Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

kimileri boğazım düğümlendi demiş..ben gözyaşları içinde okuyorum.aynı şetleri yaşıyoruz çok az farkla.bizimki istemeye geldikleri gün bitti.3 senem herşeym..kelime bile bulamıyorum.benim durumum daha acı..paylaşmıorum konuşmuyorum yaşamıyorum adeta..allah kolaylık versin bize..bnmde şarkım grup 84 ten şimdi hayat..sadece yaptığım bu.gözyaşlarımı kimse görmemeli..yine yanlızım bu şarkıyı dinliyorum.....

Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..

Severek ayrılmak ne zordur,hissettim ta suramda,gerçek söylüyorum aklıma benim yaşadığım da geldi gözlerimden yaş süzüldü.Bu nasıl bir söz..
Olursa dayanamam gibi geliyor,Olma ihtimali varken..Off,yaram deşildi sanki.
Rabbim sana sabır versin canım.Bense güç diliyorum Allahtan ve durumla kimseyi sınamasın.Dua edeceğim,bu zor sürece hayırlısıyla atlatırsın inş.

Son düzenleme:
niye bukadar gurur ...

Çünkü bana bir veda bile çok görüldü..
Geçecek elbette, zaman..

Nefes alıyorsak, ümit var demektir. Kimse istemez böyle bir acı yaşamayı ama yaşandı. Rabbim dağına göre kar verir,
umarım yaraların çabuk iyileşir..

Bence dayanamam diyordum, yaşayamam, nefes alamam..
Öyle olmuyormuş işte Rabbim öyle tutuyor ki seni şükretmediğin her an için pişman oluyorsun..
Herkes şaşırıyor halime, çünkü ben en ufak kavgada günlerce yemek yemeyip uyku ilacı elinde dolaşan bi insandım.
Herkesin payı var, herkesin duası var.. Allah herkesten razı olsun.
Dayanan, dayanamayan kimseye bu acıyı yaşatmasın..

hiç yorum yazmasamda bugüne kadar hep baktım konuna hergün güzel bi haber yazarsın belki diye ümitlendim...yaşadığın acıyı bede yaşıyormuşum gibi üzüldüm..hala umutluyum hala güzel bi haber için bakıyorum hergün konuna....

Ezgiiiiii
Şaka mı bu diyeceğim ama şaka olsa 1 aydan fazla bir zaman olmuş, illaki gülünüp geçilirdi. Ama inanamıyorum, şoktayım.
Daha yeni gördüm ve hala inanmak istemiyorum. Konuyu baştan sona okudum, her bir sayfada ha şimdi barıştık yazcak, yok bidahaki sayfada.. derken derken son sayfaya kadar geldim

Yazdıklarının hepsini gözyaşları içinde okudum, kendime hakim olamadım. Sevginin derinliği her bir cümlende öyle bir hissediliyor ki. Seni daha önceden tanımamış olsaydım bile bu cümlelerden yine de etkilenirdim. Kaldı ki kaç senedir tanışıyoruz, birlikte sevdiklerimizi bekledik, güldük ağladık. Şimdi daha da kötü oldum

Benzer olayları da yaşamıştım seneler önce. Ama bizde durum farklıydı, o son kez konuşmak istedi. Konuştuk. Keşke siz de konuşsaydınız. Olayın detaylarını anlatmayacağım, zaten senin kendi derdin kendine yetiyor biliyorum.
Sen, o dönsün istiyorsun. Dönerse konuşursanız tekrar devam edersiniz bence. Hala aşk var sevgi var...
Ama uzun ilişki yürütmesi, hele hele uzaktan yürütmesi çok çok zor. Sizi bunlar yıprattı işte. Hele bir de düğün hazırlıklarının stresi de gelince üzerine...
Ama bence hala sizin için bir çıkar yol var, bir umut var. Ben onu görüyorum.
Senin için bol bol dua edeceğim canım benim.
Eğer o senin kısmetinse, alnına yazılmışsa, zaten seneler bile geçse birbirinize kavuşursunuz

Hakkınızda hayırlısı olsun ezgicim, güzel haberlerini bekliyorum ....

Allah hiçbir kulunu darda bırakmaz.. Allah yar ve yardımcın olsun.. Yaşadıklarını herkes kaldıramaz..

