- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Peki bu kadar çok seviyorken, dönmesini istiyorken neden tercihi sadece ona bırakıyorsun tatlım ya? O bu ayrılığı senin tercih ettiğini düşünüp gelmeye cesaret edemeyebilir. Belki de ikinizde gururunuzu kıramadığınız için ilişkinize geleceğinize yazık edeceksiniz... Değer mi?Ben gitmeyeceğim bu sefer asla.. Ama hep bekleyeceğim.
Herşey ona bağlı artık. Rabbim koyduysa gönlüne benim aşkımı, elbet gelecek. Geç bile olsa gelecek..
Ne olursa olsun hiç unutmayacağım ve nefes aldığım sürece her an merak edeceğim nişanlımı.. O benim için öylesine biri değil çünkü.. Canımdan bir parça gibi, ömür boyu taşıyacağım.. Başka birisini sevsem bile..
Yapmak istediğim bu zaten.. Ya yokluğuma alışacak, ya da gururunu hiçe sayacak. Tercih sadece onun..
Sevindim içinin acımamasına..Her acıya şifadır dua.. Her an, her fırsatta sığınıyorum.. İçim rahatlıyor..
Siz atlatabildiniz mi ?
evet canımmm atlatıyosun ama tabiki hiç kimse onun yerini tutmuyo işin acıkcası ben ayrılalı artık 3 sene oldu ve hala kimseyi onu sevdigim kadr sevemedim ama şunuda sölim eskiye dönüp baktıgımda içim acımıyo artık iyi günleri hatırlayıp içim sadece sevgi doluyo ama beni üzen deil böle bi aşk yaşadıgım için mutluyum sadece bu allah sabır versin canım sana ben sanırım 6 ayda fln atlattım tam olarak zor ama geçiyo sana tavsiyem olmayacak bişeyse sakın görüşme duyguların bitene kadar ben tamamen sildim görüşmedim ama kısmet olcakya 1 sene sonra karşılaştık taksimde allahım nasıll özlemişimm ikimizde sarılıp ağladık ama ikimizin içindede artık aşk yoktu ondan hala görüşüyoruz arada nasılsın ne yapıyosun diye :)))
buda bnm hikayem işte ....
Allah sabır versin canım evilik hazırlığında çok zor dönemler geçiriyor insan, bir stres, sıkıntı.. Herşeyde bir hayır vardır zordur katlanması ama sabret Allaha sığın hayırlısını iste. İki yıl kadar önce gözümüzün önünde en yakın arkadaşım düğününe iki hafta kala ayrılmıştı..Mahvoldu işten çıktı gitti başka şehirde işe girdi dağıldı, yıprandı. Öldü öldü dirildi sonra nasıl olduysa bir yıl sonra eski nişanlısıyla barıştı ve evlendi.. Şimdi o şehirde evli ve de hamile.. Nasibinde varsa gelir Hintten Yemenden nasibinde yoksa ne gelir elden derler Rabbim yardımcın olsun
Gurur değil bu, sebeplerim var..Aynı acıları yaşamış biri olarak, sana tavsiyem eğer seviyorsan bekleme, gurur deme. Sonra öyle bi an gelir ki, asla onunla kavuşamayacağını öğrenirsin. Hayatın neler getireceğini bilemezsin. Zamanı iyi değerlendir, seviyorsan bekleme. Ama bu adam beni mutlu etmez dersen, hiç arkana bakma.
Ben sevdiğini düşünerek yazıyorum bunları sana, geçen zaman acılarınızın üstüne örtü oluyor. Yavaş yavaş alışıyorsun acıya. Bir an geliyor, ufacık birşey gözyaşlarını tekrar akıtıyor. Bunca yılı beraber geçirmişken, bir başkasını sevmeye korkar olacaksın. Herkeste onu ararsın. Ben geçtim bu süreçlerden, dedim ki benim sevgimi haketmiyo bu adam. Bir daha geri dönüşüm olmaz. Unuttum onu dedim sonra. Birgün evlendiğini öğrendim. Halbuki ben derdim ki bigün belki kavuşuruz, evlenemez o. Çünkü bende başka birini sevememiştim geçen 2 yıla rağmen. 7 sene beraber geçirdiğim adamın damat oluşunu gördüm, yanındaki gelin ben değildim. İşte o zaman bir kez daha yıkıldım, herkes evlenseydin mutlu olmazdın derdi. Evlenmedim onunla ama yine mutlu olamadım.
