Her sahur aynı olacak sanırım...

Evet onların arasındaki ilişkiye söz söyleme hakkınız yok.
Konuda size karşı yapılan bi saygısızlık yok tamamen ikisi arasındaki diyalogtan rahatsız olmuşsunuz.
Ne yaşadığınızı neye susup gık dediğinizi bilemem ben.
Ama bu konuda üzgünüm susup gık demek zorundasınız çünkü konu dahilinde değilsiniz.

Valla beş metresi 11 lira olan şeyde istenmez bence hani tadilat yapsalar lazım olsa tamam durduk yere çok saçma yani...
Onların evinde oturma çık o zaman. Bide tamit ettirmelerini bekliyosun utanmadan ama metre istemiş lafını ediyosun cimri. Cimrilikten de değil fesatlıktan. Senin oğlun olsun da gelinin sana onu göstermesin bile görmeden git ağla. Kötü kalpli. İllallah senden ya. Hani boşanıyodun sen numaracı

Oturmaya hevesli olan ben değilim oğulları o kadar konumdan bunu anlamamış olmanız çok garip... O tamirat bizim paramızla yapılacaktı onların değil kimin cimri olup olmadığı ortada bence.Eşim ailesini görüyor böyle bir durum yok lütfen konuları iyi anlayın. İyi günler.

Yorumunu üçkez değiştin.Ayrılmamı bekleyenlere inat ayrılmıyorum.

Ohooooo siz bizim konuşmalarımıza şahit olsanız
Her akşam annemle en az 1 saat konuşurum, o benim annem, kimse de niye konuşuyorsun diyemez, ararım da konuşurum da, istersem küserim, defalarca barışırım yine kimse birşey diyemez o benim annem, et tırnaktan ayrılmaz ana gibi yar olmaz der kaçarım.

Yorumunu üçkez değiştin.Ayrılmamı bekleyenlere inat ayrılmıyorum.
Evet ekleme yaptım banane senden ya naparsan yap psikoloğa git önce
Hehhehee iyi günler

Babam her Allahın günü arar yemeğini yedinmi kalktınmı aman dikkat et. Aç kalma falan diyo bana hatta eşim evde yokken hep ordayım eşimle dalga geçer kızıma iyi bakıyon mu falan diye. Arada oğlumu alıyolar tüm gün getirmiyolar.. o zaman benim eşim napmalı acaba.büyüklerin bu düşünceleri neden batıyo ben anlamadım kv kp sıfatı olduğu için mi acaba.. aynı şeyi kayınbiraderle eltimde eşime yapıyo arıyolar beni aramalar genelde onu ararlar hiç dert etmedim daha.

Davranışlarda tutarsızlık olunca göze batıyor yoksa bir insan ya iyidir ya kötü bir öyle bir böyle olmaz.

Ah canııım sen cevap vermeyi de mi biliyodun beynin kötülükten başka bir şeye çalışıyor mu arkadaşım için kararmış tedavi ol sen.
Yaptığın bu yorumlar engel almana sebep olur benim aydınlanmama değil o sebepten uzatma bence iyi günler.

Benim annem uyanabildin mi diye eşimi ve tüm çocuklarını sırayla arar istisnasız her sahur. O aramazsa da biz onu ararız. Bu zamanda hem sıcak hem uzun süre oruç tutulurken birbirini aramaktan daha normal bir şey olamaz ki biz kış olsa yine ararız birbirimizi. Biri de çıkıp dese samimiyetsizler, göz boyuyorlar diye, ben o kişinin karakterini sorgularım. Çok çirkin bir bakış açısı...

Kıskansam sanırım eşimi tek yollamam benim derdim samimiyetsizlik.

Krese cocuk mu yolluyorsun napiyosun ? Adam annesine gitmek isterse gider.Senden onay mi bekleyecegini saniyorsun ?
Bir turlu onlarin ana-ogul oldugunu , ne yasanirsa yasansin birbirlerinden asla kopamayacaklarini,kusseler de ana ogul kuslugunun kisa kestirip dayanamayacaklarini kabullenemedin ya kendini burda paraliyorsun.Kendine ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…