Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

Allah sabır versin canım evilik hazırlığında çok zor dönemler geçiriyor insan, bir stres, sıkıntı.. Herşeyde bir hayır vardır zordur katlanması ama sabret Allaha sığın hayırlısını iste. İki yıl kadar önce gözümüzün önünde en yakın arkadaşım düğününe iki hafta kala ayrılmıştı..Mahvoldu işten çıktı gitti başka şehirde işe girdi dağıldı, yıprandı. Öldü öldü dirildi sonra nasıl olduysa bir yıl sonra eski nişanlısıyla barıştı ve evlendi.. Şimdi o şehirde evli ve de hamile.. Nasibinde varsa gelir Hintten Yemenden nasibinde yoksa ne gelir elden derler Rabbim yardımcın olsun

Aynı acıları yaşamış biri olarak, sana tavsiyem eğer seviyorsan bekleme, gurur deme. Sonra öyle bi an gelir ki, asla onunla kavuşamayacağını öğrenirsin. Hayatın neler getireceğini bilemezsin. Zamanı iyi değerlendir, seviyorsan bekleme. Ama bu adam beni mutlu etmez dersen, hiç arkana bakma.

Ben sevdiğini düşünerek yazıyorum bunları sana, geçen zaman acılarınızın üstüne örtü oluyor. Yavaş yavaş alışıyorsun acıya. Bir an geliyor, ufacık birşey gözyaşlarını tekrar akıtıyor. Bunca yılı beraber geçirmişken, bir başkasını sevmeye korkar olacaksın. Herkeste onu ararsın. Ben geçtim bu süreçlerden, dedim ki benim sevgimi haketmiyo bu adam. Bir daha geri dönüşüm olmaz. Unuttum onu dedim sonra. Birgün evlendiğini öğrendim. Halbuki ben derdim ki bigün belki kavuşuruz, evlenemez o. Çünkü bende başka birini sevememiştim geçen 2 yıla rağmen. 7 sene beraber geçirdiğim adamın damat oluşunu gördüm, yanındaki gelin ben değildim. İşte o zaman bir kez daha yıkıldım, herkes evlenseydin mutlu olmazdın derdi. Evlenmedim onunla ama yine mutlu olamadım.

7 yılımı vermiştim bende, nikahımıza 23 gün kalmıştı. Herşeyim hazırdı, diktirdiğim gelinliği giyememek öyle acı vermişti ki. Hiç bir şey yiyip içememiştim. Gelin arabası görür, gözyaşlarımı tutamazdım. Düşün 2,5 yıl geçti üzerinden, zaman zaman gözyaşlarımı tutamam yine. Bazı zamanlar aynı acıyı yaşıyor gibi oluyorum, bazense aklıma gelmiyor. Ama asla unutulmuyor, sadece alışıyorsun acıya.

Peki bu kadar çok seviyorken, dönmesini istiyorken neden tercihi sadece ona bırakıyorsun tatlım ya? O bu ayrılığı senin tercih ettiğini düşünüp gelmeye cesaret edemeyebilir. Belki de ikinizde gururunuzu kıramadığınız için ilişkinize geleceğinize yazık edeceksiniz... Değer mi?

uzun zamandır yazını takip ediyorum..çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm yıllardır verdiğin emeğe üzüldüm, sonrasında arayıp sorulmana üzüldüm..ama seni gerçekten imrenerek okudum inanılmaz olgunsun ve en doğrsunu yapmışsın Allaha sığınarak..nasibinde varsa er yada geç gelir zaten.ama şu an çok zor bir dönemdesin Allahım sabır versin sana.dularım seninle.sevgiyle kal.hayır haberlerini bekliyoruz.

ağlayrak gözleri dolu dolu okudum bütün yazılanları...
sezgilim çok üzüldüm inş.hayrlısı olur hkkınızda düzeltirsiniz, düzelir:26:

konunu baştan sona okudum,o kadar içten paylaşmışsın ki yaşadıklarını etkilenmemek elde değil.her yeni sayfada barıştık demeni umdum ama olmadı,ama ben yinede bu konuyu izlemeye devam edicem,umarım senin için en hayırlısı olur ve bunu bizimle paylaşırsın.eğer sana gelmezsede herkese söylediğim sözü sanada söyleyeyim (bir gün öyle biri gelir ki kaşına,ve sen tüm gidenlere teşekkür edersin) hakkında hayırlısı olsun,rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Selam arkadasim.

