ii de kızlar bende gelinlik seçerken google dan baktım modelini öyle d,iktirdim pronoviasın gelinlik modellerinin hepsi googleda var zaten.neyse avukatlğını yapmayayım şimdi parti bana kalcakgelsin orj.resimlerini yüklesin görelim ohalde..
Konu resimler değil sadece gelincik profiline bi bak göreceksin.Yazdıklarının hepsi insanlara şirin, mağdur görünerek maddi durumunu anlatmanın peşinde olan şeyler.Yok eşinin peşinde kız varmış da ofiste otururken kız içeri girmiş o da dergi okuyomuş bana bi kahve yolla demiş kıza falan filan.Fazla dizi izliyor bence.Tarayıcıdan aldım resmi diyo ki yüklenen resim tarayıcıdan değil.O yüzük de 2100 tllik yüzük değil.
Konu resimler değil sadece gelincik profiline bi bak göreceksin.Yazdıklarının hepsi insanlara şirin, mağdur görünerek maddi durumunu anlatmanın peşinde olan şeyler.Yok eşinin peşinde kız varmış da ofiste otururken kız içeri girmiş o da dergi okuyomuş bana bi kahve yolla demiş kıza falan filan.Fazla dizi izliyor bence.Tarayıcıdan aldım resmi diyo ki yüklenen resim tarayıcıdan değil.O yüzük de 2100 tllik yüzük değil.
Arkadaşım lütfen azıcık dürüst ol fazlası gerekmez.resmin altında alıntı yaptığın resmin adresi yazıyo.katalogdan tarama değil bu bak ben sana alıntı yaptığın internet sitesinin adresini yazayım buraya Cheap Wedding Rings böyle şeylere niye ihtiyaç duyuyorsun ki.eğer gerçekten maddi durumu iyi biriyle evlenmişsen eşinle mutlu olmaya bak.gerisi boş işler.
çok dikkatlisin...ve de haklı...
insanların mutlu olma şekilleri değişebilir ne yapacaksın işte...
misal o katalog nişan elbisesinin üzerindeki hali konulabilir miydi...evet...tabiki...
var mı ı-ıhhh...
neden????
beticim ne nişan elbisesi, ne gelinlik ne de yüzükler hiçbiri üstünde iken resim yok.
evim evim güzel evim diye bir poik var mesela
bu kadar eviyle övünen bir yeni gelin
neden evinin resimlerini koy(a)maz???
ben konu sahibinin evinin resmini koyuyorum,
yanlış anlaşılmasın katalogdan tarama değil bizzat kendim çekmiştim resmi
Eki Görüntüle 284502
ben konu sahibinin evinin resmini koyuyorum,
yanlış anlaşılmasın katalogdan tarama değil bizzat kendim çekmiştim resmi
Eki Görüntüle 284502
bicogogo, adnan bey camdan bakıyo bak
cokgec ziyagil yalısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?