• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

ayy ne iyi dedin, nişanlısından ayrılmış arkadaşının konusuna mehmetcikle yaptığın gelinlik alışverişini anlattın ne iyi oldu, hatta gelinlik ararken de bu arkadaşını görmeyi umdun...bencilsiniz hanımefendi. sizi; arkadaşınızın konusuna saygı duymaya ve görgülü davranmaya davet ediyorum.

konu sahibi arkadaşım, elbette hiç birimiz yaşadığınız süreci anlayamayız. naçizane tavsiyem; hatıraların içinde kalsın gözünün önünde değil, ona ait olan şeyleri kaldır odanın şeklini rengini yapısını değiştir, bilmiyorum nereden mezunsunuz ama okula geri dönebilirsiniz lisans okumuşsanız yüksek lisans yapabilirsiniz, ya da bir kursa kaydolabilirsiniz ama mutlaka hayata bakışınızı değiştirmeniz lazım. hiç acaba diye düşünmeyin "acaba nasıl olurdu" diye, şimdi geri dönse ne olur ben hemen bir senaryo yazayım:
her dediğine evet dersiniz tekrar kaybetmemek için
bu evetler zamanla onda "nasıl olsa herşeyimi kabulleniyor" duygusu oluşturur
bu duygu zamanla onun gözündeki değerinizi kaybetmenize sebep olur
eşiniz sizi elinin altındaki kişi olarak görürse aldatmaya kadar gidebilecek ciddi evlilik problemleri başlar
sizin istekleriniz ve hayalleriniz ve ihtiyaçlarınızın hiç bir önemi kalmaz, sonuçta siz "onu herşeyiyle kabullenmiş" kişi olursunuz.
istekleriniz ve fikirleriniz konusundaki en ufak tepkiniz "hani sen herşeyimle kabullenmiştin beni en başta böyle konuşmuştuk" gibi karşılık bulur.

bu liste devam eder gider. unutmayın, o kişi artık sizi seven sizi el üstünde tutan o biricik kişi değil, öyle biri artık yaşamıyor, o zannettiğiniz kişi size o mutlu anları yaşatan kişi değil başka biri ve inanın o başka biriyle yaşam savaşı vermeniz çok zor olacaktır.
şu an belki bir kaç sene sürebilir bu duygu durumunuz ama yukarıda anlattığım şekilde bir hayat inanın daha zordur ve her defasında şu soruları sorardınız: acaba başka biriyle olsaydım? acaba bana cidden aşık ve değer veren ve beni el üstünde tutan ihtiyaçlarıma ve isteklerime cevap veren beni mutlu eden biriyle beraber olsaydım? düşünsenize hayatınız boyunca soracaktınız ve mutsuz bir şekilde...

bu tekrar aynı kişiyle denerseniz yaşama ihtimaliniz olan bir durum, ama sizi cidden seven ve değer veren biriyle bu ihtimal dahilinde bile olmaz...

Bu kadar iyi analiz edilebilirdi,harfiyen katiliyorum.

Yazdıklarınızı okudum okudum acaba niye yazdınız diye anlayamadım ...
Neden bu kadar bencilsiniz ,, arkadaşın derdi kendine yetiyorken yok düğün hazırlığı,, yok gelinlik almaya gelmiştim
Yazık gerçekten ,, kocasından dert yanan arkadaşlara kendi kocasını anlatırlar ,, arkadaş düğün arefesinde ayrılmış toparlanmaya çalışıyor ,, kendi düğün hazırlığını anlatır ...
Düşmez kalkmaz bir ALLAH ,, umarım bencilliğiniz size ve etrafınızdakilere zarar vermeden sonlanır.

Ben arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Ama düşüncesizlik ettiğine katılıyorum.
Bencillik demeyelim de düşüncesizlik diyelim..:ssz:

Elbette düğüne gün sayarken nişanlısından ayrılmış biri ile konuşurken, dertleşirken
çok dikkatli olmak gerekir. Mutluluğunuzu onun gözüne gözüne sokmak anlamsız.
O zaten şuan kendini dünyanın en mutsuz insanlarından biri olarak görüyor.
Tatlı heyecanlarınızı başkalarıyla paylaşın.
Bu kızın yıkılmış hayallerine,kanayan yarasına dokunmanız yanlış.