Konunu çok önce okumustum ama bi degisme olmadigini görüyorum
Hakkinda hayirlisi ise, O senin alinyazin ise bir sekilde yollariniz birlesicektir.

Böyle hikayeler çok anlatildi sana ama bi tanede ben eklemek istiyorum.

2 buçuk senelik iliskimizden sonra bir gün pat diye ayrildik.
O istemisti ayriligi. Ciddi düsünüyorduk hatta ailelerin haberi vardi.
Olmadi bitti.
2 ay hiç haberlesmedik, ben çok kötü günler geçirdim, o benim ilk askimdi, ilk sevdam, ilk öpücügüm, ilk sarilisim.
2 aydan sonra aradi konusmak istedi, megersem tamamen bitirmek içinmis. Bi ikinci kez yikildim ben.
Ben hiç bir zaman aramadim, yapim icabi ben askimdan ölsemde arayamazdim. Aradan toplam 5 ay geçti ayriligimizdan ve bir gün tesadüfen EN OLMADIK yerde karsilastik.
Hemde ikimizde hissetmisiz bu karsilasmayi, o dedi ki "bugün seni görecegimi biliyordum" ve ben dedim ki "bende rüyamda görmüstüm hissediyordum seni görecegimi"...
Fakat yine bir araya gelmedik. Yine yollarimiz ayrildi bu tesadüften sonra. Ben yine yikildim.

Tami tamina 9 ay sonra anladi, geri geldi bana.
Bize ikinci bi sans vermemi istedi.
Yapamadik ayri. 9 ay dile kolay o geçen zamana inanamiyorum nasil onsuz durabilmisim diyorum.
Ilk baslarda çok agladim, her yedigim yemek bogazima diziliyordu. Heryerde hatiralarimiz vardi.
Ama o 9 ay bize çok iyi gelmis iyiki o ayriligi yasamisiz diyorum. Bize çok sey ögretti o ayrilik.

O insan simdi benim 10 aylik kocam. Herseyim. Hâlâ hergün Rabbime sonsuz sükürler olsun diyorum ONU BANA yazdigi için.

Hakkinizda hayirli olan bu ayriligi yasamanizmis. Ama eger O kaderinde varsa bir gün YOLLARINIZ BIRLESICEKTIR.
Bu zamanda sen kendini toparla. Iyi ol. Sana bekleme diyemem, imkansiz. Bi ses, bi nefes, bi haber illaki bekleniyor. Ama umudunu en aza indir ki üzülen sen olma

Allah sabirlar versin canim. Cok derinden hissettim yasadiklarini

Çok üzülerek, gözlerim dolu dolu okudum. Koskoca 6 yıl... Evlilik hazırlıkları tamamlanmış ama ne demişler 'Gelin ata binmiş ya nasip demiş'... Hayırlısı demekten başka ne gelirki elden. Allah yardımcın olsun.

Sebebi neydi onuda bilseydim daha iyi olurdu ama iyi dileklerim seninle her zaman..

Nişanı siz attınız.
Gurur var dıyorsunuz.
Ortada tam bir sebep yok diyorsunuz..
40 günde 1 defa aradı özledim bile demedi diyorsunuz??
Gelse git demem diyorsunuz??
Yanlış anlaşılmak istemem ma su 15 sayfada oturmayan şeyler var kafamda mesajlarınızdan.
Ayrılığın verdiği gel-git değil sanki bu.
Siz gerçekten kafanızda bitirdiniz mi bu ilişkiyi ?
Bana pek öyle gelmedi.Seviyorsunuz.Seviliyorsunuz.Aslında ayrılmak istemediniz gibi sanki.
Sanırım nişanlınızın değişmesini istediniz ilişki tıkanınca..
Ben böyle anladım sanki.Dönse ''barışalım,böyle olamaz,bitemez biz devam edicez''dese tamam diyecek gibisiniz.
Keşke bu kararı vermeseydınız harap etmezdiniz kendinizi bu kadar..
Ne bileyim ya kolay geçmiyor seneler bu yaşanılanlar.

Sevindim içinin acımamasına..
Güzel hatıralar bırakmak ne kadar önemli, Rabbim yolunuzu açık etsin her ikinizin de.. Bizim karşılaşma ihtimalimiz çok az, ayrı şehirlerdeyiz zaten..

