her kelimeleri para..hayatları para sıkıldım...

Konu resimler değil sadece gelincik profiline bi bak göreceksin.Yazdıklarının hepsi insanlara şirin, mağdur görünerek maddi durumunu anlatmanın peşinde olan şeyler.Yok eşinin peşinde kız varmış da ofiste otururken kız içeri girmiş o da dergi okuyomuş bana bi kahve yolla demiş kıza falan filan.Fazla dizi izliyor bence.Tarayıcıdan aldım resmi diyo ki yüklenen resim tarayıcıdan değil.O yüzük de 2100 tllik yüzük değil.

yüzüğüde gelinliğinide şimdi gördüm..alemsin cnm yaa nasıl farkettin öle benim hiç aklıma gelmez nerden yüklendiğine bakmak..neyse günahı ona ..insanların zamanlarını çalmış eğer gercekten hayal ürünüyse bunlar..ne gerek varki böyle şeylere..

çok dikkatlisin...ve de haklı...
insanların mutlu olma şekilleri değişebilir ne yapacaksın işte...
misal o katalog nişan elbisesinin üzerindeki hali konulabilir miydi...evet...tabiki...
var mı ı-ıhhh...
neden????

ben bu yüzük linkini yeni gördüm
hala daha tarayıcıdan yükledim diyor.
alkışlıyoruz arkadaşımızı böyle bir tiyatro sergilediği için bizlere

beticim ne nişan elbisesi, ne gelinlik ne de yüzükler hiçbiri üstünde iken resim yok.
evim evim güzel evim diye bir poik var mesela
bu kadar eviyle övünen bir yeni gelin
neden evinin resimlerini koy(a)maz???

bu arada bir detay daha kızlar size.
gelinlik ve tek taş konuları bu topikten sonra açılmış

her kelimeleri para...hayatları para sıkıldım - 20/09/2011
çok severek giydiğim gelinliğim - 23/09/2011
alyansım ve tek taşım - 4/10/2011

obowwwww
Konu fakeymiş mii?
Nasıl bir hayalmiş buu umarım bu hayallerin gerçekleşirrr külkedisi..
Dilediğin hayatı yaşarsın arabanda kabak olmasss

eğer yazdıkları doğruysa bile guya şikayet ediyor ama hava atıyor.
ama bunlar hayal ürünü ahhh ahh bende böle hayaller kurarım bazen.
şık kayınvalide altınlar biilmem nelerrrr

arkadadaşın ne kadar kompleks içinde olduğu konu başlığından bile belliydi aslında.
neyse hepsini okudum eğlendim. o da yazarken eğlenmiş belli. ama yaşarken pek eğlenemeyecek. hayat hayal ürünü bişey değil yani....!

Pronovias gelinlikmiydi kılzar yazamıyorum bile o nasıl bir şey ne farkı var valla çok cahil kalmışım:44:

beticim ne nişan elbisesi, ne gelinlik ne de yüzükler hiçbiri üstünde iken resim yok.
evim evim güzel evim diye bir poik var mesela
bu kadar eviyle övünen bir yeni gelin
neden evinin resimlerini koy(a)maz???

ben konu sahibinin evinin resmini koyuyorum,
yanlış anlaşılmasın katalogdan tarama değil bizzat kendim çekmiştim resmi

ben konu sahibinin evinin resmini koyuyorum,
yanlış anlaşılmasın katalogdan tarama değil bizzat kendim çekmiştim resmi

Eki Görüntüle 284502

bicogogo, adnan bey camdan bakıyo bak

cokgec ziyagil yalısı

güzeldi güldüm sabah sabah.. Geçmiş Asla Peşini Bırakmaz ! artık yalancı baharın dizisinin yalısı ..ilk bölümde görmüştüm sonra seyretmedim o yüzden dizideki isimlerini bilmiyorum fahriye ile canselin...

konu sahibesi maldivler yada puket adalarında çekilmiş balayı resimlerini, adını yazamadığım marka gelinliğinin üzerindeyken resimlerini, 2100 tllik yöööözügünün resimlerini parnaaaağındayken koyarsa neydecük hanımlar konu sahibesi acil yetiş ve utandır bu deli hanımları gelir mi acep ?:26:

canım ben burda bir sorun göremiyorum aksine şanslı hatunsun bence..
biz eşimle şu günkü maddi durumumuza tırnaklarımızla kaza kaza geldik
sende elindeki imkanı kullan işte laf eden yok falan..
allah bundan büyük dert vermesin sana öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…