Bende konunu sürekli takip ediyorum,olumlu bir şeyler görmek için. Rabbim hakkında en hayırlısını versin.
Ne denilse boş,umarım atlatırsın bu sancılı dönemi.. Sabır,güç,mutluluk,huzur seninle olsun :)

allahım yardımcın olsun inşallah allah sevenleri ayırmasın..

konuyu okuduğumdan beri gözyaşlarıma hakim olamıyorum. konunun 1 ay önce açıldığını fark eder etmez büyük bi umutla son sayfalara geldim mutlu haberini okumak için okuyamayınca içim burkuldu hala kendi derdim gibi yanıyo içim allahım sana sabır versin. kendini ifade edişin aşkını ifade edişin o kadar güzel kii

saçma sapan bi sebepten dolayı düğün öncesi bizde yüzükleri çıkarmıştık -tabi düğün tarihimiz belli değildi bizim- uzun yılların verdiği yorgunluk oluyor galiba sabırsızlaşıyor insan.

o yüzük izini öyle iyi bilirim ki her dokunduğumda kalbimin orda attığını hissederdim canım yanardı sonra kendimi teselli etmek için aman derdim umursamazca hayatına bak olmayınca olmuyor zorlamanın alemi yok beraber mutlu olamıyoruz. sanki yıllardır her gözlerine baktığımda mutluluktan havalara uçan,nefesini hissettiğimde onun nefes alışını duymak için nefes almayan ben değilmişim gibi. ufacık küslükte yemek yemeyi unutan ben değilmişim gibi gerine gerine herkese artık onu sevmiyorum unuttum mutlu olamıyoruz dedim birbirimizi anlamıyoruz onu çekemiyorum dedim. kendisine de öyle dedim 1 ay sonra barışalım artık dediğinde artık barışmak yok bitti dedim. umursamazdım artık olsun yada olmasın fark etmiyordu yıllardır hiç bir şey olmuyordu çünkü nişanlanmıştık ve hiç bir şey belli değildi yıllar uzadıkça sıkılıyordu insan belirsizliklerle savaşmaktan.

boşluğu o kadar büyüktü ki dile getirsem beni içene alacak kaybolacaktım kendimi bulamıycaktım hoş bulduğumda söylenemezdi herkesin içinde mutluydum ama sonra bir an gelirdi ki her şey boş hasretiyle kavruluyorum o yangın nasıl büyük anlatamam insan ateş olmadan yanar mı yanıyordum. batasıca gurur.. gerçi gurur sayılmaz onunla mutlu olacağımı düşünmüyordum o yüzden istemiyordum barışmak sanki başkasıyla mutlu olabilecekmişim gibi.
sonra bir gün hiç beklemediğim bi anda saçma bi sebepten telefon etti kavga edecekti canı yanmıştı görüşelim dedim. onun kokusunu aldığım ilk anda mutsuzluk bile onunla güzeldi fark ettim o yanımda olsun da ben her gün mutsuz olayım. çünkü diğer türlüsü ateeş. o gün sarıldık hiç kopmamacasına..ailelere söyleyemedik bi kaç gün çünkü artık mutlu olacağımızı onlarda düşünmüyolardı. haberleri olduğunda hemen düğün tarihi belirlendi hazırlıklar başladı her şerde hayır varmış biz o günden sonra önceki gibi hiç olmadık birbirimize karşı daha anlayışlı olduk birbirimizin yokluğunun ne demek olduğunu öğrendik. şimdi evliyiz 9 ay oldu. hiç bir tartışmamızda küsmem. 5 dk sonrasında hiç olmamış gibi davranırım. severken ayrılamazsın hele ki sevgin karşılıklıysa bu yangın yerine neden atıyorsun ki kendini hem için hem dışın yanıyor ben hissettim. sevdiğin öyle değil mi o yanmıyor mu sanıyorsun kendini bırak ona kıyabiliyor musun ?? o gelmiyorsa sende gel diyemiyorsan. ona git . bu hayata bir kere geliyorsun bu kadar severken başkasıyla mutlu olabilir misin sanıyorsun?

kimseye kulak asma ne derlerse desinler kimseye bişeyler açıklamak zorunda değilsin bu hayat senin.isteyen davetlin olarak katılabilir düğününe.

kısa sürede mutlu haberlerini bekliyoruuz

Üzülme güzel kız. Allah hakkında hayırlısını versin. hAyır Görünende Şer, Şer Görünende Hayır Saklıymış. Hayatta Hiç bişi Olmaz diye Bişi Yok. Bence Herkesin Bu Hayatta Ikinci Bir Şanşı Olmalı, Bende Zamanında Nişanlımdan Ayrılmıştım. Aradan Bir Kaç Yıl Geçtikten sonra Tekrar Bir Araya Geldik Ve Evlendik Bie Tane Evladımız Var,

Yok sanırım bu saatten sonra olmayacak artık..