Teşekkür ederim, yine sonu güzel biten bir hikaye..
Gözlerim ışıldadı.. Rabbim yazdıysa mani olunmaz, olacak elbet. Hayırlısı ile..

Gurur değil bu, sebeplerim var..
Değilse gideceğim. biliyorum ömür kısa, zaman kısa, hayat acımasız..
Çok zor olsa gerek, sevdiğin adamın yanında ki sen olamamak.. Zor günler geçirmişsinizdir mutlaka. İnsanın aklına geldiğinde bile ürpermemesi elde değil.
Benimde zoruma gidiyor çevremde düğün hazılığı yapan arkadaşlarım, akrabalarım var. Çeyizlerine birşeyler alıyorlar dokunuyor, gelinlik seçiyorlar dokunuyor, evlerini tutuyorlar dokunuyor.. Midem kasılıyor böyle zamanlarda. Onların mutluluklarıyla gülümseyip, kendi halime ağlıyorum..
Unutamam elbette, asla hemde.. Gerçek şu ki unutmaktan korkuyorum.

Bilmiyorum Deryam herkes sen git diyor. Ama o adam beni bekliyor mu? Hala seviyor mu? Yanında olmamı istiyor mu? Bana sırtını dönerse bu sefer toparlanamam. Bende güzel olan bütün anıları siler atar bu sefer. Kaybettim sanarım, dayanamam.. Kalacaksa böyle kalsın, gelecekse gelsin..

Teşekkür ederim. Hayat işte.. Olsun dersin olmaz.
Rabbime sığınmaktan başka yol yok ki...
Nasip..

ağlayrak gözleri dolu dolu okudum bütün yazılanları...
sezgilim çok üzüldüm inş.hayrlısı olur hkkınızda düzeltirsiniz, düzelir:26:

Teşekkür ediyorum.. İnşallah hayırlısı olur.

Teşekkür ediyorum..Umut olmadan yaşanır mı? :)
Umarım bende bir gün güzel haberlerimi veririm..

Rabbim bozmasın mutluluğunuzu..
Bazen kötü şeyler yaşamalıyız ki iyi günlerin kıymetini daha çok bilelim. En sevdiklerimizden ayrı da koyar bizi, birbirimizin değerini daha iyi anlayalım.. Sizde böyle bir süreç yaşamışsınız. Eminim daha sağlam basıyordur artık ayaklarınız, daha çok kenetlenmişsinizdir. Kötü günlerin geçmişte kalışı nasıl da huzur veriyor insana..
Dilerim bir daha asla yaşamazsınız. Herşeyin mükafatını veriyor bize.. Hiçbirşey karşılıksız kalmıyor bu dünyada.
Bende bazen böyle düşünüyorum, daha öncede söylemiştim.. Bunu yaşamamız gerekiyordu, kaçışımız yoktu.. Ama neden yaşadık bilemeyiz, zaman gösterecek herşeyi..
Beklenmez mi ya..
Her gün evden adımımı atarken sokaklara bakıyorum, geldi mi diye..
Zamanı var biliyorum.. Bir gün gelecek.. Tekrar birleşeceğiz demiyorum, veda bile edememiştik yüz yüze..

Teşekkür ederim.. Nişanlılık sürecinde hep söylemiştim gelin ata binmiş, ya nasip demiş..
İyi dileklerinize gerçekten ihtiyacım var..