Aynı şekilde katılıyorum eşiyle çok mükemmel evliliği olan birinin, mutsuz bir evliliği
olan birine kız aman amannnn benimki çok değer verir
banaaa maşallah diyerek anlatması etik değil.

Bebeği olmayan biri ile konuşurken de bebeğiyle ilgili uzun muhabbetler yapanlara da
sinir oluyorum ben.
Gerçekten düşüncesizlik..:ssz:

içim parçalandı yüreğim darlandı ya nasıl bırsey ki severken ayrılmak ınsallah barısırsınız

Kısmet..

belkı bı an duanda hayırlı olanı dıledıgın ıcındır bu ayrılık.. boylede düşünmek lazım.. :34:
Hayırlısı olan budur elbette..

ilerde çoluk çocuk olunca daha çok canın acırdı hayırlısı buymuş Allah bahtını açık etsin
Beterin beteri var, farkındayım. Ama yaşanmamışlıklar ve yarım kalan hayallerde çok fazla acıtıyor..
Amin inşallah, hepimizin..

ayy ne iyi dedin, nişanlısından ayrılmış arkadaşının konusuna mehmetcikle yaptığın gelinlik alışverişini anlattın ne iyi oldu, hatta gelinlik ararken de bu arkadaşını görmeyi umdun...bencilsiniz hanımefendi. sizi; arkadaşınızın konusuna saygı duymaya ve görgülü davranmaya davet ediyorum.

konu sahibi arkadaşım, elbette hiç birimiz yaşadığınız süreci anlayamayız. naçizane tavsiyem; hatıraların içinde kalsın gözünün önünde değil, ona ait olan şeyleri kaldır odanın şeklini rengini yapısını değiştir, bilmiyorum nereden mezunsunuz ama okula geri dönebilirsiniz lisans okumuşsanız yüksek lisans yapabilirsiniz, ya da bir kursa kaydolabilirsiniz ama mutlaka hayata bakışınızı değiştirmeniz lazım. hiç acaba diye düşünmeyin "acaba nasıl olurdu" diye, şimdi geri dönse ne olur ben hemen bir senaryo yazayım:
eşiniz sizi elinin altındaki kişi olarak görürse aldatmaya kadar gidebilecek ciddi evlilik problemleri başlar
sizin istekleriniz ve hayalleriniz ve ihtiyaçlarınızın hiç bir önemi kalmaz, sonuçta siz "onu herşeyiyle kabullenmiş" kişi olursunuz.
istekleriniz ve fikirleriniz konusundaki en ufak tepkiniz "hani sen herşeyimle kabullenmiştin beni en başta böyle konuşmuştuk" gibi karşılık bulur.

bu liste devam eder gider. unutmayın, o kişi artık sizi seven sizi el üstünde tutan o biricik kişi değil, öyle biri artık yaşamıyor, o zannettiğiniz kişi size o mutlu anları yaşatan kişi değil başka biri ve inanın o başka biriyle yaşam savaşı vermeniz çok zor olacaktır.
şu an belki bir kaç sene sürebilir bu duygu durumunuz ama yukarıda anlattığım şekilde bir hayat inanın daha zordur ve her defasında şu soruları sorardınız: acaba başka biriyle olsaydım? acaba bana cidden aşık ve değer veren ve beni el üstünde tutan ihtiyaçlarıma ve isteklerime cevap veren beni mutlu eden biriyle beraber olsaydım? düşünsenize hayatınız boyunca soracaktınız ve mutsuz bir şekilde...

bu tekrar aynı kişiyle denerseniz yaşama ihtimaliniz olan bir durum, ama sizi cidden seven ve değer veren biriyle bu ihtimal dahilinde bile olmaz...

Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Ciddi anlamda, herşeyi toparladım ortadan, unuttuğum birşey varsa bile görmüyorum.
Üniversite sınavına girip yeni bir bölüm okumak fikri aklımın bir köşesinde, fakat şuan maddi sebeplerden dolayı çalışmak zorundayım. Memnun olduğum bir işim var şükür. 12 saat çalışıyorum ve iş içerisinde çok fazla aklıma düşürmüyorum.
Yaz bitiminde de şuan oturduğumuz yerden uzak, sahil kenarına gideceğiz. O zaman tamamiyle yeni bir başlangıç yapacağım işte.
Ben hep diyorum hayırlı olan buymuş demek ki. Belki çok pişman olacağım bir hayatım olacaktı, belki bundan sonra gelen daha da pişman edecek beni. Hayatın ne süprizleri var kestiremiyorum, artık kesin gözüyle bakmıyorum hiçbirşeye. Olumlu ve olumsuz bütün ihtimalleri kabulleniyorum. Her acının ve her güzelliğin Rabbimden geldiğini bilmek, isyan boyutuna getirmiyor hiçbirşeyi.
Keşke demeyi kimse istemez, bende istemem elbette. Bu durumda olanlar için dua ediyorum hep.
İyi insanlarla karşılaşalım inşallah..