7 yılımı vermiştim bende, nikahımıza 23 gün kalmıştı. Herşeyim hazırdı, diktirdiğim gelinliği giyememek öyle acı vermişti ki. Hiç bir şey yiyip içememiştim. Gelin arabası görür, gözyaşlarımı tutamazdım. Düşün 2,5 yıl geçti üzerinden, zaman zaman gözyaşlarımı tutamam yine. Bazı zamanlar aynı acıyı yaşıyor gibi oluyorum, bazense aklıma gelmiyor. Ama asla unutulmuyor, sadece alışıyorsun acıya.
Peki bu kadar çok seviyorken, dönmesini istiyorken neden tercihi sadece ona bırakıyorsun tatlım ya? O bu ayrılığı senin tercih ettiğini düşünüp gelmeye cesaret edemeyebilir. Belki de ikinizde gururunuzu kıramadığınız için ilişkinize geleceğinize yazık edeceksiniz... Değer mi?
Teşekkür ederim. Hayat işte.. Olsun dersin olmaz.uzun zamandır yazını takip ediyorum..çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm yıllardır verdiğin emeğe üzüldüm, sonrasında arayıp sorulmana üzüldüm..ama seni gerçekten imrenerek okudum inanılmaz olgunsun ve en doğrsunu yapmışsın Allaha sığınarak..nasibinde varsa er yada geç gelir zaten.ama şu an çok zor bir dönemdesin Allahım sabır versin sana.dularım seninle.sevgiyle kal.hayır haberlerini bekliyoruz.
ağlayrak gözleri dolu dolu okudum bütün yazılanları...
sezgilim çok üzüldüm inş.hayrlısı olur hkkınızda düzeltirsiniz, düzelir:26:
konunu baştan sona okudum,o kadar içten paylaşmışsın ki yaşadıklarını etkilenmemek elde değil.her yeni sayfada barıştık demeni umdum ama olmadı,ama ben yinede bu konuyu izlemeye devam edicem,umarım senin için en hayırlısı olur ve bunu bizimle paylaşırsın.eğer sana gelmezsede herkese söylediğim sözü sanada söyleyeyim (bir gün öyle biri gelir ki kaşına,ve sen tüm gidenlere teşekkür edersin) hakkında hayırlısı olsun,rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Selam arkadasim.
Konunu çok önce okumustum ama bi degisme olmadigini görüyorum
Hakkinda hayirlisi ise, O senin alinyazin ise bir sekilde yollariniz birlesicektir.
Böyle hikayeler çok anlatildi sana ama bi tanede ben eklemek istiyorum.
2 buçuk senelik iliskimizden sonra bir gün pat diye ayrildik.
O istemisti ayriligi. Ciddi düsünüyorduk hatta ailelerin haberi vardi.
Olmadi bitti.
2 ay hiç haberlesmedik, ben çok kötü günler geçirdim, o benim ilk askimdi, ilk sevdam, ilk öpücügüm, ilk sarilisim.
2 aydan sonra aradi konusmak istedi, megersem tamamen bitirmek içinmis. Bi ikinci kez yikildim ben.
Ben hiç bir zaman aramadim, yapim icabi ben askimdan ölsemde arayamazdim. Aradan toplam 5 ay geçti ayriligimizdan ve bir gün tesadüfen EN OLMADIK yerde karsilastik.
Hemde ikimizde hissetmisiz bu karsilasmayi, o dedi ki "bugün seni görecegimi biliyordum" ve ben dedim ki "bende rüyamda görmüstüm hissediyordum seni görecegimi"...
Fakat yine bir araya gelmedik. Yine yollarimiz ayrildi bu tesadüften sonra. Ben yine yikildim.
Tami tamina 9 ay sonra anladi, geri geldi bana.
Bize ikinci bi sans vermemi istedi.
Yapamadik ayri. 9 ay dile kolay o geçen zamana inanamiyorum nasil onsuz durabilmisim diyorum.
Ilk baslarda çok agladim, her yedigim yemek bogazima diziliyordu. Heryerde hatiralarimiz vardi.
Ama o 9 ay bize çok iyi gelmis iyiki o ayriligi yasamisiz diyorum. Bize çok sey ögretti o ayrilik.
O insan simdi benim 10 aylik kocam. Herseyim. Hâlâ hergün Rabbime sonsuz sükürler olsun diyorum ONU BANA yazdigi için.
Hakkinizda hayirli olan bu ayriligi yasamanizmis. Ama eger O kaderinde varsa bir gün YOLLARINIZ BIRLESICEKTIR.
Bu zamanda sen kendini toparla. Iyi ol. Sana bekleme diyemem, imkansiz. Bi ses, bi nefes, bi haber illaki bekleniyor. Ama umudunu en aza indir ki üzülen sen olma
Allah sabirlar versin canim. Cok derinden hissettim yasadiklarini
Çok üzülerek, gözlerim dolu dolu okudum. Koskoca 6 yıl... Evlilik hazırlıkları tamamlanmış ama ne demişler 'Gelin ata binmiş ya nasip demiş'... Hayırlısı demekten başka ne gelirki elden. Allah yardımcın olsun.
