merhaba herkeze..
daha 20 günlük evliyim balayından döneli 3 gün oldu..eşimin ailesiyle çok içli dışlı olmadık nişanımla düğünüm arasında da çok fazla zaman yok..ailesini tanımam için çok fazla zamanım olmadı düğün nişan koşuşturmasından fırsat bulamadık diyebilirim..neyse gelelim konuma
bu benim ikinci evliliğim eşimin ise ilk.ne ailesi ne kendi bunu asla dile getirmedi sorun etmedi..ama benim sorun ettiğim başka konu var..nişan hazırlıklarında olsun eşya alımında olsun bu ailenin dilinde hep para var..tamam durumları iyi sonradan görme insanlar değiller gayet görgülüler kibarlar yaşamasını gezmesini bilirler ama bundan rahatsız oluyorum ,paralarının altında eziliyorum sanki..Özellikle yapmıyorlar bunu biliyorum ama örnek verecek olursam düğün takıları için beni kuyumcuya götürdüler hayatta şunu alın edin demem ,normal bi set beğendim kayınvalidem geri gönderdi kendi gelmemişti millet bunumu taktı dedirtmem diye istemedi hasır set alıp taktı.balayı için yer bakıoduk eşimle yurt içine mi gidiceksin boşverin imkanınız var maldivlere phuket e filan gidin dediler,ev eşyalarımı pieerre cardinden beğendim tamam dediler ama imkanımız varken kendini kısıtlama ne istersen al al diye direttiler..triplex evde oturuyo kayınvalidem benimde böyle bi evde oturmamı istediler zar zor ikna ettim ben ugrasamam koca evle,çalışıyorum neyime benim koca ev dedim bizemi söylemiyosun diye ısrar ettiler..ama ben gerçektende istemiyordum ..sonunda eşime ısrarla anlattım da apartman dairesindne ev aldılar allahtan koca ev istemiyorum dedim aldıkları ev 210 m2..Çevre içinmi yapıyorlar böyle anlayamıyorum ama bu şekilde eziliyorum bunuda görmüyorlar.daha çok yeniyim o yüzden arada tam bi bağ oluşmadan kayınvalidemle bunları konuşmaya cesaret edemiyorum.dün akşam ordaydık yemekte..neden hala çalışıyosun dediler şok oldum..ben bunu eşimle evlenmeden önce konuştum dedim.ki çalışmaya devam etmek istiyorum..
birde şunu söyleyeceğim..evleri olsun sohbetleri olsun bana çok farklı geliyor.filmlerdeki gibi sanki anlatamıyorum belki kusura bakmayın..konuşmaları sizli bizli yada resmi diyelim,evleride öyle kayınvalidem makyajsız asla dolaşmaz evde dahi..eşimde aynı düzeni aynı ortamı benden beklermi acaba?ama ben alışık değilim ki zorlanacakmıyım sizce?yardıma ihtiyacım var..
vah vah vah gerçekten çok üzüldüm halinize.şaka da değil üstelik gerçekten üzüldüm.provanias gelinliğiniz, eşinizin yurtdışındaki abizinin gönderdiği katalogdan el yapımı pırlanta seçmeniz, kayınvalidenizin trabzon hasırı alması,maldivlerde pukette balayı, triplekste oturmanıza ısrarı 200m2 eviniz hepsi bizimle paylaşmanızı gerektiren büyük sıkıntılar.vah vah vahbiyerlerde ezildin sanırım burda egonu toparlıyosun ee ne de olsa sanal alem komik
Bencee arkadaşın ailesi pek yapamamış üstlerine düşenii eşinin ailesinden fazlasını görünce bi mahçubiyet oluşmuş sanırım..
bilemedim...
sorun bunun neresinde...
keşke sorunum ikiyüz bilmem kaç m2 evde oturmak..
