her sabah,her gece,bıktım

koca değil düşman sanki
valla ayrıl,boşa
bunun neresını düzeltmek için çaba göstereceksin ki
yaptıklarını kabul etmeyen adamın düzelmek için çaba göstereceğini mi sanıyosun?
bırak ta görsün anyayı,konyayı
ne sanıyoki kendısını
bunlar böyledir zaten,millet der ay ne melek gıbı adam, ne alakası var anlattıklarınla..
ama gucu evdekine yeter
sana söylıyım ondan daha beter ruh hastası olur çıkarsın
kurtar kendını
yemişim aşkını sevgisini kocalığını
kendını sev,önemse,ailenın kıyamadığı kızına o nasıl bunları söyleyebilir ki
hasta ruhlu....

Son düzenleme:

ben diyete başlayıp kılo verdıgım anda dünya iyisi,hadı askım yaparsın başarırsın.yemek yapmam zaten oda yemez ben yemıyorum diye.
kendınce bana destek olmak amaçlı oda koşar yemez içmez..boğazından geçmiyomuş ben yemedigim için..
ben koşarken gelır havlu getirir yanımda dıkılır hadı hadı başaracaksın yapacaksın bılmem neee
ınanın bunlar destek gibi bile gelmıyor bana
insan insana kötü günde lazım,bişeyi başarırken zaten çevrende taktir eden cok olur
gercek kocaysa kılo aldıgımda gelsın ben karımı her halıyle sevıyorum varsın zayıflamasın desın
bakalım ozaman hırs yapıyomuyum yapmıyormuyum

anlıyorum senı canım:)
bende sinirimden boşuna demıyorum ölsün gebersın dıye..
Yoksa kim kimin ölmesini ister ama okadar sinirlenıyorumkı
aklıma gelmeyecek laflar hakaretler gelıyo dilime

[sıze=3]bu erkekler şunu sanıyorlar kanımca bence;
işte eşim 90-60-90 olursa,incecik olursa,sarışın olursa,mavi gözlü olursa ben çoooooook mutlu olucam .ulan o kadın seni ne yapsın o zaman.oda bredd piti ister yada ona benzer.

Canım allahım yardımcın olsun.demin çook sinirlendim ve sana sonuna kadar hak veriyorum sen bu kadar ince düşünceli iken sana bunları sölemesi ve ilk gecende sana böle tepki vermesi..ne sanki ilk gece senden stripiz yapmanı mı bekliyordu acaba töbe yarabbim

Inş allahım onada hidayet verir kalp gözünü açtırırda oda görür bu durumunu.
[/sıze]

Sorun sadece kilo değil anlaşılan.
Madem bu kadar nefret ediyosanız boşanırsıjız olur biter.

bu konularda yerden göğe kadar haklısın canım ama dedğim gibi beddua etme nede olsa kocan döner dolaşır başına gelir :26:

sakın yanlış anlama
burda kımseye boyle ayrıl boşan dıye yorum yapmam
ama sen zayıflasan da bitmeyecek sıkıntıları,senden şikayetleri
yıne de karar senın

ama ben çok yakınen yaşadım yaşıyorum bunları
deşifre etmek ıstemıyorum fazla ağlarım çunku burda
ama senın kocan gıbı bırı yuzunden bı kadının hayatı mahfoldu
30 yaşında ağzında diş kalmadı ve protez yaptırdı
ne kadar hayat doluydu şimdi insanlıktan çıktı,hep hasta
çekti çocukları için,cahildi,arkasında kımse yoktu ama değmedi
kıskanıyorum dedı ksıtladı
niye çalışıyosun para kazanıyosun dedi küçümsedi,çıkardı işten sigortasını bıle yaktı düşün
ben böyle bır koca ve evlilik tanımıyorum çok özür dilerim
çok dıkkat et kendıne olur mu..
pişman olma ilerde yaptıkların değil,yapmadıkların için

en nefret ettiğim koca tipidir karısını beğenmeyen sürekli eleştiren erkekler
bu aralar bende de göbek çıktı adamın birşey dediği yok ben söyleniyorum göbeğim çıktı diye o da kilo almışsın dikkat sonra önüne geçemezsin diyor bende hemen suratımı ssıp ne yani beni beğenmiyor musun sen diyorum o da ne alakası var ben senin için diyorum diyorkonuşma burda bitiyor bana sabah akşam laf edemez beğenmiyorsan kapı orda derim artık çekemem onu keyfi bilir
off ne bu ya sanki kendileri her yönden süperler.eş dediğin hayat arkadaşını her haliyle sevmeli uyaracaksa da kırıcı olmadan sıkboğaz etmeden uyarmalı

