Ama bunlar konunun örnekleri bide benim onlara sonra ne yaptığımı anlatsam kim okurki o kadar yazıyıAma sen konunu eksik yazmışsın o zaman
Hep karşı taraf bişeyler yapmış siz öyle durmuş izlemişsiniz gibi anlatılmış
Bunu yaptık o konu kapandı deyip yenisini anlatsaydın keşke
Katılıyorum. Size yardımcı olmaya çalışan insanlara karşı yaptığınız saldırganlığın onda birini eşinize veya rahatsızlık duyduğunuz kadınlara karşı gösterseydiniz işler daha yolunda olurdu sankiSize yardımcı olmaya çalışıyoruz burda insanları azarlar gibi konuşmayın haddinizi bilin ne dedim ben üstelik kahin değilim ne bileyim ben ne yapıyorsunuz o sırada size öneri sunuyorum madem o kadar biliyorsunuz kendiniz halletseydiniz konu açana kadar bencede kapatılsın konunuz isabet olur
Ya bn bilsem niye sorayımO zaman eşinin çevresindeki herkes çok rahat
Bu mu sence ?
Ben konuyu okuyorum genelde, ona göre yorum yapıyorumAma bunlar konunun örnekleri bide benim onlara sonra ne yaptığımı anlatsam kim okurki o kadar yazıyı
Kaç yerde yazdım kısaca hepsinin ağzının payı verildi ve tek kaldığımızda şaşırıp konuştuk eşimle ve birdaha hiçbirini görmedik bile ailece gidip gelmedik
Eşim erkk arkadaşlarıyla görüşmeye dvm etti
O değil bu değil tamam eşin bulunmaz hint kumaşıymış bi sen bulmuşsun diğerleri de kıskanıyo anlık zevkler için kah dizine yatıyorlar kah yanaklarını okşayıp dondurma alıyorlar o zamanYa bn bilsem niye sorayım
Bu azarlamaksa bişey demiyorumSize yardımcı olmaya çalışıyoruz burda insanları azarlar gibi konuşmayın haddinizi bilin ne dedim ben üstelik kahin değilim ne bileyim ben ne yapıyorsunuz o sırada size öneri sunuyorum madem o kadar biliyorsunuz kendiniz halletseydiniz konu açana kadar bencede kapatılsın konunuz isabet olur
Canim ben o ornegi esimin durusundan kaynaklanan bi yapisi oldunu soylemek icin verdim burda onemli olan kardesinin yanina oturmamasi degil yani bayanin eltisi esinle kardes gibi buyumus ve dizinde yatabiliyor bende degil eltim gorumcem bile yanina oturmaya cekinir anlaminda yazdim anlatabildim mi11gulum kocandan iki yaş küçük görümcen kocanın yanına oturunca ne olabilir ki buna izin vermeyeceğini söylüyorsun. Görümcen on yaş büyük olsa kocandan o zaman oturabilir mi mesela? Bu sağlıklı bir düşünce mi sence? Nasıl bir tehlike seziyorsun ki bu seni bu kadar rahatsız ediyor. Şaşkınlık içindeyim
Cnm ben seni tanıyorum seviyorum daBen konuyu okuyorum genelde, ona göre yorum yapıyorum
Sonra çözdük dediysen ben görmedim ama onları çözsen yenisi olur gibi
Eşini her gören öyle davranıyomuş
Benim eşimde bende küçük gösteriyoruz ve hiç böyle şeylerle karşılaşmadığımdan eşinin yüz verdiğini düşünüyorum ben, yüz vermeyi aşk meşk gibi anladığından fazla tepki veriyosun sanırım ille de o amaçla değildir ama herkesle çabuk samimi olabilecek tavırlardaysa insanlar tabi çekinmez diyorum ben
Ama ben sabah işe gelince gördüm konunu önceki yorumları tek tek okuyamam kiCnm ben seni tanıyorum seviyorum da
Hatta biçok konudada hep hemfikirdik
Ama geceden beri anlaşılmadığımı düşünüyorum
Konu hep saptırıldı
Eşim laubali olsa yılışık olsa kadınlara bonck veren biri olsa zaten bu hmile halimle bunu dert ederim ve bu konuyu yazarım
Ama ben böyle olmadığı halde yapılanlara anlam veremiyorum
Çok değişik bir yorum duyarım belki hiç düşünmediğim bişey diye
Açtım konu herkesi aydınlatmak içinde eşimdende bahsettim
Geceden beri buda kocammcııı
Yapmazcııı
Kocasını koruyo
Diye abuk sabuk yorumlar okumaktan içim şişti
Konuya yönelin diyede bu yüzden dedim diğer arkadaşa
Yoksa yardım etmk istediğinizi biliyorum zaten bura niçin var
Ama meselenin o boyutunu bin kez anlattım ısrarla eşin veriyodur tavizi dediler
O değil işte onu çok tarttım yeni evli de değiliz kii
Bakın yine aynı yorum ben kadınlar art niyetli dedim mi bi yerdeKocanızın tavrıyla ilgili bence eğer cana yakın biriyse onlarda öyleyse olabilir bazıları cana yakın konuşkan insanlardır. El hareketleri, sarılmalar falan olmadığı sürece bu anlattıklarınız çok sorun değil eşinizde çok ciddi yapıda görünen biri değil demek ki yoksa yapamazlar hem sen kocam olsan deyince hemen kocası olmasını istediği anlamı mı çıkıyor anlamadım ya da canım ne zahmet ettin deyince demek ki sizinle de samimi bu insan ve gezideki bayanın dul olmasını neden özellikle belirtme gereği duydunuz bilmiyorum en sinir olduğum şey dulların hemen erkek avcısıymış gibi görülmeleri bunda annenin de boşanmış ve bundan çok çekmiş biri olmasının da payı var tabii. Biraz kendinize güvenin. Hem eltiniz eşinizin dizine yatarken eşinizin kardeşi nerede?
Konu açıldığı gün doğan çocuklar haftaya ilkokula başlıyorlar. Çok rica ediyorum konu hortlatmayın.Neden bilmiyorum ama bu konuya yorum yapasım geldine rahat insanlarla takılmış arkadaş ya ben olsam çıldırırdım
Yüz yıl önceki konuyu nasıl bulup canlandırdınız? Tarihe bakmadan okumuş da bulundumNeden bilmiyorum ama bu konuya yorum yapasım geldine rahat insanlarla takılmış arkadaş ya ben olsam çıldırırdım
Çok net boşa bu adamı. Kusura bakma ama adam yav...k. etrafta kusur arama. Kocanın dizine yatınca öyle olmaz elticim. Kucağına otursaydin . Benimki öyle sevio diyip acicaktin boşanma davasını. Seni çok kolay aldatır bu adam.Kızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın
Neden bilmiyorum ama bu konuya yorum yapasım geldine rahat insanlarla takılmış arkadaş ya ben olsam çıldırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?