hasır setler alınması
her dediğimin yapılmasıı olsa şu hayatta bide böle makyajsız gezmeyen kokoş bi kayınvalidee off offfff
kaderrr kaderrrrrr sen bana nazik davranmadınnnn hayatt hayattt herkese eşit yaklaşmadınnn
bu şarkı tüm kaderdaşlarıma armağanım olsunnn
ahh ah canım benim dert etme niye ezilceksin rahat ol tadını çıkar bide benim durumum bak..
benimde ailem varlıklıydı 4 kız kardeşiz şükürler olsun istediğim gibi aldım,yedim giyindim gezdim bekarken ...
eşimin ailesi orta halliydi bana doğru düzgün ne bilezik taktılar düğünümde ne başka bişey hatta kayınvalidem düğünde set alcaz dedi ben çok pahalı olmamasına rağmen 14 ayar bir set beğendim elimden alıp ay o günlük takılmaz diye bana hediyelik gibi bişey aldı kolye künye güya setmiş gülmekten ölürsünüz. ama hiç önemli değildi ne eşimi, nede onları hiç üzmedim bu konuda ne derlerse öyle olsun dedim..
ne beğendiğim gelinliği aldım ne ayakkabıyı...pahalı dediler gittim en uygununu aldırdım..
kayınpederim kira vermeyelim diye saolsun düşünmüş annesinin evindeki kiracıyı çıkarttı bizi oturttu
boya badana yatırpmış mutfak dolabı taktırmış yani biraz tadilat yaptırmış ama evi görün 35 yıllık apartman yaz gelince apartmanda fareler kertenkeleler cirit atıyo yinede kabullendim...
ama kayınvalidem akrabalarına öyle bir anlatıyoki sanırsınız beni köşkte oturtuyorlar her defasında onlara minnet duymamı istiyo eşyaları iki taraf bölüşerek aldık babam herşeyin en iyisi olsun istedi onlarsa en ucuzu...
her neyse asla bunuda problem yapıp dile getirmedim ama kayınvalidem her defasında kendini üstün görüp ailemi beğenmezmi beni deli ediyo ben bekarken giyindiğim mağazaların kapısından geçmiyorum idare edeyim diye...birde aldığım kıyafetleri beğenmez evime aldıklarımı beğenmez yok pahalıymış yok bilmem nerde aynısı şu fiyatmış.
ama işin konusunda asla taviz verme derim ben çalışmak istiyorsan çalış maddi durumu eşinin iyi olabilir bu senin işin senin kazancın senin hayatın bırakma işini asla.
dedektif gibi eski konularıma zahmet edip okuyacağınıza bu konudaki yorumlarımı ve yaşadıklarımı okusaydınız bu yorumu yapmazdınız eminim..imkan varsa ve önüme sunuluyorsa elbette yapacam siz olsanız yapmazmıydınız sorarım size?zaten insanlar empati kurarak karşısındakini anlamaya çalışsa sizin gibi düşünmek ve alaycı tavırla yorumlama gereği duymazlar..sizi kendi egonuza bırakıorum
konumdan nasıl böle bi anlam çıkardınız şaşırdım.ailem üstüne düşenin fazlasını yaptı bende çalışıyorum bende yakışanı yaptım.kayınpederim herseyini biz yapacaz dediği gün babam şiddetle ben kız babasıyım üstüme düşeni yapmaya hazırım sende üstüne düşeni kendin yap dedi.asla ezilmedik ne gerekiyorsa yaptık.beim sorunum bu değildi.ben ailemide kendimide maddi konuda asla ezidrmem.ailemin ve benim maddi durumumu bilerek evlendi benimle eşim fazlasını beklemeye de hakları yoktu ..kısaca yanlış anlamışsın cnm..
senin adına üzüldüm inan..ama eşinle mutluysan huzurluysan gerisi boş dimi..para varken de boş yokken de ..ben öle bakıorum olaya..huuzru satın alamam çünkü biliorum..çalışmaya elbette dewam edecem ben çalışırken mutluyum eşimde görüo böle mutlu olduğumu sorun yok şuan..çok tşkler..
