- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Çoğunluğa bakıyorum ben kişilerin etrafındakilerle olan iyilik oranına inanın bana onlar için bu oran düşük hatta çevre yok diyebilirim.Engellemi siz istemiştiniz çok iyi hatırlıyorum o sebepten uzatmayalım iyi günler.yoo insanların iyiliği de kötülüğü de insanına göredir
Olsun tutarsız olsunlar. Bırak onlar ana oğul nasıl birbirleriyle konuşurlarsa konuşsunlar. Sana karışmadıkları müddetçe birbilerine yağ mı çekşyolar cila mı sürüyolar boşverr de geç.Davranışlarda tutarsızlık olunca göze batıyor yoksa bir insan ya iyidir ya kötü bir öyle bir böyle olmaz.
Yollama derken ziyaret hani var böyleleri ne olursa olsun beraber giden benim eşim bir yıla yakındır istediği zaman gider istediği kadar oturur gelir ben o zamanlarda mesaj yazıp aramam bile her anne evlat ilişkisi bir değil bende onların annecim oğluşum olmadıklarını gayet net biliyorum yani.Krese cocuk mu yolluyorsun napiyosun ? Adam annesine gitmek isterse gider.Senden onay mi bekleyecegini saniyorsun ?
Bir turlu onlarin ana-ogul oldugunu , ne yasanirsa yasansin birbirlerinden asla kopamayacaklarini,kusseler de ana ogul kuslugunun kisa kestirip dayanamayacaklarini kabullenemedin ya kendini burda paraliyorsun.Kendine ediyorsun.
Çoğunluğa bakıyorum ben kişilerin etrafındakilerle olan iyilik oranına inanın bana onlar için bu oran düşük hatta çevre yok diyebilirim.Engellemi siz istemiştiniz çok iyi hatırlıyorum o sebepten uzatmayalım iyi günler.
Yollama derken ziyaret hani var böyleleri ne olursa olsun beraber giden benim eşim bir yıla yakındır istediği zaman gider istediği kadar oturur gelir ben o zamanlarda mesaj yazıp aramam bile her anne evlat ilişkisi bir değil bende onların annecim oğluşum olmadıklarını gayet net biliyorum yani.
Kenetlendikleri falan yok işte bende bunu anlatıyorum hep gösteri hep kendini iyi gösterme çabası sanki ben uyuyup aç bırakacağım eşimi şuan tutmadığım halde uyanığım yani.Sizinle beraber gidilmeyecegi tek gidecegi artik gun gibi ortada.O yuzden ona takilma.
Seninle olan sorunlardan dolayi ister istemez belki kenetleniyorlar daha fazla.Hatta resmen kenetlenmisler, birbirlerine ďüşmüşler ana ogul.Yapabilecegin birsey yok bu durumda.Kendi hallerine birakacaksin.
Mayıs doğumlu musun ? Burcunuz boğa mı yani ?Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
Yok aslanımMayıs doğumlu musun ? Burcunuz boğa mı yani ?
Bir tanıdığım var boğa aynı sizin gibi
Anneler çocukları 40 yaşına gelsede arar sıkı giyin ,aç kalma vs derler
Metre de onlarınsa istemek hakları bunda birşey yok yani
Kenetlendikleri falan yok işte bende bunu anlatıyorum hep gösteri hep kendini iyi gösterme çabası sanki ben uyuyup aç bırakacağım eşimi şuan tutmadığım halde uyanığım yani.
Bence annesiyle ilgili genel olarak gerginlik yaşıyorsunuz. Sorun sahurda araması falan da değil. Daha önce yaşadığınız sorunlar var gibiDün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
Tuhaf aslanlar daha vurdumduymaz daha öz güvenli daha hayat dolu vs olurYok aslanım
Tereliye,tam"ya bak bunda haklısın,yetişkin insanlarsınız,artı oğlu yalnız değil,uyanırsınız,neden aç kalasınız" diyecektim,metreyi gördümDün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?