Neden bu kadar bencilsiniz ,, arkadaşın derdi kendine yetiyorken yok düğün hazırlığı,, yok gelinlik almaya gelmiştim
Yazık gerçekten ,, kocasından dert yanan arkadaşlara kendi kocasını anlatırlar ,, arkadaş düğün arefesinde ayrılmış toparlanmaya çalışıyor ,, kendi düğün hazırlığını anlatır ...
Düşmez kalkmaz bir ALLAH ,, umarım bencilliğiniz size ve etrafınızdakilere zarar vermeden sonlanır.

Elbette düğüne gün sayarken nişanlısından ayrılmış biri ile konuşurken, dertleşirken

Aynı şekilde katılıyorum eşiyle çok mükemmel evliliği olan birinin, mutsuz bir evliliği

Bebeği olmayan biri ile konuşurken de bebeğiyle ilgili uzun muhabbetler yapanlara da
sinir oluyorum ben.

Arkadaşımın kötü niyeti olduğunu düşünmüuorum. Onunda heyecanları var, paylaşmak istiyor. Herkesin telaşı var bu telaşlar içerisinde kimsenin beni anlayışla karşılamasını, beni anlamasını beklemiyorum, istemiyorum da.
Yutkundurmuyor değil, elbet hüzünlü bir gülümseme oluyor yüzümde. 3 kuzenimin de düğünü var bu yaz. Hiçbir anlarına tanıklık edemiyorum. Onlar da yanımda bahsetmiyorlar zaten. Bahsetseler kırılmam, alınmam aksine onlar için mutluluk duyuyorum ama kendimi düşünmeden de edemiyorum.
Biz beraber asker bekledik, nişan şafağı, düğün şafağı saydık. O yüzden beni anladığını biliyorum.

Burada buna benzer bir çok konu okudum. Hiç görmediğim insanların acısını paylaştım. Halime hep şükrettim.. Bu konuyu açmak bana da nasipmiş demek ki..
Düğünüme 6 ay kala nişanı attım..
İçimde koca bir boşluk var şimdi. Çeyizlerime bakıyorum, hayallerime bakıyorum. Büyük heyecanlarla fotoğraflarına baktığım gelinliklere bakıyorum. Hepsi ardımda kaldı şimdi..
Bi yanımda deli gibi sevdiğim, 6yılımı verdiğim adam, bir yanımda soru işaretleri.
Ne ona ne de kendime hiç güvenim kalmadı. Bende herşeyden vazgeçtim..
Ortalık çalkalanıyor şimdi duyan arıyor, konuşamıyorum bile. Boğazımda koca bir yumru, yutkunamıyorum. Tek bir kelime, tek bir şarkı bütün günü bana zehir ediyor.
Yüzüğümü çıkardım, izi var şimdi parmağımda. O ize her dokunduğumda nefesim kesiliyor.
Ama kapatmadım kendimi odalara, tam tersi işe erken gidip geç çıkıyorum insanlara karışıyorum. Yeri geliyor kahkaha da atıyorum. Söz verdim kendime düşmek yok. Buda geçecek.. Babam var arkamda dağ gibi.. Onun için tutunacağım.
Severek vazgeçmek zormuş, bunu anladım. Yüzünü bile göremedim son kez.. Telefonda helallik istedim o kadar. Annesini babasını arayamaya cesaret edemiyorum. Onlarında gözünde yaş, bana söyleyecek birşey bulamıyorlar.
Kaderimse tekrar buluruz belki birbirimizi? Çünkü farkındayız kimse olamaz biz gibi..

'Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ...

canım iyiki yazmışsın baya dolusun sen konunu tamamen okumadım ama sevşyorsun sen bu çocuğu kafanı dinle biraz eğer oluru varsa bakarsınız yeniden aama değmezse boşa kürek çekme canım

önüne bakıp içinden atmalısın

Kusura bakmayında sizler kim oluyorsunuz ?
Konu sahibi olan benim çok yakın arkadaşımdır,, telaşemi herseyi bilir kader ortaklıgı yapmısızdr kısacası aramızdaki ilişki sizleri ilgilendirmez..
Bencille hiç alakası yok bunun bizim kendi sayfamız var o kadar girmeme ragmen bir türlü denk gelemiyoruz haliyle kendisini merak ediyorum buraya ugruyordur diye geldim buraya yazdım. Ama sizin içiniz fesat asla kötü bir niyetim yoktu benim .. Bu nasıl ortaya atlamaktır böyle .. Sizemi düştü yani anlamıyorum ben ..
Esas size yazık üzülüyorum sizin gibi dengesizlere,, kendisi benim içimi bildiği için siz anlamış ya da anlamamışsınız hiç öneml değil..
Şu sayfada bile polemik yaratıyorsunuz ya cidden cok yazık ...
Hayatımda hiç bir zaman bencil insan olmadım ve sizler gibide patavatsız..

Sizler hiçkimse olamadıgınız gibi beni hiç birşeye davet edemezsiniz .. Beni edeceğine kendiniz saygıya seviyeye durun mehmetcik gibi yazım tarzınız kalitenizi belli ediyor..Kusura bakmayacaksınız tipik bir sazansınız ..
İnsan bişeyleri bilmeden sadece bir yazıyla nasıl ortaya atar kendini anlamıyorum...

Siz çokmu düşünceli oldunuz yani şimdi amacınız dikkat çekmekk .. Sanırım bunuda başardınız ... Biz birbirimizin en zon günlerinde beraberken sanki sizler vardınız da gelmişsiniz bana nasıl davranmam gerektiğinden söz ediyorsunuz .. Allah askınıza işinize bakın ..
Şaşırıyorum sizin gibi beyinlere ..

Ezgim arkadasım sen bilirsin ben ne niyetle yazdın senin ayrıldıgını duydugumda bile biliyorsun elimden gelen destegi olmaya calıstım sana bu yogunlukta bile biliyorsun benim için bazı seyler ne kadar zor .. Burdakiler bilmez anlamaz anca konusur .. Ayrı kaldık seninle uzun zaman görüşemedik ben unuttu sanmasın diye gelip böyle böyle dedim bahanem var yani dedim biliyorsun sayfamızada yazdım ... Evet İzmirde seni görmeyi çok istedim bakındım hep cunku senin mekanındaydık ..
Ben ne hava atmaya geldim ne de bencillik bu yaptıgım .. Sen beni tanırsın elbette ki ..
Allahta yukarda ..

Siz iki şahsiyet lütfen bilip bilmeden anlayıp anlamadan boş laflar üretip sayfayı mesgul etmeyin .. 2 3 satır yazdınızda normal olanımı yaptınız yani siz biliyormusunuz bizim akadaslıgımıza konusuyorsunuz anlayamadım sizin gibileri anlamak zaten güç.
Akıl saglıgınızdan şüpheliyim bariz bir sataşma var ortada .. İşinize bakın ..

Çok bilmişler ..​

Kısmet..

Hayırlısı olan budur elbette..

Beterin beteri var, farkındayım. Ama yaşanmamışlıklar ve yarım kalan hayallerde çok fazla acıtıyor..
Amin inşallah, hepimizin..

Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Ciddi anlamda, herşeyi toparladım ortadan, unuttuğum birşey varsa bile görmüyorum.
Üniversite sınavına girip yeni bir bölüm okumak fikri aklımın bir köşesinde, fakat şuan maddi sebeplerden dolayı çalışmak zorundayım. Memnun olduğum bir işim var şükür. 12 saat çalışıyorum ve iş içerisinde çok fazla aklıma düşürmüyorum.
Yaz bitiminde de şuan oturduğumuz yerden uzak, sahil kenarına gideceğiz. O zaman tamamiyle yeni bir başlangıç yapacağım işte.
Ben hep diyorum hayırlı olan buymuş demek ki. Belki çok pişman olacağım bir hayatım olacaktı, belki bundan sonra gelen daha da pişman edecek beni. Hayatın ne süprizleri var kestiremiyorum, artık kesin gözüyle bakmıyorum hiçbirşeye. Olumlu ve olumsuz bütün ihtimalleri kabulleniyorum. Her acının ve her güzelliğin Rabbimden geldiğini bilmek, isyan boyutuna getirmiyor hiçbirşeyi.
Keşke demeyi kimse istemez, bende istemem elbette. Bu durumda olanlar için dua ediyorum hep.
İyi insanlarla karşılaşalım inşallah..

