Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Ama sen konunu eksik yazmışsın o zaman
Hep karşı taraf bişeyler yapmış siz öyle durmuş izlemişsiniz gibi anlatılmış
Bunu yaptık o konu kapandı deyip yenisini anlatsaydın keşke
Ama bunlar konunun örnekleri bide benim onlara sonra ne yaptığımı anlatsam kim okurki o kadar yazıyı
Kaç yerde yazdım kısaca hepsinin ağzının payı verildi ve tek kaldığımızda şaşırıp konuştuk eşimle ve birdaha hiçbirini görmedik bile ailece gidip gelmedik
Eşim erkk arkadaşlarıyla görüşmeye dvm etti

A
Katılıyorum. Size yardımcı olmaya çalışan insanlara karşı yaptığınız saldırganlığın onda birini eşinize veya rahatsızlık duyduğunuz kadınlara karşı gösterseydiniz işler daha yolunda olurdu sanki

Ben konuyu okuyorum genelde, ona göre yorum yapıyorum
Sonra çözdük dediysen ben görmedim ama onları çözsen yenisi olur gibi
Eşini her gören öyle davranıyomuş
Benim eşimde bende küçük gösteriyoruz ve hiç böyle şeylerle karşılaşmadığımdan eşinin yüz verdiğini düşünüyorum ben, yüz vermeyi aşk meşk gibi anladığından fazla tepki veriyosun sanırım ille de o amaçla değildir ama herkesle çabuk samimi olabilecek tavırlardaysa insanlar tabi çekinmez diyorum ben

Ya bn bilsem niye sorayım
O değil bu değil tamam eşin bulunmaz hint kumaşıymış bi sen bulmuşsun diğerleri de kıskanıyo anlık zevkler için kah dizine yatıyorlar kah yanaklarını okşayıp dondurma alıyorlar o zaman
Konu açıp fikir beğenmeyince ya yu demek çok tuhaf cidden

Bu azarlamaksa bişey demiyorum
Siz öneri sunmuşunuzda konu o değilki
Konuyla ilgili bi fikirden ziyade hep sen niye söyle yapmadın demedin

Okadar dallandırıp anlatayım mı yani hikaye gibi
O böyle dedi ben o gün boyunca sunu dedi bunu dedim akşam oldu enson karşılıklı zıtlaşmalarla son bıldu
Dıdısına kadar yazayım mı

Canim ben o ornegi esimin durusundan kaynaklanan bi yapisi oldunu soylemek icin verdim burda onemli olan kardesinin yanina oturmamasi degil yani bayanin eltisi esinle kardes gibi buyumus ve dizinde yatabiliyor bende degil eltim gorumcem bile yanina oturmaya cekinir anlaminda yazdim anlatabildim mi

Kocanızın tavrıyla ilgili bence eğer cana yakın biriyse onlarda öyleyse olabilir bazıları cana yakın konuşkan insanlardır. El hareketleri, sarılmalar falan olmadığı sürece bu anlattıklarınız çok sorun değil eşinizde çok ciddi yapıda görünen biri değil demek ki yoksa yapamazlar hem sen kocam olsan deyince hemen kocası olmasını istediği anlamı mı çıkıyor anlamadım ya da canım ne zahmet ettin deyince demek ki sizinle de samimi bu insan ve gezideki bayanın dul olmasını neden özellikle belirtme gereği duydunuz bilmiyorum en sinir olduğum şey dulların hemen erkek avcısıymış gibi görülmeleri bunda annenin de boşanmış ve bundan çok çekmiş biri olmasının da payı var tabii. Biraz kendinize güvenin. Hem eltiniz eşinizin dizine yatarken eşinizin kardeşi nerede?

Cnm ben seni tanıyorum seviyorum da
Hatta biçok konudada hep hemfikirdik
Ama geceden beri anlaşılmadığımı düşünüyorum
Konu hep saptırıldı
Eşim laubali olsa yılışık olsa kadınlara bonck veren biri olsa zaten bu hmile halimle bunu dert ederim ve bu konuyu yazarım

Ama ben böyle olmadığı halde yapılanlara anlam veremiyorum
Çok değişik bir yorum duyarım belki hiç düşünmediğim bişey diye
Açtım konu herkesi aydınlatmak içinde eşimdende bahsettim
Geceden beri buda kocammcııı
Yapmazcııı
Kocasını koruyo
Diye abuk sabuk yorumlar okumaktan içim şişti