Ben bitiremedim ilişkimi..
Ne kafamda, ne gönlümde.. Hala fotoğraflarımız duruyor etrafta, telefonumda, dokunmadım hiçbirşeye. Çünkü bitirmedim.
Nişanı ben attım çünkü gerçekten zor günler geçirdik ve tutunamadık birbirimize.
Başka yol yok gibiydi, çok kez toparlama çalıştık ama her seferinde bir sonraki depremde çok daha ağır hasar aldık.
Ben sadece o gün yani ayrılık kararı verdiğimde tek birşey bekledim. Olmuyor dedim ama bekledim işte ya olacak desin istedim, ayrılamayız desin, bir daha deneriz desin.. Çok ufak birşey bekledim. Gelsin istedim, yılların hatrına çıkıp gelsin. Yüzyüze konuşsun benimle, neden desin ya sadece neden desin.. Yapmadı.. Bence de en doğru karar bu dedi. Öyle yalandan bir hoşçakal a sığdırdık koskoca 6 yılı..
Şimdi gelse yine hayır demem.. Çünkü bir kez daha aşık olamam böylesine.. Canım ya o benim, nasıl unuturum ben onu?
Eğer bir gün birleşecek olursa yollarımız.. İyi ki bu ayrılığı yaşamışız diyeceğim.. Şahsen bazı düşüncelerimden sıyrıldım, çok daha çok benimsedim..
Ha olmayacak olursa da, Rabbimden gelen budur derim..
Ben elimden gelenin çok çok fazlasını yaptım.. Bizi yıpratan süreçte nişanlım ayrılmaya karar verdiğinde babamın gururunu ezip bavulumu alıp kapısına gittim ben.. Kayınvalidem günlerce aradı günlerce tek kelime etmeden ağlayarak kapattık o telefonları. Sabret kızım geçicek dedi, düzelecek dedi, kıymetini bilecek dedi..
Olmadı işte.. Kaderimi çok zorladım..
Duruldum biraz..
Daha fazla detaya girmeyeyim, bu kadarı yeter sanıyorum..

Az çok doğru tahmin etmişim.
Ondan gelecek tepkiyi meraktan da yapmış olabilirsin bunu.Seni ne kadar sahiplendiğini,sevdiğini,ilişkiye bağlılığını görmek istedin..
Demişsin ya beni seviyormus göstermese de derken.Bunu görmek istedin belkide...Duygularını ifade de zorlanan sevgilide bizler için bu büyük problem.Bende yaşıyorum aynısını misal belki ondan anlayabiliyorum seni.
Keşke bitirmek yerine kısa bir ara verseymişsiniz.Bazen time out iyi gelir.Adı bitirmek değil ama.Biraz kafayı toparlama,iki tarafta ellerini başının arasına alıp düşünme ''ilişkiyi böyle çıkmaza sürükleyen ne ?'' ve en önemlisi ''bunda benim payım ne? '' diye.
Bana öyle geliyor ki dönecek ve kabul edeceksin ve hiçbirşey değişmeyerek hayatlar birleşecek.Yalnnızca sen artık onu ve ilişkiyi sevdiğin için bu şekilde kabullenmiş olucaksın.Ne kadar çok benzeşiyor ilişkiler birbirine şaşıyorum...

Aşkta gurur olmamalı, son sözü sen söylediğine göre şimdi ilk adımı atmak sana düşer.İlerde keşkelerin olmasındansa deneyip pozitif ya da negatif sonucu göze almak daha doğru olur bence.Olmazsa kesin çizgini çeker önüne bakarsın,olursa kısmetindir,alnına yazılmıştır,harika olur.

Ezgim kızacaksın belki bana ama ben yine de senin 1 adım atman gerektiğini düşünüyorum... sen sana düşeni yap ve bekle, olursa olur olmazsa o zaman vazgeçersin herşeyden. Şimdiden bu kadar vazgeçmişlik bu kadar gurur nedendir anlam veremiyorum bence şans vermelisin. o seni çok kararlı gördüğü için gelemiyor bence

Hem siz ayrılıyorsunuz gem gelsin diyorsunuz gurur sadece sizde mi var o bir erkek sonuçta oda neler yaşadı siz ayrılalım dediğinizde düşündünüz mü. Bence gururu bir kenara bırakın arayın konuşun.

