her kelimeleri para..hayatları para sıkıldım...

İki sete gerek yok ama sen beğendiğini söyledikten sonra değiştirmesi hoş değil..

Orada uygun olan davranış değiştirmek değildi bence..Tabi bu benim görüşüm..

Ya belki düşüncesizlik belki de kültür farkı bilemiyorum..Mesela bize garip gelen onlara gelmeyebilir, çekinmezler..

Art niyetleri yoktur mutlaka, zaten olsa her şeyin en iyisini, en güzelini yapmazlar..

Dediğin gibi daha yenisiniz 20 gün ne ki..Herşey zamanla oturur, insanlar birbirinin huyunu suyunu öğrenir..

bunlara takılma evliliğinin ve maddi rahatlığın tadını çıkar canım.eğer yoklukla boğuşsaydın daha zor günler seni bekleyecekti
düzenleri kültürleri farklı diyorsun aslında bu çoğu evlilikte olan birşey zamanla sen onlara onlarda sana alışırlar

Peki sen ne iş yapıyosun meslek olarak???

danışmalık yapıyorum özel bir şikette..

haklsıısnız ortak kanıya vardım sizler sayesinde burda..çok tşk ederim

Çok geçcim olumsuz yapılan yorumlara takılma, biz insanlar maddi sıkıntılarımızı anlatırız, şikayet etme senden kötüsü var derler, zenginlikten bahsetmemiz gerekir övünme derler yani bunun ortası yok. Sen eşinle mutlu olmaya bak, 1 yıl sonra göreceksin neleri dert etmişim diyeceksin.

bence keyfini çıkarmalısın.

zaten senin gözüne sokar gibi yapmıyorlarmış daha ne istiyorsun?

onlar paralar saçıyorsa sende nezakeketen teşekkür et yeter

onların yaşamını gözlemyerek eksik bulduğun yönleri kapatabilirsin. zaten görgülü insanlarsa seni rencide etmezler.

evt burda bunun ortasının olmadıüğını gördüm..ama derdime de derman buldum diyebiliirm.sizede tşk ederimm..

öyle yapıcam çok tşk ederim..

keşke herkezin sorunu sizin gibi olsa....

keyfini çıkarın....edalı edalı gezin işte... bu gençlik bir kere gelir.....

böyle sorun dostlar başına....

sizin durumunuz nasıldı bilmiyorum ama eşinizin ailesi varlıklı olupta bunu görgüsüzlüğe kaçırmıyorsa ki öyle diyorsunuz bence bunun sefasını sürün. bir seti geçtim bi bilezik almayan kayınvalideler var siz böyle bir aileye gelin olmuşsunuz keyfini sürün irdelemeyin

Bence kendiniz gibi mütevazi bir hayat yaşamaya devam etmelisiniz.Parayı pulu kalbinize yerleştirmeyin.Cebinizde dursun.Hayatınızı huzurlu yaşamaya çalışın.
Sevgilerimle

keşke herkezin sorunu sizin gibi olsa....

keyfini çıkarın....edalı edalı gezin işte... bu gençlik bir kere gelir.....

böyle sorun dostlar başına....

yaşadığım maddi imkanları dostlar başına diyebilirimde sorunu asla diyemem:))çünkü çok zor..belki herkez benim kadar zorlanmaz o da ayrı tabi..tşk ederim

orta halli bi ailede büyüüdm..evet dediğiniz gibi kayınvalideler de var farkındayım çevremde de var ..şükürler olsun..

Bence kendiniz gibi mütevazi bir hayat yaşamaya devam etmelisiniz.Parayı pulu kalbinize yerleştirmeyin.Cebinizde dursun.Hayatınızı huzurlu yaşamaya çalışın.
Sevgilerimle

huzur evet en önemlisi teşekkür ederim

kıymetini bil o ailenin..keşke benimkiler de öyle yapsaydı da içimde kalmasaydı hiç birşey..millete gösteriş için bile olsa keşke yapsaydılar takı..

senin adina cok sevindim...hayirli olsun umarim herzaman mutlu olursun. önemli olan seninde söyledigin gibi huzurlu olman. bazi arkadaslar ne güzel iste keyfini cikar falan yazmislar....evet belki maddi anlamda haklilar ama parayla mutlu olunuyor diye bi kuralda yok.

Bu forumda cok kizdigim bi konu var oda su ki: Farkindamisiniz bilmiyorum ama hep biz kadinlar bi kadini üzüyoruz, kiriyoruz, anlamadan dinlemeden elestiriyoruz. Niye böyleyiz anlamiyorum bazen hic bi konuya yorum yazmak istemiyorum ya fake diye tutturuyorlar ya baska bisey. yani nedir bu savas? Kadiniz unutmayin bunu; kadinlar ufak seyleri bile sorun etmezmi, kafamiza bazen sacma seyler bile takilmiyormu? biz birbirimize destek olmayacaksak bu site ne ise yariyor ozaman söylermisiniz? Elestirin ama yersiz elestiriler ne ise yariyor bi insani üzmekten baska hala anlamis degilim.
Insanin yazcagi varsada yazasi gelmiyor.

Seni cok ii anliyorum eminim alismasi zor bir durumdur.
Ömür boyu mutluluklar diliyorum sana

benim hayalim senin yaşadığın hayat ve bir çok kişinin ben balayına bile gidemedim eşimde bende çalıştığımız halde ama yinede şükür allahım bence bunları kafana takacağına kendini geliştir yetiştir..

yaaa siz şakamısınız bi çok kişinin bulamıycağı imkanlara sahipsiniz ve siz eziliyorum diyosunuz yani sizi ezicek bi kelime küçümseme görmüyorum ben bu anlattıklarınızda ben şaka yapıyosunuz bide derdim var sayfasına yazmışsınız bence siz kendinize dert arıyorsunuz ben bi küçük evim olsun diye yırtıyorum kendimi çalış çalış olmuyo oturmasamda yatırım diyorum siz 210 m2 evi zorla aldırdım diyosunuz lütfen ama lütfen bunlar dert değil gerçek derdi olanların ahını alıyosunuz

Ben teşekkür ederim canım

gösteriş namına, elalem için yaşamak çok zor, yaşatmak daha doğrusu. Allah akıl fikir versin eşinizin ailesine, gösteriş budalalığı ruh bozucu.

Zamanla eşinizle kurduğunuz ailenin,düzeni oturur,endişe etmeyin.

Sonsuz mutluluklar dilerim.

vah vah vah gerçekten çok üzüldüm halinize.şaka da değil üstelik gerçekten üzüldüm.provanias gelinliğiniz, eşinizin yurtdışındaki abizinin gönderdiği katalogdan el yapımı pırlanta seçmeniz, kayınvalidenizin trabzon hasırı alması,maldivlerde pukette balayı, triplekste oturmanıza ısrarı 200m2 eviniz hepsi bizimle paylaşmanızı gerektiren büyük sıkıntılar.vah vah vah biyerlerde ezildin sanırım burda egonu toparlıyosun ee ne de olsa sanal alem komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…