Teşekkür ediyorum Deryam, biliyorsun ne heveslerle bekledim, kısmet olmadı hiçbirini yaşamak.
Kimle konuşsam diyor zaten gözlerinden okunuyor sevgin diye.. Aşkım o kadar yoğun ki, hapsolmuşum içine, çıkamıyorum bir türlü..
Bende hep bekledim ha geldi ha gelecek bugün gelecek gece gelecek ama hiç gelmedi.. Gelmiyor.. Gelmeyecek.. Sadece bir kez aradı 36 gün oldu bir kez ya.. Oda kıyafetlerimi geri gitti diye.. Kırıldım dedi, zoruma gitti dedi ama özledim demedi.
Canı sağolsun onun. Gelmese de vazgeçeçek değilim.

Allah hiçbir kulunu darda bırakmaz.. Allah yar ve yardımcın olsun.. Yaşadıklarını herkes kaldıramaz..
Allah razı olsun.. Dua ediyorum rabbim düşmanıma yaşatmasın..
Teşekkür ediyorum, umarım bir gün bunları okuduğumda böyle sızlamayacak..

Hep bu hikayeler anlatılıyor bana, hep umut doluyor her yanım.
Belki diyorum yıllar sonra gelecek karşıma olmadı yapamadım diyecek.
Her kötü hatıra gibi buda o geçmişte kalacak ve yıllar sonra okuduğumda şükredeceğim geçtiğine, bilemiyorum hiçbirşey. Rabbim sabret diyor sadece sabrediyorum.
Hep diyorum gelse git demem, gelmezse de gel demem diye.. Ben bu aşk için çok şey yaptım, bir kez bile gurur dinlemedim. Sıra ondaydı.
Birkez olsun bizim için birşey yapmasını istedim, bu bile çoktu bana.. Olmadı işte neyse..
Duyuyorum haberlerini iyi diyor kayınvalidem çok iyi.. İyi olana dokunmam ben. Dokunamam.. Üzerinden yük aldım, tüm sorumluluklarını tek sözümle yıktım işte.. İyiymişte..
Özlese arardı, gelirdi.. Yapardı ya en ufak birşey yapardı.
Kısmet.. Varsa kaderimde olacak, değilse bu hikaye böyle kalacak..

konuyu çok uzun zamandır takip etmeme rağmen yorum yazmadım yazamadım . yazdığın her satırda boğazım düğümlendi gözlerin buğulandı göremedim. o gururunu hiçe sayıp gelirse diyorsun ama o da gelmeyecek sende vazgeçmeyeceksin. peki sen bir kez daha sen denesen olmaz mı ? çok seviyorsun çok özlüyorsun bu belli. biliyorum zor geliyor tekrar gururunu ayaklar altına alıp gitmek . bir kez ondan beklerken bunu bir defa sadece bizim için bir defa gelsin diye beklerken onu gelmemesi, aramaması, sormaması ve belki sensiz iyi bile olması senin canı bu kadar çok yakıyorken ona içten içe öfkeleniyorken belkide diyemiyorsun . gel bana ama bu defa hiç kırmamacasına diyemiyorsun . ama şunu bil ki (anladığım kadarıyla ve kendimden bildiğim kadarıyla ) o bir gün gelse aşkından ölecek olsa da gururunu yenip de gelemez senin karşına. ya sen gideceksin kaderin oysa olacak. yada dediğin gibi sadece hikaye olarak kalacak

Son düzenleme:
O senin için hep KEŞKE ve ACABA olacak,yarım kaldığı için...

iyileşeceksin ve bir gün başkası çıkıp gelecek,onu da seveceksin hem de evlenecek kadar,onunla mutlu da olacaksın..
Ama yarım kalanı merak edeceksin..ACABA nasıl olurdu diye...

bence o da vazgeçmedi senden çünkü seneler var, yaşanmışlıklar çok... ama bazı insanların yapısı özür dilemeye ya da özledim demeye elverişli değil, içlerinden geçse bile diyemezler. Tanımıyorum sevdiğin insanı ama sanki birazcık öyle biriymiş gibi hissediyorum Ezgim ya :26: Tabi sen daha iyi bilirsin..

ouvvv şuan bende aşk acısı çektiğimden çok iyi anlıyorrum seni canımmm allah sabır versinnn çok zorr çok (((5:

mahvettin be tatlım beni.. daha once yazmıstım sana barısırsınız dıe umuodum.. ama sonra su yazdıkları okudum tek tek...
alt ust oldum.. bende oyle yerlere dokunduki bu mesajların.. bende 1 ay once neredyse altı senelık bır ılıskımı bıtırdım.. dıyordum elımde somut bır sey olsa ona sıgınıcam.. o gercege baglanıcam..(aldatma, yalan..vb) ama yoktu.. onunla olmayacagını bılıryordum bende bır nevi evlilikten dondum..