canım sürekli sayfana bakıyorum da gelişme yok sanırım..şu son yazdıklarınla ilgili bişey söyliycektim..hani diyorsun ya onca yılın hatrına gelip son defa yüzüme bakıp neden diye sordaydı diye inan gelemezdi..senin anlattıklarından yola çıkarak ben ilk şunu düşündüm..bence nişanlın seni çok sevmiş seni üzdüğünü anlamış mutlu edemeyeceği hissine kapılmış belki duygusal gel gitler içindeyken de ayrılık aşamasına gelmişsiniz ve o an seni üzdüğünü anlayıp sana daha çok zarar vermemek için de tamam ayrılalım demiş..yüzüne bakamamaya gelince de sevgisinden..seven insan 6 koca yılı geçirdiği kızın gözünün içine bakamaz..yüz yüze gelse tamam ayrılalım diyemezdi emin ol kıyamazdı sana..acaba seni mutlu edemeyeceği hissine kapılmak için bişey mi oldu?bence sebep bu..ben seni unuttuğunu sanmıyorum..çünkü sen kadar seven kız unutulmaz!sen burda yazdıklarınla sevginin sıcacıklığını bize hissettirmişken kimbilir o nasıl hissetmiştir sevgini içinde..
onu beklemekte tevekkül etmekte kendince haklısın haklı nedenlerin vardır..ama kendimce dileğim umarım senin hikayen yarım kalmaz..yukarda diğer örnekler veren arkadaşlar gibi yarım kalan hikayeler çok acı..evlensen de yarım kalan hikayeler kalbinde acı acı duruyor hep..kendimden de örnek vermiştim..umarım senin hikayen mutlu sonla biter..gün olup seneler geçtiğinde kalbin acımaz umarım..sevdiğin resimlerde hatıralarda değil yastığında yatağında yorganında 4 duvarında olur umarım!
bence sen onun şuanki düşüncelerini öğrenmek için birilerini ara sor çaktırmadan..ortak arkadaşınız olabilir nişanlının ailesinden biri olabilir annesi olabilir bence ara sor..eğer derlerseki o da mutsuz diye bi adım at bence senden çekiniyodur kesin..çünkü sen ayrılalım dediğin için bu kız benden bıktı istemiyor diye düşünüyordur şuan..belki de o da bu kız seneler geçti benden soğudu sıkıldı diye düşüünüyoddur..bu yanlış anlaşılmaları silmek için gerçekçi bi adım atmalısın bence..belli ki senden çekiniyor çekinmese neden aramasın..6 yılın hatrına seni arar helalliğini alırdı yüz yüze son defa..belli ki o da bitirememiş..bitirmek ona da acı veriyor..bence çaktırmadan adımlar at..ya mail at mesaj at mutlu musun vb diye..ne bileyim seni rüyamda gördüm de kötü rüyada gördüm seni bunca yılın hatrına msj atayım dedim de..bişeyler de işte yahu..bişeyler de deee şu hikaye böyle bitmesin..bize benzeme..bak ilerde eşin olsa bile aklın bugünlerde kalıcak o insan da kalıcak hiç mutlu olamıycaksın ve gerçekten sevdiğin adamdan çocuk yapamıycaksın..bunca yılını verdiğin adam hak ediyor bunları..git sevginin peşinden yürü be canım ya..bırakma yıllarını verdiğin adamı elin kızına gözün seviyim :)))

Son düzenleme:
herşeyin hayırlısı demek böyle zamanlarda bir parola olmuş oluyor ama ötesi yok gerçekten.
inanıp daha güzelinin olacağına umut etmek belki de en iyi yapabileceğimiz şey.

dibe vurmak kolayken belki de yine en zoru seçilmeli.

Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Beklediğim bir mesajdı da ben kaşındım işte..
Emin ol dedim, sormam da nasıl olduğunu arkadaş değiliz. İyi akşamlar.
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..
Evet sonunda; yarım kaldı bitti en güzel hikayem..

Son düzenleme:

ezgiicm inan çok üzüldüm bu olanlara Allah herşeyin hayırlısını versin hakkında.... Yazacak birşey bulamıyorum çok üzgünüm

Şu mesaj üzerine bu insanı sevme artık lütfen..
Çok sinirlendim.. Biz burada belki o da kötüdür, odur,budur diyoruz.
Şu mesajda ufacık üzüntü yok ya ne kolaymış.
Sana da kolay olsun artık arkadaşım.
Tez zamanda mutluluğun en büyüğünü yaşatacak biri ile o da neymiş* de inşallah..

İlişkiniz süresince nasıl sevgililerdiniz bilmiyorum, ancak sevgi saygı ve sadakat üzerine kurulan bir ilişkiyse birbirinizi tamir edilemez şekilde kırmadıysanız hala şansınız olmalı. ama öyle mesajla, telefonla falan değil. Ben olsam planlamam, düşünmem sadece kalbimi dinlerdim. Atlardım ilk otobüse, karşısına çıkardım, "seni seviyorum" derdim karşısına geçip. zaten anlardım gözlerine bakınca o ne hissediyor. en kötü "bitmiş" olurdu. Kaybedeceğim bir şey olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…