Sebebi neydi onuda bilseydim daha iyi olurdu ama iyi dileklerim seninle her zaman..
Nişanı siz attınız.
Gurur var dıyorsunuz.
Ortada tam bir sebep yok diyorsunuz..
40 günde 1 defa aradı özledim bile demedi diyorsunuz??
Gelse git demem diyorsunuz??
Yanlış anlaşılmak istemem ma su 15 sayfada oturmayan şeyler var kafamda mesajlarınızdan.
Ayrılığın verdiği gel-git değil sanki bu.
Siz gerçekten kafanızda bitirdiniz mi bu ilişkiyi ?
Bana pek öyle gelmedi.Seviyorsunuz.Seviliyorsunuz.Aslında ayrılmak istemediniz gibi sanki.
Sanırım nişanlınızın değişmesini istediniz ilişki tıkanınca..
Ben böyle anladım sanki.Dönse ''barışalım,böyle olamaz,bitemez biz devam edicez''dese tamam diyecek gibisiniz.
Keşke bu kararı vermeseydınız harap etmezdiniz kendinizi bu kadar..
Ne bileyim ya kolay geçmiyor seneler bu yaşanılanlar.
Ezgim kızacaksın belki bana ama ben yine de senin 1 adım atman gerektiğini düşünüyorum... sen sana düşeni yap ve bekle, olursa olur olmazsa o zaman vazgeçersin herşeyden. Şimdiden bu kadar vazgeçmişlik bu kadar gurur nedendir anlam veremiyorumBilmiyorum Deryam herkes sen git diyor. Ama o adam beni bekliyor mu? Hala seviyor mu? Yanında olmamı istiyor mu? Bana sırtını dönerse bu sefer toparlanamam. Bende güzel olan bütün anıları siler atar bu sefer. Kaybettim sanarım, dayanamam.. Kalacaksa böyle kalsın, gelecekse gelsin..
Ben bitiremedim ilişkimi..
Ne kafamda, ne gönlümde.. Hala fotoğraflarımız duruyor etrafta, telefonumda, dokunmadım hiçbirşeye. Çünkü bitirmedim.
Nişanı ben attım çünkü gerçekten zor günler geçirdik ve tutunamadık birbirimize.
Başka yol yok gibiydi, çok kez toparlama çalıştık ama her seferinde bir sonraki depremde çok daha ağır hasar aldık.
Ben sadece o gün yani ayrılık kararı verdiğimde tek birşey bekledim. Olmuyor dedim ama bekledim işte ya olacak desin istedim, ayrılamayız desin, bir daha deneriz desin.. Çok ufak birşey bekledim. Gelsin istedim, yılların hatrına çıkıp gelsin. Yüzyüze konuşsun benimle, neden desin ya sadece neden desin.. Yapmadı.. Bence de en doğru karar bu dedi. Öyle yalandan bir hoşçakal a sığdırdık koskoca 6 yılı..
Şimdi gelse yine hayır demem.. Çünkü bir kez daha aşık olamam böylesine.. Canım ya o benim, nasıl unuturum ben onu?
Eğer bir gün birleşecek olursa yollarımız.. İyi ki bu ayrılığı yaşamışız diyeceğim.. Şahsen bazı düşüncelerimden sıyrıldım, çok daha çok benimsedim..
Ha olmayacak olursa da, Rabbimden gelen budur derim..
Ben elimden gelenin çok çok fazlasını yaptım.. Bizi yıpratan süreçte nişanlım ayrılmaya karar verdiğinde babamın gururunu ezip bavulumu alıp kapısına gittim ben.. Kayınvalidem günlerce aradı günlerce tek kelime etmeden ağlayarak kapattık o telefonları. Sabret kızım geçicek dedi, düzelecek dedi, kıymetini bilecek dedi..
Olmadı işte.. Kaderimi çok zorladım..
Duruldum biraz..
Daha fazla detaya girmeyeyim, bu kadarı yeter sanıyorum..
Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Beklediğim bir mesajdı da ben kaşındım işte..
Emin ol dedim, sormam da nasıl olduğunu arkadaş değiliz. İyi akşamlar.
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..
Evet sonunda; yarım kaldı bitti en güzel hikayem..
Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Beklediğim bir mesajdı da ben kaşındım işte..
Emin ol dedim, sormam da nasıl olduğunu arkadaş değiliz. İyi akşamlar.
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..
Evet sonunda; yarım kaldı bitti en güzel hikayem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?