tek kişilik bir hüzün bu.. onada uzuluosun ama duyguların bıle mantıgının arkasına gızlendıgını farkedıosun.. ıssızlasıosun.. ınsan ıcıne cıkmak ıstemıosun.. herkes banada gecıcek dıyor daha cok yenı dıyor, ıstedıgım nasıhat degıl sadece destek sessızce yanımda ol dıosun.. ben de onu senın gıbı, artık sevmemeyı sectım.. seve seve bıtırdım, seve sevede dua edıorum ona.. umarım hepımız cok mutlu oluruz.. sana cok guzel mesaj yazanlar olmus.. banada oldu ama bazıları yuregıme dokundu.. sankı br abla gıbı gormesemde sıcacık bır el.. ınsallah rabbım gonlumuze gore verır.. artık kadere sessızce umutla bakıorum.. sevgıyle

canımmm seve seve ayrılmakta başka bi durum bende 5 senelik ilişkimi bitirmiştim 3 sene önce ve sadece onunla olmıyacagını bildiğimden bitirdim ki benim erkek arkadaşım engelliydi çok seviyodum ama tabiki nişan oldu ve uzun sürdü nişanlılık süreci yıprattı ikimizide ondan bitirdim ki bi yandanda vicdan azabı vardı ama size tek tavsiyem bol bol dua etmeniz ve dikkatinizi dagıtacak şeylerle ugraşmanız valla ben bunu puzzle ile çözdüm artık puzzle ustasıyım :)) zor bi süreç allah ikinizinde yardımcısı olsun

Ben gitmeyeceğim bu sefer asla.. Ama hep bekleyeceğim.
Herşey ona bağlı artık. Rabbim koyduysa gönlüne benim aşkımı, elbet gelecek. Geç bile olsa gelecek..

Ne olursa olsun hiç unutmayacağım ve nefes aldığım sürece her an merak edeceğim nişanlımı.. O benim için öylesine biri değil çünkü.. Canımdan bir parça gibi, ömür boyu taşıyacağım.. Başka birisini sevsem bile..

hemde insanın içini öyle bir acıtıyo ki o yarım kalmışlık çok zor

Yapmak istediğim bu zaten.. Ya yokluğuma alışacak, ya da gururunu hiçe sayacak. Tercih sadece onun..
ouvvv şuan bende aşk acısı çektiğimden çok iyi anlıyorrum seni canımmm allah sabır versinnn çok zorr çok (((5:

Rabbim sana da sabır versin.. Zamanla alışıyorsun evet ama özlemin o kadar büyüyor ki o alışılmışlığı görmezden geliyor.. Duygularım daha yoğun.. Fotoğraflarına sarılıyorum artık, meğer sarılmak ne kadar önemliymiş. Ne kadar da kıymetli..
Çok kişinin desteği oldu Allah razı olsun herkesten, Rabbim yüreğine ferahlık versin arkadaşım,
Kadere sessizce.. :)

Her acıya şifadır dua.. Her an, her fırsatta sığınıyorum.. İçim rahatlıyor..
Siz atlatabildiniz mi ?

Her acıya şifadır dua.. Her an, her fırsatta sığınıyorum.. İçim rahatlıyor..
Siz atlatabildiniz mi ?[/QUOTE]

evet canımmm atlatıyosun ama tabiki hiç kimse onun yerini tutmuyo işin acıkcası ben ayrılalı artık 3 sene oldu ve hala kimseyi onu sevdigim kadr sevemedim ama şunuda sölim eskiye dönüp baktıgımda içim acımıyo artık iyi günleri hatırlayıp içim sadece sevgi doluyo ama beni üzen deil böle bi aşk yaşadıgım için mutluyum sadece bu allah sabır versin canım sana ben sanırım 6 ayda fln atlattım tam olarak zor ama geçiyo sana tavsiyem olmayacak bişeyse sakın görüşme duyguların bitene kadar ben tamamen sildim görüşmedim ama kısmet olcakya 1 sene sonra karşılaştık taksimde allahım nasıll özlemişimm ikimizde sarılıp ağladık ama ikimizin içindede artık aşk yoktu ondan hala görüşüyoruz arada nasılsın ne yapıyosun diye :)))

buda bnm hikayem işte ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…