- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.Arasın neden rahatsız oldunuz ki? Ben de annemi ve üst komşumu arıyorum her gün uyandınız mı diye, ya da onlar arıyorlar uyanık mısınız diye kontrol etmek için. Hem belki bir gün uyuyakalırsanız faydasını görürsünüz :)
Valla dün öğrendim 2-3 ay önce istemişler şaşırdım aldım dün 5 metresi 11 liraydı.Metre ne alaka ya..çok tuhafsiniz..yahu anne o..biraz ilımlı olun.su yazdiginizda bisey yok
Aaah keşke de yaşadıklarıma şahit olsaydınız bu kadar düşünceli bir insan mı değil mi o zaman anlardınız.Size laf atan filan mı var, niye rahatsız oluyorsunuz ki, bunlar anne oğul. İki taraf da istedikten sonra günün istediği saati, istedikleri sıklıkta konuşurlar.
O basit uyarıları çoğu anne yapar zaten. Sıkı giyin, iyi ye, vs vs.
Göz boyamak falan nedir bir de Allah aşkına yahu? Bu kadın bu adamın annesi, kendi oğlunun gözünü boyamasına ihtiyacı mı var? Siz kendinize dert arıyor, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsunuz. Sorunu kendinizde arayın. Size dokunan eden yok, kalkmış kadının oğluna dediği eften püften şeyleri malzeme yapıyorsunuz. Kendinize başka bir uğraş edinin bence.
Kıskansam sanırım eşimi tek yollamam benim derdim samimiyetsizlik.Eşinizi annesinden kiskanmiyorsunuzdur umarım. Çünkü benim böyle bir şeye canımı sıkmak aklımın ucundan geçmez. Bizi de annemler her gece ararlar evlendik evleneli. Sırf uyuyakalip da aç oruç tutmayalim diye
Ne yaşadınız, yoksa düğünde istediğiniz ağırlıkta altın mı takılmadı?Aaah keşke de yaşadıklarıma şahit olsaydınız bu kadar düşünceli bir insan mı değil mi o zaman anlardınız.
Davranış tutarsızlıklarından dolayı sorguluyor olabilirler mi acaba?"anne oğul" ilişkisi hakkında söz söylenemez mi öyle bir yasa varda bizim haberimiz mi yok anlamadım.İnsanlar böyle düşünebilme ve anne evlat arasındaki ilişkiyi bu tür bi yaklaşımla sorgulayabilme hakkını kendinde nerden nasıl buluyor anlayabilmiş değilim anlayamayacağım da .
Sizde bana hiç masum gelmediniz.
Umarım her sahur arar eşinizin annesi.
Kıyamam aç kalma güzel ye demiş bunda ne tür bi art niyet aranabilir aklım almıyor.
Konularım ortada bakabilirsiniz bana ne yaptıklarını oradan görün şu kadar diyebilirim hiçbir özel günümde yüzleri gülmedi sanki ben zorla fotoğraf çekilin demişim gibi gelip surat asılıp fotoğraf çekilmişler bana bıraktıkları hatıra bunlar işte bu insanların...Ne yaşadınız, yoksa düğünde istediğiniz ağırlıkta altın mı takılmadı?
Kaldı ki sizin yaşanmışlıklarınızın konuyla alakası yok. Sizi arayan da yokmuş zaten. Onlar ana oğul telefon görüşmesi yapıyorlar alt tarafı. Bunda sizi ilgilendiren hiç ama hiç bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?