Konuya yönelin diyede bu yüzden dedim diğer arkadaşa

Yoksa yardım etmk istediğinizi biliyorum zaten bura niçin var

Ama meselenin o boyutunu bin kez anlattım ısrarla eşin veriyodur tavizi dediler
O değil işte onu çok tarttım yeni evli de değiliz kii

Ama ben sabah işe gelince gördüm konunu önceki yorumları tek tek okuyamam ki
Sana bile zor gelmiş gerilmişken
Ben direk kendi görüşümü yazdım, mesafe candır da derim her zaman
Herkese laf anlatamam konuyu uzatıp bizde karşılığında şunu şunu yaptık diyemem diyosun
Demen lazım ki insanlar bilsin
Kayınvalidesini bile çekiştirenler ama bende şunu dedim diyo mesela
Demem diyosan da insanların gözünde nasıl canlandırdığına kızamazsın
Hala diyorum mesafe candır 1 kendini bilmez 2 kendini bilmez ama hepsi kendini bilmez olamaz değil mi

Bakın yine aynı yorum ben kadınlar art niyetli dedim mi bi yerde
Sadece neden bu kadar rahat olabiliyolar diye soru sordum

Neden bilmiyorum ama bu konuya yorum yapasım geldi ne rahat insanlarla takılmış arkadaş ya ben olsam çıldırırdım

Ya ben böyle efendi ve benden yaşça küçük erkeklere filan canım diyebiliyorum veya rahat abla gibi davranabiliyorum. Yaşça küçükse karakter olarak da yakın hissettiysem neden çekineyim ki? Bence o kadınların eşinize ilgisi olsa sizin yanınızda ona abla gibi davranmazlardi yani başka türlü davranirlardi diye düşünüyorum...

Neden bilmiyorum ama bu konuya yorum yapasım geldi ne rahat insanlarla takılmış arkadaş ya ben olsam çıldırırdım
Yüz yıl önceki konuyu nasıl bulup canlandırdınız? Tarihe bakmadan okumuş da bulundum Güncel gelişme de yok. Hiç iyi olmadı

Durum garip. Ama belli ki eşiniz de bir tık rahat bir insan. Anlattığınız birkaç olayda eşinizin de verebileceği cevaplar ya da hareketlere karşı verebileceği itici reaksiyonlar olabilirmiş ama yapmamış. Kadınlar çizgiyi aşıyorlar o bariz fakat anlattığınız bütün olaylarda (muhtemelen aklınıza gelmeyen dahası da vardır) gösterilecek bir mimikle bile o insanı kendinden uzaklaştırabilir.

Ne demek yahu ye bakim karın bakmamış vallahi siz baya sessiz kalmışsınız Siz sessiz içine kapanık birimisiniz kadınlar bence bir takım özelliklerinizi farketmiş ve sizi önemsemiyorlar maalesef.. Lütfen acil dişli tuttuğunu koparan sahip çıkan durumuna geçin acill tavrınızı değiştirin.. Siz diyemediniz mi hemen lafı yapıştırcaktınız ne demek karın bakmamış sana ben gayet iyi bakıyorum sen kendi kocana bakman yeterli canım derdim ağzının payını verirdim! Eşinizde seviyor sanırım kadınlar tarafından ilgiyi ilk olarak eşinizden başlayın cıvık davranıyorsun ki bu kadınlar böyle yüz buluyor bu hadsiz terbiyesizlik ahlaksızlıktır deyip kıyameti kopartın ve yavaş yavaş görüşmeleri keseceksin keseceğiz deyip tavrınızı belli edin bakın en çok aldatmalar yakın görüşülen ilişkilerden çıkıyor ve eşinizin iy yada kötü özelliklerini asla ve asla ve asla anlatmayın çünkü bu tip avcı kadınlar kendileriniie pay çıkartıp nasıl olsa adam karısına böyle kötü davranıyormuş demekki istemiyor yada karısının her dediğini yapıyor ne kadar şanslı deyip kıskançlık yapıp hayatına girmeye kalkar bu kadınlarla ilişkinizi kesin bahaneler uydurun

Çok net boşa bu adamı. Kusura bakma ama adam yav...k. etrafta kusur arama. Kocanın dizine yatınca öyle olmaz elticim. Kucağına otursaydin . Benimki öyle sevio diyip acicaktin boşanma davasını. Seni çok kolay aldatır bu adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…