vah vah vah gerçekten çok üzüldüm halinize.şaka da değil üstelik gerçekten üzüldüm.provanias gelinliğiniz, eşinizin yurtdışındaki abizinin gönderdiği katalogdan el yapımı pırlanta seçmeniz, kayınvalidenizin trabzon hasırı alması,maldivlerde pukette balayı, triplekste oturmanıza ısrarı 200m2 eviniz hepsi bizimle paylaşmanızı gerektiren büyük sıkıntılar.vah vah vahbiyerlerde ezildin sanırım burda egonu toparlıyosun ee ne de olsa sanal alem komik
dedektif gibi eski konularıma zahmet edip okuyacağınıza bu konudaki yorumlarımı ve yaşadıklarımı okusaydınız bu yorumu yapmazdınız eminim..imkan varsa ve önüme sunuluyorsa elbette yapacam siz olsanız yapmazmıydınız sorarım size?zaten insanlar empati kurarak karşısındakini anlamaya çalışsa sizin gibi düşünmek ve alaycı tavırla yorumlama gereği duymazlar..sizi kendi egonuza bırakıorum
konumdan nasıl böle bi anlam çıkardınız şaşırdım.ailem üstüne düşenin fazlasını yaptı bende çalışıyorum bende yakışanı yaptım.kayınpederim herseyini biz yapacaz dediği gün babam şiddetle ben kız babasıyım üstüme düşeni yapmaya hazırım sende üstüne düşeni kendin yap dedi.asla ezilmedik ne gerekiyorsa yaptık.beim sorunum bu değildi.ben ailemide kendimide maddi konuda asla ezidrmem.ailemin ve benim maddi durumumu bilerek evlendi benimle eşim fazlasını beklemeye de hakları yoktu ..kısaca yanlış anlamışsın cnm..
senin adına üzüldüm inan..ama eşinle mutluysan huzurluysan gerisi boş dimi..para varken de boş yokken de ..ben öle bakıorum olaya..huuzru satın alamam çünkü biliorum..çalışmaya elbette dewam edecem ben çalışırken mutluyum eşimde görüo böle mutlu olduğumu sorun yok şuan..çok tşkler..
konu yapmak yapmamak değil bana hiç samimi gelmiyorsunuz.egoma da gelince çok şükür ailemden herşeyi gördüm doydum.internetten bulduğum resimleri bu gelinliğim bu yüzüğüm bu nikah şekerim bu bilmem neyim diye resim eklemiycek kadar egoma hakimim.kıvanç tatlıtuğun resmini de ekle bi ara da bu benim kocam de tam olsunHa provanias gelinlik dediğin kaç paralık şey o yüzükler bilmem neler kaç paralık şey gerçekten olamaz mı diyceksin olur elbet de herşeyin netten alıntı fotolar olması ilgimi çekti.hele ki şu yurtdışından gelen katalogdan seçilen pırlantanın katalogdaki resmini de buluvermişsiniz ne tesadüf ki.e katalog yollama zahmetinde bulunmayıp gir netten seç deselermiş keşke.bana hiç samimi gelmiyorsunuz yoksa bana ne
inanmamakta elbette özgürsünüz..kimseye ıspatlamak zorunda değilim ki..eşinden şiddet gören kadınlardan darp raporumu istiyorsunuz konusuna inanmak için benim konum neden bazılarına sizde dahil inanıdrıcı gelmiyorşaşırıyorum çünkü böyle olacağını bilseydim hiç açmazdım konularımı buraya..diğer resimlere gelince ..burası sanal alem ve resimler kopyayla alınabiliyor o yüzden gelinliğimi üzerimde eklemedim.gelinliğimi netten arastırıken pcye resmini kopyalamıştım onu yükledim ne var bunda?nişanlığımda aynı şekilde..alyansıma gelince netten alıntı resim değil cnm katalog üzerineden taranmış ve pc me yüklenmiş bir resimdi bu.özellikle kaydettim haliyle gelen yüzükle birebir karşılaştırmak için.burda herkez netten katalogdan resim yüklüo bence bu sizin güven eksiklşiğinizden kaynaklıo diye düşünüorum..hala inanmamak da özgürsünüz tabi....
