almıştı da dostuyla kayıplara karışmıştı
Bu kocanın dizine ayatan elti o elti mi başka eltide mi var , aklıma takıldı
Ama eşim şakacı girişken vs bile demiyorsunHanımlarlada bi problem yaşamadık sadece bize tuhaf geldiğinden bidaha konuşmadık görüşmedik
Sorun flört veya diğer anlamlar değil hanımlar
Yani çekinme yok aileden biri gibi davranıyolar diyorum
Niye diğer yöne çekiyorsunuz
Öyle olsa kadınlar kocama asılıyo diye konu açardım
E bende öyleyim banada olmuyo bnde onu diyorum işte niyeBeni de yaşımdan küçük sanıyor çoğu kişi
Daha bi kere yüzümü seven dondurma alan olmadı bırakın dizime yatmayı
İşte demek ki yüzün küçükte gösterse sen yaşın gibi davranıyorsunE bende öyleyim banada olmuyo bnde onu diyorum işte niye
Ya nasıl duramaz arkadaşım geldi cıvık rahat nerden emin pluyosunki gelemez diyeYa o da mesela bana göre değil. Benim bi arkadaşım eşiyle gelse bize benim eşim dışarı çıksa adam gelip benimle durmaz mesela karısını içerde bırakıp. Ha yaptığı bi yanlış mı var kesinlikle hayır ama yapmaz yine de yani rahatsız ederim düşüncesiyle
Hanımlarlada bi problem yaşamadık sadece bize tuhaf geldiğinden bidaha konuşmadık görüşmedik
Sorun flört veya diğer anlamlar değil hanımlar
Yani çekinme yok aileden biri gibi davranıyolar diyorum
Niye diğer yöne çekiyorsunuz
Öyle olsa kadınlar kocama asılıyo diye konu açardım
Ama sen konunu eksik yazmışsın o zamanYa nasıl duramaz arkadaşım geldi cıvık rahat nerden emin pluyosunki gelemez diye
Geldi ama pişman ettim ha bidaha gelebilir mi hayır sıkar
Ama ilkine nasıl engel olcn
Canım ne dicempeki konu sahibinde bir sorun yok mu sence?
hani bunlar olurken o da hiç tepki vermemiş ki.
ben en çok ona takıldım.
Ya nerden biliyosun demediğimiKonu sahibi kendi yanına gelen adama bişey demezken kadınlara derse o bariz kıskançlıktan olurdu bence
Konudaki herkes bana aşırı rahat geldi, konu sahibi de dahil
Canım ne dicem
Kalk kız utanmıyormusun o benim kocam mı diyim
İnsanların kendi utanmalı
Kocası bile rahatsız olmamış ben eltisini kocasından kıskanan kadın mı olcm
Hiçç işim olmaz ve ayrıca onun niyeti başka diye bin kez yazdım pirim vermem
Sadece bni gıcık etmk için bile olsa eşime nasıl rahatlar onu anlamıyorm
Canım konu benim onlara daha sonra had bildirmem mi senceYa bu kadınlar ne haddsiz istediği kadar kötü niyetli olmasınlar ne cesaret ne saçmalık yok iyi bakamamışsın yok kapı açmalar yaptığın yemeğe laf sokmalar yani eşinizi bilemem ama burda size saygısızlık yapılıyor ve bunu halletmesi gereken kişi sizsiniz örneğin kapıyı açan bayana laf arasında lütfen evimde kapıyı ben ya da eşim açarsa daha münasip olur deyin ya da iyi bakakamışsın diyen bayana siz kendi eşinize iyi bakın benim eşimi dert etmeyin kendinize deyin ne bileyim o anda anında lafınızı söyleyin çünkü bu eşinize göz koymak filan değil burda size ciddi saygısızlık yapılıyor
E iyide cnm öyle olsa zaten cvbımı bilcem bundan dicem de miAma eşim şakacı girişken vs bile demiyorsun
Benim eniştemde her yerde ilgi odağıdır ama aşırı şakacıdır mesela
İlle de kocan onlarla flörtleşiyo demiyoruz ki etkiye tepki bu işler diyorum ben
Öyle olsa senin dışında biçok insan bu durumu yaşıyo olmaz mıydı ? Mutlaka eşinin tavrıyla da alakalıdır bence
O zaman eşinin çevresindeki herkes çok rahatE iyide cnm öyle olsa zaten cvbımı bilcem bundan dicem de mi
Öyle olmadığı halde niye böyle diyorum ona cvp bulamıyorum
Canım konu benim onlara daha sonra had bildirmem mi sence
Yapmadığımı ne biliyosunuz
Konuya yönelin
Ya hadi bn farketmedim eşim evli yanlarında kocaları olan kadınlara ilk dakkadan bi şey yayıyo bi ayar veriyo diyelimEeee?? o halde sorun ne anlayamadım...
Bundan niye rahatsız oluyorsunuz. Demek ki kadınları çekindiği bir erkek değil.
Diğer yöne çekme hususunda sebep şu, genellikle yeni tanışan insanlar erkek olsun kadın olsun hemen yakın davranmazlar. Bu işin normali budur.
Söz konusu kadın ve erkek olunca ve tanışılır tanışılmaz yakın davranılınca herkes altında bir şeya arar sizin öyle bir şey yok demeniz bir şeyi değiştirmez belki farketmemişsinizdir diye düşünülüyor.
Ama yok diyorsanız da yoktur, demek ki eşiniz böyle yakın görülen biri.
Cıvık rahat gibi kelimeler kullandığımı hatırlamıyorum. Ama madem misafir o zaman eşi de gelsin onun yanında. Ayrı ayrı niye oturuyolar ki. Suç değil yaptıkları evet ama benim kafama yatmaz bu. Etrafa dağıtılan bi relax hava var ki demek ki ondan oluyo senin de bu sıkıntıların. Her seferinde aynı şeylerle karşı karşıya kalmanın başka bi açıklaması yok maalesef. Bişeyler değişmeli..Ya nasıl duramaz arkadaşım geldi cıvık rahat nerden emin pluyosunki gelemez diye
Geldi ama pişman ettim ha bidaha gelebilir mi hayır sıkar
Ama ilkine nasıl engel olcn
Ya hadi bn farketmedim eşim evli yanlarında kocaları olan kadınlara ilk dakkadan bi şey yayıyo bi ayar veriyo diyelim
Kim bundan emin olup daha ilk buluşmada karşılık verirki hemde eşinin ynında
Bide eşleri niye cvp vermz gayet nrmal karşılar biri bna bunuda açıklsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?