Demek ki sizde cana yakın,rahat bir insansınız ki sizden çekinmemişler.Ya valla benimde aklıma ilk o geliyo
Çünkü arkadaşlarıda ona öyle davranıyo amaa
Şöylede bişi var işte hiç çekinen yok yahu hiç yani ben hiç ona abi dendiğini duymadım mesela
Ben aptalda değilim gayet cin fikirliyim ve kadınlarında yakınlaşması artniyetli olsa anlarım herkadın anlar
Kocasının yanında bile rahatlar çünkü
Ama yinede ben olsam ne kdr minyon olursa olsun yapamam
Wolfrog bi çok konuda sizle hep aynı fikirde olduğuöuzdan akıllı biri olduğunuzun farkındayım
Ama burda anlam veremedim size ben eşim normal bu kadınlar ne istiyo dedim mi
Bende cvp arıyorum anlayan varsa açıklasın sizce ne olabilir dedim
Sadece arkadaşlar eşimin tepkilerini sormuşlar onu dedim
Evet cıvık değil çünkü hiç hazetmem fıkır fıkır cıvık erkeklerden ve bu adamı kocam diye seçmişsem cıvık değil Onu anlatıyorum
Lütfen bi daha tüm yorumları okuyup cvp yazın çünkü sizin yorumunz cidden önem vereceğim yorum
Cnm aralardaki şeyleri okumuyosunuz diye böyle oluyo onuda tekrar yazayım eşim o sıra marketteydiiMesela sen mutfaga gittiginde esin de o kadinla yalniz kalinca rahatsiz olup mutfaga gelmeliydi.
Seni de o adamla mutfakta basbasa birakmanaliydi, hatta bu durumdan rahatsiz olmaliydi.
Eltin esinin dizlerine yattiginda esin dizlerini cekebilirdi. Senin bazi seylerden rahatsiz oldugunun farkinda degil. Aslinda kadinlarin ilgisi esinin hosuna gidiyor. Bu ilgi onu rahatsiz etmedigi gibi egosunu oksuyor. Esinle konusabilirsin. Sakince. Sinirlenmeden. Baskalari ilgi gosterdiginde esinin buna tepki gostermenesinin seni rahatsiz ettigini soyleyebilirsin.
tam tersi durum olsaydi yani adamlar senin yaninda sana ilgi gosterselerdi sen bunu normal karsilar misin? Hayir karsilamazsin. O zaman lutfen sen de bu olaylara mahal verme de esine. Bu olaylar boyle giderse bizim iliskimizi de zedeleyecek de.
Bir de sanirim esin seni kaybetmekten korkmuyor. Cunku bu kadar kadinlarin yilisik hareketlerine musade etmesi bunu gosterir biraz da. Yani esine bunlara musade etmeyecegini bir sekilde dile getir.
Canım tuhaf gelmese burda nie yazayım bende cvp arıyorum ve daha doğru sonuç açısından tüm detayları ve eşimi anlatıyorumBunca kisi ayni seyi soyluyorsa emin olun bir bildikleri var ve sizin de gormediginiz birseyler var. Bu kadar cok kadinin esinize bu denli samimi davranmasi size de hic tuhaf gelmedi mi?
Bir ornek vereyim, esimin kiz kuzeni var ve genelde insan iliskilerinde pek ayari yoktur. Kuzeegggnnn diye erkek kuzenlerinin kucagina oturup onlari sapur supur opmeye bayilir. Gecenlerde dedi ki "tayfunun (kuzeni) sevgilisi gecenlerde beni kiskanmis bi surat bi surat. O kim ki kiskaniyor? Bak sen evlisin esinden beni hic kiskanmiyorsun" Yalniz burada farkinda olmadigi birsey var. Tayfun olan kuzeni bunun hareketlerine hayir diyemiyor, esim ise oyle seyi sevmez, insanlarla arasina oyle bir gorunmez mesafe koyuyor ki otomatikman hareketleri ona gore degisiyor. Bu kiz da esime sirnasmadiginin farkinda bile degil o hala tayfuna davrandigi gibi davrandigini saniyor. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir.
Bunu nasıl düzelticezpeki sizce nasıl konuşmalıyım bu konuyu onunlaEşinin tipi şeker böyle çocuksu iyi niyetli bi insansa kadınlarda ondan zarar gelmiceğini düşünüp çok rahat davraniyoda olabilirler kadınların eşleri bile tepki gostermedigine göre hani bi kardeş arkadaş yada yani yanında kasmadan davranabildikleri bi tip demekki eşiniz
aslında çok şey yapılabilir eşiniz tavırları yumuşak kalıyor bence insanlar oyüzden çekinmiyorCnm aralardaki şeyleri okumuyosunuz diye böyle oluyo onuda tekrar yazayım eşim o sıra marketteydii
İkincisi eşim deniz bahanesiyle kalktı benide aldı konuştuk bidaha olmadın ne saçma iş dedim
Ne diyeyim kalk napıyosun mu dedi
Hak verdim
Onlarla büyümüş yengesi evde kız yok onu ablası biliyo
Amaeşimde tuhaf gelmiyo bana niye durduk yere surat assın konuşmasın kaba olsun kiCanım bir kişi karşısındakilerle nasıl iletişim kuruyorsa aynı şekilde de karşılık alır.
bağırırsa bağırırlar
mesafeliyse mesafeli olurlar
hangi kelimeyi kullansam tam bilemiyorum ama
cıvıksa cıvık karşılık alır.
Yani bence asıl problem eşinle iletişimde bulunan kişilerde değil.
Eşinde...
Ya güzelim valla o konuda zaten değişik bi adam kimseyi kıramıyo hayır diyemiyoaslında çok şey yapılabilir eşiniz tavırları yumuşak kalıyor bence insanlar oyüzden çekinmiyor
İşte önemsemiyorum ki ben eltimi yoksa onun içinde konu açarımEsinize de size de saygi duymuyorlar midir nedir.
Esiniz yakışıklı guler yuzlu biri mi
Ya da samimi ve iletişime acik bir durus sergiliyor yuz buluyorlar.
Cooooookkk sabırlı bir kadin missiniz cok fenaa bozar rezil ederdim ben olsam.
Esiniz ne yapiyor dizine yatilinca????
Oturdugum yerde cok sinir oldum şu an sanki brnim kocamin dizine yatildi.
Ya o kadar yabaniliğede gerek yok bnce bu devirde ama sınır olmalı yani belli bi çercevede olmalıbazen yılışık ve cıvık olmamakta yetmeyebiliyor gördüğümüz üzre,,peki siz eşinize bu tavırlardan rahatsız olduğunuzu söylediniz mi? kendisi de rahatsız mıymış? eğer öyleyse eşli görüşmelerde erkeklerle muhattap olsun,bir kadın ona bişey soracak olduğunda (misal turda haritada bişey gösteriyor) size paslasın
kadınlarla kadınlar erkeklerle erkekler muhattap olur/olmalı bence.
Ya bende bunu anlamıyorum taktınız eşin iyiyse bizene ne övüyosun niye o kadar anlatıyosunCanim bu kadar kisi hep ayni seyleri soluyor herkese essim ole degil bunu yapmio diyip bu kadar kisiye esini anlaticana madem o kadar ii bi esin var bu rahatsizligini ona anlat senin yazdigindan burdaki her kadin ayni seyi cikariyor burdakilere sert yapicana esine sert yapsaydin simdiye sorununu cozmustun insanlar sana anlatmaya calisiyor guzel dille parliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?