Arkadaşımın kötü niyeti olduğunu düşünmüuorum. Onunda heyecanları var, paylaşmak istiyor. Herkesin telaşı var bu telaşlar içerisinde kimsenin beni anlayışla karşılamasını, beni anlamasını beklemiyorum, istemiyorum da.
Yutkundurmuyor değil, elbet hüzünlü bir gülümseme oluyor yüzümde. 3 kuzenimin de düğünü var bu yaz. Hiçbir anlarına tanıklık edemiyorum. Onlar da yanımda bahsetmiyorlar zaten. Bahsetseler kırılmam, alınmam aksine onlar için mutluluk duyuyorum ama kendimi düşünmeden de edemiyorum.
Biz beraber asker bekledik, nişan şafağı, düğün şafağı saydık. O yüzden beni anladığını biliyorum.

Aynen öyle cnaım benim inan ki kötü bir niyetim yoktu benim 5 dk bi boşlukta girip hemen öylece yazıp cıkmıstım şimdi çok üzüldüm ne korkunç insanlar var yahu ..
Çok canım sıkıldı gerçekten böyle zihniyetli insanlardan allah uzak tutsun ... Sen bildiğin için beni problem yok sanırım ..

Yazık böyle insanlra zavallılar ..
Çok sinirlendim .. çok

sinir oluyorum ben.

Dediğiniz gibi asla bencillik değil bu arkadasımla bi geçmişimiz var zaten uzun zamandır görüşemedik yogunlugumdan dolayı hiç giremedim 5 dk bir bosluk varken kendimden de 2 satır birşey yazdım hani benide merak etmiştir diye .. Ben konu ilk acıldıgı zamanda buralardaydım,, ama ben bunu düşüncesizlik olarakta kabul etmiyorum siz böyle görmüş olabilirsniz. Mutlulugumuz gözüne sokmak vs aman allahım siz neler diyorsunuz ben asla böyle bir insan değilim ..
İnsanın fikri neyse zikride odur gerçekten ben dier arkadasların kötü niyetli olduklarını düşünüyorum.

Ezgim canım benim biliyorsun düğün hazırlıgından kosturmadan gelip ugrayamıyorum sayfamıza buraya ..
Ama aklımdasınız diyorum nasıl acaba iyimi kendi için iyimi gibisinden .. Geçen İzmirdeydik Mehmetle gelinlik için,, sokaklarda bakınıyorum olurda Ezgiyi görürüm diye :)
Canım benim hakkında hayırlısı diyorum her zaman çok fazla okuyamadım haberim yok .. Gelişme varmı bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler olur .

Kendine çok iyi bak .. Önce sen değerlisin bu hayatta ^Kendin ..

Görüşmek üzere :16:

Benim yazdımda ne var allah askınıza uzun zaman giremediğim için 5 dk bi boslukta yazıp cıkılmıs birşey ..
Siz bencillik olarak algılayabilirsiniz ama beni tanımadan etmeden arkamdan o tür şeyleri yazmanıza cok sasırdım kesinlikle dikkat cekmekti amacınız bende böyle düşünüyorum ..

Dediğiniz gibi asla bencillik değil bu arkadasımla bi geçmişimiz var zaten uzun zamandır görüşemedik yogunlugumdan dolayı hiç giremedim 5 dk bir bosluk varken kendimden de 2 satır birşey yazdım hani benide merak etmiştir diye .. Ben konu ilk acıldıgı zamanda buralardaydım,, ama ben bunu düşüncesizlik olarakta kabul etmiyorum siz böyle görmüş olabilirsniz. Mutlulugumuz gözüne sokmak vs aman allahım siz neler diyorsunuz ben asla böyle bir insan değilim ..
İnsanın fikri neyse zikride odur gerçekten ben dier arkadasların kötü niyetli olduklarını düşünüyorum.

Buradaki bir kaç cümlesine bakarak kimse kimseyi tanıyamaz.
Bencillik bence de çok ağır bir itham..
Düşüncesizlik ise insanlık hali her insan bazen düşüncesizce davranabilir..
Yanlış anlaşılmalar, kırılmalar ne için var şu hayatta?