biz 4 kardeşiz 3 abim var evın en küçüğü ve tek kızım.
bekarken imkanlarım çoktu maddi oalrak hala sıkıntım yok çok şükür
el bebek gül bebek büyüdüm hiçbir zaman şımarmadım
mutlulugu hep manevıyatta huzurda aradım..
eşim olsun mutlu yuvam olsun dedim
evlenırken millet ev aldır diye baskı yaparken ne evi ya dedim huzurum olsun varsın kıra olsun dedım
araştırdım en uygun eşyaları aldım
borca sokmadım
altın ıstemedım
onların alacagı seylerden bile biçok şeyi kendım aldım
para biriktiremıyo diye her ay elınden para alıp onun adına biriktirdim
düğün öncesi toplu para olarak elıne verdım borç etme bunları kullan dedım

bu tarz şeyleri konuşmaktan gerçekten nefret ederım konuşulmaz ama okadar birikiyoki insan
ben neler yaptım karsılıgında ne gördüm oluyosun.

insan biraz tamah eder insan biraz kıymet bilir,
okadar şeffaf oldumki tüm kartlarım ıaçtım içi huzurlu olsun güveni olsun aklı bende kalmasın
eşim dediği kızdan yana soru işareti yaşamasın..
allah büyüktür ama benim vicdanım çok rahat.
bu sabah yeter artık ya zayıflamıyorum dedım eşşekkkk gibi zayıflayacaksın diyo:)

çok yazdım farkındayım ama inanın arkadasım kalmadıgı için çevreme bunları anlatamam
aileme anlatsam bıktı artık annem babam bızım kavgamızdan onları üzmek istemıyorum
onla konuşmaya çalışsam zaten sonucu tahmın ederısnız:)
oyüzden kızlar bitek siz varsınız
hatalı yanlış bi cümle kuruyosam affola
inanın isteyerek olmamıştır,sadece yoğun bi şekılde kalp kırıklıgı yaşıyorum

Anladığım ve takip edebildiğim kadarıyla
butun arkadaşlarından da soğutmuş seni
cevrende kimseyi bırakmamış
bide bunu yaptığı yetmiyomuş gibi
kendide gram destek olmuyo sana
hani onlar yok ama bn varım gibi bi guvende vermiyo..
güzelim nekadar yazsan azdır
ama ne kadar daha güçlü durabiliceksin
yazık değilmi sana iyiyce sinirlerin harap olmuş
artık buyuklerinden birine danışma zamanın gelmiş senin
hatta geçiyo gibi
konuş ailenle belki onların bi iki sağlam lafı kocanın
aklını başına getirir....

ınsan esını begenmıyorsa neden evlenıyor bende anlamadım bende gardenın esını suracıkta gorsem agzımı acıp onu dogduguna pısman ederım

qarden konularından hatırladıgım nısanlıyken de sorunlar yasıyordunuz sureklı.sankı saglam bır kafayla esınle evlılıgınız uzerınde konusma zamanı gelmıs.dık dur kendıne guven.hakkında hayırlısı

kızlar hanı ev resımlerının eklendıgı topıcte böyle konusma arasında resım eklıyorlar ya nasıl eklenıyor o resım.bu sayfaya bikaç resım eklemek ıstıyorum.ben çirkinmiyim bukadar kendımden soguttu benı yahu

tynpice yaz google canım 640 olan ayarı yap canım

anlattıklarından zaten nekadar olgun ve mücadele ettiğin ortada canım
ALLAH sana sabır versin eşinide ıslah eylesin

canım öle bi yazıosun ki, karşımızda umutsuz vaka var sanki... ölmüş, bitmiş, çaresiz...
neden kendine bunu yapıosun ve yaptırıyosun... seni tutan bağlayan şey ne? aşk mı, alışkanlık mı? hangisi... sen bu adamla yaşadığın sürece, kendine olan saygını da sevgini de bitireceksin.. hayır yani o adamla kalman için, elle tutulur bişey göster bana... çocukların mı var, ailen mi sahip çıkmıyo, maddi açıdan mı kendine güvenemiyosun? ne yani? sakın bunların hiçbiri değil, benim hissettiğim şey aşk deme..... eğer öleyse, bundan sonra sen senlikten çıkarsın, adeta onun kölesi haline gelirsin... adını aşk koyduğun şey, seni zamanla tüketir bunu unutma...

canim yaa boyle bir adam insani ozguvensiz yapar, sen neler yapmissin o karsiliginda ne kadar asagliyor seni. sen ne kadar mukemmel olsanda bu adam hep sende birseyleri eksik bulur.

insan kendisi istedigi icin zayiflar kendine bakar, biliyorumki bunu insan kendisi istemedikce kimse yaptiramaz..su icsen yarar. birde ne kadar cok soylerse o kadar cok uzuleceksin bu da seni demotive edecek.

birde ilerde cocuk dusuneceksin, tartida hic gormedigin rakamlari goreceksin belkide...
en guzel zamanlarini bu adam sana zehir etmez mi?? Allah yardimcin olsun arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…