ayy canım benim gerçekten de maşallah ne kadar şanslısın, Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki bir öncekinden sonra böyle güzel bir aileye ve eşe denk gelmişsin.
Bence şu an yaşadığın durum evliliğe alışma dönemindeki bocalama sürecini yansıtıyor, zamanla alışacaksın.
Kızların dediği gibi rahata alışmak kolay, zor olan gördüğün günden geri kalmak, Allah kimseye yaşatmasın işte onu.
Eğer görgüsüz insanlar deseydin o zaman yorumlarımız farklı yönde olurdu ama madem görgülü ve kibar insanlar o zaman görgüsüz olup vıcık vıcık olan saygısız insanlardan olmalarından seviyeli olmaları inan bana bin kat daha iyi.
Hem ayrıca bu tarz ortamları olan cemiyet insanları etrafı zaman zaman düşünmekte de haklılar inan bana senin ailen de tamamen onlar gibi olsa onlar da düşünürdü, bu yanlış ya da hatalı birşey değil.
Umarım kısa sürede alışır ve hakettiğin mutluluğu bulursun canım benim.
Düşünüp de üzme güzel canını, başka sıkıntı vermesin Allah, bunlar güzel sıkıntılar inan bana
Annen seni Kadir gecesi dogurmuş daha ne istiyosun Allah başka dert vermesin diyorum sana kesinlikle çok şanslısınbir an okurken konu fakemi diye aklımdan geçmedi degil
Şakamısınız siz ? Daha ne istiyorsunu yada sorun ne anlamadım ..
Üstelik Türkiyede sorun olarak görülen ikinci evlilik mevzusunu bile yapmıycak kadar açık görüşlü iyi insanlarla karşılaşmıssınız .. Eşiniz iyiyse ve seviyorsanız ohh al sana dunya cennetı ..
Git arkadaşım maldıvlere , al ıstedıgın mucevherı pırlantayı
Para tatlıdır , rahat sıcaktır insan hemen alısır hosuna gıder , ama sız garıpsemıssınız :))
Ben senin yerınde olsam : hergün şıkır şıkır giyinir kocamın ıstedıgı gb bır kadın olurdum , benı mutlu eden insanları bende mutlu etmek ısterım .. kısaca Maşallah dıyorum ve Allah bozmasın güzel günler yaşayın inşallah ..
seni ezmeye çalışabilirler ya da baskı altına almaya
sonradan görme değil diyorsun ancak biraz öyleler gibi geldi bana anlattıklarına göre.
sen çalış ve kendinden taviz verme onlar gibi olmana lüzum yok.
ve eğer kötü niyetleri yoksa zaten eşinizle yaşıycaksınız bir süre sonra bu sorunlar ortadan kalkar.
farklı bakış açılarına ihtiyacım vardı teşekkürler..ezmeye çalışmadılar şimdiye kadar ama eşimin bütcesi ayrı olduğu halde iytiyaclarımızı kendileri karşılamak istiyorlar..pazar günü bir bakıyorum kapıda şöför elinde kumanya paketleri kayınvalidem kendine alırken bizede göndermiş filan eksiği fazlası varmı diye sormadığı halde.bu tarz şeyleri var yani..çalışmaya elbette dewam edeceğim bundan taviz vermem..
sız sanırım durumdan sıkayetcı degılsınız ,sızı endıselendıren ıkı aıle arasındakı farklılıklar sanırım kı haklı oldugunuzu dusunuyorum .öncelikle sonradan gorme ınsanlar degılse gercekten korkucak bırseyın olmadıgını dusunuyorum .ama sonradan gorme ınsanlarsa eger vay halıne .herzaman ben de cıftler arasında egıtım kultur ve maddıyatının esıt ve dengelı olmasından yanayım .sadece cıftler arasın da degıl tabı cıftlerın aılesıde onemlı bu saydıklarımda.bunlar eksık oldugunda sorunlar doguyor malesef .çiftler bırbırıne ayak uydursa bıle aıleleler uyduramıyor malesef .aılemle yasamayacagım benım ayak uydurmam yeterlı demeklede olmuyor tabı ,hıc kımse kendı aılesı hakkında olumsuz elestırıye maruz kalmaktan hoslanmaz .ıster ıstemez uzulur ve cıftler arasında da tartısmalar yuzunu gosterır .ama tek sıkıntınız esınızın aılesının sızden daha varlıklı olması ıse bence cok da sorun degıl .ıkı aılede gorgu kurallarında yasıyorsa oturmayı kalkmayı sofra adabını bılıyorsa ortama ayak uydurmakta hıcde sıkıntı cekmezsın .benım de bır arkadasım varlıklı ve cok kulturlu bır aıleye gelın gıttı .senı uzmek ıstemem ama cok ezıldı .kendı ayak uydursa bıle o ortama aılesı ayak uyduramadı .sonucta aılesı anadolu ınsanıydı oyle cok fazla gorgu kurallarından haberdar ınsanlar degıldı .aılece yemek toplantılarında arkadasım hep gerıldı ,ıns esımın aılesıne karsı bır pot kırmazlar ıns.yemekte benı rezıl etmezler dıye.ee aılesıde anadolu ınsanı oldugu ıcın yemek adabını pek bılmıyorlardı oyle catal bıcak kullanacak ınsanlar degıl canları nasıl yemek yemek ısterse oyle yerlerdı .herkezın salata catalı bıle farklıyken onlar o catalları luzumsuz sofrayı kalabalık etmekten baska bırsey olmadıgını goren ınsanlardı .tabı bu durum kızı esının aılesıne karsı mahcup duruma dusurmekten baska bırsey degıldı .kayınvalıdesı kızın aılesını hep elstırdı aılene gorgu kurallarını ogret yemek yemeyı bıle bılmıyorlar dıye kızı hep ezdıler .kız da onların lafıya aılesını degıstırmeye calıstı senelerce .aılesıde kırıldı kızımız bızden utanıyuor gıtmıyelım onu da mahcup etmıyelım dıye karar aldılar .sonunda kız da yapamadı ve bosandı .umarım boyle bır durum yoktur egıtım ve kultur farklılıkları gercekten ıkı aıle arasında cıddı ucurum oluyor .ama dedıgım gıbı tek sıkıntı varlıksa o cok da problem degıl .kultur olarak esıt olmanız cok daha onemlı
Ne güzel böyle anne babalarda mı vardı ya
bence yatıp kalkıp halinize şükredin çok şanslıymışsınız.aileside dediğiniz gibi görgülü,hem eli açık.sizin yerinizde olmak isteyen çok bayan vardır eminim.
Bugüne kadar yaşadığınız hayattan farklı bir yaşam sunmuşlar size,
alışması zaman alabiir ama imkansız değil...
Şuan çok yenisiniz ondan bu ikilem olabilir.İleri ki zamanlarda çok rahat olacağınızı düşünüyorum.
Lütfen şanslı olduğunuzun ve yaşadığınız hayatın güzelliğinin farkına varın.
Yeni evlisiniz en keyifli zamanlarınızın tadını çıkarın,geçmişi unutun ve yeniden varolun.
Mutluluklar diliyorum.
aman Allahım kayınvalıdeye bak cıcek cıcek :)))))))
kendıne alısverıs yapıp , gelınını de dusunup onada yaptırıyor vay be ..
K.k 'da yılın kaynanası secılmelı sızınkıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?