5 dklık boşlukta acele yazdığınız için düşünememiş olabilirsiniz, çok doğal..
Boş yere üzüntü duymayın.
Dediğiniz gibi arkadaşınız sizi tanıyor..

Buradaki bir kaç cümlesine bakarak kimse kimseyi tanıyamaz.
Bencillik bence de çok ağır bir itham..
Düşüncesizlik ise insanlık hali her insan bazen düşüncesizce davranabilir..
Yanlış anlaşılmalar, kırılmalar ne için var şu hayatta?

5 dklık boşlukta acele yazdığınız için düşünememiş olabilirsiniz, çok doğal..
Boş yere üzüntü duymayın.
Dediğiniz gibi arkadaşınız sizi tanıyor..

Tanıyamaz evet ama tanımadıgı insanlar içinde bu kadar da saçmalanmaz ..
Teşekkür ederim anlayışınız için en azından yaklaşımınız güzel .. Diğerleri gibi tuhaf yazım diliniz ya da cümleleriniz yok ,, onlar öyle oldugu için bende onlara öylece yaklaştım ..

Yasemin;yorumları görünce çok oldum :53: Ben de okumuştum senin yorumunu ama aklımdan öyle bir şey geçmedi.Demek ki bilmekle tanımakla alakalı.Senin kötü niyetli olmadığını Ezgi'de seni tanıyanlarda biliyor canım.Boşuna canını sıkma :26:

Yasemin;yorumları görünce çok oldum :53: Ben de okumuştum senin yorumunu ama aklımdan öyle bir şey geçmedi.Demek ki bilmekle tanımakla alakalı.Senin kötü niyetli olmadığını Ezgi'de seni tanıyanlarda biliyor canım.Boşuna canını sıkma :26:

Sağolasın cnım benim,, tanımıyor elbette burda kimse birbirini ama böyle konusmalarıda cok yanlıs ve korkunc ..

Sağolasın cnım benim,, tanımıyor elbette burda kimse birbirini ama böyle konusmalarıda cok yanlıs ve korkunc ..

Sıkma canını kuzum, herkes neyin ne olduğunu biliyor, arkadaşlar da Ezgiyi düşünerek öyle yorum yapmışlar ama hatalı bir davranış olmuş, sen kendini üzme :34:

Sıkma canını kuzum, herkes neyin ne olduğunu biliyor, arkadaşlar da Ezgiyi düşünerek öyle yorum yapmışlar ama hatalı bir davranış olmuş, sen kendini üzme :34:

Sağol Hesnacım ya çok sağol iyi geldi yorumlarınız :):16:

Bende şok oldum Zeynep :17:

Ezgi Hanım, anlattıklarınızda bahsetmediğiniz ama benim kafama takılan bir durum var. 6 sene boyunca hiç ayrılıp barışma yaşadınız mı? 6 sene boyunca, özellikle de son zamanlarda yaşanan problemlerde ayrılık mevzu bahis oldu mu? Onu bu konuda üstü kapalı da olsa tehdit etmiş olabilir misiniz?

Böyle durumlar olmuşsa nişanlınız artık bu durumdan sıkılmış olabilir, ben olsam bunun mevzusunu bir kere eden adamı bile bir daha görmek istemem.

Bazı ilişkilerde taraflar bunu çok sık yapıyor ve ilişkiyi hırpalıyor, nasıl olsa barışıyoruz biz asla kopamayız diye düşünüyorlar. Yıpranmak yıpranmaktır oysa. Nişanlınızla face şifresi bahannesiyle iletişim kurmuşsunuz anladığım kadarıyla. Ona doğrudan sebebinizi ve niyetinizi söylememişseniz eğer, attığı mesajda haksız sayılmaz. Hem terkedeceksiniz hem de doğrudan af dilemeyeceksiniz. O da son olarak demiş ki zaten "Ayrıysak ayrı olduğumuzu bileyim" Belki senin net olmanı istediği için böyle demiştir.

