Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Eşinin tipi şeker böyle çocuksu iyi niyetli bi insansa kadınlarda ondan zarar gelmiceğini düşünüp çok rahat davraniyoda olabilirler kadınların eşleri bile tepki gostermedigine göre hani bi kardeş arkadaş yada yani yanında kasmadan davranabildikleri bi tip demekki eşiniz

Demek ki sizde cana yakın,rahat bir insansınız ki sizden çekinmemişler.

Canim bu kadar kisi hep ayni seyleri soluyor herkese essim ole degil bunu yapmio diyip bu kadar kisiye esini anlaticana madem o kadar ii bi esin var bu rahatsizligini ona anlat senin yazdigindan burdaki her kadin ayni seyi cikariyor burdakilere sert yapicana esine sert yapsaydin simdiye sorununu cozmustun insanlar sana anlatmaya calisiyor guzel dille parliyosun

Bunca kisi ayni seyi soyluyorsa emin olun bir bildikleri var ve sizin de gormediginiz birseyler var. Bu kadar cok kadinin esinize bu denli samimi davranmasi size de hic tuhaf gelmedi mi?

Bir ornek vereyim, esimin kiz kuzeni var ve genelde insan iliskilerinde pek ayari yoktur. Kuzeegggnnn diye erkek kuzenlerinin kucagina oturup onlari sapur supur opmeye bayilir. Gecenlerde dedi ki "tayfunun (kuzeni) sevgilisi gecenlerde beni kiskanmis bi surat bi surat. O kim ki kiskaniyor? Bak sen evlisin esinden beni hic kiskanmiyorsun" Yalniz burada farkinda olmadigi birsey var. Tayfun olan kuzeni bunun hareketlerine hayir diyemiyor, esim ise oyle seyi sevmez, insanlarla arasina oyle bir gorunmez mesafe koyuyor ki otomatikman hareketleri ona gore degisiyor. Bu kiz da esime sirnasmadiginin farkinda bile degil o hala tayfuna davrandigi gibi davrandigini saniyor. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir.

Cnm aralardaki şeyleri okumuyosunuz diye böyle oluyo onuda tekrar yazayım eşim o sıra marketteydii

İkincisi eşim deniz bahanesiyle kalktı benide aldı konuştuk bidaha olmadın ne saçma iş dedim
Ne diyeyim kalk napıyosun mu dedi
Hak verdim
Onlarla büyümüş yengesi evde kız yok onu ablası biliyo

Canım tuhaf gelmese burda nie yazayım bende cvp arıyorum ve daha doğru sonuç açısından tüm detayları ve eşimi anlatıyorum

Canım bir kişi karşısındakilerle nasıl iletişim kuruyorsa aynı şekilde de karşılık alır.
bağırırsa bağırırlar
mesafeliyse mesafeli olurlar
hangi kelimeyi kullansam tam bilemiyorum ama
cıvıksa cıvık karşılık alır.
Yani bence asıl problem eşinle iletişimde bulunan kişilerde değil.
Eşinde...

mesela benim eşimde hemen muhabbete giren sıcak kanlı bir insan kadın erkek farketmez hemen konuşucak bir konu bulur ama böyle şeylerle hiç karşılaşmadık karşılaşsaydımda bu kadar susmazdım sanırım neoluyor hayırdır derdim hemen tutamam içimde çatlarım ben

Buna benzer şeyler benim de başıma geldi malesef. Öncelikle eşinizi asla suçlamayın ama kendisine tatlılıkla 'bu kişi bana böle yapsaydı sen ne dusunurdun? Bazen bana çok garip gelıyor' gibi aynı olayları sizin açınızdan senaryolastırarak kısaca anlatın bence. Böylelikle eşiniz de sızı öle görmek istemediğini dusunerek başkalarıyla daha mesafeli olacaktır boylelıkle başkaları da yakın durmaya cesaret edemeyecektır. Ancak işin en önemli kısmı bazı insanlar ahlaksız kıskanç malesef hadlerini bilmiyor malesef. zaten sizin olanı kıskanmamak huzurlu olmak gerek

Bunu nasıl düzelticezpeki sizce nasıl konuşmalıyım bu konuyu onunla
Aslında çokta umrumda değil beni hiçe saysa yılışsa gitse ortamlara ne bileyim zedelese ilişkimizi sinir olurumda oda yok
Sadece tuhafıma gidiyo bunlar ve nedenini size sorayım dedim
Nasıl konuşmalıyım siz olsanız nasıl davranırsınız

aslında çok şey yapılabilir eşiniz tavırları yumuşak kalıyor bence insanlar oyüzden çekinmiyor

Amaeşimde tuhaf gelmiyo bana niye durduk yere surat assın konuşmasın kaba olsun ki

Gayet medenice ortamda konuşuluyo falan filan ama bir konuşmadan sonra samimi davranıyolar
Neden işte zaten sonra eşim net bozmasada cvp vermiyo yokmuş gibi davranıyo

Esinize de size de saygi duymuyorlar midir nedir.
Esiniz yakışıklı guler yuzlu biri mi
Ya da samimi ve iletişime acik bir durus sergiliyor yuz buluyorlar.
Cooooookkk sabırlı bir kadin missiniz cok fenaa bozar rezil ederdim ben olsam.
Esiniz ne yapiyor dizine yatilinca????
Oturdugum yerde cok sinir oldum şu an sanki brnim kocamin dizine yatildi.

bazen yılışık ve cıvık olmamakta yetmeyebiliyor gördüğümüz üzre,,peki siz eşinize bu tavırlardan rahatsız olduğunuzu söylediniz mi? kendisi de rahatsız mıymış? eğer öyleyse eşli görüşmelerde erkeklerle muhattap olsun,bir kadın ona bişey soracak olduğunda (misal turda haritada bişey gösteriyor) size paslasın
kadınlarla kadınlar erkeklerle erkekler muhattap olur/olmalı bence.

aslında çok şey yapılabilir eşiniz tavırları yumuşak kalıyor bence insanlar oyüzden çekinmiyor
Ya güzelim valla o konuda zaten değişik bi adam kimseyi kıramıyo hayır diyemiyo
Mesela arabamızda sigara içiyo arkadaşları ben de oda kullanmıyoruz
Arabayı leş ediyolar oturamıyoruz kokudan
Diyemiyo içmeyin diye
Gelip gidip bana yakınıyo kendi arabalarında içmiyolar ama diyo
Ee söyle diyorum diyemem öyle onlar anlaması lazım
Mala değer veriyo derler diyo

İşte önemsemiyorum ki ben eltimi yoksa onun içinde konu açarım
Onun yapmaya çalıştığı sey belli
Salk saçma davranıyo
Konu burda rahat olunması çekinilmemesi

Ya o kadar yabaniliğede gerek yok bnce bu devirde ama sınır olmalı yani belli bi çercevede olmalı
Sordu sorabilir amenna
Ama gelip kardeşini yalnız bırakıp bizim yanımıza oturmamalıydı mesela bunun gibi şeyler

Ya bende bunu anlamıyorum taktınız eşin iyiyse bizene ne övüyosun niye o kadar anlatıyosun
Bi tuhafsınız yani

İlk başta onu anlattım mı hiç merak ettiniz sordunuz hep kadınları yazmışınız diye sonrada eşimi anlattım

He eşim kötü boşanırımda yakında olayı oraya getir hadi çekinme
Hayret bişisiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…