resmi nerden yüklediğimi benden iyimi bileceksiniz..yüklediğiniz site adını nerden buldunuz bilmiorum ama açmıo bile..komikleşmeyelim lütfe neyin ıspatı peşindesiniz..inanmıorum deyin çekin gidin dedektif kesildiniz başıma..bide dürüstlükten bahsedionuz..
yoo açılıyo dene sen bulursun tarayıcıdan taranan resim ile netten alınan fotonun ayrımını yapabilecek bilgiye sahibim çok şükür.zaten altta adresi yazıyo şekerim.Neyse, benden bu kadar.Daha bişey yazmıycam sana.Gülüp geçerim bundan sonrasında.Atarken biyerlerden destek al bidahakine.Böyle mahcup olma.O el yapımı tektaşın 2100tl olduğunu yazmışsın ona da çok güldüm.fiyatlardan da hiç haberin yok senin anlaşılan
sizin için üzülüorum güven eksikliğiniz var sanırım yasadıklarınızdan kaynaklı.allah kolaylık versin.darısı başınıza diorum iyi günler...
bi kadın başka kadının açığını yakalama derdine neden düşer bukadar?kendisi ihanete uğradığında da üstün zekasını kullnacağı yerde gelir burda konu açar sorar çare arar..demekki yardıma çareye ihtiyacımız yok baksanıza hemcinslerim dedektiflik açık arama peşindeler..yapmayın kızlar yaa.netten de alıntı olur giyer de ederde ne olmuş yani zengin biriyle evlenen orta halli bi bayan olamazmı konu sahibi?böyleleri yokmu çevrenizde?inanıp inanmamak bize kalmış bu deşifre etme çabası nedir yani..
bi kadın başka kadının açığını yakalama derdine neden düşer bukadar?kendisi ihanete uğradığında da üstün zekasını kullnacağı yerde gelir burda konu açar sorar çare arar..demekki yardıma çareye ihtiyacımız yok baksanıza hemcinslerim dedektiflik açık arama peşindeler..yapmayın kızlar yaa.netten de alıntı olur giyer de ederde ne olmuş yani zengin biriyle evlenen orta halli bi bayan olamazmı konu sahibi?böyleleri yokmu çevrenizde?inanıp inanmamak bize kalmış bu deşifre etme çabası nedir yani..
burda çoğu insan gerçek olan sıkıntılarını paylaşıyor.
böyle sanal konu yaratanları gördükçe de ister istemez sinirleniyoruz
olay bundan ibaret sanırım
gerçekle sahte dikkatli bakıldığı zaman belli oluyor
konu sahibinin yüklediği resmleri ben de arattım google da ve hepsi anında çıktı karşıma
çünkü bu arkadaşın açtığı konuların alayı maddiyat para gösteriş alttan alta hava atma çabaları ile bezenmiş durumda
resmen google da nişanlık elbisesi yazmış ilk çıkanı koymuş buraya
pahalı gelinlik yazmış ilk çıkanı almış koymuş.
davitiye aratmış google da ilk çıkanı almış koymuş.
Lütfen konuyu başka yönlere çekmeyin.Kimsenin açığını aradığım yok.İhanete uğramışlığım da yok kastınız ben isem.Ben yıllardır bu siteye üyeyim. Bu profilde tek gördüğüm internetten alınan resimlerle övgü beklemesiydi ve bundan rahatsız oldum.Ve internet üzerinden gösteriş yapmakla eline bişey geçmeyeceğini söylemek istedim.Zengin biriyle evlenmiş evlenmemiş mevzu bu değil yani.Ben yazdıklarının hiçbirine inanmıyorum bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?