Bunların dışında ayrılık net ise, olayı dramatikleştirmeyin derim. Beşeri Aşk ne hayatın başı ne de sonu. Önemli olan her durumda huzurlu ve mutlu olmaktır. Dünya kimse için dönmüyor, Hayatta kimseyi ve hiçbir şeyi merkezinize alıp onun etrafında dönmeyin. Hayatın her faktörü önemli değerli yaşanmaya değer. Hayat çözümsüz acılar yaşayan insanlarla doluyken "aşk acısı" bana çok basit geliyor, kusura bakmayın lütfen , yaşadıklarınızla kendinizi olgunlaştırmaya çalışın. Rabbim herkese huzur ve sağlık versin...

Son düzenleme:
Yasemin banlanmış şoktayım
Olaya bak kız dügün telaşı içerisinde gelmiş arkadasına hala destek peşinde
Millette anlamadan dinlemeden yargılıyorrr

Ezgi Hanım, anlattıklarınızda bahsetmediğiniz ama benim kafama takılan bir durum var. 6 sene boyunca hiç ayrılıp barışma yaşadınız mı? 6 sene boyunca, özellikle de son zamanlarda yaşanan problemlerde ayrılık mevzu bahis oldu mu? Onu bu konuda üstü kapalı da olsa tehdit etmiş olabilir misiniz?

Böyle durumlar olmuşsa nişanlınız artık bu durumdan sıkılmış olabilir, ben olsam bunun mevzusunu bir kere eden adamı bile bir daha görmek istemem.

Bazı ilişkilerde taraflar bunu çok sık yapıyor ve ilişkiyi hırpalıyor, nasıl olsa barışıyoruz biz asla kopamayız diye düşünüyorlar. Yıpranmak yıpranmaktır oysa. Nişanlınızla face şifresi bahannesiyle iletişim kurmuşsunuz anladığım kadarıyla. Ona doğrudan sebebinizi ve niyetinizi söylememişseniz eğer, attığı mesajda haksız sayılmaz. Hem terkedeceksiniz hem de doğrudan af dilemeyeceksiniz. O da son olarak demiş ki zaten "Ayrıysak ayrı olduğumuzu bileyim" Belki senin net olmanı istediği için böyle demiştir.

Bunların dışında ayrılık net ise, olayı dramatikleştirmeyin derim. Beşeri Aşk ne hayatın başı ne de sonu. Önemli olan her durumda huzurlu ve mutlu olmaktır. Dünya kimse için dönmüyor, Hayatta kimseyi ve hiçbir şeyi merkezinize alıp onun etrafında dönmeyin. Hayatın her faktörü önemli değerli yaşanmaya değer. Hayat çözümsüz acılar yaşayan insanlarla doluyken "aşk acısı" bana çok basit geliyor, kusura bakmayın lütfen , yaşadıklarınızla kendinizi olgunlaştırmaya çalışın. Rabbim herkese huzur ve sağlık versin...

Tabi ki yaşadık 6 yıl bu dile kolay.
Ben ilk defa böyle birşeye cesaret ettim. Zaten sık sık ayrılmalarımız olmaz, kavgamız dahi olmaz. Lakin olduğunda da fazlasıyla şiddetli olurdu.
Konuyu sürekli olarak deşmek istemiyorum ama aldığım karardan hiç pişmanlık duymadım. Ben onun her anında yanında oldum, beni itse ben adım adım gittim ona. Gurur fln bahane bırakalım bu işleri.. Seven adam gelirdi ben bunu bilir bunu söylerim. Hayatından pek te memnun, meğer kamburuymuşum ben onun..
Olayı dramatikleştirmiyorum. Hissettiklerimi yansıtıyorum. Ben inançları kuvvetli insanım. Herşeyin Rabbimden geldiğini, çok büyük dertlerin yaşandığının farkındayım. Ama hak verirseniz ki, nikah gününü heyecanla bekleyen, gelinliğine karar vermiş, düğün salonu tutulmuş, çeyizleri gitmiş, nişanlısını, ailesini çok sevmiş bir insanın bunlardan vazgeçmesi.. Bütün heveslerinin kursağında kalması da kolay birşey değil..
Teşekkür ederim yorumunuz için..

üzüldüm..
ama nisanlıyken ayrılmak evliyken ayrılmaktan daha kolay..
vardır mantıgına uymayan seyler ve bunlar emin ol ki evlenince daha da artacaktı...
bile bile evlendim ben olmucağını bile bile.
sonuc? bosandım
keske diyorum keske nisanlıyken attığımda geri dönmeseydim..
geri dönme !
ve unutma en doğru karar senin kararındır..

sevgilerle..
mutlu ol

Back
X